Sjedeca odbojka

Moderator/ica: rio_Ferdy88

mma_hz
Kontakt:

Re: Sjedeca odbojka

Post Postao/la mma_hz » 08 sep 2012, 22:52

Citizen-X je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ma ljudi svakome su bile pune oci suza... kod mene stari 46 godina .pune oci suza(a nisam na to navikao) :D ..
nismo mi svjesni koliko nama znace ovi momci...ljudi su najjaci od najjacih...zahvaliti im se dovoljno ne moze.. ;)
ako je bio u ratu onda razumijem
ma jasta nego je bio ...jos kada vidi svoje velike prijatelje na tv-u kako placu od srece...pa kako on nece plakat jbg.. :(
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

suradnik
Kontakt:

Post Postao/la suradnik » 08 sep 2012, 22:53

svaka im cast :)

ali ono brate, kad je se BHT ukljucivao u utkamicu, reakcija mnogih forumasa na mnogim forumima me je razocarala, a sad svi ono kao ponos BiH i tako to, kao dobri ste vi, ako pobjedite svima cu govorit da ste nasi, a ako izgubite ko vas ****.
Stid me.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 08 sep 2012, 22:53

Sinovi Bosne,svaka cast!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 sep 2012, 22:54

Nađoh ovo na fb, pa da vas pozovem, pošto ću ja 1000% biti sutra tamo i dočekati ove ljudine:

Prijatelji, ljudi, volim vas sve, i svi ste moji dragi drugovi i raja...Molim Vas, učinite nešto da sutra na ovom platou bude najmanje 10.000 Bosanaca i Hercegovaca, da dočeka HEROJE NAŠE DRŽAVE, NAŠE PONOSNE MOMKE, ZLATNE MOMKE IZ LONDONA koje će na ovom aerodormu sutra izvesti iz aviona MIRZA HRUSTEMOVIĆ i SABAHUDIN DELALIĆ.
Dođimo svi u Sarajevo na naš aerodrom i postanimo tako dio najponosnijih trenutaka ove najljepše države na svijetu. Može nas biti 10.000, može i 20.000....Dođite svi. Nedjelja je. Neka se niko ne pokuša vaditi da nije mogao doći. Dođite i ponesite svoje zastave, i s velikim poštovanjem i ponosom, sa zahvalnošću dočekajmo naše zlatne momke. I molim vas, samo jedno, svi koji možete doći iskoristite tu priliku. Možemo napuniti plato aerodroma. To su naši zlatni momci zaslužili.
I još jedno, vrlo važno...ONI ŠTO ĆE DOĆI POD ROTACIJAMA, S TJELOHRANITELJIMA, U DRŽAVNIM AUTIMA KOJA IM MI PLAĆAMO, oni će svakako doći JER SU ONI U KAMPANJI, ali neka budu minorni sutra između nas 20.000 na aerodromu. Doći će fudbaleri, i A i U-21, doći će košarkaši, trebamo doći svi...
ŠIRITE DALJE OVAJ POZIV....SUTRA 20.000 NA AERODROMU i vidite samo kad polijeće avion iz LONDONA...
SRETNO BOSNI, SRETNO HERCEGOVINO.....
VIDIMO SE.....
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 sep 2012, 22:57

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 sep 2012, 23:04

raul-zakon je napisao/la:Nađoh ovo na fb, pa da vas pozovem, pošto ću ja 1000% biti sutra tamo i dočekati ove ljudine:

Prijatelji, ljudi, volim vas sve, i svi ste moji dragi drugovi i raja...Molim Vas, učinite nešto da sutra na ovom platou bude najmanje 10.000 Bosanaca i Hercegovaca, da dočeka HEROJE NAŠE DRŽAVE, NAŠE PONOSNE MOMKE, ZLATNE MOMKE IZ LONDONA koje će na ovom aerodormu sutra izvesti iz aviona MIRZA HRUSTEMOVIĆ i SABAHUDIN DELALIĆ.
Dođimo svi u Sarajevo na naš aerodrom i postanimo tako dio najponosnijih trenutaka ove najljepše države na svijetu. Može nas biti 10.000, može i 20.000....Dođite svi. Nedjelja je. Neka se niko ne pokuša vaditi da nije mogao doći. Dođite i ponesite svoje zastave, i s velikim poštovanjem i ponosom, sa zahvalnošću dočekajmo naše zlatne momke. I molim vas, samo jedno, svi koji možete doći iskoristite tu priliku. Možemo napuniti plato aerodroma. To su naši zlatni momci zaslužili.
I još jedno, vrlo važno...ONI ŠTO ĆE DOĆI POD ROTACIJAMA, S TJELOHRANITELJIMA, U DRŽAVNIM AUTIMA KOJA IM MI PLAĆAMO, oni će svakako doći JER SU ONI U KAMPANJI, ali neka budu minorni sutra između nas 20.000 na aerodromu. Doći će fudbaleri, i A i U-21, doći će košarkaši, trebamo doći svi...
ŠIRITE DALJE OVAJ POZIV....SUTRA 20.000 NA AERODROMU i vidite samo kad polijeće avion iz LONDONA...
VIDIMO SE.....
Svaka cast... je li se zna kad dolaze?
Sport je lijek za tijelo i duh.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 sep 2012, 23:08

Cestitke nasim zlatnim momcima!Da li ima negdje snimak tekme?Zaista dirljivo gledati slike kako se nasi odbojkasi raduju.VOLIM TE BOSNO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 sep 2012, 23:09

storm_raider je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Nađoh ovo na fb, pa da vas pozovem, pošto ću ja 1000% biti sutra tamo i dočekati ove ljudine:

VIDIMO SE.....
Svaka cast... je li se zna kad dolaze?
nista...nama preostaje svima da ovo sirimo po svim portalima,forumima...a naravno i na fejs profilima.. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 sep 2012, 23:13

I ja sam cuo da dolaze u ponedjeljak, sacekajte jos, pa sirite, ima i sutra cijeli dan ako je tacno, ali prije da u ponedjeljak dolaze u 4 valjda, ali eto treba sacekati...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 sep 2012, 23:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja sam cuo da dolaze u ponedjeljak, sacekajte jos, pa sirite, ima i sutra cijeli dan ako je tacno, ali prije da u ponedjeljak dolaze u 4 valjda, ali eto treba sacekati...
Ako dolaze u ponedeljak ..treba nesto organizovati na Kosevu.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 sep 2012, 23:28

Suza mi je krenula... Hvala momcima!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Amna
Kontakt:

Post Postao/la Amna » 08 sep 2012, 23:32

Kada vidite ljude bez dijelova tijela sa koliko snage, volje, zelje, emocija daju posljednji atom snage za svoju domovinu, tad u potpunosti shvatite znacenje rijeci, HEROJ.

Gledam veceras momke, gledam ih, a neka knedla u grlu stala, desava mi se nesto cudno. Nemam onaj osjecaj kao kad gledam fudbalere, nemam onaj osjecaj koji imam kad gledam kosarkase, onaj osjecaj kad ne znam ni gdje se nalazim, hodam po cijelom stanu, ona nervoza u stomaku, onaj osjecaj kao da ce mi srce na usta izaci. Nista od toga mi se ne desava, mirna sam kao nikad, gledam u TV ekran kao opijena onim sto vidim. Knedla u grlu stoji i neki grc u meni i tako sve do 4.seta i 25. poena, u tom trenutku sam se potpuno slomila, ona suza iz Londona me dotukla.

Ne znam za koga su, ali za mene jesu nista drugo do HEROJI nacije. Moji heroji. Ljudi koji su tokom devedesetih svoje dijelove tijela ostavili za ovu drzavu,ti isti ljudi danas ponovo brane boje,ponos i cast te iste domovine.
Samo oni znaju kroz kakav su pakao prosli, samo oni. A pogledajte ih danas, pogledajte tu snagu, tu borbenost, tu pozrtvovanost. Pogledajte i sve ce vam biti jasno.

Moji heroji najsikrenije vas molim da mi oprostite, oprostite mi jer u mom vokabularu ne postoje rijeci zahvale za ono sto ste uradili.

Gledajuci vas kroz misli mi prođe jos jedan moj heroj. Bi to te proklete 93. godine. Moj heroj na pocetku iste bjese tesko ranjen, cim se koliko toliko opravio, obuce uniformu i rece..."Odoh ja"... Na moje pitanje ,gdje ces tata, vidis da ne mozes, ranjen si? Dobih odgovor koji nikad nisam razmjela, veceras mi bi jasniji no ikad..."Kceri moja jednog dana ces shvatiti za domovinu dajes sve sto mozes".

Kako da vam kazem hvala, na koji nacin?

Ne znam!

Ne znam sta bih prije, da li da vam se divim ili da vam zavidim. Da vam zavidim na tolikoj snazi, volji, zelji, htijenju. Da vam se divim sto uprkos svemu kroz sta ste prosli i kroz sta i dan danas prolazite vi dignute glave gledate pravo i ne pomisljate na predaju.

Ali jedno znam, u jednu stvar sam ubijeđena, ne zalim vas nimalo.
Ja vas ne zalim, kazu kad sretnes nekoga bez nekog dijela tijela, ljudi kazo "zao mi ga".

Oprostite, ja vas zaliti niti mogu niti zelim. Ja zalim samo ljudsku pogan, jadnike i bijednike ljudske.

A vas? Vama se divim, vama zavidim, na vas se ponosim.

Vi, heroji moji, ono ljudsko, od srca, naijskrenije vam HVALA.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 sep 2012, 23:41

Ne znam, ja sam eto mislio da sutra dolaze, pa bih rano ujutro(oko 9h :D ) otišao na plato, da dočekam jedine naše sportiste koji su mi uspjeli natjerati suze radosnice na lice. Zbog fudbalera sam plakao, ali od tuge, nikad od sreće.

Ali, sutra će se znati više, ustajem ranije da se informišem, da takvo nešto slučajno ne propustim.

Nego, hoće li ovi momci pored one penzije MOK-a dobiti i nešto od ovih naših glavešina?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 08 sep 2012, 23:48

stizu u sarajevu u ponedeljak u 3:45

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 sep 2012, 23:55

zna li iko koje su nagrade za zlato od MOKa
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

High

Post Postao/la High » 09 sep 2012, 00:03

slika

U ratu Bosnu odbraniše, a danas je zlatom okitiše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 sep 2012, 00:07

Amna je napisao/la:Kada vidite ljude bez dijelova tijela sa koliko snage, volje, zelje, emocija daju posljednji atom snage za svoju domovinu, tad u potpunosti shvatite znacenje rijeci, HEROJ.

Gledam veceras momke, gledam ih, a neka knedla u grlu stala, desava mi se nesto cudno. Nemam onaj osjecaj kao kad gledam fudbalere, nemam onaj osjecaj koji imam kad gledam kosarkase, onaj osjecaj kad ne znam ni gdje se nalazim, hodam po cijelom stanu, ona nervoza u stomaku, onaj osjecaj kao da ce mi srce na usta izaci. Nista od toga mi se ne desava, mirna sam kao nikad, gledam u TV ekran kao opijena onim sto vidim. Knedla u grlu stoji i neki grc u meni i tako sve do 4.seta i 25. poena, u tom trenutku sam se potpuno slomila, ona suza iz Londona me dotukla.

Ne znam za koga su, ali za mene jesu nista drugo do HEROJI nacije. Moji heroji. Ljudi koji su tokom devedesetih svoje dijelove tijela ostavili za ovu drzavu,ti isti ljudi danas ponovo brane boje,ponos i cast te iste domovine.
Samo oni znaju kroz kakav su pakao prosli, samo oni. A pogledajte ih danas, pogledajte tu snagu, tu borbenost, tu pozrtvovanost. Pogledajte i sve ce vam biti jasno.

Moji heroji najsikrenije vas molim da mi oprostite, oprostite mi jer u mom vokabularu ne postoje rijeci zahvale za ono sto ste uradili.

Gledajuci vas kroz misli mi prođe jos jedan moj heroj. Bi to te proklete 93. godine. Moj heroj na pocetku iste bjese tesko ranjen, cim se koliko toliko opravio, obuce uniformu i rece..."Odoh ja"... Na moje pitanje ,gdje ces tata, vidis da ne mozes, ranjen si? Dobih odgovor koji nikad nisam razmjela, veceras mi bi jasniji no ikad..."Kceri moja jednog dana ces shvatiti za domovinu dajes sve sto mozes".

Kako da vam kazem hvala, na koji nacin?

Ne znam!

Ne znam sta bih prije, da li da vam se divim ili da vam zavidim. Da vam zavidim na tolikoj snazi, volji, zelji, htijenju. Da vam se divim sto uprkos svemu kroz sta ste prosli i kroz sta i dan danas prolazite vi dignute glave gledate pravo i ne pomisljate na predaju.

Ali jedno znam, u jednu stvar sam ubijeđena, ne zalim vas nimalo.
Ja vas ne zalim, kazu kad sretnes nekoga bez nekog dijela tijela, ljudi kazo "zao mi ga".

Oprostite, ja vas zaliti niti mogu niti zelim. Ja zalim samo ljudsku pogan, jadnike i bijednike ljudske.

A vas? Vama se divim, vama zavidim, na vas se ponosim.

Vi, heroji moji, ono ljudsko, od srca, naijskrenije vam HVALA.
Suza suzu goni :cry: :cry:

Zaista je impresivno gledati ljude koji bez odredjenih dijelova tijela i dalje daju sve od sebe za svoju domovinu. Jos je impresivnije gledati kakvim zivotom ti ljudi zive. Licno poznajem Esada Durmisevica koji je takodjer igrao za ovu reprezentaciju i on pored svojih "nedostataka" igra fudbal kao i ostali momci, uvijek je veseo i nasmijan. Hvala Vam momci, hvala Vam sto ste bar na trenutak obradovali ovaj napaceni narod. HVALA VAM!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 sep 2012, 00:11

High je napisao/la:slika

U ratu Bosnu odbraniše, a danas je zlatom okitiše.
S ovim momcima čitava BiH treba da se diči.
Neizmjernu zahvalnost zaslužuju
:!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 sep 2012, 00:13

Po prirodi sam uvjek optimista,a nismo ih jednom dobili,pa sam se i sada nadao pobjedi.Pisao sam vec,da je ovo veliki podvig ,jer su ovi Iranci profesionalci i da su strasno jaki.Obzirom da smo zadnja 2 takmicenja izgubili mnogi su poceli sumnjati i ocekivali su pad nase ekipe bar u duelima sa Iranom.Cinjenica da su nas ob puta uzeli sretno i da ljudi vracaju nemoguce ko Nadal u tenisu,ali odavno onakvu zelju za pobjedom nisam vidio.Jeste li vidjeli reakcije Manke nakon dobijenog 2 seta,pa reakcije onog najmladjeg Beniza kad je osvojim poen,dok smo gubili u prvom setu.Kolika zelje koliko emotivno,bez obzira koliko nas navikli na pobjede i koliko Iran bio najdominantnija sila u ovom sportu,nikad na nase momke nismo gledali da su autsajderi,mozda veceras prvi put ,da me bilo strah tog Irana ,ali smo ih unazadili cini mi se ovom pobjedom,treba ce im vremena da se oporave.Ne znam tacno koliko Iran ima trofeja znam samo da do poojave nasih niko im nista nij emogao,ali po meni je nasa reprezentacija najbolja svih vremena.Jer Iran izuzev svetskog prevenstva i Olimpijade,i nema neki tezak zadatak da osvoji kontinentalno takmicenje,Dok nasi godinama haraju i u Europi i svijetu a ina Olimpijadi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 09 sep 2012, 00:39

poznajem licno vecinu ovih momaka.uvjek su nasmijani.posebno mi je drago zbog Trace(Delalica),Manka,Hamzica,Godinjaka jer je ovo ja mislim njihova posljednja olimpijada za neke i posljednja utakmica u dresu reprezentacije.Piramida ko piramida vjecito nasmijan i veseo
HVALA NASIM MOMCIMA STO NAS CINE SRETNIMM I PONOSNIM

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije BiH u ostalim sportovima”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.