FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 sep 2012, 20:40

Ovaj @payton isto krpelj, kako da ga stavim na ignore listu?
Za zivot cijeli!

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 09 sep 2012, 20:43

Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova :D

payton

Post Postao/la payton » 09 sep 2012, 20:52

Mancini je napisao/la:Moj pejtone ja sam tebe stavio na ignore-listu ali mi iskačeš na mobitel kao zec iz šešira.A onaj iz Gradačca je navijač Zvijezde.A reci mi da ti ne bi volio da je Škoro došao u Sarajevo?Samo bez vrijeđanja ako ikako može,tipa tvoj mecena i ostala šuplja priča.
Prvo ...tebe niko ne konta sekunde tj , sta ti hoces ustvari. Evropu , olimpic ko FCS...neke pobjede u tim euro kupovima itd. Znas dobro da je to sve za tvoj klub neka druga dimenzija i da nema sanse da klub bez navijaca i tradicije moze bilo sta uraditi. Sto se tice Skore (prelistaj pa nadji moje postove) gdje sam par puta rekao "daleko mu kuca.." Do tada svaki respect za njega. Nasa raja su mu halalila nekoliko puta njegove "napade inteligencije" kada se znao preko noci ispaliti sa Koseva. Ovo sto je dopustio da "familija" manipulise i onda nevjerovanje da ovaj tim moze nesto uraditi ( i da je to tacno to ostaje u svakom klubu u svlacionici..pa i u tvom , zar ne)...bilo je kap na punu casu. Zato , tu je gdje jeste i neka mu je sretno. A mozemo obrnuti pitanje i pitati ga sta bi sada dao da je u bordo dresu ?? Neki ljudi ga licno znaju i kazu da bi dao sve..sta mislis jel istina ??
Ps...to sto si me stavio na ignore je tvoj problem
YES.WE.DID.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 09 sep 2012, 20:52

Tabija je napisao/la:Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova :D
Sarajevu čestitke na zasluženoj pobjedi, bez imalo ironije.

U Olimpicu danas nisu igrali Bučan, Ivetić, Hajradinović, Škaljić, Regoje, Vidović, Muharemović, Đurić, Đelmić, Škoro i Suljević, a Ristić i Salčinović su igrali samo prvih pola sata.

payton

Post Postao/la payton » 09 sep 2012, 20:56

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ovaj @payton isto krpelj, kako da ga stavim na ignore listu?
Opali se cekicem u glavu i spavaj kad sam ja na forumu..eto ti ignore.
YES.WE.DID.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 sep 2012, 20:57

payton je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ovaj @payton isto krpelj, kako da ga stavim na ignore listu?
Opet si doruckov'o humor? :D
Za zivot cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 sep 2012, 20:59

ekran je napisao/la:
Tabija je napisao/la:Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova :D

U Olimpicu danas nisu igrali Bučan, Ivetić, Hajradinović, Škaljić, Regoje, Vidović, Muharemović, Đurić, Đelmić, Škoro i Suljević, a Ristić i Salčinović su igrali samo prvih pola sata.
I oni se hvale pobjedom protiv ovakvog OlimpiCa :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

payton

Post Postao/la payton » 09 sep 2012, 21:00

Ne , ne ..nego si mi ti vjecita inspiracija ;) ;)
YES.WE.DID.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2012, 21:00

Lije poslijepodne u svakom smislu. Pobjeda, dosta golova, lijepih golova, finih poteza...
Žao mi je samo što više ljudi nije došlo...al eto.

Devile, drug ti je dobar mladi igrač. Oduševio me je i danas i protiv Zrinjskog. Tipujem da će uskoro biti u prvih 11.

PS

braćo, manite se rasprava sa zaposlenicima Olimpica. Dosta što im svoje otpadke šaljemo, još da im sekretarima i dnevnice zarađujemo. :P
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 sep 2012, 21:03

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
payton je napisao/la:
Opet si doruckov'o humor? :D
High i payton jedan te isti lik. Frajer spava na temi Fk. Sarajeva. Samo kad treba biti fin High je a kad se treba svadati s onim koji nisu navijaci Sarajeva ili iznose svoje misljenje onda je payton. Spava lik ovdje..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 sep 2012, 21:03

payton je napisao/la:Ne , ne ..nego si mi ti vjecita inspiracija ;) ;)
Jesi mi spustio, svaka ti cast, haj vozdra, skont'o sam kako da te stavim na ignore.
Za zivot cijeli!

payton

Post Postao/la payton » 09 sep 2012, 21:16

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
payton je napisao/la:Ne , ne ..nego si mi ti vjecita inspiracija ;) ;)
Jesi mi spustio, svaka ti cast, haj vozdra, skont'o sam kako da te stavim na ignore.
odlicno da te ne cujem i ne vidim vise
YES.WE.DID.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 sep 2012, 21:17

ekran je napisao/la:

Takodje i kod Sarajeva Torlak odigrao poluvrijeme, Suljic i Dupovac nisu nikako igrali, igrao mali Mijuskovic na stoperu, Tadejevic, Karamatic usao, mali Faris Handzic, Diatta, novajlija Ademovic, itd ;)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

payton

Post Postao/la payton » 09 sep 2012, 21:19

Nisi ti dzaba dao sebi nick "paranoja"
To sve govori..haj sad razguli..imas temu o bagerima pa tamo bacaj spiku "inzinjeru" :o :o
YES.WE.DID.

Mancini
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 09 sep 2012, 21:21

Pejton i holanđanin imate veliko mahanje,gluho bilo šta ljudi pišu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 09 sep 2012, 21:21

Burberry46 je napisao/la:
ekran je napisao/la:

Takodje i kod Sarajeva Torlak odigrao poluvrijeme, Suljic i Dupovac nisu nikako igrali, igrao mali Mijuskovic na stoperu, Tadejevic, Karamatic usao, mali Faris Handzic, Diatta, novajlija Ademovic, itd ;)
Da ne bude kako svađamo. Znam da je i u Sarajevu nedostajalo igrača, ali ne njih 13. Nadam se da se slažeš kako je ovo bila druga ekipa Olimpica, mada ja još jednom bez ikakve ironije čestitam Sarajevu na pobjedi.

payton

Post Postao/la payton » 09 sep 2012, 21:22

VanBasten je napisao/la:Lije poslijepodne u svakom smislu. Pobjeda, dosta golova, lijepih golova, finih poteza...
Žao mi je samo što više ljudi nije došlo...al eto.

Devile, drug ti je dobar mladi igrač. Oduševio me je i danas i protiv Zrinjskog. Tipujem da će uskoro biti u prvih 11.

PS

braćo, manite se rasprava sa zaposlenicima Olimpica. Dosta što im svoje otpadke šaljemo, još da im sekretarima i dnevnice zarađujemo. :P

100 % tacno..potpis
YES.WE.DID.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 sep 2012, 21:24

Koji god sastav bio, normlano je to sto je Sarajevo pobijedilo! Nadam se da se slazes
Zivio!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

payton

Post Postao/la payton » 09 sep 2012, 21:27

Mancini je napisao/la:Pejton i holanđanin imate veliko mahanje,gluho bilo šta ljudi pišu!
Dobro ba vise. Jesil ti zdrav hebote. Bolan ohani malo ..imas vise ovdje postova nego iko.
Imas klub ..voli ga...ljubi ga i ne petljaj se tamo gdje ne pripadas.
Ako ti je lakse napaceni stvoru..jest, igrali ste sa juniorima i fasovali peticu..jel ti sad 5 deka lakse ???
YES.WE.DID.

Mancini
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 09 sep 2012, 21:33

Zaista si bezobrazan i nekulturan ali nemoj me više u usta stavljati na ovakav način da ne bih i ja bio veoma bezobrazan,jasno?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli i 26 gostiju.