Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
yebo im ja mater i reklame!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
ljudi idul ovi linkovi
Poserem se na sve državne TV servise. Zar nema nigdje neki stream, a da nije od onih smećara s BHT-a???
- Papastathopoulos
- Kontakt:
yebem ti drzavu i oltar, kad ja moram gledat usranu odbojku...u pm, trebao sam vani izac, yebo ga manko i iran....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
jbg pa sto FTV ne prenosi odbojku ili kosarku, jesu bezveze.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Mogli bi upasti eventualno u 2 sesir pri zdrijebu neznam sad tacno , da smo bili 2. ili 3. 100% bi bili u 4. i samim tim dobili protivnike iz prva 3 sesira...zizu1991 je napisao/la:@ nermine, da li bi nam mogao reći večeras, nakon utakmice,i nadam se pobjede, koje su prednosti ukoliko se prvi plasiramo iz grupe ?nerminh74 je napisao/la: prvo skoci pa reci hop
Hvala
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Evo link http://allgoal24.****/2012/09/b ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Imali ikakav link sa romunskim kanalom?
Jebla ih Miki maus odbojka?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
toooo alibasicu !! ajmo bih....sjedeca odbojka u <3...
Nemoj biti tako zadojen:) Odbojkasi zasluzuju nista manje paznje od fubalera ili kosarkasa!!! Jos vise, ni jedni ni drugi nam nisu donjeli nikakav zapazen uspjeh u zadnjih par godina, a mozes li nabrojati koliko su medlaja donjeli odbojkasi ?Papastathopoulos je napisao/la:toooo alibasicu !! ajmo bih....sjedeca odbojka u <3...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nista ja lose nisam rekao...ja sam ubijedjen da je BHT1 dobio na desetine hiljada mailova da se prenosi odbojka i delalic i drustvo..
Zašto onda plaćamo tv pretplatu za 3 yebena državna kanala??? Zašto nisu federalnoj prepustili košarku, pa neka svako gleda ono šta voli???neo je napisao/la:Nemoj biti tako zadojen:) Odbojkasi zasluzuju nista manje paznje od fubalera ili kosarkasa!!! Jos vise, ni jedni ni drugi nam nisu donjeli nikakav zapazen uspjeh u zadnjih par godina, a mozes li nabrojati koliko su medlaja donjeli odbojkasi ?Papastathopoulos je napisao/la:toooo alibasicu !! ajmo bih....sjedeca odbojka u <3...
Pretplatu placas kao porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika, druga je stvar sto se taj novac rasporedjuje za ova tri javna emitera. Tako da ti njima ne placas nista direktno, vec kako rekoh, placas porez na posjedovanje uredjaja!
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Pa sta je bitno da li placas direktno ili indirektno, te pare njima idu, a na koji nacin sasvim je nebitno. Mada me ta diskusija ne zanima rado gledam obje utakmice, pa nije problem, ali rezonovanje ti je pogresno.neo je napisao/la:Pretplatu placas kao porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika, druga je stvar sto se taj novac rasporedjuje za ova tri javna emitera. Tako da ti njima ne placas nista direktno, vec kako rekoh, placas porez na posjedovanje uredjaja!
Nije pogresno iz razloga sto kazu, nisam zadovoljan sta radi BHT, FTV ili PTPC pa necu placati pretplatu. Pretplatu moras placati neovisno od sadrzaja na pomenutim kanalima!
a ko kaže da moraš plaćati ... ja znam desetine ljudi koji ne plaćaju po 5 godina i nikome ništa ... odjavili telefon jer im prenesu na taj račun a i to je postalo glupost, 10 KM kao priključak svaki mjesec ... pa niko nije glup ...neo je napisao/la:Nije pogresno iz razloga sto kazu, nisam zadovoljan sta radi BHT, FTV ili PTPC pa necu placati pretplatu. Pretplatu moras placati neovisno od sadrzaja na pomenutim kanalima!
Estonija uzela Srbiju i u zadnjem kolu Izrael i Srbija odlucuju da li Srbija ispada, jer je Izrael definitivno drugi.
kengur je napisao/la:Estonija uzela Srbiju i u zadnjem kolu Izrael i Srbija odlucuju da li Srbija ispada, jer je Izrael definitivno drugi.
Duda ,ima isti problem ,kao Obradovic kada je bio selektor..ili recimo Kari kada je vodio Zvezdu prosle godine,skup ne odgojene djece!!
sta ti je debilu ??Batko je napisao/la:Imali ikakav link sa romunskim kanalom?
Glup si, decko. Pravo glup.Batko je napisao/la:Imali ikakav link sa romunskim kanalom?
shandrlike-tandrlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.