Da kažem riječ dvije...
2. Borussia Dortmund, potrošeno: 25.650.000 €, bilanca: -350.000 €
Da Bayern nije doveo Martineza, bili bi broj 1. Zadržali su Kloppa, Hummelsa, Subotića, Goetzea, Lewandowskog, Bendera... Jedini odlazak je Shinji Kagawa. Ali njegova zamjena je Marco Reus, čovjek koji bi Borussiju mogao učiniti još boljom. Kako (ti &%#“/% jedan), pitate se? Glavni kreativac momčadi konačno postaje „njemački Messi“, Mario Goetze, a Reus će sigurno zabijati više nego Kagawa. Svjestan sam da je Shinji bio možda i ključ prvog naslova prvaka, ali Goetze može biti još bolji. Još su dodali malo životinjske snage u obliku Juliana Schiebera te je doveden jedan od najvećih njemačkih talenata, 17-godišnji Leonardo Bittencourt. Okosnica momčadi dvostukog prvaka je još uvijek na Westfallenu i BVB s pravom može pretendirati još jednu obranu naslova. Ocjena: čista petica. I oni bi dobili 5+, ali nisu dovoljno potrošili da ih nagradim najvećom ocjenom.
Stvarno jako dobar prelazni rok no...Naravno moram spomenuti odlazak Kagawe!

Da je kagawa osto mi bi sad pričali o mega super ekipi, čijiofenzivni dio nije ništa lošiji od Bayernovog (iako bi to bilo malo prenapuhano). Ne znam koliko su oni Kagawi nudili, no mislim da mu nisu dali uvjete kakve su ponudili Gotzeu. no da su mu to ponudili isto tako nisam ziher da bi osto jer on si je zabrijo na MUPL i što je tu je...Idemo dalje.
Sad je BvB pogodio "zid". Slijedećeg ljeta kandidati za odlazak su Lewandovski za kojeg sam siguran da će napustiti klub i Subotić, za kojeg isto smatram da će napustiti klub, makar kod njega postoji šansa da se produži ugovor. Kehla neću staviti u ovaj koš, jer vjerujem da će produžiti ugovor jer za njega tak i onak postoji samo jedan klub...E sad KAD Lewa i Suba za nekih 35-40 milja napuste klub u NUNDLEIGI neće biti dostojne zamjene, kao što se do sada, Sahin zamjenio sa Gundoganom i Kagawa sa Reusom. To znači da će bvB morati VAN u ŠOPING, a to je malo zajebano jer sad je teško nači novog jeftinog Lewandovskog, a i pitanje je dal bvB više traži takav kalibar igrača ili će MORATI TRAŽITI zamjenu koja bu odma bila u udarnoj postavi. Za Subotića neam ideju ko bi mogao doči u klub, a za napadača nisam baš ziher da bu se našao idealan kandidat, jer teško je vjerovati da će Džeko ili Lliorente htjeti u BvB.
Sada dolazimo do tog famoznog LP-a di se diže REPUTACIJA kluba te se skuplaju pare. Ispadne li BvB u skupini,a prema svemu sudeći oće, cijene Lewandovskog i Subotića će biti upitne, a i nevjerujem da će neke zvijezde koje bi ih mogle zamjeniti, samo tako hrliti u Dortmund, pogotovo ako znamo da oni nisu ludi da daju velike plaće...
BvB je zasad klub koji svoje zvijezde "mora" prodavati, ali ih i kvalitetno zamjenjue; bar su zasad dobro potrefili, nošto nas ćeka slijedećeg ljeta, e to je pravo pitanje i odgovor...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"