Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
e hebo ih williams kod nas zatvorioanonimni je napisao/la:evo, ja ću ti objasniti kako funkcioniše WWin, ove ostale znam, al' ne toliko detaljnoregistruješ se na wwin.ba, odeš u Williamsovu poslovnicu i uplatiš nešto novca na račun (minimalno 2 KM), a za to ti treba tvoj username i 4. znak šifre i kad dođeš kući, možeš da se kladiš
za isplatu ti daju kod i ti sutra odeš u poslovnicu koju si prilikom procedure isplate odabrao, možda će ti tražiti upload ličnog dokumenta, zato stavi svoje pravo ime (nadam se da si punoljetan
) i to je to u globalu
pa raduj se necemo se sanjatiEdin TM87 je napisao/la:TD
Ode mi zivotna nafaka na kladionicusamo_lijevo je napisao/la:pa raduj se necemo se sanjatiEdin TM87 je napisao/la:TD
Tooooooooo Edoo nafako jos ovaj Green Bay i nisam na 40 nego na 20 KM,steta al eto ne treba biti pohlepanEdin TM87 je napisao/la:Ode mi zivotna nafaka na kladionicusamo_lijevo je napisao/la:pa raduj se necemo se sanjatiEdin TM87 je napisao/la:TD![]()
![]()
![]()
previse sam potrosio ovdje... prije TD samo cista sreca je spasila da onaj idiot ne baci petu presjecenu loptu, i ja idiot na philu stavio
evo QB brownsa je bacio njegov cetvrti interception i tu smo prosli![]()
Green Bay ima najboljeg QB lige tako da se mzoe odahnut
moram im se i ja molit'vendeta1921 je napisao/la:
Tooooooooo Edoo nafako jos ovaj Green Bay i nisam na 40 nego na 20 KM,steta al eto ne treba biti pohlepan![]()
![]()
3-1 dobila Viennavendeta1921 je napisao/la:I ne mogu ovaj par da nađem nikako ako neko zna rezultat nek kaze hitno mi je pravo velike su pare u pitanju,ja mislim da je hokej![]()
V.Capitals-Sapa 1 1.40
HITNO JE!
Edin TM87 je napisao/la:sta jehodža je napisao/la:
@Edine mogli bi te sanjati noćas![]()
![]()
![]()
sve ide prema planu kod mene, a na svoju ruku si odigro taj nju orleans
ma to drug za mustuluka si vazda ste vi pitari dobri u dusi bilimashe je napisao/la:3-1 dobila Viennavendeta1921 je napisao/la:I ne mogu ovaj par da nađem nikako ako neko zna rezultat nek kaze hitno mi je pravo velike su pare u pitanju,ja mislim da je hokej![]()
V.Capitals-Sapa 1 1.40
HITNO JE!
anonimni je napisao/la:kako ovo igraju, 0:3 već
@ vendeta, mislim na Green Bay, ne na te hokejaše, da se razumijemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.