Druga Liga - grupa Jug
- benfica1923
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Uvjerljiva pobjeda Stoca protiv Posusja 3:1,gosti dali gol u 90 minuti.Na što spade bivsi premierligas.Tesko ove godine da netko uzme bodove u Stocu!!!Slijedi gostovanje u Konjicu,pa Turbina kod kuce,dvije najjbolje ekipe.SAMO JAKO!!!
-
- Kontakt:
uzimamo vam mi bodove 100%benfica1923 je napisao/la:Uvjerljiva pobjeda Stoca protiv Posusja 3:1,gosti dali gol u 90 minuti.Na što spade bivsi premierligas.Tesko ove godine da netko uzme bodove u Stocu!!!Slijedi gostovanje u Konjicu,pa Turbina kod kuce,dvije najjbolje ekipe.SAMO JAKO!!!

1950 <3
- benfica1923
- Kontakt:
Nema sanse brate,al eto zivi bili pa vidili,fina smo ekipica,samo da je koju marku u klub i vas bivsi igrac se vratio opet u Stolac,igra bez marke,al eto stas,vidi samo gdje je nekad igralo Brotnjo,Posusje,mislim da si ti mlad pa se nesjecas kad smo igrali pod bijelim brijegom Finale kupa i kad smo vas dobili 1:0,al eto vremena se mjenjaju,nadam se da ce te uzeti bod Kamesnici,dodji pa cemo pivu popiti uvijek smo bili prijateljski klubovi!!! SAMO JAKO!!!torcida medugorje je napisao/la:uzimamo vam mi bodove 100%benfica1923 je napisao/la:Uvjerljiva pobjeda Stoca protiv Posusja 3:1,gosti dali gol u 90 minuti.Na što spade bivsi premierligas.Tesko ove godine da netko uzme bodove u Stocu!!!Slijedi gostovanje u Konjicu,pa Turbina kod kuce,dvije najjbolje ekipe.SAMO JAKO!!!
Mi idemo sutra na pobjedu pa neka bolji pobjedibenfica1923 je napisao/la:torcida medugorje je napisao/la:Nema sanse brate,al eto zivi bili pa vidili,fina smo ekipica,samo da je koju marku u klub i vas bivsi igrac se vratio opet u Stolac,igra bez marke,al eto stas,vidi samo gdje je nekad igralo Brotnjo,Posusje,mislim da si ti mlad pa se nesjecas kad smo igrali pod bijelim brijegom Finale kupa i kad smo vas dobili 1:0,al eto vremena se mjenjaju,nadam se da ce te uzeti bod Kamesnici,dodji pa cemo pivu popiti uvijek smo bili prijateljski klubovi!!! SAMO JAKO!!!benfica1923 je napisao/la:Uvjerljiva pobjeda Stoca protiv Posusja 3:1,gosti dali gol u 90 minuti.Na što spade bivsi premierligas.Tesko ove godine da netko uzme bodove u Stocu!!!Slijedi gostovanje u Konjicu,pa Turbina kod kuce,dvije najjbolje ekipe.SAMO JAKO!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
Tomislav-Lokomotiva 4:1
Stolac je u Mostaru igrao finale zupanije Hercegovacko-Neretvanske a ne HB.Malo sam istrazivao,ti Benfica si meni govorio da je kup HB,s nije!!
- benfica1923
- Kontakt:
eto ti znas dodji u klub pa vidi pehar i sta ospod pise,a to na wikipediji su ti netocne informacije,uređuje svak živ...ozbiljno,dodji vidi,pa cemo i pivu popiti!!!ŠB.TRN je napisao/la:Stolac je u Mostaru igrao finale zupanije Hercegovacko-Neretvanske a ne HB.Malo sam istrazivao,ti Benfica si meni govorio da je kup HB,s nije!!
- benfica1923
- Kontakt:
Danas ima nekolika derbija,u Visicima,Rami i Kamesnici,bit ce zanimljivo....SRETNO!!!
- benfica1923
- Kontakt:
Omladinska liga jug
Stolac-Rama
Kadeti 3:1,Stolac ovom pobjedom zasjeo na vrh!!!
Juniori 3:0 registrirano za Stolac,zbog nedolaska juniora Rame....
Stolac-Rama
Kadeti 3:1,Stolac ovom pobjedom zasjeo na vrh!!!
Juniori 3:0 registrirano za Stolac,zbog nedolaska juniora Rame....
-
- Kontakt:
Višići-Turbina 2:0
Sloga-Klis 1:0
Kupres-Bigeste 1:2
Sloga-Klis 1:0
Kupres-Bigeste 1:2

Izvještaj:NOGOMET – Druga liga jug FBiH, 4. kolo
VIŠIĆI - TURBINA 2:0 (0:0)
Stadion Čaeri u Višićima. Gledatelja 200. Sudac: Emil Husković (Mostar).
Strijelci: 1:0 Knežević (79.), 2:0 Menalo (89.)
Žuti kartoni: Matić, Menalo, Stojak (Višići), Halilhodžić, Vila, Zukić, A. Zahirović, E. Zahirović (Turbina)
Igrač utakmice: Ivan Knežević (Višići)
HNK Višići: Lider Turbina zaustavljena na Čaerima:::visici.com
www.facebook.com/hnkvisici
ništa od najava tipa " mogao bi Igman proći kao Lokosi u Prozoru "
Rama 0
Igman 3
ne mogu a da ne kazem da je ekipa iz Konjica imala jos 10 !! čistih prilika , Rama mlada ekipa ali definitivno nisu spremni , jedini šut po golu imali u 90-oj min susreta iz slobodnog udarca .
Igman prosječan , ni oni ništa posebno nisu igrali al i to je bilo previše za indisponirane momke iz Prozora
Rama 0
Igman 3
ne mogu a da ne kazem da je ekipa iz Konjica imala jos 10 !! čistih prilika , Rama mlada ekipa ali definitivno nisu spremni , jedini šut po golu imali u 90-oj min susreta iz slobodnog udarca .
Igman prosječan , ni oni ništa posebno nisu igrali al i to je bilo previše za indisponirane momke iz Prozora

Još nam je ostalo u nedjelju odraditi gostovanje u Višićima i onda krenuti u lov na prvo mjesto,dolazi nam lakši raspored,ni Turbina ni Igman nisu ništa bolji od Brotnja
.

kao sto sam i najavio igman dolazi do nove trice....rama je precjenjena od nekih kao i lokosi na pocetku...
visici nastavljaju po starom
a i bigeste sa svojim cudnim razultatima...
pogodio sam i nulu u kamesnici.....
znaci ocekivani rezz..
visici nastavljaju po starom
a i bigeste sa svojim cudnim razultatima...

pogodio sam i nulu u kamesnici.....
znaci ocekivani rezz..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nula u Kamešnici, dobra utakmica koliko čujem, ali domaći su sigurno bili umorni nakon nes(p)retnog ispadanja u Kupu.
Dobro, još su bez poraza, ionako ne gajim nade da ću vidjeti dva livanjska kluba u Prvoj ligi.
Dobro, još su bez poraza, ionako ne gajim nade da ću vidjeti dva livanjska kluba u Prvoj ligi.

Hayley <3
5. kolo se igra već u srijedu,evo parova:
Klis-Kamešnica
Grude-Sloga Uskoplje
Lokomotiva-Sloga Ljubuški
Posušje-Tomislav
Igman-Stolac
Turbina-Rama
Bigeste-Višići
Brotnjo-Kupres
Klis-Kamešnica
Grude-Sloga Uskoplje
Posušje-Tomislav
Igman-Stolac
Turbina-Rama
Bigeste-Višići
Brotnjo-Kupres
U Ljubuški optimistično po prve gostujuće bodove.Grdan je napisao/la:5. kolo se igra već u srijedu,evo parova:
Klis-Kamešnica
Grude-Sloga Uskoplje
Posušje-Tomislav
Igman-Stolac
Turbina-Rama
Bigeste-Višići
Brotnjo-Kupres

Kamešnica bi trebala uzeti bod(ove) iz Klisa, Grude mislim da neće izgubiti. Lokosi će nategnuti vjerojatno pobjedu, a Tomislav bi trebao do sva tri boda u Posušju. Igman, Turbina i Brotnjo sigurne pobjede.
e ako ima gore ekipe u ovoj ligi od višica evo moje glave.. Pa ja vece seljake u zivotu vidio nisam..
Kako nisi, to nemate ogledala tamo kod vas?DiNno je napisao/la:e ako ima gore ekipe u ovoj ligi od višica evo moje glave.. Pa ja vece seljake u zivotu vidio nisam..

Inače, čini mi se od ove sezone stvarno možemo reći zbogom domaćinskom suđenju. Lani je bilo dobro suđenje, pa možda nekih 55-45 u korist domaćina na većini utakmica, neke malo više, a i dosta utakmica je bilo baš 50-50. A ove sezone vidim već u ovih par kola nema nikakvog navlačenja za domaćina. Čak štoviše, nama je protiv Turbine poništen regularan pogodak zbog nepostojećeg zaleđa na rezultatu 0:0, a realno prije par godina mogao si ga doma zabiti iz 5m zaleđa i gol bi bio priznat. U ove dvije gostujuće utakmice isto smo imali regularno i pošteno suđenje, neću reći kvalitetno jer ipak ovi suci nisu profesionalci i potkradaju im se greške, ali bar veseli vidjeti da pokušavaju biti što pošteniji. Korak naprijed bar u tom segmentu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.