FK Slavija

djoleprijedor
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la djoleprijedor » 01 sep 2012, 17:02

Srećno Slaviji večeras,da pobjedite ako bog da ! :D
Mens sana in corpore sano.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 01 sep 2012, 21:06

Na Grbavicu niste došli da se branite, Željo je bio bolji i to je to, a ekipa Slavije ima sigurno kapacitet da se bori za Evropu. Sretno u daljnjem takmičenju ;) .
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 sep 2012, 21:07

Kako nisu dosli da se brane kad u prvom nisu centra presli sto je normalno da ce se tako postaviti s obzirom na omjer snaga i s obzirom da gostuju,u drugom se otvorili sto je normalno jel nisu imali sta izgubiti,mogli izjednaciti ali isto tako iz te ofanzivne igre mogli i primiti jos par komada jel je puhalo na sve strani pozadi kad su malo ofanzivnije krenuli
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 01 sep 2012, 21:08

miky_hz je napisao/la:Kako nisu dosli da se brane kad u prvom nisu centra presli sto je normalno da ce se tako postaviti s obzirom na omjer snaga,u drugom se otvorili sto je normalno jel nisu imali sta izgubiti,mogli izjednaciti ali isto tako iz te ofanzivne igre mogli i primiti jos par komada jel je puhalo na sve strani pozadi kad su malo ofanzivnije krenuli
Dobro to, al kakve ekipe dolaze na Grbavicu oni su i dobri. Imali su par šansi i jedan zicer koji je Antolović skinuo.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2012, 23:37

Nisam zadovoljan igrom Slavije.Mnogo glupih gresaka na sredini terena,mnogo netacnih pasova.Hajde da je to plod neke odlicne defanzivne postavke Zelje,pa da kazes odlicno presecena lopta,ali ono je bas bilo.Jbt Kokot na 10 metara od igraca spora lopta ide njemu bezi u aut.Benovicu pobegla milion puta,Dudo jedva pasove slao. :roll: Jos pri tome kada vidim reakciju Benovica kod gola. :roll:
Ovo nije ni izbliza bila ona Slavija iz Banja Luke ili Sirokog Brijega,pa cak ni ona protiv Zvijezde i Travnika,ovo je bila izuzetno losa partija,najlosija ove sezone,a ne znam da li bih bio grub da kazem da je najlosija od dolaska Capljica na klupu Slavije,a ovo je bila 20 utakmica pod njegovom palicom ako se ne varam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 01 sep 2012, 23:59

Slavija jedina ekipa koja ne igra pickasto na grbavici.
Ljudi se nadigravaju,realno smo kvalitetniji,da je adil pogodio sta je trebao bilo bi 4:1 za nas.
Ali cestitke Slaviji na hrabroj i otvorenoj igri,nije bunker.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 02 sep 2012, 00:13

0 minuta posjeda lopte u prvom poluvremenu sve govori o njihovoj igri koju su prikazali. Iskreno nisam puno više ni očekivao od njih jer iako sve ovo izgleda divno bajno krasno ipak je početak prvenstva, još se zatežu linije favoriti se još traže Široki i Borac malo kaskaju i kad se konsoliduju uz Sarajevo, Željezničar i Zrinjski Slavija se neće ni približiti pozicijama za Evropu.

Ipak izuzetno mi je drago kada vidim Dudu, Fedju, Fazlagića kako igraju u Slaviji iako je to svugdje u svijetu normalno i svakodnevno kod nas je za divljenje.

U svakom slučaju sretno u nastavku
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 03 sep 2012, 13:11

Čestitke Željezničaru na zasluženo dobijenoj utakmici.U svakom segmentu igre su nadigrali Slaviju.Čestitke i Slavijinim igračima na borbenoj igri,ali samo na borbenoj,jer malo šansi je to,malo šansi protiv tima koji prima po 5 komada gdje god da ode u Evropu.Malo je to,ali šta ćemo bolje se ne može.Slavijini navijači su perfektno odradili ovo gostovanje,bez imalo navijačkih ekscesa,koji su prije donosili samo teške kazne.Sada je isto tako na potezu "KOMITET ZA NORMALIZACIJU " (vjerujte grohotom se smijem kad spomenem ovaj komitet) i da vidimo kolika će kazna biti.Nekih 10 000 ništa ne znači za Željezničar,tu je Ivica Osim,i da dođe kazna neće je oni platiti kao nijednu prije.Bez najmanje 3 utakmice bez navijača i 14-15000 ovo ne bi trebalo proći,jer paljenje nečije zastave u državama zapada donosi i trajno isključenje iz takmičenja.Kako sad da igraju Bogičević i ekipa Srba u Želji,kada njihovu zastavu pale isti ti navijači kojima oni trče kada zabiju gol,isti ti igrači daju svojih 120% da bi Željo bio šampion,ali eto im neka igraju u sandžačkom selu,bolje nisu ni zaslužili !

Sada slijedi pauza,pa ako Bog da gostovanje u Gabeli gdje bi se trebao uzeti bod,ako ne i bodovi.Nije GOŠK ekipa od koje se treba strepiti,ali isto tako treba maksimalno ući u taj duel koji bi nam bio odskočna daska za gornji dio tabele.
$ ? $ ? ? " " ".

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 03 sep 2012, 13:25

dobro vam je i rekao sigurdsson

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 sep 2012, 16:58

Vidi se da je Slavija klub koji ima veliku pomoc komiteta i samog Osima,te da je kako neki govorise u dobrim odnosima sa Zeljeznicarom zbog toga. :roll: Stvarno su im dali fenomenalan zreb u Kupu BIH. :roll: :oops:

Pa od toliko protivnika Slavija je bas na Leotar morala da nabasa. :roll:

U Kupu RS,Slavija je dobila Vlasenicu,i utakmica se igra u Vlasenici 12.septembra od 16:30.

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 06 sep 2012, 17:01

kakvo je natjecanje taj kup rs ?
mislim šta pobjednik ima od toga što ga osvoji ??
nadam se da nije problem što ovdje pitam

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 sep 2012, 17:05

Lesnar je napisao/la:kakvo je natjecanje taj kup rs ?
Pehar i nesta malo kesa.
Uglavnom premijerligaske ekipe to uglavnom igraju sa izmenjenim sastavom,pa ako se dodje do finala onda se uvede najjaci sastav,mada i tu dodje do rokada kod najjacih timova.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 sep 2012, 17:05

Ja bih rekao da je to "rekreativno" takmicenje svih klubova iz RS, jer ne donosi im Evropu ili nesto slicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 06 sep 2012, 17:11

hvala obojici na odgovoru!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 sep 2012, 17:28

Što Devil kaže dobije se nešto keša,te pehar.Iako ne donosi izlaz u Evropu,ovo je ipak značajno takmičenje klubovima iz RS,i velika je čast osvojiti ovaj trofej,iz više razloga.A uz to služi i da ekipe pruže šanse mladim igračima i tako ih afirmšu(Premijerligaši) kao i da se otkrije neki novi igrač,talenat u nekom manjem klubu,u direktin okršajima sa klubovima iz PL,ili 1.lige RS.
Mens sana in corpore sano.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 07 sep 2012, 08:38

Elegant je napisao/la:
Ja bih rekao da je to "rekreativno" takmicenje svih klubova iz RS, jer ne donosi im Evropu ili nesto slicno.
a bilo bi i pametnije da nesto slično uvedu u federaciji jer ovo znaći više utakmica i možeš ovima što manje igraju dati šansu u regularnom takmičenju da se dokažu, bolje je i tako nego na pripremama. i recimo polagano u ovim utakmicama uvoditi nekog juniora malo da se dokaže

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 07 sep 2012, 15:44

Bruka i sramota.Željo samo 2 utakmice kazne . BRUKA !!!!
$ ? $ ? ? " " ".

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 sep 2012, 16:02

Sigurdsson je napisao/la:Bruka i sramota.Željo samo 2 utakmice kazne . BRUKA !!!!
u šumu
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 07 sep 2012, 16:03

Sigurdsson je napisao/la:Bruka i sramota.Željo samo 2 utakmice kazne . BRUKA !!!!
haj ne rise majke ti!

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 07 sep 2012, 16:04

KB-TM87 je napisao/la:
u šumu
šta u šumu ?
pa i jes bruka,čuj 2 utakmice kazne i još se žalite !? :o

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.