Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Drug tito dolazi s mjesta pomocnika trenera il tzv.vodonose,riper, a Mou nije nista slagao, Barci se sve poklopilo ovakva generacija predvodjena Mesiem se nece ponovit za30 god. i ne znam bas koliko trenera ima da za 2 godine onako dominantno proseta primera ligom pored najjace Barce u istoriji sa Madridom koji je njegov potpis, prica o kompleksu mi nije jasna, tip je sprijecio Barcu da podigne trofej LP na Bernabeu ,zbog njeg Romario ne smije napisat hegemonija hehe, prvak Primere, nebitni supercup i kup prosle oba protiv culea pa sta treba uradit da nema kompleks ? Haha, ovakav iskompleksiran pobjedjuje i madridisti ga vole,sta bi vam radio da nema komplekse ?hehe
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma nisu ni sami trofeji toliko bitni u cijeloj prici, jer ce on do kraj života imati komplekse od Barce i tu nema pomoci, on je njoj objavo neki svoj privatni rat još dok je bio u Čelziju , no to je druga tema - da sad ne spamamo na temi o Realu.madridist je napisao/la:Drug tito dolazi s mjesta pomocnika trenera il tzv.vodonose,riper, a Mou nije nista slagao, Barci se sve poklopilo ovakva generacija predvodjena Mesiem se nece ponovit za30 god. i ne znam bas koliko trenera ima da za 2 godine onako dominantno proseta primera ligom pored najjace Barce u istoriji sa Madridom koji je njegov potpis, prica o kompleksu mi nije jasna, tip je sprijecio Barcu da podigne trofej LP na Bernabeu ,zbog njeg Romario ne smije napisat hegemonija hehe, prvak Primere, nebitni supercup i kup prosle oba protiv culea pa sta treba uradit da nema kompleks ? Haha, ovakav iskompleksiran pobjedjuje i madridisti ga vole,sta bi vam radio da nema komplekse ?hehe
A što se tice ove sezone i titule Primere, pa to cemo tek da vidimo ko ce koga na kraju nategnuti

Re: Real Madrid C.F.
Tebi dva isto sestmadridist je napisao/la:sitničariš Patrick,pročitaj kako sam napisao ne piše da je uzeo nego da uzima ekipne istovremeno dok ovi uzimaju individualne![]()
još ćemo se pokrhat zbog gramatike
bitno da se sukobljavamo i cementiramo neprijateljstvo
da ne bude zabune ovo sa neprijateljstvom se šalim

p.s. trofeja iste godine.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Realov Denis Cheryshev danas u utakmici U21 Rusija-Poljska praktički sam pobijedio Poljake.
Momak baš dominira pored nimalo loših suigrača,igrači Zenita,Anzhia,Spartaka..
Majstorija
[youtube][/youtube]
Majstorija
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- KapioFootball
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa ovom temomDylan Dog je napisao/la:Realov Denis Cheryshev danas u utakmici U21 Rusija-Poljska praktički sam pobijedio Poljake.
Majstorija
[youtube][/youtube]

HALA MADRID!!!
Nadam se da trolas..
Mladi Rus je prijavljen za meceve LP i mozda bi mogao dobiti koje minute u primeri.
u uvodna tri meca je bio i najbolji u castilji.
Mladi Rus je prijavljen za meceve LP i mozda bi mogao dobiti koje minute u primeri.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tyler durden
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Nadam se da trolas..

Ode li Ronaldo ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- KapioFootball
- Kontakt:
Mora se maloRaul_64 je napisao/la:Nadam se da trolas..

HALA MADRID!!!
ja kako vidim vama je Mou nabio komplekse s obzirom da sve vise citam o tome kako je bio vodonosa, prevodioc, i kako sami govorite da on ima komplekse, a covjek postize sve bolje rezultate u klubu. Kao sto sam i rekao, cim dominacija barcelone umanji, pocet cete se vaditi na prijasnje naslove i uspjehe i neke nepostojece komplekseripper je napisao/la:Ma nisu ni sami trofeji toliko bitni u cijeloj prici, jer ce on do kraj života imati komplekse od Barce i tu nema pomoci, on je njoj objavo neki svoj privatni rat još dok je bio u Čelziju , no to je druga tema - da sad ne spamamo na temi o Realu.madridist je napisao/la:Drug tito dolazi s mjesta pomocnika trenera il tzv.vodonose,riper, a Mou nije nista slagao, Barci se sve poklopilo ovakva generacija predvodjena Mesiem se nece ponovit za30 god. i ne znam bas koliko trenera ima da za 2 godine onako dominantno proseta primera ligom pored najjace Barce u istoriji sa Madridom koji je njegov potpis, prica o kompleksu mi nije jasna, tip je sprijecio Barcu da podigne trofej LP na Bernabeu ,zbog njeg Romario ne smije napisat hegemonija hehe, prvak Primere, nebitni supercup i kup prosle oba protiv culea pa sta treba uradit da nema kompleks ? Haha, ovakav iskompleksiran pobjedjuje i madridisti ga vole,sta bi vam radio da nema komplekse ?hehe
A što se tice ove sezone i titule Primere, pa to cemo tek da vidimo ko ce koga na kraju nategnuti![]()
...od druga Tita ocekujem da ponudi nešto novo i svoje, ukratko da prodrma i trzne Barcu

naprijed rejal
- anonymousHD
- Kontakt:
Svaki početak je bio težak. Tako je Mourinho krenuo sa samog dna, sa Barcelonom, koja je u to vreme bila dno, pa je sada Mourinho na vrhu, s Real Madridom. Ne može biti na vrhu preko noći, treba krenuti od dna, polako. 

Kako vidim krenuli ste ponovo ka dnu - 5 ... opsssanonymousHD je napisao/la:Svaki početak je bio težak. Tako je Mourinho krenuo sa samog dna, sa Barcelonom, koja je u to vreme bila dno, pa je sada Mourinho na vrhu, s Real Madridom. Ne može biti na vrhu preko noći, treba krenuti od dna, polako.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dylane ako zatražiš znaš da ćemo dati Zenitu Denisa.Uvijek smo se rasipali talentina
Vratio sam se i vidim bparena opet ima zadnji post na ovoj temi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Ovaj @bparena je vatreni navjač Reala, više postova ima na ovoj temi nego na temi Farselone
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Ma on je samo porijeklom Rus,odrastao je u Španiji sumnjam da mu se ide u Rusiju,ali opet dobro nek razmisli,zna da mu je Getafe alternativaLBJ MVP je napisao/la:Dylane ako zatražiš znaš da ćemo dati Zenitu Denisa.Uvijek smo se rasipali talentina![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Imamo dobre odnose i s Valenciom nemoj takoDylan Dog je napisao/la:Ma on je samo porijeklom Rus,odrastao je u Španiji sumnjam da mu se ide u Rusiju,ali opet dobro nek razmisli,zna da mu je Getafe alternativaLBJ MVP je napisao/la:Dylane ako zatražiš znaš da ćemo dati Zenitu Denisa.Uvijek smo se rasipali talentina![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nama dajte Jesea na pozajmicu na nekih 5-6 godina, bicemo prezadovoljni...LBJ MVP je napisao/la: Imamo dobre odnose i s Valenciom nemoj tako

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Jese ne ide nigdje. Vizualno i scenski je vec pripremljen da zamjeni Ronalda (kada ga prodamo City-u za 250M€), neka jos malo napreduje i eto njega u prvoj.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ma nek posta, on je Chumlee pdf-a Madrid. If you know what i mean.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 07 sep 2012, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Dogovorenoamadeus21 je napisao/la:nama dajte Jesea na pozajmicu na nekih 5-6 godina, bicemo prezadovoljni...LBJ MVP je napisao/la: Imamo dobre odnose i s Valenciom nemoj tako

Ali nije mudovno(ako smijem tako reći)pripremljen da igra u prvoj ekipi.Strah se previše vidi i na njemu i na Morati a i na ostalim Castillanerima kad igraju za prvi tim.Što nemaju onaj Gutijev prkos i profesionalnost koju on nije imaoek0 je napisao/la:Jese ne ide nigdje. Vizualno i scenski je vec pripremljen da zamjeni Ronalda (kada ga prodamo City-u za 250M€), neka jos malo napreduje i eto njega u prvoj.

Ronaldo ostaje u Realu do 30-neke tako da njega sigurno neće zamijenit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.