U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pupi04
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Pupi04 » 10 sep 2012, 19:35

SA1946 je napisao/la:Fakat sam ubijedjen da za repku ne igraju najbolji nego razno razne vezice i koverte ispod stola.Guso stavi Bukvu umjesto Antolovica pa handri svog Zeljeznicara a nemoj da radi tvojih hirova ispasta cijela reprezentacija.Lik je fakat Bukva.

Kvesic jeste parmak danas bio ali momak nije toliko los,znao je dobro centrirati u proslim tekmama.
Ma ovaj pokusaj od golmana ne treba ni komentarisat,a Kvesic je solidan igrac koji je danas svojom gluposcu osokolio svabe i uposte nije bitno gdje igra,syebalo se sve dobro ali veci je dobitak sto ce A tim "zivit" od ove generacije,mada se ovdje zivi za jedan uspjeh fudbalske reprezenatcije i odlazak na veliko takmicenje pa koja god to bila...
Ali je sramotno sto se ovdje Safetu yebavalo sve sto ne zove Kvesica kad nema lijevog beka,a ljudi nikako da skontaju da igranje u ovoj nasoj ligi nije nikakvo mjerilo a narocito igraca koji igraju pozadi,koji jednom greskom mogu syebat tekmu...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 10 sep 2012, 19:36

maximusdecimus je napisao/la:
likma23 je napisao/la:Yebo ovo! :D

Nama uvijek fali jedan bod ili u ovom slucaju gol :twisted:
Ne kontam zasto su onako njemci zapinjali, oni su i onako 1. ali o.ni hoce po svaku cijenu da pobjede ili da bude nerjeseno :twisted: :twisted:
:?: :?: :?: možda zato što je to jedino ispravno, sportski
Ma znam :D ,ali mi je krivo
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 sep 2012, 19:36

Prije bi trebalo čestitat našim momcima, nego što bi ih trebalo kritikovat. Sveukupan dojam ovih kvalifikacija je više nego dobar. Danas bi se moglo reči opet naše stare boljke, ali ne trebamo padat u neke crnjake, jer ipak su protekli dani za cijeli bh. sport bili jako pozitivni, a mi sad nakon ovog opet ćemo sve gledat na crn način. Bilo je na kraju utakmice kod nas danas dekoncentracije, grešaka, ali opet je logično i da su naši fizički pali, jer nasuprot sebe su imali igrače iz Bundeslige za koje je poznato da su dobro fizički spremni.

Šteta jeste što smo propustili priliku, ali ovi momci su danas bili sjajni, protiv Grčke sjajni, protiv jakih protivnika su odigrali na visokom nivou.
Ne treba zaboravit da je kod U-21 reprezentacija modus izuzetno čudan pa dosta i nekorektan a prije svega je jako teško izborit plasman u baraž a da ne govorimo o EP. Ipak naša reprezentacija više zaslužuje pohvale i ono što je bitno ima tu materijala kojeg treba dobro iskoristit u A reprezentaciji pa da se ostvari pravi uspjeh i plasman na veliko takmičenje. Ima koraka naprijed u našem reprezentativnom fudbalu, samo sad treba biti uporan do kraja. Ne smije se sad ova U-21 reprezentacija raspast u sljedećem ciklusu, pa da onda uslijede loši rezultati, nego treba u ovom ritmu nastavit i to će imati veliku korist za cijeli bh.fudbal.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2012, 19:36

VanBasten je napisao/la: Ma ono su početničke greške. I zašto ih ne spomenti.Ne treba naravno pretjerivati sad, nazivati ih parmacima ili šta znam. Ali jbt ne smiješ spoemuti da su narpavili kriminalne greške koje su dikrektno uticale na tok utakmice i na kraju rezultat a da ti se ne nakači nekakav na leđa.

Ovdhe se Zahirović i onaj mali Gnjatić razapinjali poslije prošlih tekmi, a nisu nas koštali pobjede. Sad odjednom, aman...dođe čovjeku namjernu kontru da puca.
Niko ne spori spominjanje grešaka, kritiku..ali etiketiranje ovih mladih igrača i nazivanje svakakvim imenima je sramota. Nisu zaslužili, iz bilo kojeg kluba da su, a ne zato što su danas bili najlošiji pojedinci igrači iz kluba za kojeg ja navijam.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 sep 2012, 19:37

Rezultati dolaze kako nam je trebalo, a mi nismo pobjedili :lol: :lol: :lol: :lol:
E baxuza :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 sep 2012, 19:38

legenda reala je napisao/la:Rezultati dolaze kako nam je trebalo, a mi nismo pobjedili :lol: :lol: :lol: :lol:
E baxuza :lol: :lol:
Da smo dobili bilo bi drugačije, nije nam prvi put da nam se ovo dešava... :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2012, 19:38

Nije majka Muju ''karala''sto se Mujo kockao,vec sto se vadio''
A protiv Svaba se ne vadis,da si pita.
Usput yebo li ih Kipar,da ih yeb'o.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 10 sep 2012, 19:39

Malo realnosti ?

1. Njihov golman vrijedi 8miliona - nasa cijela repka 9,2miliona
2. Herrmann, Rudy preko 5 miliona obojica
3. Ljudi ne znaju za poraz bruku vremena
4. Od 11 igraca kod njih 7-8 igra u prvoj postavi u bundesligi, u istoj ligi u kojoj jedan od nasih najboljih igraca nije mog'o sjedit ni na klupi
5. I ono mozda najvaznije, podrske s tribina uopste nije bilo a svi znaju koliko podrska znaci mladim igracima(ne bi puno utjecalo na njemce, al' bi sigurno dalo snage onim nasim koji su izgledala dosta pogubljeno)

Svrha ispunjena - od u21 repke dobijamo 5-6 igraca koji ravnopravno mogu konkurisat' za A(Colic, Besic, Milan, Nemanja i Miroslav prije svih), svi bi trebali biti ponosni na ove momke kapa do poda 8-)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 sep 2012, 19:39

Treba ustati i reći,REPREZENTACIJA BIH do 21g.
Dosta vas izgleda nije svjesno šta je Njemačka,koja je to sila.
Dosta vas izgleda nije svjesno koji je ovo uspjeh za BiH.
Ogromni napredak naših momaka,ogroman potencijal za budućnost.
Ovo su vaši vršnjaci,djeco...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ziss
Kontakt:

Post Postao/la ziss » 10 sep 2012, 19:39

interesuje me kod istog broja bodova dali se gleda gol razlika il nesto drugo
mozda ipak imamo sanse :))

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 10 sep 2012, 19:39

SA1946 je napisao/la:Fakat sam ubijedjen da za repku ne igraju najbolji nego razno razne vezice i koverte ispod stola.Guso stavi Bukvu umjesto Antolovica pa handri svog Zeljeznicara a nemoj da radi tvojih hirova ispasta cijela reprezentacija.Lik je fakat Bukva.

Kvesic jeste parmak danas bio ali momak nije toliko los,znao je dobro centrirati u proslim tekmama.
Nabroj nam koje je to igrace fk Sarajevo dalo mladoj reprezentaciji :?: ah da, nema takvih :lol: :lol: :lol:
Bukva i parmak, jelde, pa barem su reprezentatici države...a vi Sunjevarica i Tatomrovica nafatali po srbiji za džabe
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 10 sep 2012, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

ArmexHZ
Kontakt:

Post Postao/la ArmexHZ » 10 sep 2012, 19:40

warenge je napisao/la:LIjepi moji strucnjaci (picke truhle)!!!Ajd na skolovanje na DIF pa se kandidujte za trenere i preuzmite repku!Vidim da ste strucnjaci kojih svijet nije vidio!Usta vas hebem!
Poklopite se i sutite majmuni jedni!Vi znate ko treba da igra a ko ne!
Idem u Banovice Ajd cao
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 10 sep 2012, 19:41

Mene je Duric zaista odusevio ne zbog tri gola, cijelu utakmicu pravio je pritisak na njemackou odbranu, uvijek je dvojicu odvlacio i zaista je fenomenalan u skok igri, skoro svaki skok duel je dobio.
Mislim da moze pocet vaditi vizu za nekog Bundesligasa

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2012, 19:41

ArmexHZ je napisao/la:
warenge je napisao/la:LIjepi moji strucnjaci (picke truhle)!!!Ajd na skolovanje na DIF pa se kandidujte za trenere i preuzmite repku!Vidim da ste strucnjaci kojih svijet nije vidio!Usta vas hebem!
Idem u Banovice Ajd cao
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apelujem na moderatore da ga ne salju u Banovice. Ovo sto je rekao je ziva istina ;)

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 sep 2012, 19:42

Vandelanoitte je napisao/la:Najsmješnije na ovoj temi je što dodje 20 likova i govore da je Bukvić KRIV i onda dodju Željini fanovi i govore kako on nije kriv a lik veze nema i sve što je išlo u gol ušlo je ! KAKO VAS NIJE STID SELJINI FANOVI
Alo decko glup si,pa sta ako su momci krivi,hoces ih razapeti,svakome se desi losa utakmice,stidite se svi koji pljujete po momcima i koji ih razdvajate po klupskoj pripadnosti,nakon ovih kvala..Al nema veze nastavi da se samozadovoljavas greskama zeljinih igraca ako te to ispunjava..
SLOBODA NAVIJAČIMA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2012, 19:43

slana_krv je napisao/la:Mene je Duric zaista odusevio ne zbog tri gola, cijelu utakmicu pravio je pritisak na njemackou odbranu, uvijek je dvojicu odvlacio i zaista je fenomenalan u skok igri, skoro svaki skok duel je dobio.
Mislim da moze pocet vaditi vizu za nekog Bundesligasa
Đurića će sanjati onaj njemački stoperski par. Momak je definitivno odigrao perfektnu utakmicu i što je još bitnije, pokazao je kvalitet protiv najkvalitetnije ekipe. Tri gola i asistencija!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 sep 2012, 19:43

Opet nas syebaše nijanse...

"princip je isti, sve su ostalo nijanse" nije to Balaš đaba izmislio...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 10 sep 2012, 19:44

Idem u Banovice Ajd cao
POTPIS!!!

Momcima svaka čast,realno gledajuči SVI su ginuli i NIŠTA im se ne može zamjeriti! ONI SU NAŠA BUDUČNOST!!!! SVAKA ČAST!!!!
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

High

Post Postao/la High » 10 sep 2012, 19:44

Šteta, šteta. Krivo nam je svima, al' smo se svi aktivirali kasno. Gdje smo svi bili na početku kvalifikacija kad su počeli igrati naši momci, da budemo ovako uz njih kao sad, već se uvijek skupimo kad na kraju trebamo neku veliku pobjedu za prolaz dalje. Zadovoljan sam kako su momci igrali, iako je nešto drugačija postava Njemačke, opet smo im parirali.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2012, 19:45

ripper je napisao/la:

Nabroj nam koje je to igrace fk Sarajevo dalo mladoj reprezentaciji :?: ah da, nema takvih :lol: :lol: :lol:
Bukva i parmak, jelde, pa barem su reprezentatici države...a vi Sunjevarica i Tatomrovica nafatali po srbiji za džabe
Suljić, Dupovac, Abdihodžić.

Ali eto, Vlado ima neke svoje miljenike. Što mu ne sporim, ima ih svaki selektor/trener. Iako realno Suljić ne bi mogao igrati ispred Višće ili Stevanovića ni pod razno.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 10 sep 2012, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.