FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

papir
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la papir » 08 sep 2012, 01:01

Ma treba ih napasti. Možemo mi i uzbrdo i nizbrdo ;)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 08 sep 2012, 01:02

sorcnapruge je napisao/la:Stvarno je li neko misli da je teren naget na jednu stranu ili se zaj.ebavate...
Pa jbo ga ti vidiš na slici, kreni s desna na lijevo i vidit ćeš da je tribina nageta.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 sep 2012, 01:06

champions1921 je napisao/la:Raja postoji li nacin da se kako na stelu udje na stadion kada budemo igrali sa Radnikom :roll: :?: ..

I jos samo da se zahvalim pravim velikim i opakim navijacima koji od usta odvajaju za koreografije na unistavanju svega sto je FK Zeljeznicar.. Pored ovakvih navijaca veci dusmani nam i ne trebaju..
Ma ako nabavis novinarsku akreditaciju mozes prisustvovati :mrgreen:

I ja se također zahvaljujem vjernim navijacima na ovoj kazni i nemojte vise zivi bili...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 sep 2012, 01:11

bistrikboy je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Raja postoji li nacin da se kako na stelu udje na stadion kada budemo igrali sa Radnikom :roll: :?: ..

I jos samo da se zahvalim pravim velikim i opakim navijacima koji od usta odvajaju za koreografije na unistavanju svega sto je FK Zeljeznicar.. Pored ovakvih navijaca veci dusmani nam i ne trebaju..

I ja se također zahvaljujem vjernim navijacima na ovoj kazni i nemojte vise zivi bili...
ne brinite tek sljedece sezone kad nam opet dodju borac i slavija ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 sep 2012, 08:12

Ovo uzbrdo, dobar trening

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 sep 2012, 10:12

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... zentativci" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 08 sep 2012, 12:54

Ide li se u Novi Pazar? :D :D :D
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 08 sep 2012, 13:14

slika
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 sep 2012, 13:33

Hajd da ne bude slike, da se ne prica bezveze... Ali kaznu smo zasluzili (ne 2 tekme, ali 1 sigurno), a ti Arnelinho podrzavaj i dalje, cak sta vise preporucujem ti da dodjes i uletis protiv Sirokog npr. do pola terena, i na sred zapalis hrvatsku zastavu, i pokazes da si pravi pravcati manijak... ;)
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 08 sep 2012, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 08 sep 2012, 13:39

Tamam se tema smirila ti ponovo palis,skloni sliku to je iza nas :ugeek: :ugeek: .

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 sep 2012, 13:40

Baja ja cu ih uvijek podrzavati !!

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 08 sep 2012, 13:53

I ja sam takodjer jedan od tih "bruku onih" ! ;)

Don't forget Srebrenica !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 sep 2012, 13:54

Direkt je napisao/la:I ja sam takodjer jedan od tih "bruku onih" ! ;)

Don't forget Srebrenica, kakve veze ima to sa spaljenom zastavom ??? Jel' se moglo samo parolom odraditi to, bez paljenja ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 sep 2012, 13:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:

Don't forget Srebrenica, kakve veze ima to sa spaljenom zastavom ??? Jel' se moglo samo parolom odraditi to, bez paljenja ?
baja dobro je sto se ti ne pitas za vodstvo grupe !!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 sep 2012, 14:00

Pa fkt sreca da se ja ne pitam, ne bi sada imali tu cast da cekamo 5 sedmica da pogledamo utakmicu na Grbavici... ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Nikica

Post Postao/la Nikica » 08 sep 2012, 14:17

I ti si ta budaletina i neprijatelj kluba, pravi si kreten svaka čast idi tamo u srebrenicu živi i bori se tamo za pravdu i navijaj za FK Guber pusti nas i naš sveti klub od tih dešavanja koja su bila u prošlom stoljeću i koja veze sa nama nemaju tome mjesto nije na sportskom borilištu, ti tamo su ljudi prodatii vi sad sa tim likujete na tribinama gdje se treba sjediti i pljeskovima podržavati svoj klub, a ne trošiti novac udruženja na fašističku ikonografiju.
Majstor Karatea

Nikica

Post Postao/la Nikica » 08 sep 2012, 14:22

Meni samo nije jasno ono osiguranje da li pretresa ove maloumnike kako unesu ove ovolike parole, pa nije to čačkalica sve je to dogovoreno i smišljeno, i ona policija umjesto da uleti na tribinu i ispendreči ih i izbaci sa stadiona, ovakvim nije mjesto na stadionima nego u ludari, potrovaše ovu omladinu nekakvim glupostima.
Majstor Karatea

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 sep 2012, 14:23

arelinho je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:

ne brinite tek sljedece sezone kad nam opet dodju borac i slavija ;)
Nadam se da se zezas. :roll:

Nikica

Post Postao/la Nikica » 08 sep 2012, 14:26

Da je pametan Amar da digne ruke i napusti sve ovo, pa nek klub tavori na sredini tabele, ovako nikad nećemo napraviti pravi i stabilan klub da bude standardno u vrhu i igra evropu, nemamo mi navijače kako bog zapovjeda ovo su čudaci nekakvi.
Majstor Karatea

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 sep 2012, 14:28

Nikica je napisao/la:

I ti si ta budaletina i neprijatelj kluba, pravi si kreten svaka čast idi tamo u srebrenicu živi i bori se tamo za pravdu i navijaj za FK Guber pusti nas i naš sveti klub od tih dešavanja koja su bila u prošlom stoljeću i koja veze sa nama nemaju tome mjesto nije na sportskom borilištu, ti tamo su ljudi prodatii vi sad sa tim likujete na tribinama gdje se treba sjediti i pljeskovima podržavati svoj klub, a ne trošiti novac udruženja na fašističku ikonografiju.
Koju fasiticku ikonografiju ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.