FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 09 sep 2012, 23:24

Al' davite.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2012, 23:26

High je napisao/la:Al' davite.
Peru na ruke :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 09 sep 2012, 23:32

Ubiše, druže, ubiše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 sep 2012, 23:33

Paranoja je napisao/la:
socrates je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:Prijatelju kad spominjes evropu naravno da moras rasclaniti takmicenje. Igrati protiv ekipa koje su najbolje u svojoj ligi, koje su osvojile titulu, sigurno nije isto igrati s ekipa koje su zavrsili druge,trece, pa mozda i preko kupa usle u to takmicenje.
Kazes ne priznajemo poraz. Naravno da priznajemo poraz i nismo se proslavili nesto.
I sad ti dodes kao pametan ili sta vec hoces da kazes da smo mi bruka, a da vi pravite neke evropske uspjehe. Ma daj budi onda realan na obje strane.
Vi, ekipa prosli Levski i ispali od ZETE? ZETA, prijatelju moj? Mislim na osnovu cega se ti dizes da je tvoj klub nesto uradio a mi se brukamo.
Pa bolan citaj sta pises. Rasturamo ligu vec trecu godinu, setamo se pa zamisli onda kako ste vi losi, kad mi ovako losi kao sto kazes setamo se.
Eto, vi ste nam nabili koeficijent prosli ste Levski iduce godine igramo od treceg pretkola, ma strasno!
rezonuj sta ja pricam,ako si to u stanju,i jeste,ja sam pametan,jel ti imas problem s tim pa mi pricas price o super jakom i onako skromnom evropskom takmicenju..jesam li pomenuo ista od toga,koje je jace,koje je slabije..jesam li rekao da se brukate u evropi..nisam druze..to vi kazete,vi kazete da se brukate vec godinama,isto kao sto godinama uzimate titule,razvaljujete,i to vi kazete..ja tek evo sad cu pomenuti to,e pa ne razvaljujete vidis...bar ne u onoj mjeri da bi nasli zbog tih silnih uspjeha satisfakciju u evropi....dakle ne pricaj mi o nicemu sto nisam pomenuo,citiracu se sta sam rekao:"Crvenite se nakon svakog izlaska sve do narednog izlaska"...gdje se tu pominje,ko je bolji,dominantniji,koje je takmicenje jace,ko je ne....sta je,sta hocete...da isforsirate neku svoju dvolicnu retoriku,a "prikazuje" vam se vise od evrope,toliko vam se prikazuje da u jednom momentu pricate na sva usta kako ce te vi isprasiti maribor,a onda nakon toga.."ma kakvi,prejaki su...ovo je ipak LP"..i price poput one da ste vi u EL prosetali bi se..i kad meni trunis o realnost,obostranoj,vjerovatno si i na ovo ,mislio...nemojte ba njatike...
Crvenimo se nakon svakog izlazka, sto meni govori da ti kao navijac suprotnog kluba se ne crvenis jer tvoj klub nesto uradi, dok imas pravo meni i nama tako pisati? Zasto se ti ne crvenis prvo zbog svog kluba? Nego, potenicaras da mi nesto, a sta to vi bolje, sto se tice evrope?
moje potenciranje da vi nesto..je odgovor samo na vase insinuacije s kojim dolaze pojedinci,zamisli molim te da drze predavanja o lijepom i konstruktivnom itd...da ne pricam o perfidnim uletima tipa jel treba da se zove "bordo day ili dan"...vidis dokle vi idete,vidis,kako se to zove? dobronamjerno,jel? o svemu ostalom sto pitas mozemo otvoriti dijalog,ali ne trpaj to "all in one"..jer opet ti kazem nisam pomenuo ni tu zetu,koju ti zelis sad nametnuti....i ti ne znas sta ja mislim o tome,jesam li sretan,crvenim li se,i je li to (ne)uspjeh,ili nije...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2012, 23:33

Jesam nesto ovog Mijuskovica zagotivio , poslije Sesara najdrazi mi igrac :mrgreen: Al ako bude igrao ovaku svaku utakmicu Torlak ce biti mala maca za njega 8-)

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 sep 2012, 23:37

Sarajlijc@ je napisao/la:Jesam nesto ovog Mijuskovica zagotivio , poslije Sesara najdrazi mi igrac :mrgreen: Al ako bude igrao ovaku svaku utakmicu Torlak ce biti mala maca za njega 8-)
znaci bio je mjera danas,jel?

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 sep 2012, 23:38

Naravno da ce uvijek biti uleta ovakvih ili onakvih ali ne treba sad to uzimati kao nesto lose. Naravno, neko dode da provocira, isto kao vi kod nas ali opet su to pojedinci.
Ako cemo realno pisati u bilo koje takmicenju igrali i da li je to LP ili EP ne trebamo se crveniti nicega. Predstavljamo drzavu koliko mozemo. Nekad mi prodemo Serifa, pa vi prodete Levski. Nekad se mi obrukamo, a takode i vi. Kad uzmemo u kakvim uslovima radite vi, a i mi onda je sve ovo vise nego odlicno. Nemamo nista, a napravimo opet nesto. Pozdrav.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2012, 23:41

socrates je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jesam nesto ovog Mijuskovica zagotivio , poslije Sesara najdrazi mi igrac :mrgreen: Al ako bude igrao ovaku svaku utakmicu Torlak ce biti mala maca za njega 8-)
Odlican, dobio je i nagradu da podsjeca na Kelija ;)

Joj al najjaci komentar prolijece nekakav helikopter i neko rece evo peljto vraca mladu na bosmal :lol: :lol:

High

Post Postao/la High » 09 sep 2012, 23:42

Dobar je mali, grize. Napokon prave igrače dovodimo u Klub.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2012, 23:44

I Ademovic nije los. Samo onaj Krpic boga oca masi :roll:

High

Post Postao/la High » 09 sep 2012, 23:45

Vjerujem ja u Krpića, može on bolje!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2012, 23:46

Ma ne moze vjeruj mi, al eto. Pa ono bi i ja i ti pogodili :roll:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 sep 2012, 23:47

Paranoja je napisao/la:Naravno da ce uvijek biti uleta ovakvih ili onakvih ali ne treba sad to uzimati kao nesto lose. Naravno, neko dode da provocira, isto kao vi kod nas ali opet su to pojedinci.
Ako cemo realno pisati u bilo koje takmicenju igrali i da li je to LP ili EP ne trebamo se crveniti nicega. Predstavljamo drzavu koliko mozemo. Nekad mi prodemo Serifa, pa vi prodete Levski. Nekad se mi obrukamo, a takode i vi. Kad uzmemo u kakvim uslovima radite vi, a i mi onda je sve ovo vise nego odlicno. Nemamo nista, a napravimo opet nesto. Pozdrav.
vrlo dobro...ocito nije tesko biti realan,i fol je da treba voziti dvosmjerno...zivio..pozdrav

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 sep 2012, 23:50

Sarajlijc@ je napisao/la:
socrates je napisao/la:

Joj al najjaci komentar prolijece nekakav helikopter i neko rece evo peljto vraca mladu na bosmal :lol: :lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..........AHAHAHAHAHAHAHA....OHOHOHHAHAHAA.........ma "carsija" je to......

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2012, 23:55

Ma i Guzi se dobacivalo za vodu :lol: :lol: :lol: :lol:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 sep 2012, 23:58

@ socrates Ja bih volio da prestanes pisati gluposti.Mozda se neko od tvoih sjeti da ti kaze da pises gluposti,pa mozda i skontas da to nema veze sto ti ja kazem jer navijam za Zelju.Ti prvo skontaj ,tj procitaj vise puta sta sam naveo u postu i o cemu se tu radi.Tebi niko nije kriv sto si jedan od onih koji je upravo radio ono sto sam ti naveo u postu,pa si srao i srao i nalijepio te ko je stigao.Prvi sam ti ja odgovorio,jer si dosao da provociras i pravis se pametan.Sta sad jedes ****.Najgore od svega,sto ti ne kontas da kad radis ove gluposti ,nemas granicu i pocinjaces ponovo i ponovo....Mislim gledaj sta ti pises,nidje veze pominjes neke pobijede i priznanja,ja ti pisem da nema potreba da vam po temi trune i dolaze svako malo i seru.Ti bolan ako imas problem sa mnom ,zbog toga sto si bio pegla i provokator nedavno na nasoj temi ,to je druga stvar.
Mogu ti ja ovo napisati i na pp,ali ti pisem ovdije iz razloga sto se nadam da ce i vasa raja pokusati stati ovim glupostima u kraj,pa koliko toliko.Bio jedan aldin jarane pa ga vise mi provocirali nego pitari,ne mogu ja citati gluposti koje pisu ni moji,al eto izvini bogati sto sam rekao da smarate svi vi takvi.Zalosno je sto ti tvoji ne ukazu da serendas,ali eto ako ce ti biti lakse evo ja cu ti reci dobilo nas je Sarajevo preko 25 puta.Valjda ces pocet sad razmisljat.Pozz
P.S.Ako su onakve stvari o kojima sam govorio sranja i suplja a te tvoje dobre,eto imaju moderatori pa nek to brisu,a nek tvojih ostave sto vise.
Cestitam vam na osvojenom turniru.Keli je bio veliki covjek
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2012, 23:59

VanBasten je napisao/la:Lije poslijepodne u svakom smislu. Pobjeda, dosta golova, lijepih golova, finih poteza...
Žao mi je samo što više ljudi nije došlo...al eto.

Devile, drug ti je dobar mladi igrač. Oduševio me je i danas i protiv Zrinjskog. Tipujem da će uskoro biti u prvih 11.

PS

braćo, manite se rasprava sa zaposlenicima Olimpica. Dosta što im svoje otpadke šaljemo, još da im sekretarima i dnevnice zarađujemo. :P
Bas mi je drago sto cujem da se Mijke uklapa sve bolje,bas sam hteo pre par dana da pitam kakav je.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 sep 2012, 00:08

socrates je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
socrates je napisao/la: znaci bio je mjera danas,jel?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..........AHAHAHAHAHAHAHA....OHOHOHHAHAHAA.........ma "carsija" je to......
Ko biva pitari sa carsije, ovi koji nisu pitari, nisu sa carsije? Joj razmisljanja, ne vjerujem Allaha mi, ne vjerujem :cry:
Za zivot cijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 sep 2012, 00:11

Devil je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Lije poslijepodne u svakom smislu. Pobjeda, dosta golova, lijepih golova, finih poteza...
Žao mi je samo što više ljudi nije došlo...al eto.

Devile, drug ti je dobar mladi igrač. Oduševio me je i danas i protiv Zrinjskog. Tipujem da će uskoro biti u prvih 11.

PS

braćo, manite se rasprava sa zaposlenicima Olimpica. Dosta što im svoje otpadke šaljemo, još da im sekretarima i dnevnice zarađujemo. :P
Bas mi je drago sto cujem da se Mijke uklapa sve bolje,bas sam hteo pre par dana da pitam kakav je.
Kaze da su njega dobro zajebali tamo u Rusiji, al eto jos ga za ove papire **** mada ce i oni u cetvrtak abd tako da je nas iduce 2 godine :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 sep 2012, 00:56

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Ko biva pitari sa carsije, ovi koji nisu pitari, nisu sa carsije? Joj razmisljanja, ne vjerujem Allaha mi, ne vjerujem :cry:
Citam nekoliko puta i ne mogu da vjerujem kako si to izvuko. :roll:
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, LegendKiller, N3R3D, Varijantas8 i 38 gostiju.