FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alen Škoro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alen Škoro » 08 sep 2012, 00:10

Laganim koracima samo rastemo...
Hvala nam svima na svemu trenutno... Pocevsi od uprave,strucnog staba,igraca,navijaca... Trenutno svi svoj posao odradjujemo maksimalno,samo da se ovako nastavi do kraja aBd...
Volim te Sarajevo!
NON MOLLARE MAI

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 sep 2012, 01:15

Najavljujemo specijalni program, 12 kamera, elektronske reklame uz teren i druge stvari, koje će uz fantastičan ambijent na tribina napraviti istinski spektakl na stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

8-)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 sep 2012, 01:18

Velezu ne gine petica :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 sep 2012, 01:23

BegAx je napisao/la:Najavljujemo specijalni program, 12 kamera, elektronske reklame uz teren i druge stvari, koje će uz fantastičan ambijent na tribina napraviti istinski spektakl na stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

8-)
Dze to nadje :)

Kakav ce to prenos biti sa 12 kamera,mislim ko je u stanju pokriti to sve,do sad su muku mucili i sa tri
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 sep 2012, 01:25

miky_hz je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Najavljujemo specijalni program, 12 kamera, elektronske reklame uz teren i druge stvari, koje će uz fantastičan ambijent na tribina napraviti istinski spektakl na stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

8-)
Dze to nadje :)

Kakav ce to prenos biti sa 12 kamera,mislim ko je u stanju pokriti to sve,do sad su muku mucili i sa tri
" onclick="window.open(this.href);return false;

Prenosi Arena brate :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 sep 2012, 01:29

Tacno ce hejbet raja kuci ostati da se ibreti tom prenosu,cuj 12 a perverzije sviju mi :mrgreen:

Tacno imam osjecaj da ova garnitura ljudi u klubu zuji 24 sata i da nemaju privatne zivote :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 sep 2012, 01:33

Sta da ti kazem buraz, kad ti imas mlade ljude zeljne dokazivanja onda ovakvi marketinski poduhvati nisu slucajnost. :)

Usput sutra u 15:00 na Otoci protiv Dobrinje, vjerovatno ce juniori igrat jer se seniori tek sutra vracaju iz Gorazda ;)

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 08 sep 2012, 01:36

Kakve veze ima 12 kamera sa upravom sarajeva,jeesu li to oni areni obezbijedili 12 kamera da radi prenos nesto sam slabo upucen ???.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 sep 2012, 01:37

damirfile je napisao/la:Kakve veze ima 12 kamera sa upravom sarajeva,jeesu li to oni areni obezbijedili 12 kamera da radi prenos nesto sam slabo upucen ???.
Jesmo sta ces sad?

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2012, 01:54

damirfile je napisao/la:Kakve veze ima 12 kamera sa upravom sarajeva,jeesu li to oni areni obezbijedili 12 kamera da radi prenos nesto sam slabo upucen ???.
Sto si ba jarane toliko tezak...sto te muci sad to sto cemo mi raditi prijenos sa 12 kamera,hajde reci mi mile ti majke iz kojih pobuda postavljas tako cinicno pitanje ako to nije zbog toga sto ti je vuna??

Da li su i elektronske reklame ustupljene od Arene,mozda je bolje da si postavio to pitanje :!: :?: :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 08 sep 2012, 01:58

socrates je napisao/la:
Sto si ba jarane toliko tezak...sto te muci sad to sto cemo mi raditi prijenos sa 12 kamera,hajde reci mi mile ti majke iz kojih pobuda postavljas tako cinicno pitanje ako to nije zbog toga sto ti je vuna??

Da li su i elektronske reklame ustupljene od Arene,mozda je bolje da si postavio to pitanje :!: :?: :!:
Pa po postovima vidim da to prepisujete upravi sarajeva,samo sam pitao kakve veze ona ima sa tim. A da mi je vuna vala svejedno mi bgm.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 sep 2012, 02:11

Naravno da ima jel je njima(upravi) u cilju da im ode sto bolja slika sa stadiona jel se kao takvi prikazuju javnosti ,siroj masi u sto boljem svijetlu,da sve to sto mocnije izgleda jel klub time samo dobija,zato se postavljaju i te reklame i sve,jel sutra ce svaki eventualni sponzor reci e hajde ovdje da se reklamiramo,vidi kako je dobro uradjeno bas dobro prenos izgleda,lupam vidi vrti nam se logo firme na pokretnoj reklami bla bla bla bla,ako me razumijes sta hocu da kazem ...

I da procitas sta je napisano dakle dio texta

Naime, FK Sarajevo zajedno sa svojim partnerima želi BH javnosti pokazati, kako jedna premijerligaška utakmica zapravo može izgledati.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2012, 02:26

Damirfile: Pa kome treba pripisati organizaciju domace utakmice ako ne domacinu?? Mislis li zaista da se neko sam od sebe iz Arene dosjetio da radi tekmu sa tolikom tehnikom,i bez inicijative iz FKS?
Nisi mi odgovorio otkud elektronske reklame,cija je to ideja,i sve ostalo sto ce se desiti na toj tekmi,kao i dogadjaji u toku sedmice koji prethode istoj?
Ma sve je tebi jasno,ali te to zdere izgleda..opusti se ba..dodji i uzivaj ako nista kao neutralac..evropa nisu samo evropska takmicenja,kao sto vidis evropa ulazi preko nas-FKS i u PL,i trebas da si ponosan na tu cinjenicu ma odakle dolazio i kome pripadao..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 08 sep 2012, 11:17

buraz, arena nema veze sa kamerama, one su ionako jedne sarajevske produkcijske firme koja radi prenose za arenu, facetv (ponekad BHT1) i druge i koja je dosadasnje prenose radila sa 8 kamera! a ta ista firma je sinoc radila tekmu iz podgorice crna gora-poljska ...

High

Post Postao/la High » 08 sep 2012, 12:40

Sa FKSinfo foruma:
" Drugo psovanje Comorove djevojke je veca sramota nego grudvanje, ok ne volimo ga ali je nas, opsuj mu majku kad pogrijesi ali konstantno uzivikivanje imena njegove djevojke ja dno i na nivou djece 7-og razreda (a Boga oni sto su to radili su dosta stari)"
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 08 sep 2012, 13:39

Fantastican potez uprave, Bordo day 8-)
Mi smo divovi!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 08 sep 2012, 13:44

Sarajlijc@ je napisao/la:Velezu ne gine petica :mrgreen:
sto si smjesan.tako svake godine kazete pa vam uzmemo bod.ove godine slijedi uzimanje bodova,nismo odavno.pozdrav iz mostara 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 sep 2012, 13:46

Bordeaux Day, ili Bordo Dan, ne ide kombinacija jezika, ali ideja kao ideja odlicna, osim sto trebate lektora pa da ne bi to bio dan Bordeauxa iz Francuske ako medij iz neke drzave odluci da prenese vijest... ;) ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 sep 2012, 13:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bordeaux Day, ili Bordo Dan, ne ide kombinacija jezika, ali ideja kao ideja odlicna, osim sto trebate lektora pa da ne bi to bio dan Bordeauxa iz Francuske ako medij iz neke drzave odluci da prenese vijest... ;) ;)
Joj sad kad te napadnu da si ljubomoran na ovo, cuvaj se.
Za zivot cijeli!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2012, 14:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bordeaux Day, ili Bordo Dan, ne ide kombinacija jezika, ali ideja kao ideja odlicna, osim sto trebate lektora pa da ne bi to bio dan Bordeauxa iz Francuske ako medij iz neke drzave odluci da prenese vijest... ;) ;)
Ne.
Maroon day, ili Bordo dan.
Ustaljena praksa.
Dakle, fula

Buki je slobodan da opet dođe na kurs iz menadžmenta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.