U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Pa ako pobjedimo, sigurno da ce Njemci zabiljezit neka imena. Nece kupit igraca radi jedne tekme, ali mogu ja primjetit tako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
iz lijepe BIH, ali momak igra jako dobro, samo može više napredovati nikako stagnirati......bekicamir je napisao/la:A nu bogareti,odaklen je ?!STEVIE je napisao/la:Markic dominira u odbrani, svaka cast.![]()
![]()
Švabe imali 2 šuta u prvom poluvremenu.
koja dominacija.
koja dominacija.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zar nije Sunjic stavio ruku a ne Markic,mozda grijesim !?High je napisao/la:Čuj da drži ruku gdje hoće. Nabijem ja njega i svakog sljedećeg ko uradi isto. I još mu onaj da kapitensku traku u finišu tekme sa Grcima. Radije gubili od Armenije i svih ovih, ali da imamo prave momke na terenu.
Masala sto nas je krenulo.
Ja vam rekoh 1/1, vi paničite.
Još samo da Stevanović zabije, računam da će to biti peti gol. I lagana petobankica na markicu. A BiH u baražu.

Još samo da Stevanović zabije, računam da će to biti peti gol. I lagana petobankica na markicu. A BiH u baražu.

Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 10 sep 2012, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
igra Grahovac odlično svaka mu čast,ne moraš 100 puta spominjatL_blancos je napisao/la:Ali fakat, malo vise paznje usmjerite na Grahova,nije imao izgubljene lopte + ga ima na svakom dijelu terena..

reci fino ako ti je u rodu i gotovo

-
- Kontakt:
Po ovom stanju na tabelama,mi ako pobijedimo imacemo 16 bodova na tabeli drugoplasiranih i preskacemo tursku koja je odigrala sve tekme do kraja i ima 15 bodova.zatim takodjer preskacemo i svicarce koji imaju 14 bodova i kako god zavrse protiv estonije nece im se brojat na tabeli drugoplasiranih jer je estonija posljednja u grupi,a protiv fenjerasa se bodovi krizaju(kolko sam ja upratio
).Mi smo tada 5. na tabeli drugoplasiranih i znaci treba nam kiks portugala,armenije ili danske i da svedjani i skoti ne pobijede vise od 1 razlike 

Uspjeli se plasirati na baraz ili ne, kako god ovima momcima treba skinuti kapu s glave, a ako se ne plasiramo svi cemo se sjetiti one utakmnice sa Ciprom gdje smo prosuli bodove..ali kako god svaka cast za ovu generacijju i siguran sam da ce minimalno petorca u A selekciju uskoro, imamo strasne igrace i nikad jacu mladu reprezentaciju.
JA TE VOLIM BOSNO I TO CU REĆI PONOSNO
JA TE VOLIM BOSNO I TO CU REĆI PONOSNO

- legenda reala
- Kontakt:
Daj ba Hare, on je za svoju visinu, prepokretanharishp je napisao/la:Ode Mile za Njemacku.
Jest da je pokretan ko t-84 bez gusjenica ali zato u vazdusnim duelima jede malu djecu.
Cuj u trecoj ili ti C ligi zabarskoj igra,nigdje veze.

A jes šteta što je u Italiji, oni ne vjeruju mladim igračima, da je npr u Njemačkoj postao bi vrhunski igrač

Grahovac igra dobro, dečko je 92 godište

Ma svi mogu konkurisati za A tim u budućnosti, osim ovog kloca Bukvića

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Grahovac je za Besica De Rossi! Samo da nastave ovako...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
fixator je napisao/la:jel ovo istina ?ako pobjedimo imamo 16 bodova i +9 (minimum) gol razliku
izbili bi na prvo mjesto drugoplasiranih reprezentacija i čekali ostale mečeve a to su:
Engleska - Norveška (Englezi već imaju osiguran baraž)
Poljska - Portugal
Švicarska - Estonija
Crna Gora - Armenija
Danska - Sjeverna Irska
Austrija - Škotska
2 boldirana ne smiju pobjediti i mi smo u baražu
Norveška ako uzme i bod ispred nas su
EDIT: da ne propadne post
Semper Fidelis
lik(markic) se davno izvinio za to i nakon toga je pruzio zaista par odlicni partija za mladu repku. eh sad sto nekim ultra mega-patriotima ni to nije dovoljno je neka druga stvar.STBoys je napisao/la: Zar nije Sunjic stavio ruku a ne Markic,mozda grijesim !?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
- Kontakt:
Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.
Fink yebo ti sve svoje,gdje otjera Besica.A mali protiv svajbonera k'o pirlo sto neko rece.
@omere svabo ni materi ne pusta,ako fasuju,bit ce ribanja,mozda cak i otkaza.
@bekicamir cuj ''odaklen'' je Markic,iz Hrvatske sigurno nije
@omere svabo ni materi ne pusta,ako fasuju,bit ce ribanja,mozda cak i otkaza.
@bekicamir cuj ''odaklen'' je Markic,iz Hrvatske sigurno nije

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uzivajte u utakmici i ne je8ite stvar glupim temama..... 

Možete kur.cu svirat jedino.Bijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.
glupost za hrabre je sebičan lijek
PA nisu ludi da prihvate pozivBijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.

ZELJEZNICAR 1921!
- delpiero20
- Kontakt:
kako da neBijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.

Stevanovic vec igra za BIH prvu reprezentaciju i ovdje je u mladoj samo zato jer je potreban...a inace bi bio sutra u sastavu za Latviju
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da ih hoće pozvat i da dobiju kategorično NE, pa da se onda svi zajedno (dobro, ne baš sviBijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.