Nama uvijek fali jedan bod ili u ovom slucaju gol

Ne kontam zasto su onako njemci zapinjali, oni su i onako 1. ali o.ni hoce po svaku cijenu da pobjede ili da bude nerjeseno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma jok, tad je ok prozivati greške. Sad lafo nije, jer su dotični članovi određenog kluba. Igrala su još dvojica igrača istog kluba, i bili fenomenalni. Druga dvojica su nas koštala baraža i šta je problem to reći.SA1946 je napisao/la:Ebo ti to,sad cemo mi opet likovati i pricati generacijama nismo imali srece.
Jednostavno u Parisu nas yebo Spahic danas Bukva i Kvesic,sutra ce opet neko drugi pa ce opet biti prica nismo imali srece,zayebale nas sudije bla bla bla.Krivi smo sami.
Ne predstavljaju,ovo bi se pricali da smo otisli u baraz.Kad mogu kosarkasi,odbojkasi mogu vala i oni.Znaci cilj baraz,nije ispunjeno to tako da nas nisu necim specijalnim zaduzili.Ne sporim,ima finih igraca i buducis reprezentativaca,Jagodic je dobar trener al sad sto nismo otisli u baraz poistovjecivati sa osvajanjem prvenstva samo da bi se ispao veci patriota je krajnje degutantno.mdss je napisao/la:Fakat ja ovdje nisam skontao ove pljuvace koji vam je qurac ostavite se tastature i foruma i radite nesto korisno u svom zivotu![]()
![]()
SVAKA CAST MOMCIMA STO SU OVU ZEMLJU PREDSTAVLJALI NA NAJBOLJI MOGUCI NACIN![]()
Mentalitet..Od malena ih uče da su najbolji, čak i ovim naturalizovanim čim uđu u reprezentaciju odmah utuve u glavu da nema predaje.likma23 je napisao/la:Yebo ovo!![]()
Nama uvijek fali jedan bod ili u ovom slucaju gol![]()
Ne kontam zasto su onako njemci zapinjali, oni su i onako 1. ali o.ni hoce po svaku cijenu da pobjede ili da bude nerjeseno![]()
Ja ću prvi reći da su Kvesić i Bukvić bili najslabiji, ali da popljujem momke zato što nisu bili na razini protiv jedne Njemačke (eeejj Njemačke, a ne neke banana republike) je van svake pameti!!VanBasten je napisao/la:Ma jok, tad je ok prozivati greške. Sad lafo nije, jer su dotični članovi određenog kluba. Igrala su još dvojica igrača istog kluba, i bili fenomenalni. Druga dvojica su nas koštala baraža i šta je problem to reći.SA1946 je napisao/la:Ebo ti to,sad cemo mi opet likovati i pricati generacijama nismo imali srece.
Jednostavno u Parisu nas yebo Spahic danas Bukva i Kvesic,sutra ce opet neko drugi pa ce opet biti prica nismo imali srece,zayebale nas sudije bla bla bla.Krivi smo sami.
mozes li objasniti ovo? nije ovo reprezentacija sarajevskog kantona pa da nema alternative za bukvicaSarajlijaTM je napisao/la:,bukvic vala i nije neki golman,mada repka u21 nema alternative.
X
likma23 je napisao/la:Yebo ovo!![]()
Nama uvijek fali jedan bod ili u ovom slucaju gol![]()
Ne kontam zasto su onako njemci zapinjali, oni su i onako 1. ali o.ni hoce po svaku cijenu da pobjede ili da bude nerjeseno![]()
joj koliko ces puta spomenut to protiv njemacke a ljudi igrali sa drugom ekipom i to sa pola snage sa cetri napadaca i mi to neznamo kaznit da je bila prava ekipa njemacke 7 komada bi primilivoltron30 je napisao/la:Ja ću prvi reći da su Kvesić i Bukvić bili najslabiji, ali da popljujem momke zato što nisu bili na razini protiv jedne Njemačke (eeejj Njemačke, a ne neke banana republike) je van svake pameti!!VanBasten je napisao/la:Ma jok, tad je ok prozivati greške. Sad lafo nije, jer su dotični članovi određenog kluba. Igrala su još dvojica igrača istog kluba, i bili fenomenalni. Druga dvojica su nas koštala baraža i šta je problem to reći.SA1946 je napisao/la:Ebo ti to,sad cemo mi opet likovati i pricati generacijama nismo imali srece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.