Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... gland-call" onclick="window.open(this.href);return false;
opaa!!!
opaa!!!
- youngredcomps
- Kontakt:
http://www.premiership.hr/premiership/2 ... erima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Pantilimon iz Man Citya je jako dobar golman samo problem je što oni imaju Harta pa ovaj ništa ne brani a + meni se čini da nema više od 22 godine
Njega bi sigurno za malu lovu dobili od Citya a odličan je golman 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Na kraju nam Adilović ne gine

- Marsal
- Kontakt:
Za Reinu 7-10 miliona možete uzeti samo na Football Manageru 2008 na kojem Fletchera i Altintopa prodate za 40 miliona funti.
Bilo kako bilo nadam se da neće otići nigdje jer to je najmanje jedan gol zagarantovan za Arsenal u duelu sa Liverpoolom.
One Pepe Reina, there's only one Pepe Reina, one Pepe Reina, there's only one Pepe Reina!
Bilo kako bilo nadam se da neće otići nigdje jer to je najmanje jedan gol zagarantovan za Arsenal u duelu sa Liverpoolom.
One Pepe Reina, there's only one Pepe Reina, one Pepe Reina, there's only one Pepe Reina!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
bravo za raheema. vjerovatno će postati najmlađi igrač engleske ikada ako debituje.
i da, zamolio bih monologa ili nekoga od moderatora da reaguju na postove @marsala jer često dolazi na ovu temu, ali i na teme drugih klubova samo da provocira.
i da, zamolio bih monologa ili nekoga od moderatora da reaguju na postove @marsala jer često dolazi na ovu temu, ali i na teme drugih klubova samo da provocira.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 10 sep 2012, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
25 godina on ima,a i nije realno neki golman,dosta grijesi.Mislim da nije bolji od Reine,tj siguran sam da nije bolji od Reine koliko god ovaj los bio..SGLS je napisao/la:Pantilimon iz Man Citya je jako dobar golman samo problem je što oni imaju Harta pa ovaj ništa ne brani a + meni se čini da nema više od 22 godine![]()
- youngredcomps
- Kontakt:
dobro dosao marsale.nesto te odavno nije bilo,sta je rec.falio si namMarsal je napisao/la:Za Reinu 7-10 miliona možete uzeti samo na Football Manageru 2008 na kojem Fletchera i Altintopa prodate za 40 miliona funti.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
25 godinaNarin je napisao/la:25 godina on ima,a i nije realno neki golman,dosta grijesi.Mislim da nije bolji od Reine,tj siguran sam da nije bolji od Reine koliko god ovaj los bio..SGLS je napisao/la:Pantilimon iz Man Citya je jako dobar golman samo problem je što oni imaju Harta pa ovaj ništa ne brani a + meni se čini da nema više od 22 godine![]()

Koliko god ovaj Marsal trollo, al je u pravu za cijenu reine 
Golmanima su najnize cijene jer se njima najlakse uklopiti u drugu ekipu
Po meni bi bilo bolje ostaviti reinu, a dovesti jos jednog golmana i da oba dvojica konkuriraju za prvih 11, nesto kao Stoke city.

Po meni bi bilo bolje ostaviti reinu, a dovesti jos jednog golmana i da oba dvojica konkuriraju za prvih 11, nesto kao Stoke city.
Walk on, with hope in your hearts.
Dovoljno govori cinjenica da je najskuplji golman koji je doveden u neki klub De Gea,koji je placen nesto ko 18M.artemis77 je napisao/la:Koliko god ovaj Marsal trollo, al je u pravu za cijenu reine
SGLS - pa dobro,prosle sezone ja imao par dobrih nastupa,ali ove je imao vec nekih kikseva,cuo sam da je doveden ovaj Wright neki u City (neki stari golman) upravo zbog Pantilimonove lose forme.
-
- Kontakt:
Zaboravio si Buffona.Narin je napisao/la:Dovoljno govori cinjenica da je najskuplji golman koji je doveden u neki klub De Gea,koji je placen nesto ko 18M.artemis77 je napisao/la:Koliko god ovaj Marsal trollo, al je u pravu za cijenu reine
SGLS - pa dobro,prosle sezone ja imao par dobrih nastupa,ali ove je imao vec nekih kikseva,cuo sam da je doveden ovaj Wright neki u City (neki stari golman) upravo zbog Pantilimonove lose forme.

Buffon was sold to Juventus for a world-record goalkeeper's transfer fee of a reported £32.6 million.
- youngredcomps
- Kontakt:
i neuera 22 milgojzerica je napisao/la:Zaboravio si Buffona.Narin je napisao/la:Dovoljno govori cinjenica da je najskuplji golman koji je doveden u neki klub De Gea,koji je placen nesto ko 18M.artemis77 je napisao/la:Koliko god ovaj Marsal trollo, al je u pravu za cijenu reine
Buffon was sold to Juventus for a world-record goalkeeper's transfer fee of a reported £32.6 million.
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
dovesti Begovića
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
il vratit ovog sa avatara il dovest mene u mlade pa da smo za 3-4 godine rahat za narednih 15
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Martin Atkinson sudi utakmicu protiv Sunderlanda.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sedamnaestogodišnji Sterling je prošao sve omladinske pogone reprezentacije Engleske, a u ekipu Redsa je stigao ove godine iz redova QPR-a.....Ovaj ss.ba baš nikako nije informisan

Transfer News Central
A few reports circulating suggesting that Arsenal want to swap Theo Walcott for Liverpools Raheem Sterling. -BP
Samo cu se nasmijati.
A few reports circulating suggesting that Arsenal want to swap Theo Walcott for Liverpools Raheem Sterling. -BP
Samo cu se nasmijati.

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- Marsal
- Kontakt:
Hahahaha kako bi ovo bilo jako, em bi se riješili limitiranog igrača i poslali ga rivalima em bi piknuli mladu nadunummaLFCŽ je napisao/la:Transfer News Central
Samo cu se nasmijati.
ali ništa od ovog jer nam Raheem nije potreban trenutno nažalost, postoji većih prioriteta od krila
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Senaid L.F.C
- Kontakt:

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.