OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Brcko87
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Brcko87 » 06 sep 2012, 21:03

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:OFK Gradina Srebrenik 5-1 FK Vlašić Turbe

Hamza, Turba, Tosun, Katanec i autogol..

Samo da nađem ove Turbe još na karti, :mrgreen:
Ova ekipa igra Drugu ligu FBIH..Mi smo prije tri godine bili u tom rangu..Nije ovo loš rezultat.. :D
Kaže Make da je fina ekipica njihova, sad koliko vjerovati, vidjeti ćemo sve protiv Širokog. Pusti Vlašić i Turbe
Gdje igramo protiv Širokog,,jel Orašje il Gradačac??Joj daleko Orašje.. :D Ja očekujem bolje dane za naš tim..Oporavio se i Mikelini..može se sad sastavit lijepa ekipica..novi trener..donio je sigurno malo "osvježenja".. :)
Očekujem bolje dane.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 sep 2012, 07:58

Brcko87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:OFK Gradina Srebrenik 5-1 FK Vlašić Turbe

Hamza, Turba, Tosun, Katanec i autogol..

Samo da nađem ove Turbe još na karti, :mrgreen:
Ova ekipa igra Drugu ligu FBIH..Mi smo prije tri godine bili u tom rangu..Nije ovo loš rezultat.. :D
Taj turbe je prije 5 dana izgubio od visokog 7-2, pa eto sad koliko su oni solidni i koliko je taj vas rezultat dobar
http://www.nsfbih.ba/stranica/druga-liga-fbih-zapad" onclick="window.open(this.href);return false;

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 sep 2012, 13:01

97% Orašje , stadion "Goal" novi stadion heh.

Ne slažem se sa ovim, ovo je radi para urađeno.. ali evo jedne činjenice...

Svi se žalimo na stadion, drugačije, igrači nisu uigrani na tom terenu. Pa evo u Gradačcu naši odigrali 4 tekme, trebali su se pomalo navići.. a šta reći za Orašje? ponovo novi stadion.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 07 sep 2012, 13:46

Je li stadion u Orašju ima 3000 stolica

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 sep 2012, 15:24

Ima u orasju dovoljno stolica za vas al moje misljenje je da se ovde neko vadi na racun stadiona!!!I Cisto sumljam da ima negdje dzaba jer smo i mi igrali na tom stadionu pa placali! Siguran sam da je nesto trulo u drazavi danskoj pa je potreban neki sok da se necija nesposobnost okrene u drugom smijeru po meni glupom!Ipak vam zelim da se sto prije konsolidujete i krenete ka sredini tabele gdje vam je realno i mjesto pozz ;) !

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 07 sep 2012, 23:55

slika
Protiv Širokog u Orašju

Gradina će naredne domaće utakmice umjesto u Gradačcu igrati u Orašju, sve dok se ne steknu uslovi da se domaći premijerligaški mečevi ne budu mogli igrati u Srebreniku! Ova Odluka je definitivna i ona se neće mijenjati. Tako će Plavi već Širokog u okviru 6.kola dočekati pored Save. Rukovodstvo Gradine želi da se zahvali NK.Zvijezda iz Gradačca na dosadašnjem gostoprimstvu i na svemu onome što su pružili Srebreničanima na prethodnim mečevima na stadionu "Banja-Ilidža" gdje je Gradina bila domaćin protiv Goška, Olimpica i Veleža, no odlučeno je da naredne domaće mečeve budu domaćini na stadionu "Goal" u Orašju.

Izuzev finansijskog aspekta kao jednog od najvećih razloga zbog čega je Gradina odlučila da promijeni mjesto odigravanja domaćih utakmica, postoji još nekoliko razloga zašto je odlučeno da se promijeni stadion, a kap je prelila čašu kada na posljednjoj utakmici sa Veležom, naši navijači, vjerni "Apachi" nisu mogli besplatno ući na utakmicu, iako je postojao dogovor za to. Za očekivati je da će promjena stadiona donijeti i promjene rezultata na bolje, a to je ostvarenje prvih pobjeda, koje se u Srebreniku s nestrpljenjem očekuju.

Šta reći?? :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 08 sep 2012, 02:03

Mogu se mnogi tjesit da je razlog hebene ulaznice to i najnepismeniji skuzi!Uvijek se placa kad si pod kirijom kako narod kaze jeli to razlog ovih rezultata Gradine ????? Mi smo imali Cvitkusica a vi :oops: :oops: :oops: Vjerujte ljudi da vas neko vuce za nos a vi to vrlo dobro znate ko je u pitanju! Uostalom nije moje da nekom solim pamet drag ste mi klub izbacite lesinara i napredujte samo je jedan taj koji vas kopa!Rijesite ga se i naprijed TK ! Da nebude zabune upamtite br. ove stranice pa se cujemo uskoro, jer vjerujte da je zvijezda korektan klub poslije svih nedaca koje smo prosli a vi tek nastupate po tom pitanju! Sretno u nastavku sezone i zelim da vas vidim bar u sredini tabele!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 sep 2012, 09:48

Brcko87 je napisao/la:slika
Protiv Širokog u Orašju

Gradina će naredne domaće utakmice umjesto u Gradačcu igrati u Orašju, sve dok se ne steknu uslovi da se domaći premijerligaški mečevi ne budu mogli igrati u Srebreniku! Ova Odluka je definitivna i ona se neće mijenjati. Tako će Plavi već Širokog u okviru 6.kola dočekati pored Save. Rukovodstvo Gradine želi da se zahvali NK.Zvijezda iz Gradačca na dosadašnjem gostoprimstvu i na svemu onome što su pružili Srebreničanima na prethodnim mečevima na stadionu "Banja-Ilidža" gdje je Gradina bila domaćin protiv Goška, Olimpica i Veleža, no odlučeno je da naredne domaće mečeve budu domaćini na stadionu "Goal" u Orašju.

Izuzev finansijskog aspekta kao jednog od najvećih razloga zbog čega je Gradina odlučila da promijeni mjesto odigravanja domaćih utakmica, postoji još nekoliko razloga zašto je odlučeno da se promijeni stadion, a kap je prelila čašu kada na posljednjoj utakmici sa Veležom, naši navijači, vjerni "Apachi" nisu mogli besplatno ući na utakmicu, iako je postojao dogovor za to. Za očekivati je da će promjena stadiona donijeti i promjene rezultata na bolje, a to je ostvarenje prvih pobjeda, koje se u Srebreniku s nestrpljenjem očekuju.

Šta reći?? :lol:
Bio sam izvan stadiona kada je grupa pijanih momaka,sa flasama u rukama,nedoličnog ponasanja spriječena da u đe u stadion.Ako su one pijane lole Apači onda ne znam kako će proći u Orasju.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 sep 2012, 09:50

To su najveće budalaštine. Oni od glavnih navijača, te predjsednik udruženja nisu htjeli organizovati prevoz zbog pojedinih razloga, nikakve veze nema sa ulazom. Neću pisati zašto nisu htjeli, ako neko od navijača bude htio napisati će tu.

A jes njima stalo sad odjednom do navijača (ne znate šta je prije bilo oko gostujućih tekmi) :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 sep 2012, 09:53

Brcko87 je napisao/la:
Gradina će naredne domaće utakmice umjesto u Gradačcu igrati u Orašju, sve dok se ne steknu uslovi da se domaći premijerligaški mečevi ne budu mogli igrati u Srebreniku! Ova Odluka je definitivna i ona se neće mijenjati.
Mogli su fino napisati.. do naredne sezone ako ostanemo u PL. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 08 sep 2012, 10:04

Brcko87 je napisao/la:
Gradina će naredne domaće utakmice umjesto u Gradačcu igrati u Orašju, sve dok se ne steknu uslovi da se domaći premijerligaški mečevi ne budu mogli igrati u Srebreniku! Ova Odluka je definitivna i ona se neće mijenjati.
Kakvi su takvi su,nama su najbolji ,mislim na navijace..a sto se tice uprave nemojte molim vas razlog zbog prelaska u orasje gledat u navijacima,niste nam niakd bili podrska a niste ni sad..svoje cejfove il sta ja znam vec kobiva radite zbog apaca smijesno hahaha..realno ja bi vise volio da igramo u gradaccu..al ajd ovako ce se moc posjecivat neke prostorije na poluvremenu to je jedan veliki plus..
MOdric..MOdric..MOdric..

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 08 sep 2012, 10:12

Stadion u Orasju kosta 400 KM + 300 KM organizacija,a u Gradaccu je bilo njima sve ide od ulaznica. Na 3 utakmice koje smo igrali bilo je 2700, 2700 x 5 KM= 13500KM. Normalno da ima tu jos neki fora sto se ide dole,al je bilo logicnije da smo dole igrali od pocetka ili na Tusnju jer smo ovako novcano pomagali Zvijezdu ;) Meni nece predstavljati problem to sto je dalje neki 10 km :)

Imal sta novo jel poceo Mikelini,Ope i Make trenirati i hocel neko od nji moci igrati sad protiv Sirokog :?:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 sep 2012, 10:14

Ope će biti spreman za ono tamo kolo, kad igramo protiv Travnika..

A Make je počeo trenirati već odavno, pomalo.. Otišao je na pripreme na Vlašić igrao zadnjih 15tak min.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 sep 2012, 13:13

bice zanimljivo kada budete igrali protiv borca zrinjskog zelje u orasju i kada dode po 200-300 gostujucih navijaca i kada bue potrebna specijalna policija ko ce to platiti.specijalci kostju preko 1000 km po utakmici .mislim da ce ovom odlukom ispastati samo vjerni simpatizeri gradine kojim ce sada biti jos dalje ici na gostovanja,.zalosno je sto se klub vadi na navijace al eto uglavnom sve najbolje i sretno do opstanka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 sep 2012, 14:43

zuka_TM je napisao/la:Stadion u Orasju kosta 400 KM + 300 KM organizacija,a u Gradaccu je bilo njima sve ide od ulaznica. Na 3 utakmice koje smo igrali bilo je 2700, 2700 x 5 KM= 13500KM. Normalno da ima tu jos neki fora sto se ide dole,al je bilo logicnije da smo dole igrali od pocetka ili na Tusnju jer smo ovako novcano pomagali Zvijezdu ;) Meni nece predstavljati problem to sto je dalje neki 10 km :)

Imal sta novo jel poceo Mikelini,Ope i Make trenirati i hocel neko od nji moci igrati sad protiv Sirokog :?:
Zuka,iz Orasja ti neće niko doći gledati utakmicu.Kada je Orasje bilo u PL.pratilo je 200-300 ljudi.Otprilike,toliko će i vas biti iz Srebrenika.Kada sve oduzmes i saberes dodjes na isto,tj.od ulaznica platis organizaciju i stadion.Mozda vam bude vise sreće dole,u svakom slučaju sve najbolje......... ;)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 08 sep 2012, 14:53

vatreni je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Stadion u Orasju kosta 400 KM + 300 KM organizacija,a u Gradaccu je bilo njima sve ide od ulaznica. Na 3 utakmice koje smo igrali bilo je 2700, 2700 x 5 KM= 13500KM. Normalno da ima tu jos neki fora sto se ide dole,al je bilo logicnije da smo dole igrali od pocetka ili na Tusnju jer smo ovako novcano pomagali Zvijezdu ;) Meni nece predstavljati problem to sto je dalje neki 10 km :)

Zuka,iz Orasja ti neće niko doći gledati utakmicu.Kada je Orasje bilo u PL.pratilo je 200-300 ljudi.Otprilike,toliko će i vas biti iz Srebrenika.Kada sve oduzmes i saberes dodjes na isto,tj.od ulaznica platis organizaciju i stadion.Mozda vam bude vise sreće dole,u svakom slučaju sve najbolje......... ;)
Mislim da su ljudi iz uprave Gradine imali ozbiljni razlog za prelazak u Orasje nego sto se dosad diskutovalo.U svakom slucaju sretno u nastavku prvenstva.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 08 sep 2012, 14:55

vatreni je napisao/la:

U Orašju neće bit ni blizu gledatelja kao u Gradačcu,tako da ti ta teza pada u vodu..Da smo od početka igrali dole pa hajd,bilo bi neke logike to o čem pričaš..Nevjerujem poslije ovi loši rezultata da bi i u Gradačcu da se igra bilo više od 300 ljudi..a Orašje još dalje..Nek stave džabe kartu u Orašju kad se te pare izbuge na gorivu..Gradačac je 25 km a Orašje blizu 40km..Nisu sigurno gledali na publiku kad su donosili tu odluku..A ovo za Apache je još veća "šuplja"..
Sigurno imaju neki razlozi al te razloge samo oni znaju..
OFK Gradina Srebrenik

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 08 sep 2012, 15:03

Luka je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Kakvi su takvi su,nama su najbolji ,mislim na navijace..a sto se tice uprave nemojte molim vas razlog zbog prelaska u orasje gledat u navijacima,niste nam niakd bili podrska a niste ni sad..svoje cejfove il sta ja znam vec kobiva radite zbog apaca smijesno hahaha..realno ja bi vise volio da igramo u gradaccu..al ajd ovako ce se moc posjecivat neke prostorije na poluvremenu to je jedan veliki plus..
E upravo je to razlog zbog ovog gesta!Vidim da si i ti upucen ;) !naj bitnije je da se odnosi medju nasim navijacima ne pokvare zbog necijih marifetluka pozz. i sretno dalje ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 08 sep 2012, 15:15

Da ti pojasnim malo troskove organizacije gdje ti kazes 300 km :lol:
1. 40 redara po 20 km
2.Sanitet OKO 100 km
3.Vatrogasno vozilo oko 100km
4.Kornjace po potrebi 1000 km
5.Stampanje plakata ulaznice i ciscenje poslije tekme neka je i to 100 km
6.Takse za tekmu oko 200km itd. itd. struja voda i ostali ljudi koji se brinu oko organizacije tekme! E JEST ZVIJEZDA ZARADILA SVAKE SEDMICE KOLJE BIKA OD ZARADE :lol: :lol: :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 sep 2012, 21:31

ŽOFK Gradina Srebrenik 1:0 ŽNK Čelik Zenica

Bravo cure ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.