FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 sep 2012, 22:23

@champions1921, @boccaccio & @paranoja - Ova dvojica prvih su objasnili pravo stanje, kako je bilo, kako treba ili kako je trebalo biti. @paranoja je malo otisao iz krajnost u krajnost, jer tih stotinjak sto pravi sranja nisu navijaci i Amar, kompanija ne rade ovo zbog njih vec zbog pravih navijaca Zelje. ;)

Ja sam misljenja da ovo sto @champions1921 istice treba apsolutno podrzati.. Ovi ljudi iz osigiranja znaju po pet minuta stariju raju znaju pregledavati, a maloljetnike pustaju koji kasnije sranja prave ili pretezno znaju uci u coporu po njih deseterooo... Zeljo mora podhitno sjesti sa ovim osiguranja i ako ne mogu naci zajednicku rijec neka ih tuze...

Druga stvar, nije samo problem tribna jug i taj kop, vec i sjever, posebno dio kod slova O. Zasto ti navijaci sa tog dijela svaki mec pokusavaju direktan attack izvrsiti prema gostujucim navijacima, kada i budala vidi da je prosto naucna fanstastika probiti kordon policije koja se nalazi tu...Jedan odgovor moze biti samo, a to je da namjerno pokusavaju sranje izazvati, ako nista, medijsku popmu, koja vodi u nedogled, evo vidimo sami najbolje.. (jednostavnije, unosenje NEMIRA medu nase redove)

Ovo nije prvi put da ti momci kod slova O rade sranja. Ja se sjecam dobro prosle sezone i Veleza na Grbavici, kada su na poluvremnu iznenada uletiti i krenuli napad na njihove navijace. (naravno, opet razbijeni o strane policije, ali je sekunda falila da probiju). Sreca nasa pa je bilo poluvrijeme, da se nije igrao mec, jer bi opet ovoliko sranja se pisao.. Doduse taj mec je otisao u drugom pravcu, jer je sva raja psovala svakome majku pa i nasim igracima u Velezu, nakon cega je uslijedio sutradan Amarom video o tim pljuvacima, kvazi navijacima... ;)

Dakle, mi kao i klub ako zelimo bolje sutra moramo se vise obracunati sa takvim osobama. Sila je uvijek zadnje rijesenje, ali imamo organe vlasti.. Zasto Zeljo suti?, to ne mogu da svatim...Mozda cekaju opet incident, ili pak znaju da ovo nego dobro stima pa se ne mogu boroti sa rogatim, koji su nas ocigledno debelo kostali ovoga puta.... "Ne moze Zeljo sve grabiti jer i ostali moraju nesto, pa ako ne moze na terenu, moze se na tribinama zlo nanjeti"...

Kao sto boccacio istace, imamo navijaca medu redovi koji se smatraju velikim, a svake godine iz Travnika kada dode izvjestaj polomljenje stolice? ZASTO ? ZBOG CEGA?

High

Post Postao/la High » 07 sep 2012, 22:43

slika

Valja vam igrat' po ovom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 07 sep 2012, 22:44

Ma prijatelju ne slazem se s tobom nikako. Kako ti mislis da osiguranje pregleda pet, sest hiljada ljudi. To je prosto nemoguca misija. Takode sto se tice sjevera, ne mozes ti nikome zabraniti gdje ce da sjedi i sta ce da radi.
Jedino se moze kao sto sam vec napisao da se sjedne s navijacima i vide sta oni zeli. Posto se sad furaju dolaze neke nove generacije koje kao nesto nece da zaborave i slicna sranja. Pod hitno se treba vratiti starija garda navijaca jer ako ovi nastave ovako ljudi u klubu ce polako posustajati i nece zeljeti ulagati ni pet maraka, a ne hiljade.
Pojedinacno tjeranje je prosto nemoguce u cijeloj drzavi i na kraju krajeva maloljetnici su uvijel bili na jugu i prije pet godina i sada. Znaci nije ni do njih, vec do ljudi koji vode sve to. Ovi samo rade po naredbama. Imamo kao neko dobro udruzenje, pametne momke i taj Numa neki pametnjakovic a udruzenje mu radi sta radi.
Mislim ne ide ovo ovako ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 07 sep 2012, 22:52

Alo uredu novcana kazna, ali utakmice bez publike!? Pa ljudi dragi zbog cega? Zbag parola koje se ticu Srebrenice i Markala! Jedino zbog cega bi isla kazna(naravno ne ovolika) jeste za zastavu koju je zapalila neka balvurdija i zbog tog skandiranja CACI u kojem je ucestvovalo vjerujte mi ne vise od 40 ljudi. Da na govorim da je trajalo manje od 10 sekundi!
Pravila UEFE(MAFIJE) jesu da se kaznjava sve ono sto nema veze sa stadionom. Najbolji primjer za to je Villa. Ali, opet ponavljam, utakmice bez navijaca je prevelika kazna za parole!
Ali, eto ako je ovo znak da ce se svi sljedeci ispadi ovako drasticno kaznjvati neka.

Novi nastup naseg tika-take. Nadam se ce ga Susic nastavit pozivat na ove utakmice, jer je to zasluzio!
btw, mislim da ce se kazna smanjiti na jednu utakmicu!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 07 sep 2012, 22:54

Ultras1921 je napisao/la:Alo uredu novcana kazna, ali utakmice bez publike!? Pa ljudi dragi zbog cega? Zbag parola koje se ticu Srebrenice i Markala! Jedino zbog cega bi isla kazna(naravno ne ovolika) jeste za zastavu koju je zapalila neka balvurdija i zbog tog skandiranja CACI u kojem je ucestvovalo vjerujte mi ne vise od 40 ljudi. Da na govorim da je trajalo manje od 10 sekundi!
Pravila UEFE(MAFIJE) jesu da se kaznjava sve ono sto nema veze sa stadionom. Najbolji primjer za to je Villa. Ali, opet ponavljam, utakmice bez navijaca je prevelika kazna za parole!
Ali, eto ako je ovo znak da ce se svi sljedeci ispadi ovako drasticno kaznjvati neka.

Novi nastup naseg tika-take. Nadam se ce ga Susic nastavit pozivat na ove utakmice, jer je to zasluzio!
btw, mislim da ce se kazna smanjiti na jednu utakmicu!
Neko je vec napisao. Treci put uzastopno pravimo probleme i automatski kazna ti moze biti od jedne do tri utakmice. Da prije ovaga nisi nista radio i sad ovo sto je bilo, dobio bi samo novcanu kaznu..ovako ...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 sep 2012, 22:55

Sto se tice kazne bilo je i za ocekivati da je dobijemo poslije svega i mislim ako se neki balavci i isfrustrirani idioti ne odstrane sa stadiona jos cemo ih cesce dobijati.Covjek dodje da odgleda utakmicu i pruzi podrsku Zelji a ne da slusa nacionalna prepucavanja.Veliki "junaci" i patriote sa juga lafo brane i stite domovinu a nisu svjesni da narusavaju ugled i njoj i klubu.Stadion je osmisljen za sportski dogadjaj a ne stranacke skupove i ispoljavanje nacionalizma i bijesa.Neki dan je ovdje dosta momaka napisalo da podrzava ono protiv Slavije jer kao zasto da mi sutimo dok vukovi non stop pokazuju zube,e pa momci pustite ih da pokazuju i u pravo vrijeme im dajte kost na njihaka na kojoj ce ih slomiti a nemojte ispadati ovce sa onakvim navijanjem(tu mislim na Cacu a.r. paljunjem zastave i prozivkom cetnika) jer rusiteljima Bosne onakva desavanja dodju ko kec na desetku.Srebrenicu izuzetno postujem jer znam sta su ti ljudi dozivjeli i mislim da im je ova drzava okrenula ledja i ostavila na cjedilu i da mnogi njihovu patnju i bol iskoristavaju na pokresan nacin to jest da bi imali licnu korist i da je krajnje vrijeme da se te porodice ostave u svom dostojastvenom bolu i da im se pomegne na pravi nacin.
Maloprije @boccaccio napisa odlican post i rece da ga strah da Amaru ne pukne film i sve ostavi,poslije svega nebi bilo ni cudo jer sav trud koji ulaze ode u vjetar.Pa ljudi samo za iznos kazni u proslom i ovom prvenstvu moglo se postaviti 5-6 hiljada stolica(jug,istok),ocistiti suma na jugu i postaviti normalni wc-e na jugu i istoku.
Na kraju ova kazna je i dobrodosla jer ce se do tada zavrsiti izbori i pojedinci nece imati priliku da potkupe djecu za istresanje "nacionalizma i velikog patriotizma" i valjda ce se ti "veliki" navijaci opametiti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 sep 2012, 23:18

High je napisao/la:slika

Valja vam igrat' po ovom.
Stvarno kada se gleda teren i tribina donji dio tribine uzduz stadiona naget je na desnu stranu i to pravo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 07 sep 2012, 23:21

Ruglo, druže. Ruglo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 sep 2012, 23:23

Tačno je šteta što se ovoliki prostor umjesto za poljoprivredu koristi za fudbal.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 07 sep 2012, 23:28

Đelo je odmah najavio žalbu na ovu kaznu. Mogli bi nam smanjiti barem na jednu tekmu bez navijaca.
Fkt je kazna pretjerana :x :x

nanek

Post Postao/la nanek » 07 sep 2012, 23:30

Smanjit ce nam kaznu na jednu tekmu.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 07 sep 2012, 23:37

High je napisao/la:Ruglo, druže. Ruglo.
Kakvih ima, nas stadion je Bernabeu ;)
Travnjak je u odlicnom stanju, odrzava se, samo ima taj problem jer je neravan i to se vidi iz aviona.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

sorcnapruge
Kontakt:

Post Postao/la sorcnapruge » 07 sep 2012, 23:57

Smijesni savez, trebali su traziti da se i Cviko izjasni o "incidentima" :smajlikojipovraca:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 23:59

Otkud vam to da je naget stadion u Mrkonjic Gradu ? :? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 08 sep 2012, 00:01

Devil je napisao/la:Otkud vam to da je naget stadion u Mrkonjic Gradu ? :? :roll:
Po ovoj slici sto je postavljena,pogledaj donji dio tribine uz cijelu duzinu stadiona meni se cini naget na desnu stranu ili je to samo opticka varka. :mrgreen: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2012, 00:02

damirfile je napisao/la:
Devil je napisao/la:Otkud vam to da je naget stadion u Mrkonjic Gradu ? :? :roll:
Po ovoj slici sto je postavljena,pogledaj donji dio tribine uz cijelu duzinu stadiona meni se cini naget na desnu stranu ili je to samo opticka varka. :mrgreen: :mrgreen:
A nije ti palo na pamet da je to zbog ovoga brda iza tribine ? :mrgreen: :?

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 08 sep 2012, 00:04

Devil je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
Pogledaj malo bolje stvarno ne znam kako se moze vidjeti brdo iza od tribine.Gledaj temelj tribine kolko se vidi u desnom uglu a koliko u lijevom mozda i grijesim.

High

Post Postao/la High » 08 sep 2012, 00:09

DejaNMG je napisao/la:
High je napisao/la:Ruglo, druže. Ruglo.
Kakvih ima, nas stadion je Bernabeu ;)
Travnjak je u odlicnom stanju, odrzava se, samo ima taj problem jer je neravan i to se vidi iz aviona.
Dobar, dobar.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2012, 00:16

damirfile je napisao/la:
Devil je napisao/la:
damirfile je napisao/la: Po ovoj slici sto je postavljena,pogledaj donji dio tribine uz cijelu duzinu stadiona meni se cini naget na desnu stranu ili je to samo opticka varka. :mrgreen: :mrgreen:
Pogledaj malo bolje stvarno ne znam kako se moze vidjeti brdo iza od tribine.Gledaj temelj tribine kolko se vidi u desnom uglu a koliko u lijevom mozda i grijesim.
Leva strane tribine je ukopana u brdo sto se vidi sa strane ali brdo nije skinuto do kraja te deo stoji izmedju tribina i aut linije.Bila je jedno vreme slika iz blize perspektive pokusacu da je nadjem kasnije.Teren je ravan.

sorcnapruge
Kontakt:

Post Postao/la sorcnapruge » 08 sep 2012, 00:23

Stvarno je li neko misli da je teren naget na jednu stranu ili se zaj.ebavate...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Proximic i 36 gostiju.