Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zanima me kako je odigrao i bil mogao Ozil malo na klupu .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
U prvom je bio samozatajan kao i citava igra Hrvatske.
igrao je "10" , ofanzivnog veznog u 4-2-3-1(Realovoj formaciji)
na poluvremenu je izasao Rakitic a Luka je zaigrao povucenije kao centralni vezni("8") i bio onda glavni na terenu.
kreirao je i akciju za gol.
doduse i Ozil je dao dva gola.
a Kaka se dobrano trudi na Valdebebasu da stekne povjerenje.
konkurencija je nenadjebiva.
igrao je "10" , ofanzivnog veznog u 4-2-3-1(Realovoj formaciji)
na poluvremenu je izasao Rakitic a Luka je zaigrao povucenije kao centralni vezni("8") i bio onda glavni na terenu.
kreirao je i akciju za gol.
doduse i Ozil je dao dva gola.
a Kaka se dobrano trudi na Valdebebasu da stekne povjerenje.
konkurencija je nenadjebiva.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
AuhKaká's opportunity could be set to come much earlier than people expected. Mourinho is weighing up the possibility of starting with the Brazilian in the hole against Sevilla. This would be a major surprise, considering the Madrid number 8 is one of the few members of the squad who has yet to make his competitive bow this season.
With Kaká's imminent future at the club settled, the Real Madrid manager is determined to bring the Brazilian back into the fold. He has said so on many occasions and is willing to back his words with actions. Kaká's chances of starting in Seville largely hinge on the shape in which Özil and Modric come back from international duty. If Mou feels they are lacking sharpness, he is likely to call on the former Milan star.
Kaká is beginning to work his way back into Mourinho's plans. The forward had been deemed surplus to requirements, but rather than throwing in the towel, the Brazilian has simply decided to work harder than ever to regain the coach's confidence. Kaká has been training every morning and afternoon for two weeks now and his efforts are set to be rewarded.
The improvement in the player's fitness has not gone unnoticed by Mourinho, who believes that he is up to the challenge of putting on the Madrid shirt again. The Portuguese coach is keen to send out a message to the rest of the squad to the effect that the fringe players are not just there to make up the numbers and no one can take their place in the team for granted.

Mislio sam da sam dosadan na ovom djelu pa ne pisem.
inace imal iko da ga ne bi htjeli
svasta ste vi htjeli a na luku ostali
inace imal iko da ga ne bi htjeli

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 sep 2012, 13:28, ukupno mijenjano 4 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Svašta su SportSport.ba i Marca htjeli.bparena je napisao/la:Mislio sam da sam dosadan na ovom djelu pa ne pisem.
inace imal iko da ga ne bi htjeli![]()
Pozdrav.
Nakon dugotrajnog i nepravednog bana dolazim da kazem da je Srdjan Grahovac nasljednik Xabi Alonsa,nadam se da Mou gleda utakmicu protiv svaba..
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko te bre banovao? E dje ide ovaj forum, ovakvi forumasi ne mogu da pisu a trolova nikad vise...
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 10 sep 2012, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I ja sam isto ban dobio bez razloga.Dobar je grahovac, kako sam primjetio ne igra u prvih 11 u borcu?
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Trol pritisne uzvicnik pa onda i svi koji su s njim i eto bana.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma dobro,ako cemo iskreno bilo je i materijala za bana ali izazvan sam 
Tako da me masilo ovdje i komentarisanje o slucaju Ronaldo,Lukinom debiju i tako to..

Tako da me masilo ovdje i komentarisanje o slucaju Ronaldo,Lukinom debiju i tako to..
Budi sretan sto si bio banovan pa nisi morao citati postove svoga sugradzanina rerne. Pisi ti tamo gdje si "svoj na svome", nemoj da te uvijek moram vabitL_blancos je napisao/la:Ma dobro,ako cemo iskreno bilo je i materijala za bana ali izazvan sam

Od sad navijam za Peru u kvalifikacijama za SP.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ma naletim i tamo ,samo vise citam nego sto pisem,aktiviram se sad i vise kad krene sezona kako treba..D10S je napisao/la:Budi sretan sto si bio banovan pa nisi morao citati postove svoga sugradzanina rerne. Pisi ti tamo gdje si "svoj na svome", nemoj da te uvijek moram vabitL_blancos je napisao/la:Ma dobro,ako cemo iskreno bilo je i materijala za bana ali izazvan sam
Od sad navijam za Peru u kvalifikacijama za SP.
Treba rernu ubacit i tamo,da ozivi malo forum

Da ne bude of
[youtube][/youtube]
Ako je neko vec stavio boli me briga

Re: Primera Division (Liga BBVA)
@blancos koristio si stari zatvorski žargon"nisam kriv"
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Ne tangiraju me previse Messijeva dostignuca u dresu sa slike koju si postavio.bparena je napisao/la: dz

Sad zacepi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Malo sakrijes isfrustriranost i ne prozivas me bezveze. Stvarno bi bilo bezze da sad vadim banere, fotose i ostalo iz silnih pobjeda u zadnjim godinama. Rutinske uradzene pobjede 2:6 i 5:0 nisu donjele ovako bolesne reakcije nikad(docekat) "najboljeg" igraca danasnjice. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sigurno mu je smijesno sto se slucajno potrefilo da su dobili isto glasova.

De ti meni sad reci sto je ovaj u crvenoplavom dresu tuzan?

De ti meni sad reci sto je ovaj u crvenoplavom dresu tuzan?
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobro, ipak si mu rekao da zacepi, status quo
.
A dajte, na sta tema lici...najgora tema od velikih klubova, ubjedljivo. Sve zbog ovakvih sto uletavaju...tuga.

A dajte, na sta tema lici...najgora tema od velikih klubova, ubjedljivo. Sve zbog ovakvih sto uletavaju...tuga.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.