FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova 

Prvo ...tebe niko ne konta sekunde tj , sta ti hoces ustvari. Evropu , olimpic ko FCS...neke pobjede u tim euro kupovima itd. Znas dobro da je to sve za tvoj klub neka druga dimenzija i da nema sanse da klub bez navijaca i tradicije moze bilo sta uraditi. Sto se tice Skore (prelistaj pa nadji moje postove) gdje sam par puta rekao "daleko mu kuca.." Do tada svaki respect za njega. Nasa raja su mu halalila nekoliko puta njegove "napade inteligencije" kada se znao preko noci ispaliti sa Koseva. Ovo sto je dopustio da "familija" manipulise i onda nevjerovanje da ovaj tim moze nesto uraditi ( i da je to tacno to ostaje u svakom klubu u svlacionici..pa i u tvom , zar ne)...bilo je kap na punu casu. Zato , tu je gdje jeste i neka mu je sretno. A mozemo obrnuti pitanje i pitati ga sta bi sada dao da je u bordo dresu ?? Neki ljudi ga licno znaju i kazu da bi dao sve..sta mislis jel istina ??Mancini je napisao/la:Moj pejtone ja sam tebe stavio na ignore-listu ali mi iskačeš na mobitel kao zec iz šešira.A onaj iz Gradačca je navijač Zvijezde.A reci mi da ti ne bi volio da je Škoro došao u Sarajevo?Samo bez vrijeđanja ako ikako može,tipa tvoj mecena i ostala šuplja priča.
Ps...to sto si me stavio na ignore je tvoj problem
YES.WE.DID.
Sarajevu čestitke na zasluženoj pobjedi, bez imalo ironije.Tabija je napisao/la:Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova
U Olimpicu danas nisu igrali Bučan, Ivetić, Hajradinović, Škaljić, Regoje, Vidović, Muharemović, Đurić, Đelmić, Škoro i Suljević, a Ristić i Salčinović su igrali samo prvih pola sata.
Opali se cekicem u glavu i spavaj kad sam ja na forumu..eto ti ignore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ovaj @payton isto krpelj, kako da ga stavim na ignore listu?
YES.WE.DID.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Opet si doruckov'o humor?payton je napisao/la:Opali se cekicem u glavu i spavaj kad sam ja na forumu..eto ti ignore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ovaj @payton isto krpelj, kako da ga stavim na ignore listu?

Za zivot cijeli!
I oni se hvale pobjedom protiv ovakvog OlimpiCaekran je napisao/la:Sarajevu čestitke na zasluženoj pobjedi, bez imalo ironije.Tabija je napisao/la:Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova
U Olimpicu danas nisu igrali Bučan, Ivetić, Hajradinović, Škaljić, Regoje, Vidović, Muharemović, Đurić, Đelmić, Škoro i Suljević, a Ristić i Salčinović su igrali samo prvih pola sata.

DRUG NEBI TI PUNCA
Lije poslijepodne u svakom smislu. Pobjeda, dosta golova, lijepih golova, finih poteza...
Žao mi je samo što više ljudi nije došlo...al eto.
Devile, drug ti je dobar mladi igrač. Oduševio me je i danas i protiv Zrinjskog. Tipujem da će uskoro biti u prvih 11.
PS
braćo, manite se rasprava sa zaposlenicima Olimpica. Dosta što im svoje otpadke šaljemo, još da im sekretarima i dnevnice zarađujemo.
Devile, drug ti je dobar mladi igrač. Oduševio me je i danas i protiv Zrinjskog. Tipujem da će uskoro biti u prvih 11.
PS
braćo, manite se rasprava sa zaposlenicima Olimpica. Dosta što im svoje otpadke šaljemo, još da im sekretarima i dnevnice zarađujemo.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
High i payton jedan te isti lik. Frajer spava na temi Fk. Sarajeva. Samo kad treba biti fin High je a kad se treba svadati s onim koji nisu navijaci Sarajeva ili iznose svoje misljenje onda je payton. Spava lik ovdje..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Opet si doruckov'o humor?payton je napisao/la:Opali se cekicem u glavu i spavaj kad sam ja na forumu..eto ti ignore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ovaj @payton isto krpelj, kako da ga stavim na ignore listu?
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Jesi mi spustio, svaka ti cast, haj vozdra, skont'o sam kako da te stavim na ignore.payton je napisao/la:Ne , ne ..nego si mi ti vjecita inspiracija![]()
Za zivot cijeli!
odlicno da te ne cujem i ne vidim viseThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jesi mi spustio, svaka ti cast, haj vozdra, skont'o sam kako da te stavim na ignore.payton je napisao/la:Ne , ne ..nego si mi ti vjecita inspiracija![]()
YES.WE.DID.
- Burberry46
- Kontakt:
Takodje i kod Sarajeva Torlak odigrao poluvrijeme, Suljic i Dupovac nisu nikako igrali, igrao mali Mijuskovic na stoperu, Tadejevic, Karamatic usao, mali Faris Handzic, Diatta, novajlija Ademovic, itdekran je napisao/la:Sarajevu čestitke na zasluženoj pobjedi, bez imalo ironije.Tabija je napisao/la:Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisi ti dzaba dao sebi nick "paranoja"
To sve govori..haj sad razguli..imas temu o bagerima pa tamo bacaj spiku "inzinjeru"

To sve govori..haj sad razguli..imas temu o bagerima pa tamo bacaj spiku "inzinjeru"

YES.WE.DID.
FK Sarajevo
Pejton i holanđanin imate veliko mahanje,gluho bilo šta ljudi pišu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da ne bude kako svađamo. Znam da je i u Sarajevu nedostajalo igrača, ali ne njih 13. Nadam se da se slažeš kako je ovo bila druga ekipa Olimpica, mada ja još jednom bez ikakve ironije čestitam Sarajevu na pobjedi.Burberry46 je napisao/la:Takodje i kod Sarajeva Torlak odigrao poluvrijeme, Suljic i Dupovac nisu nikako igrali, igrao mali Mijuskovic na stoperu, Tadejevic, Karamatic usao, mali Faris Handzic, Diatta, novajlija Ademovic, itdekran je napisao/la:Sarajevu čestitke na zasluženoj pobjedi, bez imalo ironije.Tabija je napisao/la:Kakav je bio Škoro?Jesu li ga Horde provocirale,i fakat ako neko ima sastav vucova
VanBasten je napisao/la:Lije poslijepodne u svakom smislu. Pobjeda, dosta golova, lijepih golova, finih poteza...
PS
100 % tacno..potpis
YES.WE.DID.
- Burberry46
- Kontakt:
Koji god sastav bio, normlano je to sto je Sarajevo pobijedilo! Nadam se da se slazes
Zivio!
Zivio!
1946
Dobro ba vise. Jesil ti zdrav hebote. Bolan ohani malo ..imas vise ovdje postova nego iko.Mancini je napisao/la:Pejton i holanđanin imate veliko mahanje,gluho bilo šta ljudi pišu!
Imas klub ..voli ga...ljubi ga i ne petljaj se tamo gdje ne pripadas.
Ako ti je lakse napaceni stvoru..jest, igrali ste sa juniorima i fasovali peticu..jel ti sad 5 deka lakse ???
YES.WE.DID.
FK Sarajevo
Zaista si bezobrazan i nekulturan ali nemoj me više u usta stavljati na ovakav način da ne bih i ja bio veoma bezobrazan,jasno?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.