FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fotke s finala
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
To nije nikakav problem, mozes ti citati koliko god hoces puta, neces jos uvijek skontati kako sam ja to izvukao.moustapha je napisao/la:Citam nekoliko puta i ne mogu da vjerujem kako si to izvuko.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Ko biva pitari sa carsije, ovi koji nisu pitari, nisu sa carsije? Joj razmisljanja, ne vjerujem Allaha mi, ne vjerujem
Za zivot cijeli!
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma uz duzno postovanje tebi druze, al mislim da niko od nas nije skontao kako i odakle si to izvukao...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
stipu ga..nadoci ce on..a inace on je specijaliziro kompleksologiju...i opet ce neko reci kako se "mi" pojedinci ili "mi" kao vecina zalijecemo na "njih",onako,cisto bez razloga,i pisemo "gluposti"...sklonite se ljudi corava posla,poseban stimung imate od pocetka ove sezone da baljezgate sve i svasta,i da za rad vlastitih frustracija komentarisete za vas potpuno minorne detalje,iz kojih zelite napraviti kompletnu pricu i minimizirati sve nase....bas sve...moustapha je napisao/la:Citam nekoliko puta i ne mogu da vjerujem kako si to izvuko.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Ko biva pitari sa carsije, ovi koji nisu pitari, nisu sa carsije? Joj razmisljanja, ne vjerujem Allaha mi, ne vjerujem
a ovaj je daleko od carsije mjereno svjetlosnim godinama,da nije, skonto bi na prvu sta je pisac htio reci....
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Juce su nasi pruzili dobru partiju , da ne kazem odlicnu. Sve je ferceralo bas kako treba.
YES.WE.DID.
Samo da nastave.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Defintivno ljepše sutra za bordo klub
Generalni direktor fudbalskog kluba Sarajevo objavio je Odluku o uplati novčanih sredstava radi unos u FK Sarajevo u cilju sticanja upravljačkih odnosno glasačkih prava.
Do jednog glasa zbrajanjem 20 uloga
Raspoloživo je ukupno 3.000 uloga nominalne vrijednosti od 1.500 KM po komadu.
Broj glasova za odlučivanje na sjednicama Skupštine kluba formiraće se principom elektronskog glasa. Jedan glas za odlučivanje dobiće se zbrajanjem dvadeset novčanih uloga.
Zainteresovani će uplate moći vršiti od prvog do posljednjeg dana mjeseca oktobra.
Upis će se smatrati uspješnim ukoliko se izvrši najmanje 33.33 % utvrđenog obima uloga odnosno 1.499.850,00 KM.
Dozvoljeno maksimalno 20 uloga
Ukoliko interes ne bude dovoljno velik, FK Sarajevo će izvršiti povrat novca premda će unosioci imati mogućnost da posebnim nalogom sredstva zadrže u klub kao vid dobrovoljnog ili sponzorskog uloga.
Pojedinačno će biti moguće unijeti najviše 20 uloga (30.000 KM), a ukoliko ''mali'' unosioci ne iskažu dovoljan interes, za ostatak raspoloživih uloga prava uplate bit će moguće vršiti bez ograničenja u narednih 90 dana.
Izvesti klub iz krize
U fudbalskom klubu Sarajevo vjeruju da će novim Statutom izvesti klub iz dugogodišnje finansijske krize koja spriječava klub da iskoristi potencijal koji posjeduje.
Uspješnim okončanjem ovog procesa. FK Sarajevo imalo bi osnovu za zdravo poslovanje i postizanje vrhunskih rezultata u skladu sa reputacijom kluba.
POČELO JE, DRUGOVI!
u kojem će sastavu Sarajevo dočekati rođene, pošto vam nema Suljića (tri žuta kartona), a ne znam hoće li Sesar igrati, pošto je imao smrtni slučaj u porodici?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako nas ne bude 5k + u subotu trebamo se roknut.
Aleme vjerovatno
Dejo,Tatomirovic,Dupovac,Torlak,Beli,Sesar,Radan,Karamatic,Said,Nuhanovic,Hadzic.
Aleme vjerovatno
Dejo,Tatomirovic,Dupovac,Torlak,Beli,Sesar,Radan,Karamatic,Said,Nuhanovic,Hadzic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Svi će moći igrati osim Suljića.
onda realno nemamo šta tražiti na Koševu, jer ste u ovom momentu prejaki.......Sarajlijc@ je napisao/la:Ako nas ne bude 5k + u subotu trebamo se roknut.
Aleme vjerovatno

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma koliko god nama dosta samo da ostanemo na prvoj poziciji.
**** ja sebe dok trazim od nekog telefon sa dobro kamerom Dejo umakne, al nafatacu ja njega u petak
**** ja sebe dok trazim od nekog telefon sa dobro kamerom Dejo umakne, al nafatacu ja njega u petak

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- HannahMontana
- Kontakt:
Ja ga nafato brate, jos mu dao sal da cuva 

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
jel to mesi izborio startnu postavu.kakav je zas
ad

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nit smrdi nit mirise,a da je definitivno izborio prvih 11 to nije,ali ocito je po Jovicu prva alternativa kada neko zafali,recimo u Prijedoru nije poceo Said on je igrao,isto tako sad zadnju je falio Zlatkovic pa se malo promjenila rotacija igraca pa je opet falilo krilo te je on dobio sansu od pocetka...nije igrao u prvenstvu nesto aman zaman,ali eto u ovim prijateljskim je dobro odigrao,vidjecemo jos nemoze se dati neki komentar valjali ili neastra1922 je napisao/la:jel to mesi izborio startnu postavu.kakav je zasad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije loš koliko su ga predstavljali kao takvog. A da li ima prostora za napredak, ostaje da vidimo.
Postoji sansa da ne bude para od uefe ni za nas ni za male ni za borac, vidjecemo.
http://www.goal.com/en/news/755/europe/ ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;mireRN je napisao/la:Postoji sansa da ne bude para od uefe ni za nas ni za male ni za borac, vidjecemo.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Hebo ih majka majcina...uzmite sirotinji i ovo malo ,a oni sto vam obrcu milijarde i duzni su bogu i narodu njih ko sisa,eto propast cete sto smo mi duzni nekom 20 hiljada maraka,pizda vam materina na sirotinji ste ufatili glumiti silu i provoditi zakone
Nadam se da svi nasi klubovi do 30-tog skuckati tu dokumentaciju
Nadam se da svi nasi klubovi do 30-tog skuckati tu dokumentaciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, johntravolta123 i 21 gost.