Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

IlPrincipe
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la IlPrincipe » 04 sep 2012, 20:31

Zenichanin je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Ja suhih ku'rčeva po forumu :lol: :lol:
kakve mi ono komsinke ganjas :mrgreen:

jesi umocio onoj guzli :?: :lol:
wtf ? :lol: de imas pp
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 sep 2012, 21:29

Zenichanin je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:5-6 ljudi je dobilo, kad je oni izdodaju u raju ide sljedeća tura. :lol:
ajde i meni neka neko posalje, necu dodavat samo da vidim ko je
kad ce ta 2 tura, nestrpljiv sam :mrgreen:
nema, nestalo :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 sep 2012, 08:41

hodža je napisao/la:i jel ti sad plastični kuk ? :mrgreen:
Nije srećom... ali je mogao biti... qrčenje nikad ne donosi dobra... :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 05 sep 2012, 13:48

Da napisem ja o ovom mom drugu dok smo isli u osnovnu :mrgreen: Inace seljak 'vako bio :mrgreen:

Nastavnica Bosanskog rekla da ne smijemo poceti pismenu sa "Bio je lijep i suncan dan" tj. da ne smijemo pocinjati sa recenicama ovog tipa. A taj moj drug je poce pismenu sa: "Bio je lijep i hladan dan" :lol: Koji bukvalista :mrgreen:
SAMO ČELIK !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 sep 2012, 18:03

neurofunk je napisao/la:Evo od mene jedan :D

Bilo prije dvije godine, kad smo igrali onaj baraz sa portugalom prvi put, prva utakmica kad su bile one stative. Otiso ja sa jaranima na telex u Tuzli bio prenos ono platno ogromno sva se raja skupila. nas petorica. I tako gledamo mi raja baca petarde nerviramo se, malo pivo saljevamo malo cips vako nako, super nama a i nasi igraju dobro.
Kad ovog hajvana poce bolit stomak, i ne prestaje i ne prestaje, hoce coek da se usere. Ode on do prodavnice i kupi sebi neki vlahov il sta ti ja znam ko fol dobro za stomak to. Popije to on, ma nista opet sve isto, liku jos gore, i tako mi se zagledali u tekmu i ja primjetim nema ovog lika sto ga stomak boli, tam vam dje je, niko ne zna, vraca se on poslije pola sata i meni sapne na uho "Ako ti smrdim reci, pricacu ti kasnije" Haj ono ja znam bolio ga stomak al dje ce srat u po grada nigdje ni wc-a ni kukurza ni sume da se mores sakrit :D I tako mi izgubismo, kuci onakvi nikakvi, meni to nije padalo napamet da on meni prica sav sam sjeban bio.
I ujutro mi nesto tako pricamo dok smo se vracali kuci sa autom kad on meni poce oko toga stomaka i vice:

"Jarane popi ja onaj Vlahov mene jos gore zaboli, sta cu nisam vise mogo da izdrzim, poceo sam trcati po gradu da nadjem dje sta al dje ces srati u kaficu. I ja odem iza pozorista (ko je iz Tuzle znat ce :D ) Obavim ja to kaze i zamisli kaze kolko sam se ja bio usro da samo moro gace skinut i brisat se, jedva sam ziv osto, bacim gace ondje iz pozorista i vratim se vama, kad sam doso kod Seme (Jaran, kod njega smo nocili) nadjem od njegovog djeda neke moze u njih tri coeka stati."

Znaci ja sam bukvalno plako nekih 10 minuta bez prestanka, jedva sam do zraka dolazio.
I kasnije kad je Frenkie izdo spot za pjesmu "Haj To" on kaze; "**** majku snimo spot dje sam ja srao"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahahahahahahahahhahah :lol: :lol: :'( umirem!!! hahahaha
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 sep 2012, 19:18

Odem ovog ljeta malo u Goražde kod rođaka, na onaj festival prijateljstva.I sad jednom od njegovih drugova umre dedo i normalno red je da odemo na dženazu.Došli mi na groblje, tražimo ga, i kad smo ga našli prilazimo, i ja govorim "Druže bašan sagosum", on gleda u mene i odgovara "Muris drago mi je".Nisam mogo da se smijem, dženaza je bila, inače bit oplako.

*bašan sagosum ili tako nekako je način izražavanja žalosti za nekim.
DRUG NEBI TI PUNCA

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 09 sep 2012, 19:20

bagrcavi je napisao/la:Odem ovog ljeta malo u Goražde kod rođaka, na onaj festival prijateljstva.I sad jednom od njegovih drugova umre dedo i sad normalno red je da odemo na dženazu.Došli mi na groblje, tražimo ga, i kad smo ga našli prilazimo, i ja govorim "Druže bašan sagosum", on gleda u mene i odgovara "Muris drago mi je".Nisam mogo da se smijem, dženaza je bila, inače bit oplako.

Oj majko mila :lol: :lol: :lol: :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 09 sep 2012, 19:20

bagrcavi je napisao/la:Odem ovog ljeta malo u Goražde kod rođaka, na onaj festival prijateljstva.I sad jednom od njegovih drugova umre dedo i normalno red je da odemo na dženazu.Došli mi na groblje, tražimo ga, i kad smo ga našli prilazimo, i ja govorim "Druže bašan sagosum", on gleda u mene i odgovara "Muris drago mi je".Nisam mogo da se smijem, dženaza je bila, inače bit oplako.

jarane drugi put pričaj bosanski
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 sep 2012, 19:28

ostavi se ti foruma i idi radi zadaću dječače.I pozdravi Edina Mujčina kojeg si gledo u pionirima ;) :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2012, 20:04

Oj Murge drota :lol: :lol:
Nije djete znalo, što mu niste objasnili :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 sep 2012, 21:43

Nedimko je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Odem ovog ljeta malo u Goražde kod rođaka, na onaj festival prijateljstva.I sad jednom od njegovih drugova umre dedo i normalno red je da odemo na dženazu.Došli mi na groblje, tražimo ga, i kad smo ga našli prilazimo, i ja govorim "Druže bašan sagosum", on gleda u mene i odgovara "Muris drago mi je".Nisam mogo da se smijem, dženaza je bila, inače bit oplako.

jarane drugi put pričaj bosanski
šta je krivo napisao?

inače, dobar fazon :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 sep 2012, 21:59

Ma Goraždak je to :lol: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 sep 2012, 22:22

Kad smo vec kod ofiranja i brukanja ima jedna zanimljiva prica, uglavnom se radi o "samo prozvanim frajerima". Ne odnosi se konkrento na jednog nego opcenito o takvim likovima. Znate ono kada muskarac glumi macho momka, yeebaca, ljubavnika, kao on moze imati svaku koju hoce i tako to (on misili da je tako).

Danas kakvo je vrijeme i kakvi su ljudi tesko se stupa u neke veze da to potraje, da se dvoje voli i "odrzava" tu vezu, a kamo li da dođe do seksa. Znaci u vlastitom gradu, selu, mjestu gdje zivite tesko je sebi naci srodnu dusu. Ali uvijek imaju ti "frajeri" hvalisavci sa pricama "ja ovu, ja onu", "ja je ovako, onako" ... itd. Znaci javno se hvale da saraju sve redom a zapravo sto su vidjeli od seksa jesu xxx sajtovi kao vecina napaljenih muskaraca.

I sad za vrijeme ljeta kada takvi odu na more i vrate se nazad ide prica o "cehinjama, mađarkama, njemicama,... ovim-onim, na ovaj-onaj nacin", hocu da kazem koliko takvi lazu kad je to u pitanju, pa ovdje gdje zivis muke Bozije da sebi nađes curu da je mazis, ljubis a kamoli da se ... znate vec.

Ovoga sam se naslusao ovo ljeto to je strasno i gledam u Sarajevu koliko ima tih likova, znaci kao cure to je nasminkano, glave obrijane, frizure kao sto ima onaj debil Neymar, nakvarcani ... Boze sacuvaj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 sep 2012, 09:59

Elegant, tako mi krenuli na eksurziju po razreda kondome kupuje, odemo navece u diskoteku niko curi ne smije prić :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
neurofunk je napisao/la:Evo od mene jedan :D

Bilo prije dvije godine, kad smo igrali onaj baraz sa portugalom prvi put, prva utakmica kad su bile one stative. Otiso ja sa jaranima na telex u Tuzli bio prenos ono platno ogromno sva se raja skupila. nas petorica. I tako gledamo mi raja baca petarde nerviramo se, malo pivo saljevamo malo cips vako nako, super nama a i nasi igraju dobro.
Kad ovog hajvana poce bolit stomak, i ne prestaje i ne prestaje, hoce coek da se usere. Ode on do prodavnice i kupi sebi neki vlahov il sta ti ja znam ko fol dobro za stomak to. Popije to on, ma nista opet sve isto, liku jos gore, i tako mi se zagledali u tekmu i ja primjetim nema ovog lika sto ga stomak boli, tam vam dje je, niko ne zna, vraca se on poslije pola sata i meni sapne na uho "Ako ti smrdim reci, pricacu ti kasnije" Haj ono ja znam bolio ga stomak al dje ce srat u po grada nigdje ni wc-a ni kukurza ni sume da se mores sakrit :D I tako mi izgubismo, kuci onakvi nikakvi, meni to nije padalo napamet da on meni prica sav sam sjeban bio.
I ujutro mi nesto tako pricamo dok smo se vracali kuci sa autom kad on meni poce oko toga stomaka i vice:

"Jarane popi ja onaj Vlahov mene jos gore zaboli, sta cu nisam vise mogo da izdrzim, poceo sam trcati po gradu da nadjem dje sta al dje ces srati u kaficu. I ja odem iza pozorista (ko je iz Tuzle znat ce :D ) Obavim ja to kaze i zamisli kaze kolko sam se ja bio usro da samo moro gace skinut i brisat se, jedva sam ziv osto, bacim gace ondje iz pozorista i vratim se vama, kad sam doso kod Seme (Jaran, kod njega smo nocili) nadjem od njegovog djeda neke moze u njih tri coeka stati."

Znaci ja sam bukvalno plako nekih 10 minuta bez prestanka, jedva sam do zraka dolazio.
I kasnije kad je Frenkie izdo spot za pjesmu "Haj To" on kaze; "**** majku snimo spot dje sam ja srao"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa mogo je jado u teleks, u autor, u grand, u skalu, u queen, u citta del sale, u friends, u sydney :lol: :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 sep 2012, 22:17

bagrcavi je napisao/la:ostavi se ti foruma i idi radi zadaću dječače.I pozdravi Edina Mujčina kojeg si gledo u pionirima ;) :lol:
hahaha

Pa eto, sta fali "Moja sucut" ili "Primi moje saucesce". :)

Usput, mislim da je "Basum sagosum"
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 sep 2012, 22:25

Heller je napisao/la:
pa mogo je jado u teleks, u autor, u grand, u skalu, u queen, u citta del sale, u friends, u sydney :lol: :lol: :lol: :lol:
Postavio mu je Imamović "Toi, Toi" u onom parku sa n'ak'im kraljem Tvrtkom. Al' je komotno mogao u Jalu ionako je to kanalizacija na otvorenom.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 10 sep 2012, 22:35

s klixa :mrgreen:
Moram da napravim uvod da bi me shvatili.....
jednom kao neki sedamnaestogodisnjak se prislepam rodjaku i sakrijem se u njegovom jeep-u u gepek jer je bio ogroman..... on je imao dogovor sa nekom curom, pa kao da ja vidim kako to treba i tako. On ode po curu, a ja u gepeku i dalje... nije meni to smetalo i bilo je sve ok.... Pricali su oni, neka muntanja folovi golovi i znam da smo se nekako podugo vozili.... i tako smo stali oni su prestali pricati kao da su se ljubakali, fatali i tako..... odjednom ona "stani" "ne zelim" "necu". On je takodjer divljao, ja se pravo trzno. Uglavnom zadnje je bilo "jel to neces da se sexamo?" kaze ona:"ne necu!". On nju na to istjera van i rece joj da ide pjeske kuci..... kreten. I onda on meni kasnije prica da se tako trebam ponasati inace sam donji. i tako, meni zao cure bilo....

e sad, nekako ja skontam naredne subote golfa keca. Odem po jednu curu s kojom se odavno nesta simpatisem i onako na crno (jer nemam vozacke) odvezemo se do Brusa (Trebevic). To nam je najblize bilo i tako. Odemo gore, neobavezna prica, zezancija, ovo ono.... pocnemo se ljubiti i laganini skidati..... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....

To mi je bilo najgore sto mi se ikad desilo
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2012, 22:48

jao debila :shock: :o
DRUG NEBI TI PUNCA

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 10 sep 2012, 22:52

Amoxicillin je napisao/la:s klixa :mrgreen:
Moram da napravim uvod da bi me shvatili.....
jednom kao neki sedamnaestogodisnjak se prislepam rodjaku i sakrijem se u njegovom jeep-u u gepek jer je bio ogroman..... on je imao dogovor sa nekom curom, pa kao da ja vidim kako to treba i tako. On ode po curu, a ja u gepeku i dalje... nije meni to smetalo i bilo je sve ok.... Pricali su oni, neka muntanja folovi golovi i znam da smo se nekako podugo vozili.... i tako smo stali oni su prestali pricati kao da su se ljubakali, fatali i tako..... odjednom ona "stani" "ne zelim" "necu". On je takodjer divljao, ja se pravo trzno. Uglavnom zadnje je bilo "jel to neces da se sexamo?" kaze ona:"ne necu!". On nju na to istjera van i rece joj da ide pjeske kuci..... kreten. I onda on meni kasnije prica da se tako trebam ponasati inace sam donji. i tako, meni zao cure bilo....

e sad, nekako ja skontam naredne subote golfa keca. Odem po jednu curu s kojom se odavno nesta simpatisem i onako na crno (jer nemam vozacke) odvezemo se do Brusa (Trebevic). To nam je najblize bilo i tako. Odemo gore, neobavezna prica, zezancija, ovo ono.... pocnemo se ljubiti i laganini skidati..... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....

To mi je bilo najgore sto mi se ikad desilo
ja bi to opalio pa nek pada kiša koliko hoće jedva čekam da idem u srednju školu al će biti seksa
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 sep 2012, 22:57

odsijeci sebi đoku lave :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.