Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
Naravno da trebamo dobiti i dobit cemo!!! Nego samo kazem da necemo biti najgora druga ni u kojem slucaju.
pile moje, cista petica iz latinskog,,,Knele je napisao/la:Google translate je čudo.lejla je napisao/la:Zdravo, Bosno. Oni koji ce umrijeti te pozdravljaju!rob do bagro je napisao/la: sta rece bona...mozes li nam prevest to![]()
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Lejla, sto se bacas po plicacima sa tim latinskim? Mojne se ofirat bezveze...
Ne okreći temu i ne nazivaj me tim glupim nadimcima. Dokazala si svoje sposobnosti i svoje znanje stranog jezika, ne moraš se stiditi (ne)znanja. Priznajem, latinski nikada nisam učio niti ću ikada, nešto mi laska da me taj "jezik" ne zanima.lejla je napisao/la:
pile moje, cista petica iz latinskog,,,

Izvini ako sam pogriješio, nije mi cilj osporiti tvoje znanje stranog jezika (ukoliko poznaješ govor istog).
Vrati se Estoniji, Talinu, BiH, Salihoviću, navijačima.
Sp.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
U pobjedu za Vedrana Puljića 

Samo da i ova tema ne krene sa Vedranom, imaju teme namijenjene za ovu temu.Dado je napisao/la:U pobjedu za Vedrana Puljića
Svejedno, mislim da igrači trebaju za momka odigrati utakmicu u Talinnu i na neki način unijeti malo radosti (iako je to nemoguće poslije svega).
Vedran treba da bude jos veci motiv za nase momke da jos bolje odigraju u Talinu da aBd zajedno proslavimo baraz
Still learning...
- miralem444
- Kontakt:
ljudi moji..sto je bilo jucer to se nemoze vise popravit..sta cemo..ugasio se mlad zivot..al ajmo gledat na bolje sutra..ajmo bar malo pokusta zaboravit ovu sramotu,jad i cemer....ajmo dat veliku podrsku nasim momcima vjerujte mi da je zasluzuju...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Miraleme, koliko god mi to pokušavali, NE MOŽE!miralem444 je napisao/la:ljudi moji..sto je bilo jucer to se nemoze vise popravit..sta cemo..ugasio se mlad zivot..al ajmo gledat na bolje sutra..ajmo bar malo pokusta zaboravit ovu sramotu,jad i cemer....ajmo dat veliku podrsku nasim momcima vjerujte mi da je zasluzuju...
Naši Zmajevi baražem će, AKO BOG DA, odati počast VEDRANU.
doci je napisao/la:U zadnje vrijeme i na raznim press konferencijama se moglo cuti da su najveci problem utakmice u Estoniji navijaci Bosne i Hercegovine! Da „ne do Bog“ ako se cuje glas njihov ili zapale „petardu“ sve ode „niz brdo“ i „okliznu“ nam se Afrika!
Fino su to Ciro i Munib uz „sljivu i prasetinu“ skontali, napadnimo one koji sve daju za svoju repku, njih optuzi za moguce posljedice, pricaj kako si se cuo s nekim predstavnicima navijaca i kako su ti obecali da „nece nista uradit“ i onda trazi najboljeg kupca za rezultat u Estoniji!! Ako neko „kupi“ onda baci neki „Munjin“ levat „petardu“ i eto ti frke:navijaci su krivi!
Ako ne kupi onda se pojave pred kamerama i objasne kako su opet ponovo uspjeli i smirili situaciju i eto nas u barazu.Posto ne vjerujemo da mogu kupiti igrace!!
Hvala Ciri, hvala Munibu, cestitke. Kako vodite i narod i javnost za nos.
BHFanaticos nije nikad i nece nikad nasjesti na ove price, lopovluk koji se godinama dogadja u Savezu BiH, dozivljava kulminaciju pred ovako vaznu tekmu za sve nas. Godinama su krali malo para sto je bilo, godinama su uzimali reket na igranje u repki a sad su namirisali velike pare. I sad prebacuju krivicu na navijace.
BHFanaticos nece nikad prihvatiti “primirje” sa lopovima, nikad nece voditi pregovore o dobrobiti nase repke, jer dok su oni tu ne moze biti dobrobiti oko repke. Oni ce sve napore nasih igraca i navijaca prodati za “saku eura”! Njima je vazno da imaju za “rakije i prasetine” a ostalo ce narod preboljeti. Zaliti za sansama, optuzivati se medjusobno jer je ipak neki “Munjin levat” bacio petardu u Talinu!!
BHF je davno rekao:necemo preko ledja nasih igraca,momaka koji daju sve da BiH pridje na korak do SP, preko njih necemo voditi rat sa gamadi iz Savezaa!
Ali nek Munja i njegovi znaju:dok igdje na ovom svjetu stoji BHF oni nece mirno spavati!!
Mi smo spremni za dogovore i pregovore sa Savezom BiH i trenerom repke BiH, ali onda kad u Savezu budu sjedili strucnjaci fudbala, ljudi koji BiH vide kao svoju domovinu. Kada trener BiH bude Meho Kodro, menadzer Elvir Bolic! S njima cemo pricati kako da napravimo atmosferu na stadionu, kako da s tribina pomognemo nasim momcima u pobjedama za nasu BiH!!
S kim su oni pregovarali ne znamo, s kim se dogovarali ne interesuje nas, posle “sljive I prasetine” se mozda vidi I cuje bolje.. Nama svejedno.. Mi volimo,bodrimo I borimo se za nasu JEDNU JEDINU!!
Vodja BHFanaticos
Sefalija Mujdanovic
Sta ste radil i u belgiji?Trazili ste prekid,PKM.....Jaci i bolji smo bez tih divljaka!!
znam da je oftopic al evo čitam na portalu **** da DAVID VILLA neće igrati protiv nas zbog povrede.A on nam je zadavao probleme tako da...ODLIČNO ZA NAS
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
nece igrati ni strasni napadac lorente koji mjenja villu u repki tako da jos bolje za nas 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma neka ubaci najjaci sastav. Da ih poderemi i osramotimo.TMovac je napisao/la:znam da je oftopic al evo čitam na portalu **** da DAVID VILLA neće igrati protiv nas zbog povrede.A on nam je zadavao probleme tako da...ODLIČNO ZA NAS

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
povrijeđen ti salihović lejla ,neće igrat ni estoniju ni španiju

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- miralem444
- Kontakt:
aha..odkud ti toŽeljoman je napisao/la:povrijeđen ti salihović lejla ,neće igrat ni estoniju ni španiju![]()
![]()
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
oficijelna stranica ns BiH a i jos neke sportske stranice su to objavilemiralem444 je napisao/la:aha..odkud ti toŽeljoman je napisao/la:povrijeđen ti salihović lejla ,neće igrat ni estoniju ni španiju![]()
![]()
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Kako stvari stoje znaci napravi li se bilo kakav incident sa nasim navijacima na utakmicu,FIFA ce na izbciti iz kfalifikacija.
Zamislite ovu situaciju,
TURCI se maskiraju u nase navijace,njih 50-100 odu na utakmicu u Talinu i naprave bakljadu!
I gdje smo mi onda?
Ovo se moze veoma lako desiti,je TURCI ce sve uraditi da se plasiraju u baraz!
Molim boga da ne bude incidenata sa navijacima!
Boze pogledaj nas i ti jednom!
Zamislite ovu situaciju,
TURCI se maskiraju u nase navijace,njih 50-100 odu na utakmicu u Talinu i naprave bakljadu!
I gdje smo mi onda?
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Zato treba savez da pošalje dopis FIFI da se gostujući navijači legitimišu ako naprave incident.Zike_HzSa je napisao/la:Kako stvari stoje znaci napravi li se bilo kakav incident sa nasim navijacima na utakmicu,FIFA ce na izbciti iz kfalifikacija.
Zamislite ovu situaciju,
I gdje smo mi onda?
Znači zatvoriti tribinu nakon eventualnog incidenta i legitimisat izgrednike.
Kahva, Kava, Kafa!
Pa znas i ti sam kakav je nas savez pa to oni nece uraditi,nadam se da grijesim!Žil Kretenie je napisao/la:Zato treba savez da pošalje dopis FIFI da se gostujući navijači legitimišu ako naprave incident.Zike_HzSa je napisao/la:Kako stvari stoje znaci napravi li se bilo kakav incident sa nasim navijacima na utakmicu,FIFA ce na izbciti iz kfalifikacija.
Zamislite ovu situaciju,
I gdje smo mi onda?
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
Jest i ako bude kakvih izbacaja ili drugih sankcija u vezi repke tjst kvalifikacija.Žil Kretenie je napisao/la:Zato treba savez da pošalje dopis FIFI da se gostujući navijači legitimišu ako naprave incident.Zike_HzSa je napisao/la:Kako stvari stoje znaci napravi li se bilo kakav incident sa nasim navijacima na utakmicu,FIFA ce na izbciti iz kfalifikacija.
Zamislite ovu situaciju,
I gdje smo mi onda?
To jest ako popusimo za zelenim stolom a ne na terenu.
Onda uslikati svakog pocinioca i staviti ga ovako negdje na javna glasila.
Da ga se ljudi iz BIH ,,sjete,, kad navrati u posjetu tetki ili dajdzi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.