FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 09 sep 2012, 21:36

Ekran nek i nisu svi ovi bili ali igrali su tri -četiri koji su igrali i prvenstvenu utakmicu plus novajlije Ristić i Salčinović koji su bili dobri pravo sad ne kontam kako bi svi ti mogli igrati ako na terenu igra 11 a što se tiće igre Sarajevo je za klasu jače bilo i dobro je Olimpic prošao bez obzira na sastav sa imenom i renomeom kluba se ne igra. Bruka je onakva igra Olimpika igrali su kao i u prvenstvu bezidejno, nigdje napada, čeka se greška odbrane Sarajeva i to je to. Valjda nisam jedini ovo primijetio ali eto ti razlog visokog poraza nadam se da se ne ljutiš jer vidio sam da si čestitao Sarajevu zasluženu pobjedu i hvala ti na tome, živio.Ćini mi se da ste nagomilali igrača koji vam fakat neče biti od koristi i po meni trebate čistiiti i uigravati ekipu ili mrka kapa ali dobro to su vaši problemi valjda če neko skontati
Sarajevo ljubavi moja!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 09 sep 2012, 21:40

sekac je napisao/la:Ekran nek i nisu svi ovi bili ali igrali su tri -četiri koji su igrali i prvenstvenu utakmicu plus novajlije Ristić i Salčinović koji su bili dobri pravo sad ne kontam kako bi svi ti mogli igrati ako na terenu igra 11 a što se tiće igre Sarajevo je za klasu jače bilo i dobro je Olimpic prošao bez obzira na sastav sa imenom i renomeom kluba se ne igra. Bruka je onakva igra Olimpika igrali su kao i u prvenstvu bezidejno, nigdje napada, čeka se greška odbrane Sarajeva i to je to. Valjda nisam jedini ovo primijetio ali eto ti razlog visokog poraza nadam se da se ne ljutiš jer vidio sam da si čestitao Sarajevu zasluženu pobjedu i hvala ti na tome, živio.Ćini mi se da ste nagomilali igrača koji vam fakat neče biti od koristi i po meni trebate čistiiti i uigravati ekipu ili mrka kapa ali dobro to su vaši problemi valjda če neko skontati
Tebe poštujem zaista i tvoji postovi su uvijek na mjestu. I slažem se da je onakva igra bruka. I slažem se i to za gomilanje igrača. Mnoge treba nabiti nogom. Samo želim napomenuti da je iz ovog današanjeg sastava prošlo kolo samo je jedan igrač bio među 11, a i on je zamijenjen u prvom poluvremenu.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 sep 2012, 21:42

Ovaj lik nije normalan. Uzas.
Da je ne znam koji tim igrao Olimpica ili da je neka druga ekipa igrala opet valja dati pet golova. Tako da ta prica koje igrao a ko nije na kraju krajeva nije ni bitna. Pet komada fina cifra a Olimpic ko Olimpic..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 sep 2012, 21:44

Ne kontam sta peglate pitare,pa pustite nek se bakcu svojim klubom.Uredu peglaju i oni cesto su jako iritantni,ali ima i nasi takvih.Ne vidim svrhu ,izuzev prepucavanja,jer ovdije se godinama cini mi se nije vodila konstruktivna rasprava izmedju 2 strane.Iznerviraju i mene svojim glupostima,svojim razisljanjima,ali sta god koja strana uradi trcimo pljuvati po tome i onda rasprava u nedogled.
Najveca tuga je kad vidim one sto najvise provociraju da onda se nadju najugrozeniji kad se oni ufate u pilanu i najvise kukaju.Dokle ba.Mnogi imaju pogresnu retoriku.Kontaju da su interesantniji i veci od ostalih ako brane svoje svim raspolozivim stvarima a objektivnost ostave u ormaru,ako je i imaju.Uredu je imati razlicite stavove ali brate toliko srat,pretjerano je.Nece ovo pit vode puno,ali gdje god da dodjem procitati sta se desava,ako ima ikakva rasprava izmedju nas obicno je preseravanje.Meni isto tako ovaj Payton ima totalno pogresno postavljanje prema mnogim stvarima,i nastoji biti heroj ove teme,ali takvi jako brzo zaginu.nisam htio upotrjebiti gore rijeci,ali eto ja ga bar nisam vidio da kaki puno po nasoj temi.Sa njim nemam sta pricat ,dok god smatra da njegov brat sa tribine ,taman i najgori bio,da je bolji od nekog drugog ko nije u bratskoj zajednici.Ovo brat neki culi u mektebu pa pogresno primjenjuju tj na krivom mjestu.
Sta onda procitat ,ovdje kako se pljuje sta god uradi uprava Sarajeva,kod nas kad se smjeni Zujo,eto strucnjaka da nam kazu sta nas ceka...itd itd.
Rijetko kad cemo imati slicna misljenja,o kvalitetu ,jacini ,mnogo puta vodice nas euforija,svako od nas ce nekad iznervirati se i spustiti se na nivo ,da odgovori na provokacije i gluposti,ali ima i ovdje ljudi koje cijenim.Sekac,mmz_hz vako nekako,Van Basten,mada ga zna nekad prenjet,miky_hz ...To su neki ljudi kojim i mogu oprostiti sto su pitari :mrgreen: ,tj da se sa njima razgovarati.Malo sale,ali **** te svaki dan isto,ma vala dojadi il bar odrastes,a mozda i pocnes guzit ,nesta se desi pa se kane ljudi gluposti.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 sep 2012, 21:47

ekran je napisao/la:
sekac je napisao/la:Ekran nek i nisu svi ovi bili ali igrali su tri -četiri koji su igrali i prvenstvenu utakmicu plus novajlije Ristić i Salčinović koji su bili dobri pravo sad ne kontam kako bi svi ti mogli igrati ako na terenu igra 11 a što se tiće igre Sarajevo je za klasu jače bilo i dobro je Olimpic prošao bez obzira na sastav sa imenom i renomeom kluba se ne igra. Bruka je onakva igra Olimpika igrali su kao i u prvenstvu bezidejno, nigdje napada, čeka se greška odbrane Sarajeva i to je to. Valjda nisam jedini ovo primijetio ali eto ti razlog visokog poraza nadam se da se ne ljutiš jer vidio sam da si čestitao Sarajevu zasluženu pobjedu i hvala ti na tome, živio.Ćini mi se da ste nagomilali igrača koji vam fakat neče biti od koristi i po meni trebate čistiiti i uigravati ekipu ili mrka kapa ali dobro to su vaši problemi valjda če neko skontati
Tebe poštujem zaista i tvoji postovi su uvijek na mjestu. I slažem se da je onakva igra bruka. I slažem se i to za gomilanje igrača. Mnoge treba nabiti nogom. Samo želim napomenuti da je iz ovog današanjeg sastava prošlo kolo samo je jedan igrač bio među 11, a i on je zamijenjen u prvom poluvremenu.
Hvala jarane vjeruj mi da nije tolika razlika u timovima i ne provociram ali brate nije ovo Olimpic ni sjena onog od prošle godine ne znam šta vam se dešava. Ja mislim ovako onaj žuti centarfor,Karić,Hamzić i joiš onaj je li Đurić i ne znam onaj visoki u odbrani su igrali ali dobro ipak puno to bolje izgleda sa Suljevićem,Regojem,Vidovićem;Đelmićem,Bućanom itd.....bar nije toliko propuha u sredini i odbrani kao danas a napad vam je fakat malo je reči slab ili bolje rečeno odsječen nema sredine da se prebaci igra a onda se i nema volje eto Pliska dao gool a dotako loptu nije do tada nadam se da si i ti to vidio i da ne tupim složit če te vi to polako samo ne čekajte dugo puno igrača imate Boga mi bez veze ih plačate ali vaš problem sretno vam bilo ne mrzim Olimpic -naprotiv
Sarajevo ljubavi moja!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 09 sep 2012, 21:50

Skidam ti kapu i idem s teme, da se ne bi svelo pod provokacije. Sretno

Mancini
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 09 sep 2012, 21:52

Paranoja i Barbarez Nisam nikada nikog vrijeđao i provocirao,tako isto ne želim da me iko vrijeđa i provocira,završena priča!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 sep 2012, 22:04

Mancini je napisao/la:Paranoja i Barbarez Nisam nikada nikog vrijeđao i provocirao,tako isto ne želim da me iko vrijeđa i provocira,završena priča!
Ma ne mislim na tebe, nego ovog payton.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 sep 2012, 22:08

Paranoja je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Paranoja i Barbarez Nisam nikada nikog vrijeđao i provocirao,tako isto ne želim da me iko vrijeđa i provocira,završena priča!
Ma ne mislim na tebe, nego ovog payton.
U redu! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 sep 2012, 22:09

Tabija je napisao/la:Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova :D
Doticni ocito izbjegava svaku utakmicu sa Sarajevom sto u neku ruku i razumijem ,vjerovatno ce se kriti i po Bajramskim turnirima ako nas kakav dzavo spoji sa njima...kolko sam cuo nije se cak ni pojavio kada se trebala preuzeti nagrada za najboljeg strijelca turnira,sto je bez obzira sramota ako nista zbog covjeka u ciju cast se igra ovaj turnir
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 sep 2012, 22:18

miky_hz je napisao/la:
Tabija je napisao/la:Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova :D
Doticni ocito izbjegava svaku utakmicu sa Sarajevom sto u neku ruku i razumijem ,vjerovatno ce se kriti i po Bajramskim turnirima ako nas kakav dzavo spoji sa njima...kolko sam cuo nije se cak ni pojavio kada se trebala preuzeti nagrada za najboljeg strijelca turnira,sto je bez obzira sramota ako nista zbog covjeka u ciju cast se igra ovaj turnir
Po meni on sad glumi neko ludilo, a zna se da je levat ispao teski. To sto on sanja ili neko drugi da nece smjeti izaci vani je isto tako smijesna prica. Ko ce ga to napasti? Mozda ovi interner huligani? Nigdje veze prica.
Svi znaju gdje zive, sta voza, kuda se krece, tako da i sad to neko moze uciniti da hoce. Ali naravno da nece.
A Skoro izgleda sebi nesto umislio u glavu, nije dobar lik nikako. Odnosno on je smijesan frajer s ovim. Samo se bruka.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 sep 2012, 22:23

barbarez je napisao/la:Ne kontam sta peglate pitare,pa pustite nek se bakcu svojim klubom.Uredu peglaju i oni cesto su jako iritantni,ali ima i nasi takvih.Ne vidim svrhu ,izuzev prepucavanja,jer ovdije se godinama cini mi se nije vodila konstruktivna rasprava izmedju 2 strane.Iznerviraju i mene svojim glupostima,svojim razisljanjima,ali sta god koja strana uradi trcimo pljuvati po tome i onda rasprava u nedogled.
Najveca tuga je kad vidim one sto najvise provociraju da onda se nadju najugrozeniji kad se oni ufate u pilanu i najvise kukaju.Dokle ba.Mnogi imaju pogresnu retoriku.Kontaju da su interesantniji i veci od ostalih ako brane svoje svim raspolozivim stvarima a objektivnost ostave u ormaru,ako je i imaju.Uredu je imati razlicite stavove ali brate toliko srat,pretjerano je.Nece ovo pit vode puno,ali gdje god da dodjem procitati sta se desava,ako ima ikakva rasprava izmedju nas obicno je preseravanje.Meni isto tako ovaj Payton ima totalno pogresno postavljanje prema mnogim stvarima,i nastoji biti heroj ove teme,ali takvi jako brzo zaginu.nisam htio upotrjebiti gore rijeci,ali eto ja ga bar nisam vidio da kaki puno po nasoj temi.Sa njim nemam sta pricat ,dok god smatra da njegov brat sa tribine ,taman i najgori bio,da je bolji od nekog drugog ko nije u bratskoj zajednici.Ovo brat neki culi u mektebu pa pogresno primjenjuju tj na krivom mjestu.
Sta onda procitat ,ovdje kako se pljuje sta god uradi uprava Sarajeva,kod nas kad se smjeni Zujo,eto strucnjaka da nam kazu sta nas ceka...itd itd.
Rijetko kad cemo imati slicna misljenja,o kvalitetu ,jacini ,mnogo puta vodice nas euforija,svako od nas ce nekad iznervirati se i spustiti se na nivo ,da odgovori na provokacije i gluposti,ali ima i ovdje ljudi koje cijenim.Sekac,mmz_hz vako nekako,Van Basten,mada ga zna nekad prenjet,miky_hz ...To su neki ljudi kojim i mogu oprostiti sto su pitari :mrgreen: ,tj da se sa njima razgovarati.Malo sale,ali **** te svaki dan isto,ma vala dojadi il bar odrastes,a mozda i pocnes guzit ,nesta se desi pa se kane ljudi gluposti.
sta ti ba barbarez pricas,jesi ti PR foruma/podforuma,ko si?? ti i slicni tebi,tvoji "ahbabi" vrijedjate samo tako,tamo na vasoj temi,ja sam licno to dozivio,a samo sam komentarisao u skaldu s temom,pri tom ni slova(ruzne rijeci) nikome licno nisam uputio...i o kakvom ti konstruktivnom dijalogu pricas i guzenju..ko je poceo ko nije..ti veliki sad,jel? a garantujem da sam minimala stariji od tebe 7-8 godina...ne podcijenjujuci bilo koju starosnu dob...ali trunite o IQ i ostalim nebulozama..kad vam se ne svidi bilo sta sto ima veze sa tamo vama....vi i vasa demagogija vise..dominacije nake,ko ste ba..sta ste se nafurali..izvirite nos u evropu i crvenite se sve do narednog izlaska...ajde setnja...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 sep 2012, 22:26

socrates je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Ne kontam sta peglate pitare,pa pustite nek se bakcu svojim klubom.Uredu peglaju i oni cesto su jako iritantni,ali ima i nasi takvih.Ne vidim svrhu ,izuzev prepucavanja,jer ovdije se godinama cini mi se nije vodila konstruktivna rasprava izmedju 2 strane.Iznerviraju i mene svojim glupostima,svojim razisljanjima,ali sta god koja strana uradi trcimo pljuvati po tome i onda rasprava u nedogled.
sta ti ba barbarez pricas,jesi ti PR foruma/podforuma,ko si?? ti i slicni tebi,tvoji "ahbabi" vrijedjate samo tako,tamo na vasoj temi,ja sam licno to dozivio,a samo sam komentarisao u skaldu s temom,pri tom ni slova(ruzne rijeci) nikome licno nisam uputio...i o kakvom ti konstruktivnom dijalogu pricas i guzenju..ko je poceo ko nije..ti veliki sad,jel? a garantujem da sam minimala stariji od tebe 7-8 godina...ne podcijenjujuci bilo koju starosnu dob...ali trunite o IQ i ostalim nebulozama..kad vam se ne svidi bilo sta sto ima veze sa tamo vama....vi i vasa demagogija vise..dominacije nake,ko ste ba..sta ste se nafurali..izvirite nos u evropu i crvenite se sve do narednog izlaska...ajde setnja...
Najgore je ne biti pametan.
Za zivot cijeli!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 sep 2012, 22:26

socrates je napisao/la:
Razlozi prvo sebi u glavu kval. Lige prvaka i kval. Liga evrope. Kad sebi to razlozis onda ces shvatiti, da ti i slicni tebi pisete pricu koja je vise nego smijesna.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 sep 2012, 22:33

Paranoja je napisao/la:
socrates je napisao/la:
Razlozi prvo sebi u glavu kval. Lige prvaka i kval. Liga evrope. Kad sebi to razlozis onda ces shvatiti, da ti i slicni tebi pisete pricu koja je vise nego smijesna.
jesam te pitao nesto,ko si sad pa ti...jesam ti se obratio?? zasto da "razlazem" da li sam naglasio EL ili LP...jesam li pomenuo to uopste,ili sam rekao samo EVROPA....sad mi zeli neko poturiti razinu takmicenja,jel?? e to su te vase dijecije bolesti...bolesnici bolesni...ne priznajte poraz ni u kom slucaju....vi niste izgubili (po vama)jos nikad od nas,nikad,nikad,niti cete ikad,jer ste bolesni....

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 sep 2012, 22:42

Prijatelju kad spominjes evropu naravno da moras rasclaniti takmicenje. Igrati protiv ekipa koje su najbolje u svojoj ligi, koje su osvojile titulu, sigurno nije isto igrati s ekipa koje su zavrsili druge,trece, pa mozda i preko kupa usle u to takmicenje.
Kazes ne priznajemo poraz. Naravno da priznajemo poraz i nismo se proslavili nesto.
I sad ti dodes kao pametan ili sta vec hoces da kazes da smo mi bruka, a da vi pravite neke evropske uspjehe. Ma daj budi onda realan na obje strane.
Vi, ekipa prosli Levski i ispali od ZETE? ZETA, prijatelju moj? Mislim na osnovu cega se ti dizes da je tvoj klub nesto uradio a mi se brukamo.
Pa bolan citaj sta pises. Rasturamo ligu vec trecu godinu, setamo se pa zamisli onda kako ste vi losi, kad mi ovako losi kao sto kazes setamo se.
Eto, vi ste nam nabili koeficijent prosli ste Levski iduce godine igramo od treceg pretkola, ma strasno!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 sep 2012, 22:53

Sve ovo oko ceka se vi svadate opisuje samo jedna stvar. U nogometnoj evropi(kao u svemu, ne samo u nogometu) je uvijek bolje biti zadnji medu prvima, nego prvi medu drugima. (Sto najbolje zna ekipa iz Maksimara) ;)

Dakle, moze se tvridti da je neko bolji, ovakav, onakav, na kraju svega, sve se to svede na dva pitanja; tko je zapravo vise zaradio?, tko ce zapravo moci duze zivjeti i funkcionisati normalno?

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 09 sep 2012, 23:09

Odlično Sarajevo danas.

Istina, Olimpic je igrao sa kombinovanim sastavom, ali nevažno to, mene raduje naša dobra igra. Tečno, na prvu, što nije bio slučaj ranije i sa mnogo opcija u igri, jer i rezervisti su se pokazali.

Izgledamo sve bolje i bolje, iz utakmice u utakmicu.

Izdvojio bih zaista fenomenalnog Tatomirovića, koji je neprelazan i uvijek sve od sebe daje. Za Mijuškovića se već sve reklo, može biti dobar igrač. Nuhanović nadolazi, kao što sam rekao nakon utakmice sa GOŠK-om. Prvi gol je odigrao Saidu, drugi odlično izbacio Hadžiju na desnoj strani, koji je uposlio Čomora, treći zabio.

Žare je igrao lijevo, može on još bolje, ali strašan gol je zabio. Hadžija odličan, borben kao i uvijek, Ademović za ono malo vremena pokazao da zna, mogao bi nam biti od koristi.

Said odličan danas, mnogo je pretrčao, otkrivao se, ulazio u šanse, jednostavno je bio raspoložen.

Uglavnom dobra igra, protiv vrlo lošeg Olimpica, jer smo im mogli bar još 3-4 gola dati, mada su i oni imali još dvije dobre šanse. Uglavnom, Olimpic dosta, dosta slab, a na tribinama je bio i Gracić.

Hajmo sad protiv Veleža ovo ponovit...

SARAJEVO ŠAMPION!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 sep 2012, 23:12

Paranoja je napisao/la:Prijatelju kad spominjes evropu naravno da moras rasclaniti takmicenje. Igrati protiv ekipa koje su najbolje u svojoj ligi, koje su osvojile titulu, sigurno nije isto igrati s ekipa koje su zavrsili druge,trece, pa mozda i preko kupa usle u to takmicenje.
Kazes ne priznajemo poraz. Naravno da priznajemo poraz i nismo se proslavili nesto.
I sad ti dodes kao pametan ili sta vec hoces da kazes da smo mi bruka, a da vi pravite neke evropske uspjehe. Ma daj budi onda realan na obje strane.
Vi, ekipa prosli Levski i ispali od ZETE? ZETA, prijatelju moj? Mislim na osnovu cega se ti dizes da je tvoj klub nesto uradio a mi se brukamo.
Pa bolan citaj sta pises. Rasturamo ligu vec trecu godinu, setamo se pa zamisli onda kako ste vi losi, kad mi ovako losi kao sto kazes setamo se.
Eto, vi ste nam nabili koeficijent prosli ste Levski iduce godine igramo od treceg pretkola, ma strasno!
rezonuj sta ja pricam,ako si to u stanju,i jeste,ja sam pametan,jel ti imas problem s tim pa mi pricas price o super jakom i onako skromnom evropskom takmicenju..jesam li pomenuo ista od toga,koje je jace,koje je slabije..jesam li rekao da se brukate u evropi..nisam druze..to vi kazete,vi kazete da se brukate vec godinama,isto kao sto godinama uzimate titule,razvaljujete,i to vi kazete..ja tek evo sad cu pomenuti to,e pa ne razvaljujete vidis...bar ne u onoj mjeri da bi nasli zbog tih silnih uspjeha satisfakciju u evropi....dakle ne pricaj mi o nicemu sto nisam pomenuo,citiracu se sta sam rekao:"Crvenite se nakon svakog izlaska sve do narednog izlaska"...gdje se tu pominje,ko je bolji,dominantniji,koje je takmicenje jace,ko je ne....sta je,sta hocete...da isforsirate neku svoju dvolicnu retoriku,a "prikazuje" vam se vise od evrope,toliko vam se prikazuje da u jednom momentu pricate na sva usta kako ce te vi isprasiti maribor,a onda nakon toga.."ma kakvi,prejaki su...ovo je ipak LP"..i price poput one da ste vi u EL prosetali bi se..i kad meni trunis o realnost,obostranoj,vjerovatno si i na ovo ,mislio...nemojte ba njatike...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 sep 2012, 23:21

socrates je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:Prijatelju kad spominjes evropu naravno da moras rasclaniti takmicenje. Igrati protiv ekipa koje su najbolje u svojoj ligi, koje su osvojile titulu, sigurno nije isto igrati s ekipa koje su zavrsili druge,trece, pa mozda i preko kupa usle u to takmicenje.
rezonuj sta ja pricam,ako si to u stanju,i jeste,ja sam pametan,jel ti imas problem s tim pa mi pricas price o super jakom i onako skromnom evropskom takmicenju..jesam li pomenuo ista od toga,koje je jace,koje je slabije..jesam li rekao da se brukate u evropi..nisam druze..to vi kazete,vi kazete da se brukate vec godinama,isto kao sto godinama uzimate titule,razvaljujete,i to vi kazete..ja tek evo sad cu pomenuti to,e pa ne razvaljujete vidis...bar ne u onoj mjeri da bi nasli zbog tih silnih uspjeha satisfakciju u evropi....dakle ne pricaj mi o nicemu sto nisam pomenuo,citiracu se sta sam rekao:"Crvenite se nakon svakog izlaska sve do narednog izlaska"...gdje se tu pominje,ko je bolji,dominantniji,koje je takmicenje jace,ko je ne....sta je,sta hocete...da isforsirate neku svoju dvolicnu retoriku,a "prikazuje" vam se vise od evrope,toliko vam se prikazuje da u jednom momentu pricate na sva usta kako ce te vi isprasiti maribor,a onda nakon toga.."ma kakvi,prejaki su...ovo je ipak LP"..i price poput one da ste vi u EL prosetali bi se..i kad meni trunis o realnost,obostranoj,vjerovatno si i na ovo ,mislio...nemojte ba njatike...
Crvenimo se nakon svakog izlazka, sto meni govori da ti kao navijac suprotnog kluba se ne crvenis jer tvoj klub nesto uradi, dok imas pravo meni i nama tako pisati? Zasto se ti ne crvenis prvo zbog svog kluba? Nego, potenicaras da mi nesto, a sta to vi bolje, sto se tice evrope?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ShofaII i 34 gosta.