Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

High

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la High » 06 sep 2012, 17:25

Vidiš, ovih 20% bi sigurno imali šta pisati. Napravi se hajka oko Preldžića, petog, desetog, a ne može se praviti tema za jednog velikog Mirzu. Sarajevo će umrijeti ako djeca naše djece ne budu znali ko je bio Mirza!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 06 sep 2012, 17:30

High je napisao/la:Vidiš, ovih 20% bi sigurno imali šta pisati. Napravi se hajka oko Preldžića, petog, desetog, a ne može se praviti tema za jednog velikog Mirzu. Sarajevo će umrijeti ako djeca naše djece ne budu znali ko je bio Mirza!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?p=263926" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako nema teme, evo teme ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

High

Post Postao/la High » 06 sep 2012, 17:31

Do mene je, tražio sam temu u ovom dijelu foruma, nisam gledao pod ovim drugim. Hvala na ispravci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 06 sep 2012, 18:05

Blokada ZEKONJE! :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 sep 2012, 18:24

Ima li neko kakav link gdje se moze pogledati snimak utakmice protiv Gruzije??
BUDI ŽELJO !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2012, 18:38

reptil je napisao/la:Blokada ZEKONJE! :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Koju mu nisu pripisali :roll: ,kao i barem jos jednu koju sam svojim ocima vidio protiv Holandije...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 sep 2012, 18:50

Sta mislite vi hoce li skenderija biti puna u subotu???
SLOBODA NAVIJAČIMA

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 sep 2012, 18:55

ennis je napisao/la:Sta mislite vi hoce li skenderija biti puna u subotu???
hoće :mrgreen: . Konačno da je i ja vidim svojim očima. Odavde gdje ja živim puno je zaintersovanih, a ja živim baš daleko od Sarajeva. Pa kad se to uzme u obzir, trebala bi bit :mrgreen:
Vođa zna.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 sep 2012, 19:01

Jao sto pojedini forumasi precjenjuju BH sport,to je nejvjerovatno... Ljudi,mi smo zadnji u Evropi po procentu budzeta odvojenog za sport (ispod 1%). I,kako onda nije velika stvar pobijediti u gostima direktnog konkurenta i to u onakvim okolnostima. Tu mislim na sudjenje i umornu ekipu. Plus,da juniori onakvu rolu odigraju... Ono ne moze bit slucajno.
A ovo za Masica i himnu :lol: :lol: :lol: Kao,nemamo momku sta nac,pa sto nije digo glavu :)
Masic je na mene ostavio najbolji utisak u ovim tekmama. Hladnokrvni j.ebac!
@Livnjak i co.,druze,vecina raje je svjesna tih stvari i zbog toga je vrlo zahvalna likovima poput Ante i Saleta Papca. Znas i sam. Takvi ljudi me i cine najponosnijim.
I dobro je neko spomenuo da je njega i Menso pozivao,samo sto (kao i Mirza tad) nije ispunjavao njegove visoke kriterije. Zato Menso i trenira Siriju il tako nesto!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 sep 2012, 19:06

kad se sjetim da je mirza kod sabeta il mense, ne mogu se sjetit, igrao po 5-6 min u prosjeku po mecu :lol: svako je igrao vise neg on :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 sep 2012, 19:15

Papastathopoulos je napisao/la:kad se sjetim da je mirza kod sabeta il mense, ne mogu se sjetit, igrao po 5-6 min u prosjeku po mecu :lol: svako je igrao vise neg on :lol:
A onda se probudis je li? Mirza danas i taj Mirza nemaju nikakve slicnosti. A koliko ja volim Sabeta i Mensu to je poznato.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 sep 2012, 19:29

pa dobro, priznajem da je bavcic gigant u taj vakat bio daleko bolji i u boljoj formi :lol: stavise, celticsi i lakersi se tukli ko ce prije do njega...a mirza :lol: ma kakav on...

bjezi lafe, citam ovaj pdf i vidim da si maestro za kosarku, al ne lupaj...cuj jbt, "otaj" mirza i ovaj nemaju nikakve slicnosti...k'o da je to bilo u doba olajuwona, ewinga i drugih, a ne prije 2-3 god...naravno da je mirza sad bolji, al i tad je morao biti u startnoj petorci, al otom potom...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 sep 2012, 19:38

Papastathopoulos je napisao/la:pa dobro, priznajem da je bavcic gigant u taj vakat bio daleko bolji i u boljoj formi :lol: stavise, celticsi i lakersi se tukli ko ce prije do njega...a mirza :lol: ma kakav on...

bjezi lafe, citam ovaj pdf i vidim da si maestro za kosarku, al ne lupaj...cuj jbt, "otaj" mirza i ovaj nemaju nikakve slicnosti...k'o da je to bilo u doba olajuwona, ewinga i drugih, a ne prije 2-3 god...naravno da je mirza sad bolji, al i tad je morao biti u startnoj petorci, al otom potom...
Sta pricas bolan? Kakav Bavcic? Jesi ti svjestan za koje vrijeme pricas? Ne lupaj gluposti ziv bio.

Ostalo je samo ime.....

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 sep 2012, 19:42

neno#4 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:pa dobro, priznajem da je bavcic gigant u taj vakat bio daleko bolji i u boljoj formi :lol: stavise, celticsi i lakersi se tukli ko ce prije do njega...a mirza :lol: ma kakav on...

Sta pricas bolan? Kakav Bavcic? Jesi ti svjestan za koje vrijeme pricas? Ne lupaj gluposti ziv bio.
pa sta je care, sad ces me ispraviti da je u to doba startni krilni centar bio keno bajramovic i samo ces se jos vise ukopati, jer ispada da slabasni mirza nije mogao nista pored kapetana ? :lol: suti Bog te ne ubio, ovo ce ti neko i procitati :lol:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 sep 2012, 19:46

Papastathopoulos je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

pa sta je care, sad ces me ispraviti da je u to doba startni krilni centar bio keno bajramovic i samo ces se jos vise ukopati, jer ispada da slabasni mirza nije mogao nista pored kapetana ? :lol: suti Bog te ne ubio, ovo ce ti neko i procitati :lol:
fakat neno, nisi upravu na ovaj post!
Volim te Bosno!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2012, 19:49

Joj neno jesi najeb.... :lol: :lol: Nema veze sto je tu bio i Mujezinovic na toj poziciji(SRB 2005),pa i Krupalija... :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 sep 2012, 20:21

E moj reptile ni pp ne znaš pročitati :evil: :evil:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 06 sep 2012, 20:22

MUK I NEVJERICA U DVORIANI :D

Milina gledati :lol:

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 06 sep 2012, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 sep 2012, 20:25

Nisam ja kriv sto pojedinci gledaju kosarku nekim drugim ocima. A ne sjecaju se npr. kvalifikacija 2005. godine kada je Mirza napustio reprezentaciju, pa ga se poslije vratilo. Da se razumijemo, Mirza je pola ove reprezentacije, ali se to ne moze porediti. Mi smo takav narod, slabo pamtimo sta se i kada desavalo. Samo se sjecamo onog sto se desilo jucer ili prije mjesec dana. Danas je tim istim Teletovic kralj, car, i sta sve ne, a na prvu seriju promasaja od 3-4 lopte ce mu psovati sve zivo. Ne znam kako samo svi reprezentativci izdrze ovo sve. Svaka cast momcima i na tome im treba skinuti kapu.

Ostalo je samo ime.....

refkec
Kontakt:

Post Postao/la refkec » 06 sep 2012, 21:38

dajte ljudi snimku utakmice molima vas

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Cwirek, GoldenLilies, hazze, Vanja8 i 90 gostiju.