FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 06 sep 2012, 21:27

secer je napisao/la: kako to mislis drug? vjeruj da ga nikad nisam vidio.
Šta ja znam, iz istog ste kraja čini mi se, mislim bar isti kanton, onda imate onih opklada, jednu ti izgubio, jednu on.....Demantuj me sad, ak šta griješim? Pa kad to kontate izmirivat i nekako ste mi prisni bili, ma imao sam osjećaj da ste još bliži, neg samo forumski drugovi.
secer je napisao/la:ja njega gotivim zato sto je fin i neiskvaren djecko, onako dobar u dusi(jos jedan lijep pozdrav za moninu mamu), a nikako zbog postova koje pise. pogotovo ne zbog postova na ovoj temi. ali, moramo priznati da je napredovao.
Samo što voli popit, a znaš šta procurilo i ono da voli ženske s tetovažama, ni meni nisu doduše mrske. Et sad imamo ko sličnosti..... :lol:
secer je napisao/la:na pocetku je bio samo pismen dok je danas i dalje pismen( :lol: ) + dobar poznavalac fudbala.
a sto se tice njegovog misljenja o najboljem njemackom klubu, ko ga h. - obicni hejter :mrgreen:
Ma nije baš pravi hejter, poluhejter..... :) :) Voli ovako ga podvalit sa strane, mislim po koju zavrnut upadicu. Ali ono poznaje fudbal, iako ima nekad specifične poglede na neke stvari u fudbalu. ;)
Neg ti meni reci seco kad je to okupljanje raje, jel ja moram sve inicirat, ili si ti taj neki boss?? :) :)

A jesi vidio Moua što cijeni Bundesligu. Ma nema, ali ispao je gospodin kad je Bayernovim igračima i stručnom štabu u svlačionici čestitao na pobjedi onda u duelu polufinala LP.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 sep 2012, 21:36

@Strikane Šećko :P dedera nam ovo makar u kratkim crtama,ja ti ne znam kučit ovog Švapskog.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 sep 2012, 21:42

Centre forward je napisao/la:@Strikane Šećko :P dedera nam ovo makar u kratkim crtama,ja ti ne znam kučit ovog Švapskog.
Ev ja ću na brzinu, iako sam u žurbi..... :D :D
Na pitanje novinara jel smatra City najtežim protivnikom u grupi rekao je da smatra Dortmund ozbiljnim protivnikom, da nije siguran da je City mu najžešći konkurent, jer BVB je 2 puta za redom bio prvak, ima sjajan stadion, sjajne navijače. Istakao je da mu je grupa jako teška.

Rekao je da su mu 3 najjače lige Primera, Premier, Bundesliga.
Smatra da je značajnije bogatstvo tradicije i trofeja koje imaju Real, Barca, Bayern nego bogatstvo Cityja.....

To ti je onako u kratkim crtama......
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 06 sep 2012, 22:49

http://www.goal.com/en-us/news/87/germa ... for-bayern" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/en-us/news/1956/eur ... ter-weiser" onclick="window.open(this.href);return false;

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 sep 2012, 08:32

effe_sa je napisao/la:Šta ja znam, iz istog ste kraja čini mi se
iz istog grada, samo druge mahale. tacnije, on zivi u ciganskoj mahali, dok je drug seco iz tuzlanskog bruklina - mosnika.
effe_sa je napisao/la:Neg ti meni reci seco kad je to okupljanje raje, jel ja moram sve inicirat, ili si ti taj neki boss??
boss :?: :lol: u rodjenoj kuci nisam bos, a kamoli na forumu.
sto se tice samog okupljanja, moram reci da trenutno nemam u planu ama bas nikakav rajz u najljpsu nasu.
moram reci da sam sad u avgustu 2 i po´ dana bio u bosni. perisala se meni vrlo bliska osoba tako da sam morao doci. jbg, ta nepuna 3 dana provedoh u bolnici i nije mi bilo na kraj pameti da okupljam forumske akrane.
al, bice druzenja aBd, bice.
effe_sa je napisao/la:ali ispao je gospodin kad je Bayernovim igračima i stručnom štabu u svlačionici čestitao na pobjedi onda u duelu polufinala LP.
taj insan je vazda bio dingospo - dingospo koji umije napraviti show, zastititi svoje igrace i skinuti pritisak s njih tj. uciniti sve sto je potrebno da se od jedne ekipe napravi stroj koji melje sve pred sobom.
trenutno je bez konkurencije.
Centre forward je napisao/la:@Strikane Šećko :P dedera nam ovo makar u kratkim crtama,ja ti ne znam kučit ovog Švapskog.
neka, nema potrebe. dovoljno ti je da procitas moje prethodne postove 8-) sve sto je amidza dominator napisao, rekao je i murinjo :twisted: mjku mu cigansku, mozda me uhodi i krade ideje :twisted:
sta mislite, ima li osnova za tuzbu :?:
salu na stranu, al insanu stvarno bude drago kad vidi da mu se misljenje poklapa sa misljenjem takvog strucnjaka kao sto je murinjo. ono, godra ti kad znas da ne pises neko njesra.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2012, 11:51

Banovaću vas, nemojte me spominjati. :mrgreen: Štucam 2 dana. :mrgreen:
Kad dođe Šećer(ko), pravi se sjedaljka. Moramo Tomi napraviti posla da valja. :mrgreen: Takav je dogovor. Malo će i @Effe preći sa Sa na Tz pivo, pa da vidi tu razliku. :mrgreen: U korist našeg, naravno. :D

Tamo se misteriozni slučaj "Kagawe" pobrin'o da se skupe Dortmundovci (Hare, HzBvB, Sema i ostali), a ovdje je potreban samo dolazak nesuđenog boksera i Mourinhovog savjetnika. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 sep 2012, 12:27

Vidim spominje se Tuzlak i Sarajlijica,'vaki sam :D (radi se o pivama naravski) :lol: i o nekom druzenju.Bilo bi pravo lijepo da se organizujemo al svakako sa @amidžom,et' kad mogne doc.Gled'o sam malo (na slikama doduse jer nisam mog'o otic) na druzenje navijaca Liverepoola u Tz,meni je djelovalo fino,bilo je i cura(al' meni to nema veze ja sam ozenjen co'ek suDvoj' djece samo mi papiri fale :evil: ),jes da oni nisu imali pametnija posla nego pricat' kako ne ispast' u Championship 8-) ,ali volio bih stvarno da se okupimo,druzimo,sjedimo,zezamo,proslavimo dolazak Martineza sto prije :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 07 sep 2012, 12:30

u sarajevu redovno imaju okupljanja gledanja tekmi. :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2012, 12:32

GAL je napisao/la:u sarajevu redovno imaju okupljanja gledanja tekmi. :D
U Tuzli je takodjer bilo nekoliko okupljanja i gledanja utakmica ali ove nase pajde ne pricaju o tome.

Hoce da se opijaju. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 sep 2012, 12:46

@Omso vidim upoznat' si sa rasporedom 8-) ,et' kad bude u Tuzli javi,il' bilo ko ko raspolaze slicnim informacijama :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 sep 2012, 12:53

Pozdrav bavarci,evo nadjoh informaciju da je Nurnberg prije godinu dana zelio Martineza,tada su celnici bilbaa trazili 20mil.sto Nurnberg nije mogao platiti.

Znaci da smo ga doveli prije godinu dana ustedili bi smo 20milki.baskijci su napravili strasan potez ugradivsi klauzulu u ugovor Martineza.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 sep 2012, 13:22

Centre forward je napisao/la:Gled'o sam malo (na slikama doduse jer nisam mog'o otic) na druzenje navijaca Liverepoola u Tz,meni je djelovalo fino
mislis da ce nase druzenje biti slicno njihovom?
heh, vidi se da ne znas gdje nas mona priziva.
men´ se cini da ta tomina konoba od ponoci pusta ciju-liju muziku(izvornu), tako da bi to druzenje bilo sve samo ne u mirnoj i opustenoj atmosferi u kojoj bi se raspravljalo o bayi.
al´, amidza secko je za 8-)
Monolog je napisao/la:skupe
mona, zivo me interesuje sta je ispravno: skupe, sakupe ili okupe :?
et´, budi fin pa odgovori.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 07 sep 2012, 13:41

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo momci ko zna svabski neka poslusa ciatyvu preskonf.trasfera martineza.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2012, 13:59

@CF,
Ma svi smo mi oženjeni/obješeni, tako da ćemo samo gle'ati. :lol: U protivnom nam valja kupit' prnje.

@Šećer,
Stari zlakTu zna šta i kako je kod Tome u Ječmištu. :mrgreen: Jbg, pošto bi taj događaj bio jednom u godini, onda bismo mogli nagovoriti Tomu da pušta neke bavarske pjesme. Ja bih mogao istrpiti, jer ću svakako biti pod gasom. :mrgreen:

Btw, u onom kontekstu bi trebalo "okupe", al' ulični monologov (tj. moj) sleng je u onom slučaju dobiJo prednost. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 sep 2012, 16:11

Jel ide neko u Utorak u Zenicu?

Ako ide nek mi posalje br u inbox da se cujemo da popravimo pazar nekom zenickom loklu :)

Sto se tice zena mene je moja pustila za Utorak :D

P.S
Ovo vazi i za forumase koje nisu Bavarske sorte :D
Znam da citaju temu najmocnijeg kluba na dunjaluku :D
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 sep 2012, 16:44

Omerbavarac je napisao/la: U Tuzli je takodjer bilo nekoliko okupljanja i gledanja utakmica ali ove nase pajde ne pricaju o tome.
Ti si tad bio na okupljanju jel tako??? Ko još ono???
A bio sam ja par puta u Tz, pa može se reči da sam inače dosta TK kantona obišao :) Al et kad su okupljanja bila, tad mi nije bilo zgodno da dođem.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 07 sep 2012, 17:58

Doš' o sam sebi, dobro je, jači sam no ikad, ovo samo da znaju bilal i libje. :lol:

Pauza traje, nema se štogod napisati, da bi se zalomilo ide se put Tuzle :?
al' meni to nema veze ja sam ozenjen co'ek suDvoj' djece samo mi papiri fale
E ovo me nešto zaintrigiralo, o čemu se radi? :?

I gle ti sada :roll: , ovaj forum nema starosnih granica, a jedan Moderator, koji bi trebao biti kao pokazatelj, usmjerivač kud treba da se ide, pa samim tim bi trebao znati da ovdje ima i onih dosta mladih, maloljetnika..., ah pogledaj piše se o opijanju, ženama lakog morala(a da se razumijemo, on njih ne naziva ovako, nego baš onako :oops: ), piše se o teškom opijanju, al' to ne ide, a eno još k'o naime i oženjen. :?

No dobro, znači okupljanja, a valahi iako ne pijem sa pojedinim likovima bi pregeo i popio jednu pivu, ili pivo, al' nularicu naravno. :lol:

A torente :? , qualix :? , ili možda genetsko mekinje :lol: , secerom te neću zvati, jer ja ti nisam od onih to moraš znati. :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2012, 18:01

effe_sa je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: U Tuzli je takodjer bilo nekoliko okupljanja i gledanja utakmica ali ove nase pajde ne pricaju o tome.
Ti si tad bio na okupljanju jel tako??? Ko još ono???[/quote]
Ja i nas doktor Adnan smo bili na okupljanju kad se gledalo prvo polufinale protiv Reala. Bilo je jos nekoliko tih skupova, protiv Schalkea, finale kupa protiv Dortmunda i super cup ove godine isto protiv Dortmunda.
Uvijek je bilo dosta raje a ima i slika na facebooku.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 08 sep 2012, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 08 sep 2012, 19:10

Klare je napisao/la:Doš' o sam sebi, dobro je, jači sam no ikad, ovo samo da znaju bilal i libje. :lol:
slika slika
We are Too!!!!!!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 sep 2012, 19:17

@Klarkson,vidim radoznao si pa da ti ka'em :P za ovo sudvoj' djece,ne brini se nisu realna,nisu vanbracna nije niko drugi Babo,to sam se vise metaforicno-pjesnicki odrazio zbog zrelog stadija moje romanse :lol: :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.