To oni što nam dadoše gol iz slobodnjaka.Neki kepec zabioNail for Real je napisao/la:Vala se napatismo sa ovim Luksemburgom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
To oni što nam dadoše gol iz slobodnjaka.Neki kepec zabioNail for Real je napisao/la:Vala se napatismo sa ovim Luksemburgom.
zato sto su spanci rutinski osvojili grupu i utakmica sa njima nije imala ama bas nikakav rezultatski znacaj. Da si igrao baraz sa spancima i radio ono sto si radio portugalu vidio bi sta bi snaslo bih reprezentaciju od samog gostovanja tamo do izjava izmedju meceva, a i torres i villa bi sutali busenje trave po bilinom polju da je bio bitan mec. Seljacka publika(ne mislim samo na zenicku) koja zvizdi na himnu skoro svake drzave koja nam gostuje i ne zasluzuje bolje, haj mozes shvatiti da igras sa nekim od susjeda ipak zna se kakva je proslost izmedju nas, rivalitet(mada i to je nedopustivo al eto) ali zvizduci zemljama tipa portugal sa kojim nikakve veze nemamo je cobanluk svjetskih razmjera.bparena je napisao/la:@BigBigBang
Nisu cobani vec Zenicani - cobanezasto se nije sve to radilo Spancima ??? Ako likujes s Ronaldom nad Bosnom bujrum ti nije frka, samo nemoj glumiti realnog tipa. Jasan si mi ko vedar dan.
dz
tako je druze. nemoj da kvarimo temu.bparena je napisao/la:nemoj da kvarimo temu.
Da al ko vi ???Nail for Real je napisao/la:Zar ova tema nije upravo za ovakve tipove, da se oslobode frustracija nakupljenih nakon teskog dana?
Udri ti jaro slobodno, potreba je to, razumijemo.
Tako nekakomadridist je napisao/la:Krecio mu stan i pripadajucu garazu .
Sve osim ovih dosadnih madridista. Iskreno vise me nasikiralo sto mi paradajz u basci nije dobro sazrio od tvojih i njihovih plitkih pokusaja provociranja.Sveti je napisao/la:arena brate, sta tebe muci, al ono iskreno nam reci
Ne vjerujem ti dok nam ne prilozis fotografiju.bparena je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:ali kad god vidim da nesto komentarise bparena ne mogu da se ne sjetim ovog legendarnog posta
oj portillo pod 17 nikova.![]()
p.s. samo da ti kazem da sam nedavno dok sam bio odsutan sa foruma bas bio gost nasoj legendi u HamburguKoji si ti pacenik hehehhehe
dz
jaoooBigBigBang je napisao/la:ali kad god vidim da nesto komentarise bparena ne mogu da se ne sjetim ovog legendarnog posta
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... je#p493116
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.