Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja dodao jos 2 para tns i muraj valjda ce proci i ova dva da dobijem i ja nestoEvolution87 je napisao/la:1:2Uzeh i ja malo para
Toooooooo hari.harry_90 je napisao/la:Skotska - Srbija X/X
10 km
dodao sam i ja 2 para jutros igrali i prosli. valjda ce ostati ovakoarelinho je napisao/la:ja dodao jos 2 para tns i muraj valjda ce proci i ova dva da dobijem i ja nestoEvolution87 je napisao/la:1:2Uzeh i ja malo para
pa zato sto se ostale stvari podudaraju sa tim parom. Vidimo da je zadnje slovo e i kvota na Hartlepool-Carlisle iz 1 u 2 je 27Papastathopoulos je napisao/la:kako znate da je ovo mec Hartlepool-Carlisle, kad ima ova naljepnica priko ekrooona ?
dr.van nostrand je napisao/la:Hartlepool-Carlisle 3+ 1,85
Barnet-Gillingham 3+ 1,60
ahaEvolution87 je napisao/la:pa zato sto se ostale stvari podudaraju sa tim parom. Vidimo da je zadnje slovo e i kvota na Hartlepool-Carlisle iz 1 u 2 je 27Papastathopoulos je napisao/la:kako znate da je ovo mec Hartlepool-Carlisle, kad ima ova naljepnica priko ekrooona ?
EDIT: FT Hartlepool-Carlisle 1:2![]()
@hodza hvala na dojavi
E ja sam tu opciju igrao naravnoedoox je napisao/la:moze biti i solucija Tranmere , al ko je igrao Carlisle svaka cast.. ko da je sam Velibor Đarovski namjestio
ja nisam ispratio ni jednu ni drugu opciju, kreten ganjao ODG-ovecrvenocrni je napisao/la:E ja sam tu opciju igrao naravnoedoox je napisao/la:moze biti i solucija Tranmere , al ko je igrao Carlisle svaka cast.. ko da je sam Velibor Đarovski namjestio
sta se danas ne namjesta prijatelju, bojim se do trafike po cigare oticiVidal je napisao/la:Englezi štimaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.