Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 06 sep 2012, 00:11

neurofunk je napisao/la: btw. Izvor za ovu vijest o vlasnicima koju je postavio Sarmaman je sillyseason tako da... :D
daily mail je objavio

ništa od llorentea i negreda. vjerovatno će tražiti platu preko 150k sedmično, a naši im neće dati tako da ništa od toga.

Opta Liverpool ‏@OptaLiverpool
17% - Liverpool's shooting accuracy in the Premier League this season, the 2nd worst in the Top 5 Leagues. Aim.
nama je potreban heskey!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 sep 2012, 09:56

Pa bolan prodali su Adama, Carroll na posudbi, vjerovatno se neće nikad ni vratit, Spearing na posudbi, Oslobođen je wage budget tako da je realno očekivat nekog kvalitetnog u januaru.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 sep 2012, 10:52

oni da su htjeli ozbiljno ulagati ulozili bi to sad a ne u januaru ili naredno ljeto... i ne znam zasto se uopste sada prica o tom kad je prosao prelazni rok a u januaru vjerovatno necemo nikako ni biti aktivni a do narednog ljeta ima jos godina dana.
treba se okrenuti realnosti i ovom sto imamo u timu i nadati se da ce se ovi mladici razviti u dobre igrace inace smo gotovi. po meni je rodgers napravio dosta dobar posao ako izuzmemo ovu prazninu u napadu a sumnjam da on tu ima ikakve krivice.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 sep 2012, 10:59

Neka vlasnici nastave ulagati 40 do 50 miliona funti u kalendarskoj sezoni i ja sam prezadovoljan. Na treneru je da taj novac pametno uloži.
Carrol, Doni, Spearing, Carra i Cole, tu ćemo zaraditi/uštedjeti oko 20 miliona funti. Neka dodaju još 30 i to će biti 50.
Vjerovatno će 11 ići za otkup Sahina, ostaje još 40 za nova pojačanja. Ovoj ekipi ne treba puno, neka se tih 40 miliona potroši na napadače i krila i bićemo na konju.
Meni je krivo što za 4 miliona nismo doveli Hoilleta i 10 Mosesa. Sada bi imali lijepu i mladu ekipicu, a ovako 21 utakmicu ova ekipa treba da odigra minimalno od 15.09.2012. do 01.01.2013. To se odnosi samo na Liverpool, a gdje su tu reprezentacije? Teško Bogami, teško.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 06 sep 2012, 15:14

Finalni spisak igrača za ovu sezonu:

Daniel Agger, Joe Allen, Ossama Assaidi, Jamie Carragher, Sebastian Coates, Joe Cole, Doni, Stewart Downing, Steven Gerrard, Peter Gulacsi, Jordan Henderson, Glen Johnson, Brad Jones, Jose Enrique, Martin Kelly, Lucas Leiva, Jose Reina, Nuri Sahin, Martin Skrtel, Luis Suarez.

U21s:

Krisztian Adorjan, Yalany Baio, Tyrell Belford, Villyan Bijev, Fabio Borini, Cameron Brannagan, Nathan Burke, Daniel Cleary, Conor Coady, Ryan Crump, Jack Dunn, Suso, John Flanagan, Ryan Fulton, San Gainford, Niall Heaton, Jose Huertas Ortiz, Jordon Ibe, Lloyd Jones, Jordan Lussey, Joseph Maguire, Ryan McLaughlin, Yusuf Mersin, Adam Morgan, Henoc Mukendi, Michael Ngoo, Alex O'Hanlon, Daniel Pacheco, Marc Pelosi, Kristoffer Petersson, Nathan Quirk, Connor Randall, Jack Robinson, Craig Roddan, Stephen Sama, Jonjo Shelvey, Bradley Smith, Jakub Sokolik, Raheem Sterling, Joao Teixeria, Daniel Trickett-Smith, Daniel Ward, Michael Williams, Danny Wilson, Andre Wisdom, Samed Yesil.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 sep 2012, 15:25

EBSCO je napisao/la:Finalni spisak igrača za ovu sezonu:

Daniel Agger, Joe Allen, Ossama Assaidi, Jamie Carragher, Sebastian Coates, Joe Cole, Doni, Stewart Downing, Steven Gerrard, Peter Gulacsi, Jordan Henderson, Glen Johnson, Brad Jones, Jose Enrique, Martin Kelly, Lucas Leiva, Jose Reina, Nuri Sahin, Martin Skrtel, Luis Suarez.

U21s:

Krisztian Adorjan, Yalany Baio, Tyrell Belford, Villyan Bijev, Fabio Borini, Cameron Brannagan, Nathan Burke, Daniel Cleary, Conor Coady, Ryan Crump, Jack Dunn, Suso, John Flanagan, Ryan Fulton, San Gainford, Niall Heaton, Jose Huertas Ortiz, Jordon Ibe, Lloyd Jones, Jordan Lussey, Joseph Maguire, Ryan McLaughlin, Yusuf Mersin, Adam Morgan, Henoc Mukendi, Michael Ngoo, Alex O'Hanlon, Daniel Pacheco, Marc Pelosi, Kristoffer Petersson, Nathan Quirk, Connor Randall, Jack Robinson, Craig Roddan, Stephen Sama, Jonjo Shelvey, Bradley Smith, Jakub Sokolik, Raheem Sterling, Joao Teixeria, Daniel Trickett-Smith, Daniel Ward, Michael Williams, Danny Wilson, Andre Wisdom, Samed Yesil.
borini je na tom spisku samo zbog godina jer se u-21 ne broje kao članovi tima.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 sep 2012, 15:44

Carlo je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Finalni spisak igrača za ovu sezonu:

U21s:

borini je na tom spisku samo zbog godina jer se u-21 ne broje kao članovi tima.
u 21 se ne moraju prijavljivati za ligu odnosno nema maximum za njih dok za seniorske igrace postoji.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 sep 2012, 16:05

20 igraca prijavljeno za ligu, borni "prijavljen" za u21 jer on bez prijave za glavnu ekipu moze igrati u ligi, te je radi toga ustedjeno jedno mjesto.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 sep 2012, 16:10

Zar je teško razumjeti nova pravila UEFE i samim tim FA-a.

Our Barclays Premier League squad:

U21s: Krisztian Adorjan, Yalany Baio, Tyrell Belford, Villyan Bijev, Fabio Borini, Cameron Brannagan, Nathan Burke, Daniel Cleary, Conor Coady, Ryan Crump, Jack Dunn, Suso, John Flanagan, Ryan Fulton, San Gainford, Niall Heaton, Jose Huertas Ortiz, Jordon Ibe, Lloyd Jones, Jordan Lussey, Joseph Maguire, Ryan McLaughlin, Yusuf Mersin, Adam Morgan, Henoc Mukendi, Michael Ngoo, Alex O'Hanlon, Daniel Pacheco, Marc Pelosi, Kristoffer Petersson, Nathan Quirk, Connor Randall, Jack Robinson, Craig Roddan, Stephen Sama, Jonjo Shelvey, Bradley Smith, Jakub Sokolik, Raheem Sterling, Joao Teixeria, Daniel Trickett-Smith, Daniel Ward, Michael Williams, Danny Wilson, Andre Wisdom, Samed Yesil.

Explanatory note: Clubs can name up to 25 players in their Barclays Premier League squads, with no more than 17 players who do not fulfil the 'Home Grown Player' (HGP) criteria. The remainder of the squad, up to a total of 25 players, must be home grown. An HGP means a player who, irrespective of his nationality or age, has been registered with any club affiliated to the Football Association or the Football Association of Wales for a period, continuous or not, of three entire seasons or 36 months prior to his 21st birthday (or the end of the season during which he turns 21).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 sep 2012, 16:15

fera je napisao/la:u 21 se ne moraju prijavljivati za ligu odnosno nema maximum za njih dok za seniorske igrace postoji.
još bolje objašnjenje...

mene samo čudi što rodgers ne forsira coadyja, ne znam jel bio pozvan i na turneju...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 sep 2012, 16:53

Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:u 21 se ne moraju prijavljivati za ligu odnosno nema maximum za njih dok za seniorske igrace postoji.
još bolje objašnjenje...

mene samo čudi što rodgers ne forsira coadyja, ne znam jel bio pozvan i na turneju...
ja sam prosle sezone dosta puta gledao rezerve i nextgen i mogu ti reci da po meni nije bio ni u 5 najboljih igraca.
ove sezone je imao jedan sjajan sut sa pola centra :P cini mi se precku da je pogodio al previse se on na to oslanja i slabo se krece tako da sumnjam da ce i dobiti priliku kod brandana, prije ce biti da ce na posudbu negdje.

rizo da igras vise menađera razumio bi lakse pravila :D ovo u engleskoj je nista u poređenju sa rusijom

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 sep 2012, 18:29

evo igraju njemačka i engleska u-19, tačnije yesil protiv sterlinga i morgana :D

i yesil je zabio svoj prvi gol za u-19 tim :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 sep 2012, 18:44

jonjo pogodio i asistirao za u-21 :D

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 06 sep 2012, 18:46

http://fcjuventus.info/transferi/56-nez ... edije.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:o
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 sep 2012, 18:49

jučer je echo objavio da nismo poslali nikakvu ponudu za njega, a on tvrdi da je odbio, ne znam majke mi...

yesil ponovo zabio :D

2-1 za švabe

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 sep 2012, 19:34

Yesila u prvu odma :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 sep 2012, 19:53

evo i asistencija :D

3-1, pobjeda njemačke.

AllenLFC
Kontakt:

Post Postao/la AllenLFC » 06 sep 2012, 19:55

Jel mozes postaviti golove ,ako nije neki problem ?

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 sep 2012, 20:00

[youtube][/youtube]

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 06 sep 2012, 20:06

to ce biti nasa zvjezda i nas igrac pravi potez BR,samo se nadam da ga necemo ureci,dobit ce on ove sezone da igra u prvom timu .i nadam se da ce tu priliku iskoristiti
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.