Ja sam misljenja da ovo sto @champions1921 istice treba apsolutno podrzati.. Ovi ljudi iz osigiranja znaju po pet minuta stariju raju znaju pregledavati, a maloljetnike pustaju koji kasnije sranja prave ili pretezno znaju uci u coporu po njih deseterooo... Zeljo mora podhitno sjesti sa ovim osiguranja i ako ne mogu naci zajednicku rijec neka ih tuze...
Druga stvar, nije samo problem tribna jug i taj kop, vec i sjever, posebno dio kod slova O. Zasto ti navijaci sa tog dijela svaki mec pokusavaju direktan attack izvrsiti prema gostujucim navijacima, kada i budala vidi da je prosto naucna fanstastika probiti kordon policije koja se nalazi tu...Jedan odgovor moze biti samo, a to je da namjerno pokusavaju sranje izazvati, ako nista, medijsku popmu, koja vodi u nedogled, evo vidimo sami najbolje.. (jednostavnije, unosenje NEMIRA medu nase redove)
Ovo nije prvi put da ti momci kod slova O rade sranja. Ja se sjecam dobro prosle sezone i Veleza na Grbavici, kada su na poluvremnu iznenada uletiti i krenuli napad na njihove navijace. (naravno, opet razbijeni o strane policije, ali je sekunda falila da probiju). Sreca nasa pa je bilo poluvrijeme, da se nije igrao mec, jer bi opet ovoliko sranja se pisao.. Doduse taj mec je otisao u drugom pravcu, jer je sva raja psovala svakome majku pa i nasim igracima u Velezu, nakon cega je uslijedio sutradan Amarom video o tim pljuvacima, kvazi navijacima...

Dakle, mi kao i klub ako zelimo bolje sutra moramo se vise obracunati sa takvim osobama. Sila je uvijek zadnje rijesenje, ali imamo organe vlasti.. Zasto Zeljo suti?, to ne mogu da svatim...Mozda cekaju opet incident, ili pak znaju da ovo nego dobro stima pa se ne mogu boroti sa rogatim, koji su nas ocigledno debelo kostali ovoga puta.... "Ne moze Zeljo sve grabiti jer i ostali moraju nesto, pa ako ne moze na terenu, moze se na tribinama zlo nanjeti"...
Kao sto boccacio istace, imamo navijaca medu redovi koji se smatraju velikim, a svake godine iz Travnika kada dode izvjestaj polomljenje stolice? ZASTO ? ZBOG CEGA?