Šta ja znam, iz istog ste kraja čini mi se, mislim bar isti kanton, onda imate onih opklada, jednu ti izgubio, jednu on.....Demantuj me sad, ak šta griješim? Pa kad to kontate izmirivat i nekako ste mi prisni bili, ma imao sam osjećaj da ste još bliži, neg samo forumski drugovi.secer je napisao/la: kako to mislis drug? vjeruj da ga nikad nisam vidio.
Samo što voli popit, a znaš šta procurilo i ono da voli ženske s tetovažama, ni meni nisu doduše mrske. Et sad imamo ko sličnosti.....secer je napisao/la:ja njega gotivim zato sto je fin i neiskvaren djecko, onako dobar u dusi(jos jedan lijep pozdrav za moninu mamu), a nikako zbog postova koje pise. pogotovo ne zbog postova na ovoj temi. ali, moramo priznati da je napredovao.

Ma nije baš pravi hejter, poluhejter.....secer je napisao/la:na pocetku je bio samo pismen dok je danas i dalje pismen() + dobar poznavalac fudbala.
a sto se tice njegovog misljenja o najboljem njemackom klubu, ko ga h. - obicni hejter

Neg ti meni reci seco kad je to okupljanje raje, jel ja moram sve inicirat, ili si ti taj neki boss??

A jesi vidio Moua što cijeni Bundesligu. Ma nema, ali ispao je gospodin kad je Bayernovim igračima i stručnom štabu u svlačionici čestitao na pobjedi onda u duelu polufinala LP.