U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NG1
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la NG1 » 10 sep 2012, 19:00

Pricajte vi sta hocete al ja sam ponosan na ove momke.
Medju 15 u Evropi smo...A reprezentacija to nikad nije postigla !

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 10 sep 2012, 19:00

Da smo pozvali Fejzica iz Travnika, bar ne bi primili ovoliko golova... :cry:

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 10 sep 2012, 19:00

Pa nek i dalje nasi pjevaju Deutschland,Deutschland Aufwiedersehen :roll:
Ljudi bi pustili sigurno ;)

Dobri nasi bili,Djuric ide u neki Njemacki prvoligas sigurno ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 sep 2012, 19:00

Dobili smo par igrača za budućnost i dobro je, to je i cilj mladih reprezentacija ;)

A jbg koliko god bili jaki, imali selektora nigdje se nećemo nikad plasirat, jednostavno nije to za nas jbg :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 10 sep 2012, 19:00

ja sudiji samo dvi stvar imam zamjerit! prvi gol svaba za 1-1 je cist ofsajd i sad ovo na kraju kad svira kraj tekme a stevanovic bacio loptu duricu i ovaj sam ide prema golu, svukud normalno se pusti da se akcija zavrsi! ovo jos nijednom nisam vidio da se kraj tekme svira kad igrac ide sam na golmana, to se samo nama moze desit! golemo

inace momcima svaka cast igraju ekstra, milina ih je gledat kad krenu prema golu protivnika!

pape stevanovica odma na spisak a repke i odma mu betoniraj mjesto u prvi 11 na desnom krilu, momak to zasluzuje!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 sep 2012, 19:00

Steta velika,ali mozemo biti zadovoljni reprezentacijom koju smo imali.Zaista velika steta sto smo dobili gol u zadnjim trenutcima susreta,a po meni krivac za njega je Bukvic :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 10 sep 2012, 19:01

MrAmani96 je napisao/la:Da smo pozvali Fejzica iz Travnika, bar ne bi primili ovoliko golova... :cry:
ni za jedan gol nije kriv golman, ne kaki bezveze
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 10 sep 2012, 19:01

Turska, Norveska i Slovacka su bolji od nas:

ako se svi ovi rezultati poklope, 4. smo!!!

2 SWE - UKR X
3 MNE - ARM 1
4 DEN - NIR X2
4 SRB - MKD 1
5 SUI - EST 2
6 POL - POR 1
10 AUT - SCO 1

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 10 sep 2012, 19:01

Odgovorno tvrdim da je Tino Divković najbolji mladi golman u državi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 sep 2012, 19:01

truts je napisao/la:
soxx je napisao/la:a u pm kud ne odigra keca ja iksa!!! ebem ti sendvic.
pogodi papak :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2012, 19:01

Livnjak je napisao/la:Turska, Norveska i Slovacka su bolji od nas:

2 SWE - UKR X
3 MNE - ARM 1
4 DEN - NIR X2
4 SRB - MKD 1
5 SUI - EST 2
6 POL - POR 1
10 AUT - SCO 1
Ma qurac smo, ispali smo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 sep 2012, 19:01

Svaka cast nasim momcima . Budocnost je pred nama

Svabe su uzeli ono sto smo im ponudili a ponuditi ovim repkama bilo sta je luksuz

NAdam se da ce ovi momci izvuzi pouke iz ovog meca
Thomas Müller - Fußballgott

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 sep 2012, 19:02

Kada vidim neke komentare ovdje, onda mi je krivo sto Nijemci nisu dosli u najacem sastavu pa da nam ocitaju lekciju.
Realno mi baraz nismo izgubili u ovoj utakmici vec na Kipru kada smo nakon vodstva mislili da ce pobjeda doci sama po sebi.

Svak cast momcima na danasnjoj predstavi i borbi, i pokazali su da ova reprezentacija ima karakter, ali realno Nijemci nisu smijeli postici nikad drugi i treci gol. Kod drugog gola Kvesic glumi Spahica i zeli Kirchoffu pokazati da je veca zvijezda od njega, a kod treceg gola Zolotic i Besic poklonili Leitneru gol jer nisu bili na svojim prirodnim pozicijama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 sep 2012, 19:02

Sveti je napisao/la:i btw. kakva je to zavrsnica u kojoj igra 8 ekipa, nabijem ih na ****.
I ja sam to htio pitati, bas nidje veze. :twisted:

E ako se poklopi sve sto je trebalo za nas prolaz u baraz, naravno uz nasu pobijedu, tacno cu ubiti nekoga :D..

High

Post Postao/la High » 10 sep 2012, 19:02

SA1946 je napisao/la:Bukva (Fagus sylvatica) bjelogorično je drvo iz porodice Fagaceae,
Bukva raste na brdskim i planinskim položajima srednje, zapadne te jugoistočne Europe.
Naraste do 40 m visine. Debljina debla može biti i preko 1 m prsnog promjera. Krošnja je široko zaobljena.

Kora debla je siva, glatka i tanka. Pupovi su 2 cm dugi, vretenasti, otklonjeni od izbojka pod kutem od 45°. Srčika izbojka je trobrida. Lišće je eliptično, dugo 8 cm. Rub lista je valovit i fino trepavičasto dlakav. List bukve u mladosti jee bogat vitaminom C. Cvjetovi su jednospolni u resastim, glavičastim cvatovima. Muški su u okruglim resama na dugoj stapki, ženski po dva cvijeta u kupuli, koja je obrasla končastim ljuskama.

Kupula ili zajednički ovoj, nastaje bujanjem cvjetne osi. Za cvjetanja kupula je sočna, poslije otvrdne i postane drvenasta, a njeni se listići pretvore u duge bodljike ili ljuske.

Bukva cvjeta iza listanja, u travnju ili svibnju. Muški i ženski cvjetovi su na ovogodišnjim izbojcima.

Po dva su ploda u kupuli, nazvana bukvice. Smeđi su, trokutasti, jestivi u nuždi. Dozrijevaju u rujnu ili početkom listopada, a otpadaju nakon prvih mrazeva u listopadu ili početkom studenoga. U 1 kg plodova ima 3600 do 6800 bukvica. Klijavost je kratkotrajna, oko 6 mjeseci, a iznosi prosječno oko 35 %.

Zrela kupula puca na 4 dijela. Bukvica ima dvije mesnate, bubrežaste supke. Prvi listovi su nasuprotni.

Bukva se oprašuje vjetrom. Punim urodom rađa svake 7. do 12. godine. Počinje imati plodove u starosti od 40 do 50 godina.

slika
Hahaha
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 sep 2012, 19:02

Jednostavno nismo smjeli sebi dozvoliti da se čupamo protiv Njemaca i.
Doduše i ovo je veliki uspjeh, uvaliti Njemcima 4 gola, međutim odbranu neću da komentarišem, onakvu indolentnost u zadnjoj liniji odavno nisam vidio.

U svakom slučaju čestitke momcima, bilo je lijepo radovati se 4 puta danas!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2012, 19:03

Ne da se usranom do potoka, ali iz ovakvih utakmica treba izaci ponosan i zadovoljan.
Zasluzili smo pobjedu, do koje nazalost nismo dosli. Nismo ponovili igru iz prvog dijela a Nijemci su sve nase propuste znali kvalitetno kazniti.
Kao da se izgubilo na kondiciji, na svjezini u jednom trenutku, kada je bilo vidljivo da smo pali i da nas je protivnik stjerao u kazneni prostor. Otuda dolaze njihovi golovi a i nase greske.
No, treba biti realan i reci da je i ovaj rezultat uspjeh s obzirom da se igralo protiv selekcije ciji igraci su mahom glavni kotaci u svojim klubovima.

Jedan Hermann je prosle sezone odigrao bruku utakmica za Gladbach, unistio Bayerna u onoj utakmici kao i mnoge druge ekipe. Mlapa koji je predvodio napad Hoffenheima, kao i Rudy i Vukcevic koji su bili glavni nosioci igre Hoffe prosle sezone. Tu je Leno, golman Leverkusena zbog kojeg je Adler morao na transfer listu a svi znamo kakav je Adler golman. Ima tu jos mnogo dobrih igraca, jedan Leitner koji sve vise dobija sansu u Dortmundu i tako dalje...

Imamo i mi svoje konje za utrku a nas najbrzi i najbolji konj je Jagodic, koji je mega, giga strucnjak i koji je uradio isto sto i Aco Petrovic sa kosarkasom reprezentacijom, unio je taj pobjednicki mentalitet koji je dosta cesto znao izdati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 sep 2012, 19:03

SA1946 je napisao/la:Bukva (Fagus sylvatica) bjelogorično je drvo iz porodice Fagaceae,
Bukva raste na brdskim i planinskim položajima srednje, zapadne te jugoistočne Europe.
Naraste do 40 m visine. Debljina debla može biti i preko 1 m prsnog promjera. Krošnja je široko zaobljena.

Kora debla je siva, glatka i tanka. Pupovi su 2 cm dugi, vretenasti, otklonjeni od izbojka pod kutem od 45°. Srčika izbojka je trobrida. Lišće je eliptično, dugo 8 cm. Rub lista je valovit i fino trepavičasto dlakav. List bukve u mladosti jee bogat vitaminom C. Cvjetovi su jednospolni u resastim, glavičastim cvatovima. Muški su u okruglim resama na dugoj stapki, ženski po dva cvijeta u kupuli, koja je obrasla končastim ljuskama.

Kupula ili zajednički ovoj, nastaje bujanjem cvjetne osi. Za cvjetanja kupula je sočna, poslije otvrdne i postane drvenasta, a njeni se listići pretvore u duge bodljike ili ljuske.

Bukva cvjeta iza listanja, u travnju ili svibnju. Muški i ženski cvjetovi su na ovogodišnjim izbojcima.

Po dva su ploda u kupuli, nazvana bukvice. Smeđi su, trokutasti, jestivi u nuždi. Dozrijevaju u rujnu ili početkom listopada, a otpadaju nakon prvih mrazeva u listopadu ili početkom studenoga. U 1 kg plodova ima 3600 do 6800 bukvica. Klijavost je kratkotrajna, oko 6 mjeseci, a iznosi prosječno oko 35 %.

Zrela kupula puca na 4 dijela. Bukvica ima dvije mesnate, bubrežaste supke. Prvi listovi su nasuprotni.

Bukva se oprašuje vjetrom. Punim urodom rađa svake 7. do 12. godine. Počinje imati plodove u starosti od 40 do 50 godina.

slika
A i ti naporan prate, znamo da je los, od pocetka se vidjelo da nije kapaciteti, ali nema boljeg, mozda i ima ali nije bio u ekipi i sta sad?
Odigrali dobro, super, malo sportske srece nedostajalo i to je to :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 10 sep 2012, 19:03

Cartman je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:Turska, Norveska i Slovacka su bolji od nas:

2 SWE - UKR X
3 MNE - ARM 1
4 DEN - NIR X2
4 SRB - MKD 1
5 SUI - EST 2
6 POL - POR 1
10 AUT - SCO 1
Ma qurac smo, ispali smo.
dok postoji teorije, nismo!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2012, 19:04

calcio je napisao/la:ma sumnjam da bi nas i pobjeda odvela u baraz jer kako sam shvatio trebalo se mnogo toga poklopiti.
steta za nas koji smo igrali na kladionici :(
Fakat :mrgreen:

na 3 listića ih imam. Ma milju bi uplatio koliko sam siguran bio...
Dobri svi danas, osim naravno Kvesića i Bukvića.
Kakogod, dobili smo par igrača za budućnost. Najmanje trojica biće danas-sutra redovni u A timu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ethel i 20 gostiju.