U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Sta se izivljavate na djeci. Ja sam opet zadovoljan, **** i baraz, sigurno se rezultati nebi poklopili i da smo pobijedili.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hajde nabroj neke igrace iz Njemacke prve ekipe kada si toliko upoznat sa njihovom reprezentacijom. Koji bi nam to njemacki igraci zabili 7 komada?bosnaaaaa je napisao/la: joj koliko ces puta spomenut to protiv njemacke a ljudi igrali sa drugom ekipom i to sa pola snage sa cetri napadaca i mi to neznamo kaznit da je bila prava ekipa njemacke 7 komada bi primili
Kvesa jeste kikso,ali je zato imao i hrpu dobrih poteza..al Bukvic
Nas je,al brate krampa zesca..nema se tu sta plaho filozofirati,tako je kako je.

Nas je,al brate krampa zesca..nema se tu sta plaho filozofirati,tako je kako je.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Po meni Bukvic manje- vise i nije tako los bio? Ali Kvesic u drugom poluvremenu pogotovo
Pa on nije znao gdje igra
jos kad stade kod 3 gola
kako bi mu samarcinu odvalio ,bitno je da zurka pala a tko yebe trcanje

Pa on nije znao gdje igra

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ne kontam te ko pljuje po zelji ja koliko znam danas nije igro zeljo danas je igrala reprezentacijaZZtop10 je napisao/la:gledaj strucnjaka, gledaj strucnjaka....
jedva cekate da popljujete nekoga iz Želje.
Momci igraju strasno i svaka im cast. Njemacka je Njemacka.
Durakovic
Skahic Besic Kovacevic Hajradinovic(Bevap Mehremic Runic)
Zakaric Cajic Zolotic Grahovac Mesanovic (Prcic Rahmanovic Zvonic Cimirot Travancic Subic Duljevic)
Maletic(Bekic Pehilj Ramic Kunic)
Evo ovi mogu igrati sledece,mislim kojih sam se ja sjetio,mozda ima jos nekih koje ja ne poznajem.
Skahic Besic Kovacevic Hajradinovic(Bevap Mehremic Runic)
Zakaric Cajic Zolotic Grahovac Mesanovic (Prcic Rahmanovic Zvonic Cimirot Travancic Subic Duljevic)
Maletic(Bekic Pehilj Ramic Kunic)
Evo ovi mogu igrati sledece,mislim kojih sam se ja sjetio,mozda ima jos nekih koje ja ne poznajem.
Koliko god treba da pojedinim uđe u glavu!! Pogledaj gdje igra ta ''druga'' ekipa, a pogledaj gdje igra naša udarna, možda ti dođe iz dupeta u glavu. Svaka čast našim momcima još jednom.bosnaaaaa je napisao/la:
joj koliko ces puta spomenut to protiv njemacke a ljudi igrali sa drugom ekipom i to sa pola snage sa cetri napadaca i mi to neznamo kaznit da je bila prava ekipa njemacke 7 komada bi primili
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da pogledam temu Barcelone i pogledam šta si ti pisao za velikog Victora Valdesa, a šta pišeš sad. Čovječe, ako nisi u stanju prihvatiti činjenicu da su igrači koji nose dres tvog tima odigrali lošu utakmicu, mi tu nemamo šta pričati.ripper je napisao/la:Kako to da sad odjednom da nam pola tima ne valja. Taj Bukvić i Kvesić su nam bili odlicni kad smo mlatili Grcku, a zaboravljamo da smo igrali protiv velesile Njemacke koja je imala sve same pobjede.
Kakvi smo mi dvolicnjaci![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A sto niko ne kritikuje Stevanovica ( za 2.pol) nije se sastavio sa loptom ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma jok, tad je ok prozivati greške. Sad lafo nije, jer su dotični članovi određenog kluba. Igrala su još dvojica igrača istog kluba, i bili fenomenalni. Druga dvojica su nas koštala baraža i šta je problem to reći.[/quote]
Ja ću prvi reći da su Kvesić i Bukvić bili najslabiji, ali da popljujem momke zato što nisu bili na razini protiv jedne Njemačke (eeejj Njemačke, a ne neke banana republike) je van svake pameti!![/quote]
joj koliko ces puta spomenut to protiv njemacke a ljudi igrali sa drugom ekipom i to sa pola snage sa cetri napadaca i mi to neznamo kaznit da je bila prava ekipa njemacke 7 komada bi primili[/quote]
Ne slazem se sa tobom Njemacka je fudbalska velesila oni mogu sastaviti tri reprezentacije koje su bolje od nase, a sa druge strane mislim da bi bolje prosli da je bila prva postova jer ovi danasnji fudbaleri Njemacke su imali jedan cilj a to je da se nametnu svom selektoru.
Ja ću prvi reći da su Kvesić i Bukvić bili najslabiji, ali da popljujem momke zato što nisu bili na razini protiv jedne Njemačke (eeejj Njemačke, a ne neke banana republike) je van svake pameti!![/quote]
joj koliko ces puta spomenut to protiv njemacke a ljudi igrali sa drugom ekipom i to sa pola snage sa cetri napadaca i mi to neznamo kaznit da je bila prava ekipa njemacke 7 komada bi primili[/quote]
Ne slazem se sa tobom Njemacka je fudbalska velesila oni mogu sastaviti tri reprezentacije koje su bolje od nase, a sa druge strane mislim da bi bolje prosli da je bila prva postova jer ovi danasnji fudbaleri Njemacke su imali jedan cilj a to je da se nametnu svom selektoru.
Ovo je dobar rezultat samo morao je trener mjenjati nesto kod rezultata 3:1 , svak je vidio da je Kvesic od prve minute danas najlosiji bio i da je u veznom redu bilo promahe u odbrambenim zadacima morao je izmjene ranije vrsiti
Kvesica vaditi u prvom poluvremenu kod 3:1 rezultata trebalo je se razvuci malo a ne samo izbiti prema naprijed
Sudija nas je ostetio za najmanje jedan penal
Ali ja sam zadovoljan i sa ovim rezultatom glavu gore idemo dalje
Kvesica vaditi u prvom poluvremenu kod 3:1 rezultata trebalo je se razvuci malo a ne samo izbiti prema naprijed
Sudija nas je ostetio za najmanje jedan penal
Ali ja sam zadovoljan i sa ovim rezultatom glavu gore idemo dalje
Zato što se njegova loša igra nije toliko osjetila u drugom poluvremenu, ipak smo dali jedan gol. Al' smo brate primili tri i to se jako dobro osjetilo...ZZtop10 je napisao/la:A sto niko ne kritikuje Stevanovica ( za 2.pol) nije se sastavio sa loptom ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Svaka cast za post,sta vam je ohladite malo dogodi se slaba utakmica svakome,danas su momci izgarali borili se koliko su mogli ali protivnik nije dozvolio vise..ove kvalifikacije su uspjesne i kraj price,pa ljudi samo 8 repki ide na prvenstvo.Jesam ja jedini koji ima nesto sudijama reci ili,imam osjecaj da su nas konstantno sjekli kad bi ih pritisli visoko i dali gol(pored sumnjivog prvog gola i nedopustanja zavrsetka akcije na kraju)Batistuta je napisao/la:Iako sam navijac Sarajeva moram reci da je Kvesic napravio mali kiks kod jednog gola ali i dalje mislim da je odlican igrac i da je utakmicu u globalu korektno odigrao. Sto se tice Bukvica sigurno je da mu nedostaje utakmica i da trenutno nije za jedinicu ali Boze moj da smo pobijedili svi bi bili heroji, ovako mora se naci krivac kojeg kada se sve sagleda ne smije biti jer smo mi POBJEDNICI sa ovim momcima od cije cemo generacije zivjeti 15 godina kao od one Dzeko, Ibisevic, Salihovic, Ibricic....
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Najsmješnije na ovoj temi je što dodje 20 likova i govore da je Bukvić KRIV i onda dodju Željini fanovi i govore kako on nije kriv a lik veze nema i sve što je išlo u gol ušlo je ! KAKO VAS NIJE STID SELJINI FANOVI
Zadnja izmjena: Vandelanoitte, dana/u 10 sep 2012, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
LIjepi moji strucnjaci (picke truhle)!!!Ajd na skolovanje na DIF pa se kandidujte za trenere i preuzmite repku!Vidim da ste strucnjaci kojih svijet nije vidio!Usta vas hebem!
Poklopite se i sutite majmuni jedni!Vi znate ko treba da igra a ko ne!
Idem u Banovice Ajd cao
Poklopite se i sutite majmuni jedni!Vi znate ko treba da igra a ko ne!
Idem u Banovice Ajd cao
Ma ono su početničke greške. I zašto ih ne spomenti.Ne treba naravno pretjerivati sad, nazivati ih parmacima ili šta znam. Ali jbt ne smiješ spoemuti da su narpavili kriminalne greške koje su dikrektno uticale na tok utakmice i na kraju rezultat a da ti se ne nakači nekakav na leđa.voltron30 je napisao/la:Ja ću prvi reći da su Kvesić i Bukvić bili najslabiji, ali da popljujem momke zato što nisu bili na razini protiv jedne Njemačke (eeejj Njemačke, a ne neke banana republike) je van svake pameti!!VanBasten je napisao/la:Ma jok, tad je ok prozivati greške. Sad lafo nije, jer su dotični članovi određenog kluba. Igrala su još dvojica igrača istog kluba, i bili fenomenalni. Druga dvojica su nas koštala baraža i šta je problem to reći.SA1946 je napisao/la:Ebo ti to,sad cemo mi opet likovati i pricati generacijama nismo imali srece.
Jednostavno u Parisu nas yebo Spahic danas Bukva i Kvesic,sutra ce opet neko drugi pa ce opet biti prica nismo imali srece,zayebale nas sudije bla bla bla.Krivi smo sami.
Ovdhe se Zahirović i onaj mali Gnjatić razapinjali poslije prošlih tekmi, a nisu nas koštali pobjede. Sad odjednom, aman...dođe čovjeku namjernu kontru da puca.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 10 sep 2012, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ma potkradali su nas ono hinjski , pomalo.ennis je napisao/la:Svaka cast za post,sta vam je ohladite malo dogodi se slaba utakmica svakome,danas su momci izgarali borili se koliko su mogli ali protivnik nije dozvolio vise..ove kvalifikacije su uspjesne i kraj price,pa ljudi samo 8 repki ide na prvenstvo.Jesam ja jedini koji ima nesto sudijama reci ili,imam osjecaj da su nas konstantno sjekli kad bi ih pritisli visoko i dali gol(pored sumnjivog prvog gola i nedopustanja zavrsetka akcije na kraju)Batistuta je napisao/la:Iako sam navijac Sarajeva moram reci da je Kvesic napravio mali kiks kod jednog gola ali i dalje mislim da je odlican igrac i da je utakmicu u globalu korektno odigrao. Sto se tice Bukvica sigurno je da mu nedostaje utakmica i da trenutno nije za jedinicu ali Boze moj da smo pobijedili svi bi bili heroji, ovako mora se naci krivac kojeg kada se sve sagleda ne smije biti jer smo mi POBJEDNICI sa ovim momcima od cije cemo generacije zivjeti 15 godina kao od one Dzeko, Ibisevic, Salihovic, Ibricic....
I onda kada više ne bude me ovdje
Fakat covjek nije uhvatio dvije lopte cijelu tekmu,jedan prosjcan sut njemu ispada iz ruku i najgore sto je kod zadnjeg gola lopta ide u golaut i plus kvesic ispred njega ni jednog igraca njemacke on se baca dira loptu i lopta ide u korner iz kojeg primamo gool...ne mogu jos u glavi da to skontam...
- delpiero20
- Kontakt:
Pa ko kad nam je veza pukla u drugom jer je usao onaj Zeljin....ZZtop10 je napisao/la:A sto niko ne kritikuje Stevanovica ( za 2.pol) nije se sastavio sa loptom ?
Al Stevanovic je bio odlican ove kvalifikacije i svaka mu cast, njegova buducnost je u A timu i pokazao je kako god vise od ostalih. Jedno pv nije nista...Bio je ako nista i onu utakmicu u A rep sto je odigrao najbolji..on je druga dimenzija za ostale i nema ga se sta kritikovat
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 10 sep 2012, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Respekt svim igračima a posebno Jagodiću za ove kvalifikacije. Kvesić jeste danas loše odigrao, al on je svakako budućnost po toj lijevoj strani u našoj reprezentaciji, svakom se desi da ima loš dan.
I da smo pobjedili vjerovatno ne bi išli u baraž.
I da smo pobjedili vjerovatno ne bi išli u baraž.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.