Svaka čast lavovima, zmajevima, to be jarabi ne znam ni kako bi ih više nazvao !!
Pa ovako se brane boje BiH, ovako se osvjetlava obraz.
Pa treba im organizovati nezapamćen doček

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Trebala bi se kakva peticija pokrenuti ... ako ovi iz olimpijskog i nogometnog saveza sami ne skontaju da ih treba pozvatiElegant je napisao/la:Treba ove momke dovesti na Bilino Polje u utorak !
tako ti i je i na forumu,kad je NR 500 ljudi na temi a evo za njih 60-80maxbarbarez je napisao/la:Ja sam bio na doceku iz atine i vjerujte bilo je svega 4-5 hiljada treba im prirediti docek da dodje 30 40 hiljada ljudi da ih pozdravi.
Ostvarilo sejuventus 0244 je napisao/la:Nadam se da će nas danas naši zlatni momci još jednom obradovati i plasirati se u finale.
Sydney 2000. - 2.mjesto
Atina 2004. - 1.mjesto
Peking 2008. - 2. mjesto
London 2012.
Red je znači za 1. mjesto
Samo jedna ispravkaCitizen-X je napisao/la:Zlatno odličje za BiH na EP-u osvojili su: Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
EDIT:
Godinjak, Manko, KeŠmer, Medić, Duran, Cančar, Hamzić, Kadrić, Alibašić, Delalić i Jusufović
samo ispravljaj trazio sam ko je sve igr'o - najmanje 2 poznajem iz repke tim vise mi je draze.....Narin je napisao/la:Samo jedna ispravkaCitizen-X je napisao/la:Zlatno odličje za BiH na EP-u osvojili su: Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
EDIT:
Godinjak, Manko, KeŠmer, Medić, Duran, Cančar, Hamzić, Kadrić, Alibašić, Delalić i Jusufović.
Ma ja znam Adnana,pa tako znam i kako se preziva,pa eto,rek'o da ispravim,da se ipak zna.Citizen-X je napisao/la:samo ispravljaj trazio sam ko je sve igr'o - najmanje 2 poznajem iz repke tim vise mi je draze.....
ja mogu samo reci na sramotu i cast nek im je a bilo ih je - a meni se nije prepucavat sa nekim na forumu + trpit neciji seljacki jezik i obracanje....neurofunk je napisao/la:Svaka cast momcima, oni koji su govorili kako ih ne zanima ovo nek se stide, na Bilino i odbojkasi i kosarkasi !
Vjeruj mi jarane, tresao sam se k'o Banja Luka i drhtao za svaki poen, a da ne spominjem da sam se Belminu sjetio familije svaki put kad su prekidali prijenos iz Londona, da bi se uključili na košarku(vodili +35).adnanhz je napisao/la:Ovim ljudima treba docek napravit ne na aerodrom nego na nekom trgu u Sarajevu a na Bilino ih obavezno pozvat i da im 15 hiljada sigurno da zasluzeni aplauz jer ucinili su mene a i sve ostale BOSANCE I HERCEGOVCE ponosnim ,SVAKA CAST MOMCI
Nije bas da ssam se tresao al sam skako do plafona na svaki nas poenraul-zakon je napisao/la:Vjeruj mi jarane, tresao sam se k'o Banja Luka i drhtao za svaki poen, a da ne spominjem da sam se Belminu sjetio familije svaki put kad su prekidali prijenos iz Londona, da bi se uključili na košarku(vodili +35).adnanhz je napisao/la:Ovim ljudima treba docek napravit ne na aerodrom nego na nekom trgu u Sarajevu a na Bilino ih obavezno pozvat i da im 15 hiljada sigurno da zasluzeni aplauz jer ucinili su mene a i sve ostale BOSANCE I HERCEGOVCE ponosnim ,SVAKA CAST MOMCI
Međutim, imam osjećaj da oni koji im trebaju prirediti doček i nisu baš drhtali uz TV večeras, tako da očekujem ponovo standardnu situaciju: na aerodromu, uža porodica.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.