Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 12:52

slika -slika

SKOTSKA-SRBIJA
Subota,8.septembar
Pocetak:16:00
Stadion:Hampden Park
Prenos:RTS

Dakle pocinju fudbalske kvalifikacije za put u Brazil.Kasnije se malo okrenem nasoj celoj grupi pa cu ovde samo da napisem nesta o predstojecem mecu protiv Skotske na njihovom hramu Hampden Parku.U odlicnoj atmosferi pred verujem vise od 50000 gledalaca od cega bar pola otpada na Tartan Army,Srbija ganja povoljan rezultat.U ovome trenutku ja bih bio prezadovoljan i sa nekim neresenim rezultatom ali da bar postignemo pogodak.S obzirom kakve napadace imamo verujem da to nece biti problem.Marko Scepovic ce sa stakama da zabije jedno dva komada jer je ipak nas najbolji napadac i vanserijski kalibar,Lekic bi trebao da doda bar jos 2,a obzirom da gajimo izuzetno ofanzivni stil igre sa jakom defanzivom ne verujem da cemo da ga primimo.Dakle 5:0. :roll: :mrgreen:
Salu na stranu,kako igramo pod vodstvom Mihajlovica,kakva je njegova filozofija bice izuzetno tesko,vraski tesko.
Spisak reprezentacije je sam po sebi solidan,sa par izuzetaka naravno.Ali to solidno prestaje kada dodjemo do dela koji je boldovan kao napad.Kao napadaci su predstavljeni i Djuricic i Lazovic i Tosic i Tadic i Tomic,tu su dvojica koja su tek izasla iz povreda koja u velikom ritmu ne mogu odigrati ni 20 minuta Scepovic i Sulejmani ali eto bitan je trening sa reprezentacijom bas kao da je Miha **** Sir Alex Ferguson pa da ga nauci nesta za 5 dana.Tu je Markovic koji je u izuzetno losoj formi,te Lekic koji nit' smrdi nit mirise.Jedna velika katastrofa u napadu.

Za protivnika imamo jednu cvrstu Skotsku koju sa klupe evo vec trecu godinu vodi Craig Leveine.Na spisku pozvanih za ovaj mec nema golmana Gordona,nema Stevena Whittakera,Phila Bardsleya,Scotta Browna,nema tu ni onoga ko im je drzao vezni red Darrena Fletchera...No da se posvetimo onome sto je tu.Na gol ide Allan McGregor sada clan Besiktasa.Odbranu ce verovatno da drze Alan Hutton,Andy Webster,Gary Caldwell i Christophe Berra.U veznom redu ce biti sigurno Charlie Adam i James Morrison,ali ne znam za koga ce se Levine odluciti jos.Mislim da su najblizi tome James Forrest i Robert Snodgrass.A u napadu ce da bira izmedju 2/3 najrealnije opcije izmedju Kenny Millera,Stevena Naismitha i Shauna Maloneya.Mackie,Rhodes i McCormack su ipak daleko od startne postave po mome misljenju.

Prateci igre Skotske reprezentacije moramo mnogo vise da spustimo loptu i igramo brze razmene pasova,jer im se odbrana mnogo bolje snalazi na visokim loptama.Sto manje pokusavati dubinskim traziti nase "napadace".Isto tako mnogo moramo da obratimo paznju na prekide,tu ce da nas pokolju samo ako dobiju priliku,no s obzirom da imamo i mi odlicne skakce to bi trebali da zatvorimo lepo.Ako uzmemo prevagu na sredini terena mi smo blizu dobrog rezultata,opet kazem za mene bi to u trenutnom stanju sa Mihajlovicem na klupi bio i neresen rezultat.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2012, 12:59

Pa Devile to bi Srbija trebala da pobijedi :roll:
Brown koji je dobar samo za Škotske lige,Hutton koji je poznat kao Totenhemov flop,Miller koji ni u najboljim danima nije mogao postizati golove pored vrhunskih odbrana a kamoli sad..Jedan ispodprosječan skup igrača.
Ja očekujem da ova utakmice prođe ko Wales-BiH,s jedne strane igrači kojima je najača odlika fizička sprema i trka,a s druge strane ekipa koja je puno puno tehnički potkovanija,što bi ipak trebalo donijeti prevagu :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 13:36

Dylan Dog je napisao/la:Pa Devile to bi Srbija trebala da pobijedi :roll:
Brown koji je dobar samo za Škotske lige,Hutton koji je poznat kao Totenhemov flop,Miller koji ni u najboljim danima nije mogao postizati golove pored vrhunskih odbrana a kamoli sad..Jedan ispodprosječan skup igrača.
Ja očekujem da ova utakmice prođe ko Wales-BiH,s jedne strane igrači kojima je najača odlika fizička sprema i trka,a s druge strane ekipa koja je puno puno tehnički potkovanija,što bi ipak trebalo donijeti prevagu :roll:
Trebala bi da smo i mi normalna reprezentacija,sa spicem koji bar nesta zna i koji nije povredjen (Pantelic,Zigic,Lazovic,donekle Djurdjic i Djordjevic) i sa selektorom kome se ne menja misljenje i stavovi kako vetar dune. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 14:33

Vreme je da se vratimo na celovitu grupu i sam pocetak ovih kvalifikacija.

Nekog velikog favorita u grupi nema.Krug kandidata koji bi realno trebao da se bori za odlazak na SP i u baraz je Srbija,Hrvatska i Belgija.To je realno.E sad imamo tri reprezentacije koje su sve samo ne lake,Makedonija,Skotska i Vels mogu svima da zabibere do krajnjih granica tako da se usuditi nesta vise prognozirati u ovome trenutku je potpuno neukusno.

Pa krenimo redom...

Srbija
Ulazimo u ove kvalifikacije sa novim trenerom.Mihajlovic je doneo svega i svacega u ovu reprezentaciju,ali ponajmanje je izvrsio reforme na polju igre.U odbrani relatino dobro stojimo ali kada pridjemo na 70 metara od protivnickog gola tu nastaju problemi.Nemamo kreaciju,nemamo brzinu u napadu,nemamo napadace koji ce to realizuju,jednostavno nema sta nemamo. :roll: :( Kada bi dobili neku napadacku raznovrsnost u napadu mogao bih reci da cemo da prodjemo bar do baraza,ovako ipak ne usudjujem se nista prognozirati.

Hrvatska
Takodje sa novi trenerom ulaze u kvalifikacije.Nazalost pod vodstvom Stimca jos nisam gledao reprezentaciju Hrvatske tako da igru ne mogu da komentarisem.Po spisku gledajuci izmenilo se par stvari u odnosu na Bilica ali u sustini sve je to ista stvar.Poklace se sa nama za ipak mislim poziciju koja vodi u baraz,ali nisam tako siguran.

Belgija
Strasna selekcija igraca.Brutalno dobra,reprezentacija koja se meni pa od evropskih i ponajvise svidja.Imaju skoro sve samo jos da im je dovesti malo iskusnijeg i kvalitetnijeg trenera i evropski krem bi bio itekako dostizan.Mladost,kvalitet,pomalo iskustva sve to spojeno u jedno daju reprezentaciju Crvenih Djavola koja je ipak na papiru prvi favorit ove grupe.

Skotska
Jedna od tri mine.Uvek nezgodni bez obzira u kakvom sastavu igrali.Ostrvski fudbal je to,nikad im se ne zna.Srbiji bas i ne lezi,videcemo kako ce protiv njega Belgija i Hrvatska.Srednja klasa evropskih reprezentacija nit' smrde nit mirisu,uz Levinea na klupi mislim da ne mogu do baraza ali da mogu pomrsiti racune svakome mogu.

Makedonija
Od ove godine sa klupe ih predvodi dobro poznato lice Cedomir Janevski,vrlo kvalitetan fudbalski strucnjak,upoznao ga dok je trenirao Crvenu Zvezu pre par sezona.Sastavio je realno u ovome trenutku ono najbolje sto Makedonija ima jedino mi je cudno sto na spisku za ovaj reprezentativni dvomec nema Vlatka Grozdanovskog i Ilca Naumoskog ne znam da li su povredjeni ili je sta u pitanju te sto je pozvao Georgieva a nije npr.Fazlija iz Herenvena koji je meni vrlo kvalitetan mladi igrac.Od ostalog se svakako da spojiti jedna ekstra reprezentacija Pacovski na golu,Popov,Noveski,Sikov,Grncarov u odbrani,Tasevski,Ibraimi,Sumilikoski i Hasani u vezi te Pandev i Trickovski u napadu.Sasvim zadovoljavajuce i nadasve respektabilan sastav.Mina br.1 grupe.

Vels
Kvalitetom igre rekao bih najlosija reprezentacija grupe.Ali ne mora to nista da znaci.Videlo se i protiv BIH da ovo ipak nije onaj Vels od pre par godina,koji je isto bio prosek ali je bar licio na nesta.Kao i ostali sa Ostrva,sastavljeni iz igraca koji igraju na istom bez "dijasporaca".Na golu ce im biti Myhill.U odbrani Collins,Gunter,Ricketts i Blake.U vezi Bale,Ramsey,Edwards,King i u napadu Earnshaw i Morrison.Solidno to deluje ali ipak veoma tanko.

Kao sto rekoh glupo je sa sigurnoscu reci ko ce gde u ovoj grupi.Kazem dva doma postoje uslovno receno gornji (Hrvatska,Srbija,Belgija) te donji (Makedonija,Skotska,Vels) koji ce svim silama da se potrude da nanesu sto vecu stetu "gornjem domu".
Ono sto sa sigurnoscu mogu reci da ce biti odlicnog fudbala i da ce vecina utakmica biti poprilicno gledljive.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2012, 15:29

Danas ipak prenos mladih na RTS 2 u 18 h. Zanimljivije mi je njih gledati, nego 'starce'! Djeluju mi kao ozbiljnija ekipa, pogotovo sa ovima sto su prekomandovani u A selekciju... :) ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 07 sep 2012, 16:52

marconato hvala ti na informaciji oko prenosa ;)

Red je vala da tučemo Škote,da konačno nešto lijepo uradi i fudbalska reprezentacija :) Volio bi više nego išta da se krene sa ta tri boda,sve bi bilo lakše....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2012, 17:33

Nema na cemu ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 07 sep 2012, 19:54

U21/Danska-Srbija 1-1 Nikola Ninkovic zabio za Srbiju u 84' i zadrzao Srbiju na prvoj poziciji kolo prije kraja, imaju dva boda vise od Danaca a u ponedeljak u zadnjem kolu igraju kuci protiv Makedonaca

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2012, 21:00

Golcina Ninkovica za bod i ostanak na prvom mjestu kolo prije kraja kvalifikacija!

Utakmica izjednacena, vidi se da se dosta kalkulisalo. Danci cim su poveli, odmah se povukli i igrali na kontre i duge lopte. Jankovic prinudjen na tumbanje ekipe, usled izostanka ovih 'A' reprezentativaca.

Na kraju je sve dobro ispalo. Sad samo dobiti Makedonce i ovjeriti prvo mjesto... ;)

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 07 sep 2012, 21:15

[youtube][/youtube]

Al ga Dzigi zavuce

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 sep 2012, 22:04

Dzigi potvrdio klasu i talenat... Mislim da je najmlađi igrač nA terenu bio... Nego onaj Laudrup da nije šta braći?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2012, 01:35

DANTES je napisao/la:Dzigi potvrdio klasu i talenat... Mislim da je najmlađi igrač nA terenu bio... Nego onaj Laudrup da nije šta braći?
Pa Michaelov sin. ;)

Nisam gledao utakmicu,otisao sam da posmatram basket tako da ce valjda biti veceras snimka na RTS-u.

slika
Pitanje koliko je tacno.
Jbt tek sada vidim da Prva radi prenos.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 sep 2012, 10:36

Ssastav mi se sviđa... Dobro možda bi ubacio nekog drugog umjesto Ninkovića, ali ostalo je ok, koliko to može biti sa 2 zadnja vezna u 4-3-3...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 08 sep 2012, 11:29

Са ? он ",% " $ је % ",е ' ? $ $.... :(

Са 3 $ везна (по овој ") па $ то ",не " " ?,",& &.... " $ $ се $ " - " $.... - "!

" $ 90 " ужасног & ' $. :(

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 08 sep 2012, 11:34

Meni nikako ne ide u glavu kako da omladinske škole Zvezde i Partizana u zadnjih 15 godina nisu izbacili jednog top napadača. Mislim bio je tu Kežman koji je doduše za vrijeme igranja u PSVu i one sezone u Chelseu kod Mourinha bio dobar, imao je i Pantelić dobru sezonu u Berlinu, Žigić u Španiji, ali premalo je to kako god okreneš, pogotovo kad uzmeš porediti sa brojem obrambenih igrača koji se štancaju ko na pokretnoj traci. I sad imamo situaciju da u jednoj dobroj selekciji špica igra anonimac. Zbog tog nedostatka Srbiji dajem minimalne šanse za prva dva mjesta.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 08 sep 2012, 11:38

" " ?,? $ & не $ ? %.... " " " странца ?,? $ ' % је " " " у "," " " пар ? " " "," - вјероватно & сна о ? ? у 18-ој " " ? " " $ & $ ?.....

? је то % су ? ? у "," $ $,& ". % се нас " " са 4 $ " ове $ & ' на $ путу,све $ тога " $.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2012, 11:39

GT1970 je napisao/la:Са ? он ",% " $ је % ",е ' ? $ $.... :(

Са 3 $ везна (по овој ") па $ то ",не " " ?,",& &.... " $ $ се $ " - " $.... - "!

A koga to u sastavu jos imamo od napadaca ?
Kad vec nikoga nije pozvao onda je logicno da igra Lekic,pa nece valjda Scepovic ili Sulejmani. :roll:
Gde ti vidis tri zadnja vezna ?

Mada ne verujem da ce sa ovim igracima da se igra 4-3-3- pre ce biti da se igra 4-5-1 formacija sa Ninkovicem ispred Ignjovskog i Mijailovica te Tosicem i Tadicem na krilima.

edit:Kleo. :lol: :lol: Pa ti ocito ni pravila ne znas. :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 sep 2012, 11:40

@Offside

Vidic je kriv, svi su htjeli da budu kao on... :D

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 08 sep 2012, 11:43

Devil je napisao/la:
GT1970 je napisao/la:Са ? он ",% " $ је % ",е ' ? $ $.... :(

A koga to u sastavu jos imamo od napadaca ?
Kad vec nikoga nije pozvao onda je logicno da igra Lekic,pa nece valjda Scepovic ili Sulejmani. :roll:
Gde ti vidis tri zadnja vezna ?

Mada ne verujem da ce sa ovim igracima da se igra 4-3-3- pre ce biti da se igra 4-5-1 formacija sa Ninkovicem ispred Ignjovskog i Mijailovica te Tosicem i Tadicem na krilima.

edit:Kleo. :lol: :lol: Pa ti ocito ni pravila ne znas. :roll:
? је ?,& % је " " ? стартер зато % ' ? '-а....$ & $ не....

" " " се ' свађат са " " " за ",јер & $ ' је " " $ се $ $,? ? ¥ на " " је ? $..... ОН ЈЕ " " ЗА ПОРАЗ ¥!$ & $ $ па $ ' "....

? у овој " ' $ " него $ " то је ?... " & " - ' ђаво "?????

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 sep 2012, 11:46

Ne znam, ja bih prije Djuricica forsirao nego Ninkovica! Kad vec igramo sa klasicna 2 zadnja vezna, Djuricic mi se cini kao mnogo bolja opcija, brzi je, kreativniji...

Jos nesto, nepozivanje Boska Jankovica u ovakvoj oskudici sa napadacima je ogromna greska! ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.