U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Skaut
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Skaut » 07 sep 2012, 19:00

fanatic je napisao/la:Ovo je 2 generacija u21 da valja..prosla je bila s Salihovicem, Ibisevicem, Dzekom?, Ibricicem i ostalim a vidimo gdje ti igraci sada igraju 8-)

btw. haman da su ovi bh. srbi bolji fudbaleri od srba preko drine :mrgreen:
mali off sa teme ali ima veze sa Bilbijom i Stevanovicem.Da igraju u Zvezdi ili Partizanu citao bi u svim beogradskim dnevnim novinama.Ja ti garantujem da Vosa ima najbolji tim u Srbiji.kao i pre par godina kad su igrali Mrdja Djurovski Tadic Aleksic Brkic.Ove godine Zvezda uzima titulu tu je sve vec reseno.Inace Vosini omladinci su sampioni i sad su prvi u pocetnih 3 kola, kao i prvi tim posle 4 odigranih utakmica.Stevanovic je jedan od najboljih igraca u Super ligi Srbije, dok bi ovo mogla biti Bilbijina sezona.Mozda bi trebao igrati drugog napadaca nesto kao Cicarito u Mancesteru tu poziciju.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 07 sep 2012, 19:35

slika

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 sep 2012, 19:56

Dado je napisao/la:S obzirom da smo popravili gol razliku i ako Danska zadrzi prednost nad Srbijom ovako stvari stoje

tim/bodovi/gol razlika/preostala utakmica

Norveska 16 +7 (Engleska)
Turska 15 +6
Portugal 14 +9 (Poljska)
Svicarska 14 +8 (Estonija)
Srbija 14 +8 (Makedonija)
Armenija 14 +6 (Crna Gora)
Skotska 13 +8 (Austrija)
BiH 13 +8 (Njemacka)
Svedska 13 +2 (Ukrajina) ili Slovenija 14 +3
Rumunija 11 +1 (Latvija)

Pored pobjede nad Njemackom potrebno je da nam se od datih 6 utakmica barem 3 poklope:

Poraz Norveske od Engleske
Nerjeseno izmedju Armenije i Crne Gore ili pobjeda Crne Gore
Nerjeseno izmedju Skotske i Austrije ili pobjeda Austrije
Nerjeseno izmedju Srbije i Makedonije ili pobjeda Makedonije
Nerjeseno izmedju Portugala i Poljske ili pobjeda Poljske
Nerjeseno izmedju Svicarske i Estonije ili pobjeda Estonije

Za fanove naucne fantastike otvorila nam se i teoretska sansa za prolaz sa nerjesenim rezultatom protiv Njemacke

Potrebno je da nam se u 4 od sljedecih 5 utakmica poklope porazi Portugala, Svicarske, Srbije ili Armenije te barem nerjeseno protiv Skotske.
Danci su ipak remizirali sa srbima, sto je jako dobroo!!!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 sep 2012, 20:32

Vedad87 je napisao/la:
Dado je napisao/la:S obzirom da smo popravili gol razliku i ako Danska zadrzi prednost nad Srbijom ovako stvari stoje

Turska 15 +6
Portugal 14 +9 (Poljska)
Srbija 14 +8 (Makedonija)
Skotska 13 +8 (Austrija)
BiH 13 +8 (Njemacka)
Rumunija 11 +1 (Latvija)

Pored pobjede nad Njemackom potrebno je da nam se od datih 6 utakmica barem 3 poklope:

Nerjeseno izmedju Srbije i Makedonije ili pobjeda Makedonije

Za fanove naucne fantastike otvorila nam se i teoretska sansa za prolaz sa nerjesenim rezultatom protiv Njemacke

Potrebno je da nam se u 4 od sljedecih 5 utakmica poklope porazi Portugala, Svicarske, Srbije ili Armenije te barem nerjeseno protiv Skotske.
Danci su ipak remizirali sa srbima, sto je jako dobroo!!!

Posto je Srbija odigrala nerjeseno ovakvo je stanje

Srbija 15 +9 (Makedonija) ili Danska 13 +8 (Sjeverna Irska)
Turska 15 +6
Portugal 14 +9 (Poljska)
Skotska 13 +8 (Austrija)
BiH 13 +8 (Njemacka)
Rumunija 11 +1 (Latvija)

Pored pobjede nad Njemackom potrebno je da nam se od datih 7 utakmica barem 3 poklope:

Poraz Srbije od Makedonije
Nerjeseno izmedju Danske i Sjeverne Irske ili pobjeda Sjeverne Irske

Za prolaz sa nerjesenim rezultatom protiv Njemacke potrebno je da nam se 5 utakmica poklopi: porazi Portugala, Svicarske i Armenije te barem nerjeseno protiv Skotske i Danske.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 sep 2012, 21:10

Vlado care!!!
Ajde sad gdje su oni pojedinci sto su sra.. na Jagodica.I gle cuda pola prve postave domaca liga.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2012, 21:21

Svaka cast mladoj repki i Vladi Jagodicu..Razmontirati Grcku onako za 10 minuta je zaista fascinantno..E sad da kritikujem svoje sugradjane na sramnoj posjeti..Kad sam usao i vidio da na tribinama nema vise od 500 ljudi i to uglavnom neke djece koja nisu haman ni gledala utakmicu bilo me je sramota..Znam za nezogodan termin,sve stoji,ali evo i ja sam trcao sa Koseva u kafic da gledam A..Nije opravdanje nikakvo..Prilika u pon da se iskupimo..Momci su zasluzili to..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2012, 21:25

Maestralna tekma nema sta. Samo bi zamoli gospodu iz Sarajeva da u pondejeljak dodju u sto vecem broju na tekmu protiv Njemacke i podrze ove momke!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 sep 2012, 21:56

Svaka casz treneru i igracima na danasnjoj pobjedi.Sramota je za Sarajevo da ne moze doci pristojan broj ljudi na tekmu da podrzi nasu mladu reprku.
Krajnje je vrijeme da U-21 zaigra u drugom gradu, predlazem Gradacac treba jos par sitnica popravit na stadionu i repka bi svaku tekmu imala 5 hiljada navijaca.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 sep 2012, 22:02

Cestitke mladim Zmajevima na Blitzkriegu protiv vrsnjaka iz Grcke. Nisam stigao da gledam utakmicu zbog obaveza, a dolazi mi kolega sav se zadihao i prica frajer:"oni nasi igraju rukometa, za 8 minuta 4 gola, onaj Biblija 2 puta glavom, jednom s desne strane, jednom s lijeve, Besic je opali voleom nije ni spala, golcina, onaj div dade glavom, ubismo Grke..." ja gledam u njega, kontam bunca frajer, cuj mi ubismo Grcku.

Na kraju se ipak ispostavilo da su momci nakon ta 4 gola fino umirili utakmicu i priveli kraju. Sada slijedi najteza utakmica i tesko je za ocekivati da cemo izboriti pozitivan rezultat protiv Njemacke, ali nikada se ne zna. Samo treba vjerovati. NAPRIJED ZMAJCEKI!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 sep 2012, 23:05

gledam nesto ove grupe i mislim da moramo pobjediti njemacku i opet pitanje da li ce nam biti dovoljno.jako je sve zapetljano cak bi mogla i gol razlika odlucivati.a valjda nece zapeti svabe oni su sigurno prvi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2012, 23:07

Kako sada stoji, mislim da je dovoljna pobjeda protiv Njemacke. Ali hajde sad pobjedi Njemacku...

U svakom slucaju, momci pucaju od samopouzdanja i sve je moguce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

High

Post Postao/la High » 07 sep 2012, 23:14

Njemačka za ovih devet odigranih utakmica dala čak 35 golova, primili samo pet. Kad su igrali protiv Grčke, primili su tu 4 gola, ali su bili bolji od njih za taj jedan gol, tako su i pobijedili. Izuzetno teško će nam biti protiv njih na Koševu. Za očekivati je da će biti dosta više navijača nego što je to bio slučaj protiv Grčke.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2012, 23:16

Na stranu mogućnost plasmana,ovo im je prilika da se prodaju,pobjeda nad Njemačkom bi odjeknula.
A zaista bi bila podvig,možda Nijemci budu kombinovali sa sastavom ipak su osigurali plasman,mada poznavajući njih gledat ćemo Jantchkea(startni desni bek Borrusie M.),Holtby(glavni playmaker Schalkea) i ostale najbolje igrače Njemačke na Koševu.
Ipak današnja igra nam svima daje razloga za optimizam.
U prvom duelu sa Njemačkom možda je i Jagodić pogriješio,konstatno je Mlappa po desnoj strani igrao protiv onog Husića,Mlapa je crnac od skoro 2 metra a Husić kršan ko i Vršajević pa znate već kako je to završilo,mora neko snažniji igrati protiv njega.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 07 sep 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 sep 2012, 23:17

Užitak je gledati ovu mladu repku, ne pamtim ni jednu našu repku da je nekad igrala ovako moćno 8-)
Vlado radi sjajan posao, a ima vala i dobre konje za trku, pa Višća,Stevanović,Kvesić,Čolić ne znaju koju poziciju igraju, koliko ljudi trče :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 sep 2012, 23:25

Cartman je napisao/la:Kako sada stoji, mislim da je dovoljna pobjeda protiv Njemacke. Ali hajde sad pobjedi Njemacku...

U svakom slucaju, momci pucaju od samopouzdanja i sve je moguce.
ma mislim da nismo sigurni sa pobjedom dosta ce zavisi ti i od drugih meceva

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2012, 23:28

Moze li se kako dogovoriti sa Svabama da nam puste ovaj mec? :D

Znam da ce oni ici na maximalan ucinak, sto naravno uopste ne cudi ali sam sasvim siguran da ih mozemo iznenaditi i odnijeti tri boda sto bi u konacnici znacilo da idemo u baraz.

Vlado ce to posloziti na najbolji moguci nacin, ipak je on jedan veliki trener koji je to pokazao u ovim kvalifikacijama ali i kroz BH ligu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 23:33

Skaut je napisao/la:
fanatic je napisao/la:Ovo je 2 generacija u21 da valja..prosla je bila s Salihovicem, Ibisevicem, Dzekom?, Ibricicem i ostalim a vidimo gdje ti igraci sada igraju 8-)

btw. haman da su ovi bh. srbi bolji fudbaleri od srba preko drine :mrgreen:
mali off sa teme ali ima veze sa Bilbijom i Stevanovicem.Da igraju u Zvezdi ili Partizanu citao bi u svim beogradskim dnevnim novinama.Ja ti garantujem da Vosa ima najbolji tim u Srbiji.kao i pre par godina kad su igrali Mrdja Djurovski Tadic Aleksic Brkic.Ove godine Zvezda uzima titulu tu je sve vec reseno.Inace Vosini omladinci su sampioni i sad su prvi u pocetnih 3 kola, kao i prvi tim posle 4 odigranih utakmica.Stevanovic je jedan od najboljih igraca u Super ligi Srbije, dok bi ovo mogla biti Bilbijina sezona.Mozda bi trebao igrati drugog napadaca nesto kao Cicarito u Mancesteru tu poziciju.
Ti se nesto ne pojavljujes na temama o klubovima u regionu nakon sto si brutalno provaljen.
Nemoj jos i ovde prosipati gluposti. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 sep 2012, 23:44

Dylan Dog je napisao/la:Na stranu mogućnost plasmana,ovo im je prilika da se prodaju,pobjeda nad Njemačkom bi odjeknula.
A zaista bi bila podvig,možda Nijemci budu kombinovali sa sastavom ipak su osigurali plasman,mada poznavajući njih gledat ćemo Jantchkea(startni desni bek Borrusie M.),Holtby(glavni playmaker Schalkea) i ostale najbolje igrače Njemačke na Koševu.
Ipak današnja igra nam svima daje razloga za optimizam.
U prvom duelu sa Njemačkom možda je i Jagodić pogriješio,konstatno je Mlappa po desnoj strani igrao protiv onog Husića,Mlapa je crnac od skoro 2 metra a Husić kršan ko i Vršajević pa znate već kako je to završilo,mora neko snažniji igrati protiv njega.
Nije imao nikog boljeg staviti na lijevog beka u Njemačkoj, nije bilo Kvesića.
Čestitke momcima. Bešić i Grahovac su kritični, presporo sve rade. Čolić se malo izgubi ponekad u defanzivi, al bit će bolje valjda, centaršut je popravio.
Posjeta :( A 50% ljudi koji su bili nisu iz Sarajeva.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2012, 23:53

Grahovac jedini nije na nivou. Volio bi da Gnjatic zaigra od pocetka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 07 sep 2012, 23:59

Gdje se mogu vidjeti golovi sa utakmice??
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: budzak, Cwirek, greenwood, No99, Zglavkar i 49 gostiju.