U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Volvic
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Volvic » 07 sep 2012, 14:21

Nexus je napisao/la:Što raste kvota u bet365 na BiH u21?
Jel ima neko neki info????

Bila 2,0 sada je 2,3
Ma neka ona raste... Visca i Steva ce ih razbit :)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 sep 2012, 14:21

@adi_zepce

nakon danasnjih tekmi u ostalim grupama ce se znati vise... naravno ukoliko mi dobijemo grcku...
od tekmi holandija - austrija, sj.irska-makedonija, crna gora- ceska zavisi hoce li zadnje utakmice nasih konkurenata imati rezultatski znacaj za nase konkurente ili ce se igrat' za prestiz.. u grupama 5 i 6 stvar je jasna svicarci ce dobit estonce kuci, a portugal poljsku na strani obzirom da pored razlike u kvaliteti ovima utakmice nista ne znace.. na kraju ce nam mozda zafalit' i golova ;(... utakmica na kipru nas je kostala kvalifikacija nazalost...

High

Post Postao/la High » 07 sep 2012, 14:22

Teško će biti danas protiv Grka. Samo da naši ne izgore u želji, imamo odličnu priliku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 07 sep 2012, 14:24

Ja sam odigro listic na Bih, znaci : Dobijamo :mrgreen:

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 07 sep 2012, 14:33

Da vidimo sta druge grupe kazu
Gol razlika BiH +9

Švedska bodova 19 igra zadju sa ukrajincima kuci koji takođe imaju sanse ako pobijede Šveđane.
Gol razlika švedske +7

češka igra sa crnom gorom i walseom, valjda ce obe da dobiju.
U toj grupi Armenija ima 14 bodova i igra sa crnom gorom u gostima

Srbija igra sa danskom i makedonijom
Pobjede li dance prvi su u grupi,
Danci kao drugoplasirani imaju 12 i igraju kuci obe sa srbijom i sj. irskom

Švicarska ima 14 bodova i igra sa estonijom koju mora da dobije ako misle dalje, sto znaci da ce imati 17, a mi 19 ako pobijedimo grke

Turska je zavrsila ciklus i ima 15 bodova, nedovoljno

Engleska ima 18, Norveška 16 bodova
Igraju direktni duel za prvo mjesto u engleskoj, mislim da ce englezi da ih dobiju
Gol razlika norveske +7

Rumuni imaju 11 bodova i nemaju sta da traze u zadnjoj tekmi sa litvanijom

Holandija ima 16, skotska 13.
Skotska igra zadnju sa austrijom u gostima, dok holandija igra sa austrijom danas i ako ih dobije, ovjeravaju prvo mjesto

E hajde sad nek neko sa stran, neutralno, pogleda sve ovo i nek mi kaze imamo li sanse da budemo među 4 najbolje drugoplasirane.

Ja vise nisam pametan, a mislim da imamo i to debele sanse.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 sep 2012, 14:38

Nexus je napisao/la:Da vidimo sta druge grupe kazu
Gol razlika BiH +9

Švedska bodova 19 igra zadju sa ukrajincima kuci koji takođe imaju sanse ako pobijede Šveđane.
Gol razlika švedske +7

češka igra sa crnom gorom i walseom, valjda ce obe da dobiju.
U toj grupi Armenija ima 14 bodova i igra sa crnom gorom u gostima

Srbija igra sa danskom i makedonijom
Pobjede li dance prvi su u grupi,
Danci kao drugoplasirani imaju 12 i igraju kuci obe sa srbijom i sj. irskom

Švicarska ima 14 bodova i igra sa estonijom koju mora da dobije ako misle dalje, sto znaci da ce imati 17, a mi 19 ako pobijedimo grke

Turska je zavrsila ciklus i ima 15 bodova, nedovoljno

Engleska ima 18, Norveška 16 bodova
Igraju direktni duel za prvo mjesto u engleskoj, mislim da ce englezi da ih dobiju
Gol razlika norveske +7

Rumuni imaju 11 bodova i nemaju sta da traze u zadnjoj tekmi sa litvanijom

Holandija ima 16, skotska 13.
Skotska igra zadnju sa austrijom u gostima, dok holandija igra sa austrijom danas i ako ih dobije, ovjeravaju prvo mjesto

E hajde sad nek neko sa stran, neutralno, pogleda sve ovo i nek mi kaze imamo li sanse da budemo među 4 najbolje drugoplasirane.

Ja vise nisam pametan, a mislim da imamo i to debele sanse.
ne bih ulazio u to da li si pametan, ali da si neinformisan to znam sigurno... ;)
u poretku drugoplasiranih se brisu rezultati protiv sestoplasirane ekipe u grupama koje imaju po 6 timova (grupe 1 i 2) nazalost mi smo u jednoj od tih grupa, tako da mi mozemo maksimalno imat' 16 bodova na kraju... nasa gol razlika je u tom poretju je cini mi se +4...

imas na kraju ove stranice poredak:

http://en.wikipedia.org/wiki/2013_UEFA_ ... lification" onclick="window.open(this.href);return false;

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 07 sep 2012, 14:41

Nabijem ja tebe na **** za onakav početak rečenice.
Da znam sve podatke i propozicije takmicenja ne bi se ovdje obracao za savjet glupane jedan.

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2012, 14:42

Mene brine posjeta..Obzirom da utakmica pocinje u 17 sati a A repka u 19 mnogi ce ostati kuci i gledati tv prenos,jer nece kasnije stici da gledaju A repku..Ja licno cu ici i onda kasnije trcati negdje u grad da gledam ovu sa Lihtenstajnom.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 sep 2012, 14:47

Nexus je napisao/la:Nabijem ja tebe na **** za onakav početak rečenice.
Da znam sve podatke i propozicije takmicenja ne bi se ovdje obracao za savjet glupane jedan.
e jesi sila... nabijes ti nekog na nesto.. nista uvrijedljivo nisam ni napis'o.. a ti tako... haman ti ni propozicije normalne komunikacije nisu poznate... treb'o si onda prvo o tome priupitat'... u ove dvije recenice si ti samo potvrdio konstataciju iz svog prvog posta...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 14:55

Mislim da bi ovo trebalo da se dobije.Davno sam pisao na nekoj drugoj temi o tome kako je Grcke sto se tice mladih igraca u totalnom kanalu i da se na prste jedne ruke mogu nabrojati oni koji su vec sada kvalitet i da i seniorskoj reprezentaciji ako se budu oslanjali na njih sledi jedan pad.
BIH ih je pobedila tamo 1:0 tako da ne vidim zasto ne bi mogla i veceras.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2012, 14:57

Pa onaj kiks protiv Kipra i nije toliko katastrofalan na kraju, oni su sad ispred i Grcke i Bjelorusije...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

High

Post Postao/la High » 07 sep 2012, 14:58

Bra'o. A što se njihove selekcije seniora tiče, ja ne znam kakvu će oni reprezentaciju imati za par godina. Ne znam ko će naslijediti ove nešto bolje igrače u njihovom A timu. Recimo, dobrog starog Nikopolidisa niko nikad neće zamijeniti. On mi je sinonim za selekciju Grčke, odavno. I neobično mi je gledati njihove utakmice bez njega na golu. Još kad ode Gekas, Karagounis...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 sep 2012, 15:00

Cartman je napisao/la:Pa onaj kiks protiv Kipra i nije toliko katastrofalan na kraju, oni su sad ispred i Grcke i Bjelorusije...
kako nije? pa da smo dobili kipar, ne bi morali sad obje dobit' da bi imali ikave sanse, vec bi i 4 boda bila dovoljna za baraz...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 07 sep 2012, 15:02

Danas nam treba jedna jaka pobjeda iz dva razloga, zbog gol razlike ali i samopouzdanja. Ipak poznavajući Jagodića on neće puno riskirati i biće zadovoljan i sa 1-0, pa kasnije šta bude bude :D
Mes Que Un Club

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2012, 15:05

Jbte,kad su ove kvalifikacije počele,u junu 2011-te,kad se sjetim Stevanović dao 2 gola San Marinu,tad se počelo malo više pričati o njemu,prošla je vječnost od tada.
Bolji je ovaj sistem u košarkaškim kvalifikacijama,za mjesec sve riješeno :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2012, 15:09

amho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pa onaj kiks protiv Kipra i nije toliko katastrofalan na kraju, oni su sad ispred i Grcke i Bjelorusije...
kako nije? pa da smo dobili kipar, ne bi morali sad obje dobit' da bi imali ikave sanse, vec bi i 4 boda bila dovoljna za baraz...
Pa dobro, ali nismo izgubili od katastrofalne ekipe. Kako Bjelorusija igra, cini se da je veci kiks onaj nerijeseni rezultat u Minsku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 sep 2012, 15:13

Ako ko ima volje da napriprema linkova za ovu tekmu...Hebem ti BHT :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 sep 2012, 15:17

Cartman je napisao/la:
amho je napisao/la:
Pa dobro, ali nismo izgubili od katastrofalne ekipe. Kako Bjelorusija igra, cini se da je veci kiks onaj nerijeseni rezultat u Minsku.
kvalitet kipra gledam kroz domacu tekmu protiv nas... imaju utakmicu vise i zato su ispred grcke i bjelorusije... kvalifikacije ce zavrsit' po svemu sudeci na petom mjestu..

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 07 sep 2012, 15:20

gringobih je napisao/la:Ako ko ima volje da napriprema linkova za ovu tekmu...Hebem ti BHT :(
To nemas BHT? :?

Postoje 3 opcije:
1. Imas internet al nemas tv.
2. Imas internet i tv, al' antene nemas.
3. Shukno ti ga neko :mrgreen:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 sep 2012, 15:36

AÐ_Official je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Ako ko ima volje da napriprema linkova za ovu tekmu...Hebem ti BHT :(
To nemas BHT? :?

Postoje 3 opcije:
1. Imas internet al nemas tv.
2. Imas internet i tv, al' antene nemas.
3. Shukno ti ga neko :mrgreen:
a nema opcije "BHT ima očajnu sliku i ton da jednostavno ubije čovjeku volju za gledanjem"? :P

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Iceplayer i 66 gostiju.