Sjedeca odbojka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Sjedeca odbojka
Jos me trnci prolaze.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- raul-zakon
- Kontakt:
Jesu brate, ne umanjujem ja ni uspjeh košarkaša(puno mi srceadnanhz je napisao/la:Nije bas da ssam se tresao al sam skako do plafona na svaki nas poenraul-zakon je napisao/la:Vjeruj mi jarane, tresao sam se k'o Banja Luka i drhtao za svaki poen, a da ne spominjem da sam se Belminu sjetio familije svaki put kad su prekidali prijenos iz Londona, da bi se uključili na košarku(vodili +35).adnanhz je napisao/la:Ovim ljudima treba docek napravit ne na aerodrom nego na nekom trgu u Sarajevu a na Bilino ih obavezno pozvat i da im 15 hiljada sigurno da zasluzeni aplauz jer ucinili su mene a i sve ostale BOSANCE I HERCEGOVCE ponosnim ,SVAKA CAST MOMCI
Međutim, imam osjećaj da oni koji im trebaju prirediti doček i nisu baš drhtali uz TV večeras, tako da očekujem ponovo standardnu situaciju: na aerodromu, uža porodica.![]()
![]()
![]()
![]()
a nema potrebe da se ovaj put BHT kritikuje ljudi su maximalo fer ispratili oba velika sportska dogadja prema tome cemu nerviranje ljudi veceras treba se radovat i uzivat u velikim pobjedama
![]()
![]()

A i da nije, ima li potrebe da se vraćamo u Skenderiju, gdje je +35, a u Londonu se igra odlučujućih 10 poena?
Al' dobro, da ne kvarimo temu naših HEROJA.
ŠEST LJILJANA ZLATNE BOJE, TO JE SIMBOL BOSNE MOJE !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Posebno sada kada pustaju himnu i dizu zastavu nase drzave u cast ovim momcima.Senaid L.F.C je napisao/la:Jos me trnci prolaze.
- Citizen-X
- Kontakt:
steta sto nisam blize da ih odem docekat......
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 08 sep 2012, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ne pamtim kad sam ovako bio sretan i ponosan na naše reprezentativce. U ovoj propaloj zemlji jedino nas oni mogu ućiniti sretnima.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
aaaj sad zaplaka tokom himne
HVALA VAM MOMCI JOŠ JEDANPUT !!

Slusam ovu himnu dok svira i suze mi na oci strasno
Svaka cast nasim zlatnim momcima.

Svaka cast nasim zlatnim momcima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Hvala jos jednom zlatni momci!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
da,i jos zbog loseg neta mi je stekalo pa ce valjda neko stavit na ytLiliumBosniacum je napisao/la:Posebno sada kada pustaju himnu i dizu zastavu nase drzave u cast ovim momcima.Senaid L.F.C je napisao/la:Jos me trnci prolaze.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Svaki na refleks ruku na srce. Nema kao u nekim drugim sportovima. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
a jel moze neko da objasni fenomen kad su mi kod zadnjeg poena suze same krenule kad sam vidio kako nasi skacu od srece
Thomas Müller - Fußballgott
Zato i jesu najbolji igraju srcem.Cartman je napisao/la:Svaki na refleks ruku na srce. Nema kao u nekim drugim sportovima.
Bas me zanima kako ce ih sad drzava nagraditi.Dal bijedno i jadno,pored nagrade zasluzili su sportsku penziju .
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Neobjasnjivo. Plakao sam k'o malo dijete, **** te zivot.don_burza je napisao/la:a jel moze neko da objasni fenomen kad su mi kod zadnjeg poena suze same krenule kad sam vidio kako nasi skacu od srece

-
- Kontakt:
Ja kontam jedini ja pustio suzu kad su osvojili onaj zadnji poen , pa ljudi invalidi a skaču od radosti više nego neko sa obe noge
Svaka im cast !!!

1:28 i 1:43BenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]
SVAKA ČAST MOMCI!
Sta reci?!

- skyisthelimit
zizu1991 je napisao/la:Svaka čast momci, vi ste ponos naroda, a oni koji predstavljaju državu vas definitivno ne zaslužuju !
Svaka čast na borbenosti, srčanosti, kapa do poda za svaku kap prolivenog znoja za naš dres, nemam riječi
15.10 - 15.06 ...
ma ljudi svakome su bile pune oci suza... kod mene stari 46 godina .pune oci suza(a nisam na to navikao)
..
nismo mi svjesni koliko nama znace ovi momci...ljudi su najjaci od najjacih...zahvaliti im se dovoljno ne moze..

nismo mi svjesni koliko nama znace ovi momci...ljudi su najjaci od najjacih...zahvaliti im se dovoljno ne moze..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
E ovo je opis ovih momaka iz ovog domena sporta.mma_hz je napisao/la:...ljudi su najjaci od najjacih...zahvaliti im se dovoljno ne moze..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Citizen-X
- Kontakt:
ako je bio u ratu onda razumijemmma_hz je napisao/la:ma ljudi svakome su bile pune oci suza... kod mene stari 46 godina .pune oci suza(a nisam na to navikao)..
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Donnie Darko
- Kontakt:
razumijem i ako nije bio u ratu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.