Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vidiš, ovih 20% bi sigurno imali šta pisati. Napravi se hajka oko Preldžića, petog, desetog, a ne može se praviti tema za jednog velikog Mirzu. Sarajevo će umrijeti ako djeca naše djece ne budu znali ko je bio Mirza!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TheVerminator
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?p=263926" onclick="window.open(this.href);return false;High je napisao/la:Vidiš, ovih 20% bi sigurno imali šta pisati. Napravi se hajka oko Preldžića, petog, desetog, a ne može se praviti tema za jednog velikog Mirzu. Sarajevo će umrijeti ako djeca naše djece ne budu znali ko je bio Mirza!
Kako nema teme, evo teme

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Do mene je, tražio sam temu u ovom dijelu foruma, nisam gledao pod ovim drugim. Hvala na ispravci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Blokada ZEKONJE!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- champions1921
Ima li neko kakav link gdje se moze pogledati snimak utakmice protiv Gruzije??
BUDI ŽELJO !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koju mu nisu pripisalireptil je napisao/la:Blokada ZEKONJE!![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Sta mislite vi hoce li skenderija biti puna u subotu???
SLOBODA NAVIJAČIMA
hoćeennis je napisao/la:Sta mislite vi hoce li skenderija biti puna u subotu???

Vođa zna.
-
- Kontakt:
Jao sto pojedini forumasi precjenjuju BH sport,to je nejvjerovatno... Ljudi,mi smo zadnji u Evropi po procentu budzeta odvojenog za sport (ispod 1%). I,kako onda nije velika stvar pobijediti u gostima direktnog konkurenta i to u onakvim okolnostima. Tu mislim na sudjenje i umornu ekipu. Plus,da juniori onakvu rolu odigraju... Ono ne moze bit slucajno.
A ovo za Masica i himnu
Kao,nemamo momku sta nac,pa sto nije digo glavu
Masic je na mene ostavio najbolji utisak u ovim tekmama. Hladnokrvni j.ebac!
@Livnjak i co.,druze,vecina raje je svjesna tih stvari i zbog toga je vrlo zahvalna likovima poput Ante i Saleta Papca. Znas i sam. Takvi ljudi me i cine najponosnijim.
I dobro je neko spomenuo da je njega i Menso pozivao,samo sto (kao i Mirza tad) nije ispunjavao njegove visoke kriterije. Zato Menso i trenira Siriju il tako nesto!
A ovo za Masica i himnu

Masic je na mene ostavio najbolji utisak u ovim tekmama. Hladnokrvni j.ebac!
@Livnjak i co.,druze,vecina raje je svjesna tih stvari i zbog toga je vrlo zahvalna likovima poput Ante i Saleta Papca. Znas i sam. Takvi ljudi me i cine najponosnijim.
I dobro je neko spomenuo da je njega i Menso pozivao,samo sto (kao i Mirza tad) nije ispunjavao njegove visoke kriterije. Zato Menso i trenira Siriju il tako nesto!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kad se sjetim da je mirza kod sabeta il mense, ne mogu se sjetit, igrao po 5-6 min u prosjeku po mecu
svako je igrao vise neg on 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
A onda se probudis je li? Mirza danas i taj Mirza nemaju nikakve slicnosti. A koliko ja volim Sabeta i Mensu to je poznato.Papastathopoulos je napisao/la:kad se sjetim da je mirza kod sabeta il mense, ne mogu se sjetit, igrao po 5-6 min u prosjeku po mecusvako je igrao vise neg on
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa dobro, priznajem da je bavcic gigant u taj vakat bio daleko bolji i u boljoj formi
stavise, celticsi i lakersi se tukli ko ce prije do njega...a mirza
ma kakav on...
bjezi lafe, citam ovaj pdf i vidim da si maestro za kosarku, al ne lupaj...cuj jbt, "otaj" mirza i ovaj nemaju nikakve slicnosti...k'o da je to bilo u doba olajuwona, ewinga i drugih, a ne prije 2-3 god...naravno da je mirza sad bolji, al i tad je morao biti u startnoj petorci, al otom potom...

bjezi lafe, citam ovaj pdf i vidim da si maestro za kosarku, al ne lupaj...cuj jbt, "otaj" mirza i ovaj nemaju nikakve slicnosti...k'o da je to bilo u doba olajuwona, ewinga i drugih, a ne prije 2-3 god...naravno da je mirza sad bolji, al i tad je morao biti u startnoj petorci, al otom potom...
Sta pricas bolan? Kakav Bavcic? Jesi ti svjestan za koje vrijeme pricas? Ne lupaj gluposti ziv bio.Papastathopoulos je napisao/la:pa dobro, priznajem da je bavcic gigant u taj vakat bio daleko bolji i u boljoj formistavise, celticsi i lakersi se tukli ko ce prije do njega...a mirza
ma kakav on...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa sta je care, sad ces me ispraviti da je u to doba startni krilni centar bio keno bajramovic i samo ces se jos vise ukopati, jer ispada da slabasni mirza nije mogao nista pored kapetana ?neno#4 je napisao/la:Sta pricas bolan? Kakav Bavcic? Jesi ti svjestan za koje vrijeme pricas? Ne lupaj gluposti ziv bio.Papastathopoulos je napisao/la:pa dobro, priznajem da je bavcic gigant u taj vakat bio daleko bolji i u boljoj formistavise, celticsi i lakersi se tukli ko ce prije do njega...a mirza
ma kakav on...

fakat neno, nisi upravu na ovaj post!Papastathopoulos je napisao/la:pa sta je care, sad ces me ispraviti da je u to doba startni krilni centar bio keno bajramovic i samo ces se jos vise ukopati, jer ispada da slabasni mirza nije mogao nista pored kapetana ?neno#4 je napisao/la:Sta pricas bolan? Kakav Bavcic? Jesi ti svjestan za koje vrijeme pricas? Ne lupaj gluposti ziv bio.Papastathopoulos je napisao/la:pa dobro, priznajem da je bavcic gigant u taj vakat bio daleko bolji i u boljoj formistavise, celticsi i lakersi se tukli ko ce prije do njega...a mirza
ma kakav on...
bjezi lafe, citam ovaj pdf i vidim da si maestro za kosarku, al ne lupaj...cuj jbt, "otaj" mirza i ovaj nemaju nikakve slicnosti...k'o da je to bilo u doba olajuwona, ewinga i drugih, a ne prije 2-3 god...naravno da je mirza sad bolji, al i tad je morao biti u startnoj petorci, al otom potom...suti Bog te ne ubio, ovo ce ti neko i procitati
Volim te Bosno!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj neno jesi najeb....
Nema veze sto je tu bio i Mujezinovic na toj poziciji(SRB 2005),pa i Krupalija... 

- legenda reala
- Kontakt:
E moj reptile ni pp ne znaš pročitati

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
MUK I NEVJERICA U DVORIANI 
Milina gledati
[youtube][/youtube]

Milina gledati

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: reptil, dana/u 06 sep 2012, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam ja kriv sto pojedinci gledaju kosarku nekim drugim ocima. A ne sjecaju se npr. kvalifikacija 2005. godine kada je Mirza napustio reprezentaciju, pa ga se poslije vratilo. Da se razumijemo, Mirza je pola ove reprezentacije, ali se to ne moze porediti. Mi smo takav narod, slabo pamtimo sta se i kada desavalo. Samo se sjecamo onog sto se desilo jucer ili prije mjesec dana. Danas je tim istim Teletovic kralj, car, i sta sve ne, a na prvu seriju promasaja od 3-4 lopte ce mu psovati sve zivo. Ne znam kako samo svi reprezentativci izdrze ovo sve. Svaka cast momcima i na tome im treba skinuti kapu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
dajte ljudi snimku utakmice molima vas