Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
ma ja bi volio da nijedan ne igra za reprezentacije, kad znamo kakve smo srece sa ozlijedama.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
preživjeli su sviBigBigBang je napisao/la:ma ja bi volio da nijedan ne igra za reprezentacije, kad znamo kakve smo srece sa ozlijedama.

Vođa zna.
Ima utorak nedime 
Tako je nama svima..

Tako je nama svima..
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne mogu da vjerujem
Ne mogu da vjerujem

-
- Kontakt:
Bendtner je vrhunski napadac, sigurno je da takva klasa ima mjesta u rosteru arsenala
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Svakako bi prije uzeo Bendtnera da bude 2. napadac, a Chamakh da bude 3. Bolji je od Marouana
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Sve je ovo ok...al moramo se brinuti za buducnost,izjavljuje i Sagna i Coqelin da bi zeljeli napustati klub...tako lagano pustamo igrace....naprijed Giroud daj ga sl kolo.....
Kad igramo protiv Mančestera prvu utakmicu, baš me zanima
.
koja će to utakmica da bude

taj duel

koja će to utakmica da bude

taj duel

Vođa zna.
- Thunderstruck
- Kontakt:
03 Novembarnedim1993 je napisao/la:Kad igramo protiv Mančestera prvu utakmicu, baš me zanima.
Samo šteta što se igra na OT-u, neće biti zanimljivo.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Slazem se da nece biti zanimljivo gledati Diabya Artetu i Cazorlu protiv amatera poput Cleverlya,Andersona i slicnih. Ima tu i prosjecnih igraca poput CarrickaThunderstruck je napisao/la:03 Novembarnedim1993 je napisao/la:Kad igramo protiv Mančestera prvu utakmicu, baš me zanima.
Samo šteta što se igra na OT-u, neće biti zanimljivo.

Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Dodaj i Wilsherea i Rosu jer se i oni vraćaju u oktobru
i Sagnu 

- Thunderstruck
- Kontakt:
I izdominirat ćete nas 8-2.frankqqqqq je napisao/la:Dodaj i Wilsherea i Rosu jer se i oni vraćaju u oktobrui Sagnu

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
i Sagnu
[/quote]
On ce vjerovatno biti spreman protiv Soton,mada ne vjerujem da ce ga Arsen odma forsirat,ali mislim da protiv city-a i chelsea cemo imat najboljeg beka u ligi

On ce vjerovatno biti spreman protiv Soton,mada ne vjerujem da ce ga Arsen odma forsirat,ali mislim da protiv city-a i chelsea cemo imat najboljeg beka u ligi

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Thunderstruck je napisao/la:I izdominirat ćete nas 8-2.frankqqqqq je napisao/la:Dodaj i Wilsherea i Rosu jer se i oni vraćaju u oktobrui Sagnu

- frankqqqqq
- Kontakt:
Bit će onako kao što je Bosna sinoć uradilaThunderstruck je napisao/la:I izdominirat ćete nas 8-2.frankqqqqq je napisao/la:Dodaj i Wilsherea i Rosu jer se i oni vraćaju u oktobrui Sagnu

Ne znam druže, sumnjam da ćete opet baš osam primiti.frankqqqqq je napisao/la:Bit će onako kao što je Bosna sinoć uradilaThunderstruck je napisao/la:I izdominirat ćete nas 8-2.frankqqqqq je napisao/la:Dodaj i Wilsherea i Rosu jer se i oni vraćaju u oktobrui Sagnu
- frankqqqqq
- Kontakt:
Na tvoju žalost mislio sam na United, ali eto 

frankqqqqq je napisao/la:Na tvoju žalost mislio sam na United, ali eto

BIH je sinoc u Vaduzu pobjedila. A meni je drago da je na OT-u, jer ce to znaciti teska tekma manje u drugoj polovici sezome. Volio bih da su nam dali rasporedom svih prvih devet najboljij ekipa u prvih devet kola i to gostovanja, al' jbg. zrijeb je takav. Neka nama gostovanja Unitedu u prvom dijelu sezone, makar i izgubili.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
:d :dMoR je napisao/la:frankqqqqq je napisao/la:Na tvoju žalost mislio sam na United, ali eto![]()
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.