FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma treba ih napasti. Možemo mi i uzbrdo i nizbrdo 

-
- Kontakt:
Pa jbo ga ti vidiš na slici, kreni s desna na lijevo i vidit ćeš da je tribina nageta.sorcnapruge je napisao/la:Stvarno je li neko misli da je teren naget na jednu stranu ili se zaj.ebavate...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ako nabavis novinarsku akreditaciju mozes prisustvovatichampions1921 je napisao/la:Raja postoji li nacin da se kako na stelu udje na stadion kada budemo igrali sa Radnikom![]()
..
I jos samo da se zahvalim pravim velikim i opakim navijacima koji od usta odvajaju za koreografije na unistavanju svega sto je FK Zeljeznicar.. Pored ovakvih navijaca veci dusmani nam i ne trebaju..

I ja se također zahvaljujem vjernim navijacima na ovoj kazni i nemojte vise zivi bili...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne brinite tek sljedece sezone kad nam opet dodju borac i slavijabistrikboy je napisao/la:Ma ako nabavis novinarsku akreditaciju mozes prisustvovatichampions1921 je napisao/la:Raja postoji li nacin da se kako na stelu udje na stadion kada budemo igrali sa Radnikom![]()
..
I jos samo da se zahvalim pravim velikim i opakim navijacima koji od usta odvajaju za koreografije na unistavanju svega sto je FK Zeljeznicar.. Pored ovakvih navijaca veci dusmani nam i ne trebaju..![]()
I ja se također zahvaljujem vjernim navijacima na ovoj kazni i nemojte vise zivi bili...

Ovo uzbrdo, dobar trening
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... zentativci" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ide li se u Novi Pazar?

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
- Ultras1921
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hajd da ne bude slike, da se ne prica bezveze... Ali kaznu smo zasluzili (ne 2 tekme, ali 1 sigurno), a ti Arnelinho podrzavaj i dalje, cak sta vise preporucujem ti da dodjes i uletis protiv Sirokog npr. do pola terena, i na sred zapalis hrvatsku zastavu, i pokazes da si pravi pravcati manijak... 

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 08 sep 2012, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Tamam se tema smirila ti ponovo palis,skloni sliku to je iza nas :ugeek: :ugeek: .
Baja ja cu ih uvijek podrzavati !!
I ja sam takodjer jedan od tih "bruku onih" !
Don't forget Srebrenica !

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Don't forget Srebrenica, kakve veze ima to sa spaljenom zastavom ??? Jel' se moglo samo parolom odraditi to, bez paljenja ?Direkt je napisao/la:I ja sam takodjer jedan od tih "bruku onih" !![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
baja dobro je sto se ti ne pitas za vodstvo grupe !!Baja_Zvjerka je napisao/la:Don't forget Srebrenica, kakve veze ima to sa spaljenom zastavom ??? Jel' se moglo samo parolom odraditi to, bez paljenja ?Direkt je napisao/la:I ja sam takodjer jedan od tih "bruku onih" !![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa fkt sreca da se ja ne pitam, ne bi sada imali tu cast da cekamo 5 sedmica da pogledamo utakmicu na Grbavici... 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I ti si ta budaletina i neprijatelj kluba, pravi si kreten svaka čast idi tamo u srebrenicu živi i bori se tamo za pravdu i navijaj za FK Guber pusti nas i naš sveti klub od tih dešavanja koja su bila u prošlom stoljeću i koja veze sa nama nemaju tome mjesto nije na sportskom borilištu, ti tamo su ljudi prodatii vi sad sa tim likujete na tribinama gdje se treba sjediti i pljeskovima podržavati svoj klub, a ne trošiti novac udruženja na fašističku ikonografiju.Direkt je napisao/la:I ja sam takodjer jedan od tih "bruku onih" !![]()
Majstor Karatea
Meni samo nije jasno ono osiguranje da li pretresa ove maloumnike kako unesu ove ovolike parole, pa nije to čačkalica sve je to dogovoreno i smišljeno, i ona policija umjesto da uleti na tribinu i ispendreči ih i izbaci sa stadiona, ovakvim nije mjesto na stadionima nego u ludari, potrovaše ovu omladinu nekakvim glupostima.
Majstor Karatea
Nadam se da se zezas.arelinho je napisao/la:ne brinite tek sljedece sezone kad nam opet dodju borac i slavijabistrikboy je napisao/la:Ma ako nabavis novinarsku akreditaciju mozes prisustvovatichampions1921 je napisao/la:Raja postoji li nacin da se kako na stelu udje na stadion kada budemo igrali sa Radnikom![]()
..
I jos samo da se zahvalim pravim velikim i opakim navijacima koji od usta odvajaju za koreografije na unistavanju svega sto je FK Zeljeznicar.. Pored ovakvih navijaca veci dusmani nam i ne trebaju..![]()

Da je pametan Amar da digne ruke i napusti sve ovo, pa nek klub tavori na sredini tabele, ovako nikad nećemo napraviti pravi i stabilan klub da bude standardno u vrhu i igra evropu, nemamo mi navijače kako bog zapovjeda ovo su čudaci nekakvi.
Majstor Karatea
Koju fasiticku ikonografiju ?Nikica je napisao/la:I ti si ta budaletina i neprijatelj kluba, pravi si kreten svaka čast idi tamo u srebrenicu živi i bori se tamo za pravdu i navijaj za FK Guber pusti nas i naš sveti klub od tih dešavanja koja su bila u prošlom stoljeću i koja veze sa nama nemaju tome mjesto nije na sportskom borilištu, ti tamo su ljudi prodatii vi sad sa tim likujete na tribinama gdje se treba sjediti i pljeskovima podržavati svoj klub, a ne trošiti novac udruženja na fašističku ikonografiju.Direkt je napisao/la:I ja sam takodjer jedan od tih "bruku onih" !![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.