Kod: Označi sve
Michael Owen: "I have rejected Liverpool to sign for Stoke because I don't want Manchester United Fans to hate me."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Kod: Označi sve
Michael Owen: "I have rejected Liverpool to sign for Stoke because I don't want Manchester United Fans to hate me."
zapravo rodgers nije nikada bio zainteresovan za njega, objavljeno u echu.MoR je napisao/la:Kod: Označi sve
pametno zbori.... United mu je dao, sto oni scouseri nikada nisu mogli...TITULU EPL!MoR je napisao/la:Kod: Označi sve
Eto nek Modric i Witseli neki vrijede... Svasta, svastaCentre forward je napisao/la:Kak'ih bolan 40 miliona.On sa Andersonom u paketu ne vrijedi toliko.Ovi Rusi,Šeici i kojekakvi milijarderi su ludi,al' ne toliko.Đe ćeš za njega dat tolike noFce
Evo citam da je i Ronaldo izjavio da nikad nece otici u City samo zbog Fergusona.EPL je napisao/la:pametno zbori.... United mu je dao, sto oni scouseri nikada nisu mogli...TITULU EPL!MoR je napisao/la:Kod: Označi sve
![]()
M.Owen: If u cant beat them, join them...
[youtube][/youtube]
Procitaj ponove!Narin je napisao/la:Ronaldo napravio od iznadprosjecne ekipe Uniteda jednu od najboljih?
Koliko god on dobar bio,ne bih se slozio sa ovim.
Ma o Fergusonu govorim, kakav Ronaldo baNarin je napisao/la:Ronaldo napravio od iznadprosjecne ekipe Uniteda jednu od najboljih?
Drago mi je za čut ako je to tako.Devil je napisao/la:Naravno da nije do toga.Patrice_Evra_3 je napisao/la:@EPL, Vidić. Dovoljno je.![]()
![]()
U Srbiji Manchester definitivno ima najvise navijaca.Mogao bih sada i da te slazem ali mislim da zvanicno udruzenje Uniteda ima najvise clanova od svih.A to krece jos iz 90-ih godina.Opet i po proseku godina verovatno najstarija grupacija navijaca.Da je zbog Vidica samo,pa ne bi to bilo ni 50% ovoga broja trenutno.
Ma dobro to,ali nekako si govorio o Ronaldu i sljedeca recenica "covjek je napravio od iznadprosjecne ekipe jednu od najboljih",pa sam pomislio da o Ronaldu pricas,ali sam onda vidio ovo 26 godina..BoBo89 je napisao/la:Ma o Fergusonu govorim, kakav Ronaldo baNarin je napisao/la:Ronaldo napravio od iznadprosjecne ekipe Uniteda jednu od najboljih?
Posto je ovo direktno meni,kad sam ja rek'o da Modric i taj Witsel vrijede ne toliko novca,nego bilo koji novac.Ako ces vec napisat' nesto napisi kvalitetno,ne trosi bzv boju sa slova tastature,neko ti je to kupio da fino imas a ne da se zayebajes,a i ovaj dole sto svrsava na Ronalda i sto ga nije prebolio i sto bi se njegovo zdravstveno stanje pogorsalo kad bi ovaj ne daj Boze spomen'o da ce iz Reala otic negdje drugo.Polako decko smiri se,sto bi rek'o Arnold no problemo a sto se tice moguceg povratka Rone na skoro u Englesku Hasta la vista babyAnderson8 je napisao/la:Eto nek Modric i Witseli neki vrijede... Svasta, svastaCentre forward je napisao/la:Kak'ih bolan 40 miliona.On sa Andersonom u paketu ne vrijedi toliko.Ovi Rusi,Šeici i kojekakvi milijarderi su ludi,al' ne toliko.Đe ćeš za njega dat tolike noFce
Neznam jel se ti ovo meni obracasCentre forward je napisao/la:Posto je ovo direktno meni,kad sam ja rek'o da Modric i taj Witsel vrijede ne toliko novca,nego bilo koji novac.Ako ces vec napisat' nesto napisi kvalitetno,ne trosi bzv boju sa slova tastature,neko ti je to kupio da fino imas a ne da se zayebajes,a i ovaj dole sto svrsava na Ronalda i sto ga nije prebolio i sto bi se njegovo zdravstveno stanje pogorsalo kad bi ovaj ne daj Boze spomen'o da ce iz Reala otic negdje drugo.Polako decko smiri se,sto bi rek'o Arnold no problemo a sto se tice moguceg povratka Rone na skoro u Englesku Hasta la vista babyAnderson8 je napisao/la:Eto nek Modric i Witseli neki vrijede... Svasta, svastaCentre forward je napisao/la:Kak'ih bolan 40 miliona.On sa Andersonom u paketu ne vrijedi toliko.Ovi Rusi,Šeici i kojekakvi milijarderi su ludi,al' ne toliko.Đe ćeš za njega dat tolike noFce
Treba imati muda pa sjesti na Fergusonovo mjesto. Bas zato i ne mislim da bi to svako htio. Bolji od Fergusona je tesko biti.neo je napisao/la:Ozibljno govoreci, svaki trener na svijetu, od Mourinha, Pepa, pa do bilo kojeg njemackog/talijanskog trenerea prihvatio bi posao iza Fergusona, samo da pokaze i da se DOKAZE da moze postici isto sto i on. To ce biti najveci izazov u trenerskom poslu za bilo koga.
Onda moja greskaCentre forward je napisao/la:Razmislio i napis'o,al prijatelju postovi ni najmanje nisu bili namijenjeni tebi,zato ti razmisli i napisi sljedeci put,okic-dokic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.