Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Hajd dobro. Arsenal nema ni jednog klasnog igraca osim Cazorle. Zanimljivo, i naravno ovo nije glupost.
Celik!3,2,2.
Zaboravio si Vermalena
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jos zanimljivije da je u ovom trenutku Kos bar za klasu jaci igrac od Vermalenea.
Celik!3,2,2.
pa nemore ni u reprezentaciji da igra
haj ne kenjajte više Bgt. ispisaste 2 stranice na gluposti nekakve. Ko da smo mi uprava Arsenala pa se rasprvljate zašto nekog ne treba il treba dovest. cc
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cesc dok je igrao u Arsenalu nije mogao igrati u reprezentaciji pa jel to znacilo da nije WC kvaliteta? Meni je cak i draze sto ne igra, znaci da se ne moze ni povrijediti. A prosla sezona je pokazala ko je gdje.
Celik!3,2,2.
Pa treba neko i na klupi da bude,ne moze Gibbs odigrat sve utakmice.BigBigBang je napisao/la:Zasto bi Arsenal bio zainteresovan za Bainesa? Gibbs mladji, bolji, nasa akedemija, savrseno se uklapa u stil igre, samo ga ozlijede zezaju ali ukoliko ga to zaobidje ove sezone on ce vrlo brzo postati najbolji lijevi bek na svijetu.
Zadnja izmjena: soe, dana/u 09 sep 2012, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Cazorla vam WC igrac, daj sta ste smijesni, nezz zasto toliko napucavate igrace Arsenala, kada su prosjek svi.
Arsenal ima dobru ekipu ove sezone, izgledaju veoma stabilno na terenu, ako nedaju onda i neprimaju golove sto je za pohvalit ovaj start sezone.
Ako se smanje primljeni golovi Arsenal ce bit konkurentan, ali i ne glavni konkurent u EPL. Moze napravit veliko iznenadjenje ove sezone. Iako to nisu al dok igraju svaki igrac izgleda kao da je klasa za svoju poziciju, Jekinson je dokaz, mali kojije totalno zatvorio svoju stranu za protivnicke igrace.

Arsenal ima dobru ekipu ove sezone, izgledaju veoma stabilno na terenu, ako nedaju onda i neprimaju golove sto je za pohvalit ovaj start sezone.
Ako se smanje primljeni golovi Arsenal ce bit konkurentan, ali i ne glavni konkurent u EPL. Moze napravit veliko iznenadjenje ove sezone. Iako to nisu al dok igraju svaki igrac izgleda kao da je klasa za svoju poziciju, Jekinson je dokaz, mali kojije totalno zatvorio svoju stranu za protivnicke igrace.
Zamolio bih da neko definira WC player. 

Pun mi je vala vise q.rac vas i vasih 'WC' igraca
P.s. Zamolio bih nekog da mi nabroji 5 WC igraca a da medju njima ne budu Messi, C.Ronaldo, Xavi, Iniesta .

P.s. Zamolio bih nekog da mi nabroji 5 WC igraca a da medju njima ne budu Messi, C.Ronaldo, Xavi, Iniesta .

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Ja ni ne znam iskreno šta je i ko je wc igrač, osim da znači world class
.
osim stručnjaka sa foruma, da ih ne nabrajam (dobiću ban
) ja nigdje nisam vidio definiciju tog WC igrača.
al mislim da puno ovde "experata" ne razlikuje tog vašeg WC igrača i igrača u formi

osim stručnjaka sa foruma, da ih ne nabrajam (dobiću ban

al mislim da puno ovde "experata" ne razlikuje tog vašeg WC igrača i igrača u formi
Vođa zna.
Casillas, Buffon, Vidic, Kompany , Xavi, Pirlo, Schweinsteiger, Yaya Toure, Scholes, Iniesta, Giggs, Gerrard, Ronaldo, Messi, Del Piero, Drogba, Ibrahimovic, Aguero, Van Persie, Etoooldbridge je napisao/la: P.s. Zamolio bih nekog da mi nabroji 5 WC igraca a da medju njima ne budu Messi, C.Ronaldo, Xavi, Iniesta .
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Giggs,Scholes i Del Piero![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta trojica nisu WC igraci ima i 3-4 godine.
gerrard, drogba, etoo, donekle i vidić. takođe
Prošlo njihovo doba.
dobro vidić se možda još nije vratio u formu, nekako je totalno izgubljen posle povrede i smršo čak

Vođa zna.
Iz Arsenala samo za Vermaelena bi svaka ekipa napravila mjesto, svi drugi bi bili klupa.
A WC je opet za mene dosta širi pojam od toga, al' eto iz nekog razloga, prevladalo je mišljenje kako je WC igrač medju 2 do 3 najbolja na svojoj poziciji. Za mene je WC igrača puno više od 20, 50-tak najmanje. Tačnije svi oni nosioci igre u velikim klubovima i reprezentacijama.
A prema prvoj definiciji, Schweinsteiger nipošto nije WC igrač. Igrači poput Scholesa, Giggsa, Aleka (del Piera) i Stivena to odavno nisu, jer bi trenutno onda morao i Henry biti WC igrač, a mogu nabrojati ogromno takvih, koji realno nisu ni sjena sebe iz mladosti.
WC igrači su za mene Pirlo, Chiellini, Pique, D.Alves, Casillas, Ozil, Alonso, Benzema, Song i Fabregas, T.Silva i Zlatan naravno, Vidić, RVP, Rooney, Bale, Hazard, Torres, Tery, Cech, Luiz, David Silva, Yaya, Kun Aguero, Tevez, Lahm, Gomez, Ribery, Robben, Hummels po svoj prilici,de Rossi, Marchisio, pa vjerovatno su tu negdjet i naš Edin, Luka, Mario Balotelli i Boateng.
A WC je opet za mene dosta širi pojam od toga, al' eto iz nekog razloga, prevladalo je mišljenje kako je WC igrač medju 2 do 3 najbolja na svojoj poziciji. Za mene je WC igrača puno više od 20, 50-tak najmanje. Tačnije svi oni nosioci igre u velikim klubovima i reprezentacijama.
A prema prvoj definiciji, Schweinsteiger nipošto nije WC igrač. Igrači poput Scholesa, Giggsa, Aleka (del Piera) i Stivena to odavno nisu, jer bi trenutno onda morao i Henry biti WC igrač, a mogu nabrojati ogromno takvih, koji realno nisu ni sjena sebe iz mladosti.
WC igrači su za mene Pirlo, Chiellini, Pique, D.Alves, Casillas, Ozil, Alonso, Benzema, Song i Fabregas, T.Silva i Zlatan naravno, Vidić, RVP, Rooney, Bale, Hazard, Torres, Tery, Cech, Luiz, David Silva, Yaya, Kun Aguero, Tevez, Lahm, Gomez, Ribery, Robben, Hummels po svoj prilici,de Rossi, Marchisio, pa vjerovatno su tu negdjet i naš Edin, Luka, Mario Balotelli i Boateng.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Falcaa sam zaboravio, a neko je gore spomenuo da nabrojimo bez te trojce: Mesi, Ronaldo, Iniesta i čini mi se da je Xavia dodao, ako nije i on.nedim1993 je napisao/la:nisu messi , ronaldo neymar, falcao, hulk, Iniesta. ?
ma dobro. Al opet po tvojoj ovoj definicij WC igrača njih ima mnogo više nego što si nabrojao.
još ovoliko barem.
Glupa rasprava totalno.
Vidjećemo kad Arsenal ne primi ni jedan gol u sezoni i sve igrače proglase WC igračima
još ovoliko barem.
Glupa rasprava totalno.
Vidjećemo kad Arsenal ne primi ni jedan gol u sezoni i sve igrače proglase WC igračima

Vođa zna.
Squilaci, Bandera, Chamak, Rafael i Fabio, Sczesni, De Gea, Malouda, Kalou, Pavlicenko, Crouch, Pandza, Begovic, Defoe, G.Jonshon, Hleb, Kuyt, Carrick, Wenger, Pepe, Mourinho, A.Osim, Visca, Zeba zabpravili ste i ove
Ah covjece sto se smara na ovoj temi, pa postaje deponija za trollanje, dajte ljudi sto se toliko vise lozite, udjem i 3-4 stranice citam, i citam i skontam da najmanje se o Arsenalu prica.
@neo sada spominje i RvP a to nije bio na kraju prosle sezone zato sto je bio igrac Arsenala sada odjednom jeste.
Ima vas ovdje bez cilja, i plana koji ste samo ovdje da dosadjujete na ovoj temi.

Ah covjece sto se smara na ovoj temi, pa postaje deponija za trollanje, dajte ljudi sto se toliko vise lozite, udjem i 3-4 stranice citam, i citam i skontam da najmanje se o Arsenalu prica.
@neo sada spominje i RvP a to nije bio na kraju prosle sezone zato sto je bio igrac Arsenala sada odjednom jeste.
Ima vas ovdje bez cilja, i plana koji ste samo ovdje da dosadjujete na ovoj temi.
Ma nema ih mnogo više. Možda još pokoji, al' eto...
A dugi dani bez Arsenala. Još šest dana, nikako čo'jk da isčeka.
Btw. uzimamo S'hampton golom Girouda, 1-0.
A dugi dani bez Arsenala. Još šest dana, nikako čo'jk da isčeka.

Btw. uzimamo S'hampton golom Girouda, 1-0.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.