Ma neka ona raste... Visca i Steva ce ih razbitNexus je napisao/la:Što raste kvota u bet365 na BiH u21?
Jel ima neko neki info????
Bila 2,0 sada je 2,3

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma neka ona raste... Visca i Steva ce ih razbitNexus je napisao/la:Što raste kvota u bet365 na BiH u21?
Jel ima neko neki info????
Bila 2,0 sada je 2,3
ne bih ulazio u to da li si pametan, ali da si neinformisan to znam sigurno...Nexus je napisao/la:Da vidimo sta druge grupe kazu
Gol razlika BiH +9
Švedska bodova 19 igra zadju sa ukrajincima kuci koji takođe imaju sanse ako pobijede Šveđane.
Gol razlika švedske +7
češka igra sa crnom gorom i walseom, valjda ce obe da dobiju.
U toj grupi Armenija ima 14 bodova i igra sa crnom gorom u gostima
Srbija igra sa danskom i makedonijom
Pobjede li dance prvi su u grupi,
Danci kao drugoplasirani imaju 12 i igraju kuci obe sa srbijom i sj. irskom
Švicarska ima 14 bodova i igra sa estonijom koju mora da dobije ako misle dalje, sto znaci da ce imati 17, a mi 19 ako pobijedimo grke
Turska je zavrsila ciklus i ima 15 bodova, nedovoljno
Engleska ima 18, Norveška 16 bodova
Igraju direktni duel za prvo mjesto u engleskoj, mislim da ce englezi da ih dobiju
Gol razlika norveske +7
Rumuni imaju 11 bodova i nemaju sta da traze u zadnjoj tekmi sa litvanijom
Holandija ima 16, skotska 13.
Skotska igra zadnju sa austrijom u gostima, dok holandija igra sa austrijom danas i ako ih dobije, ovjeravaju prvo mjesto
E hajde sad nek neko sa stran, neutralno, pogleda sve ovo i nek mi kaze imamo li sanse da budemo među 4 najbolje drugoplasirane.
Ja vise nisam pametan, a mislim da imamo i to debele sanse.
e jesi sila... nabijes ti nekog na nesto.. nista uvrijedljivo nisam ni napis'o.. a ti tako... haman ti ni propozicije normalne komunikacije nisu poznate... treb'o si onda prvo o tome priupitat'... u ove dvije recenice si ti samo potvrdio konstataciju iz svog prvog posta...Nexus je napisao/la:Nabijem ja tebe na **** za onakav početak rečenice.
Da znam sve podatke i propozicije takmicenja ne bi se ovdje obracao za savjet glupane jedan.
kako nije? pa da smo dobili kipar, ne bi morali sad obje dobit' da bi imali ikave sanse, vec bi i 4 boda bila dovoljna za baraz...Cartman je napisao/la:Pa onaj kiks protiv Kipra i nije toliko katastrofalan na kraju, oni su sad ispred i Grcke i Bjelorusije...
Pa dobro, ali nismo izgubili od katastrofalne ekipe. Kako Bjelorusija igra, cini se da je veci kiks onaj nerijeseni rezultat u Minsku.amho je napisao/la:kako nije? pa da smo dobili kipar, ne bi morali sad obje dobit' da bi imali ikave sanse, vec bi i 4 boda bila dovoljna za baraz...Cartman je napisao/la:Pa onaj kiks protiv Kipra i nije toliko katastrofalan na kraju, oni su sad ispred i Grcke i Bjelorusije...
kvalitet kipra gledam kroz domacu tekmu protiv nas... imaju utakmicu vise i zato su ispred grcke i bjelorusije... kvalifikacije ce zavrsit' po svemu sudeci na petom mjestu..Cartman je napisao/la:Pa dobro, ali nismo izgubili od katastrofalne ekipe. Kako Bjelorusija igra, cini se da je veci kiks onaj nerijeseni rezultat u Minsku.amho je napisao/la:kako nije? pa da smo dobili kipar, ne bi morali sad obje dobit' da bi imali ikave sanse, vec bi i 4 boda bila dovoljna za baraz...Cartman je napisao/la:Pa onaj kiks protiv Kipra i nije toliko katastrofalan na kraju, oni su sad ispred i Grcke i Bjelorusije...
To nemas BHT?gringobih je napisao/la:Ako ko ima volje da napriprema linkova za ovu tekmu...Hebem ti BHT
a nema opcije "BHT ima očajnu sliku i ton da jednostavno ubije čovjeku volju za gledanjem"?AÐ_Official je napisao/la:To nemas BHT?gringobih je napisao/la:Ako ko ima volje da napriprema linkova za ovu tekmu...Hebem ti BHT![]()
Postoje 3 opcije:
1. Imas internet al nemas tv.
2. Imas internet i tv, al' antene nemas.
3. Shukno ti ga neko
Trenutno korisnika/ca: 231983, adrenaline323, bhfanatic14, Hafiz00, juka55, Quartararo, Zglavkar i 94 gosta.