Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Situacija sa Alenom je slijedeca. Slovenci ne mogu u rosteru imati dva naturalizovana igraca. Jedan je vec unutra a to je Mirza Begic. Omicu se trebao pasos dati prije 16. godine i on sada na njemu ima zvjezdicu. Medjutim, Slovenci idu logikom da Begic igra jos jedno 3-4 sezone, a onda da Alen uzme to mjesto. Naravno da to Alenu ne odgovara jer u reprezentaciji mozes da napravis velike stvari za svoju karijeru. Male su sanse, ali nije nemoguce. Svakim danom smo sve jaci i jaci, tako da nista ne bi trebalo biti iznenadjenje.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nama je već postalo normalno da nam uzimaju igrače ko kako poželi,pa ljudi komentarišu "da je zafrkati Slovence uzeti im Omića","red je da i mi nekom uzmemo igrača",a momak je iz BiH i da je situacija ovdje normalna on bi igrao za nas oduvjek
Ja o ovim potencijalnim pojačanjima ipak neću suditi dok ih ne vidim kako zapravo igraju,sjećam se kako se pričalo o Goranu Bajiću dok je igrao u Srbijanskoj ligi kako bi nam odlično došao ispod koša,ali eto valjda je odbio da zaigra za nas,poslije nekog vremena on je potpisao za KK Bosnu ja mislio to neki igračina kad ono kloč da ne može biti veći,Zimić je Duncan za njega

Ja o ovim potencijalnim pojačanjima ipak neću suditi dok ih ne vidim kako zapravo igraju,sjećam se kako se pričalo o Goranu Bajiću dok je igrao u Srbijanskoj ligi kako bi nam odlično došao ispod koša,ali eto valjda je odbio da zaigra za nas,poslije nekog vremena on je potpisao za KK Bosnu ja mislio to neki igračina kad ono kloč da ne može biti veći,Zimić je Duncan za njega

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Mi Slovence zafrkati ne možemo
, nemamo mi para moj Dylane, znam ja da ti to znaš, ali provociraš
reptile,kokuze,Gazda utakmicu na youtoube
kako ovo da se skine, šta treba
neki se eror javlja 

reptile,kokuze,Gazda utakmicu na youtoube

kako ovo da se skine, šta treba

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Daj prestanite srati sa tim glupostima. Tip je ubacio 21 poen, ostavi osrce na terenu, igrao gotovo cijelu utakmicu bez zamjene. Šta još treba napraviti??????maximusdecimus je napisao/la:Masic opet spustene glave slusa himnu
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
ja i?maximusdecimus je napisao/la:Masic opet spustene glave slusa himnu
- maximusdecimus
- Kontakt:
@Livnjak, Pauleta
ironija, momci, ironija
ironija, momci, ironija
Sto neki od vas neshvate,
Masic igranjem za Reprezentaciju BIH riskira da ga veliki broj svoji duvnjaka, koji su desnicarski orijentirani osudjuje, vrijedjaju,...
Lako je za Srbina i Hrvata iz Sarajeva igrati za BIH, a za nekoga iz naseg kraja je to veliki korak, koji nazalost donosi puno nezgoda kod domaceg stanovnistva, a vi to neviditi, vdite samo da spusti glavu!
Masic igranjem za Reprezentaciju BIH riskira da ga veliki broj svoji duvnjaka, koji su desnicarski orijentirani osudjuje, vrijedjaju,...
Lako je za Srbina i Hrvata iz Sarajeva igrati za BIH, a za nekoga iz naseg kraja je to veliki korak, koji nazalost donosi puno nezgoda kod domaceg stanovnistva, a vi to neviditi, vdite samo da spusti glavu!
- maximusdecimus
- Kontakt:
ti izgleda ne kontas sta je ironija...imas na wikipediji definicijuLivnjak je napisao/la:Sto neki od vas neshvate,

dodji sebi kad nemas kome, ovo je bilo upuceno papanima koji ce Masicu i drugima naci manu, pa taman da covjek ima 30p, 20a i 48 skokova u prosjeku. malo slabija utakmica i smetati ce im sto covjek ne pjeva himnu

- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
@livnjak: upravu si (nazalost)...
Cuj neznam sta je ironija,...maximusdecimus je napisao/la:ti izgleda ne kontas sta je ironija...imas na wikipediji definiciju![]()
dodji sebi kad nemas kome, ovo je bilo upuceno papanima koji ce Masicu i drugima naci manu, pa taman da covjek ima 30p, 20a i 48 skokova u prosjeku. malo slabija utakmica i smetati ce im sto covjek ne pjeva himnu

ono nije bilo upuceno tebi, nego ocenito!
Zamisljam taman da sandzaklija otpjeva Boze Pravde na utakmici Srbije, nigdje veze!
Što se mene tiče neka uvijek drži glavu spuštenu dok na terenu cijepa trojke. Znam da mu niej lako i odakle dolazi, abd i to će se vremenom promjeniti pa da bude normalno da čovjek rođen u BIH igra za BIH.
Mašić sinoć 5/7 trojke
kući protiv Gruzije 5/8
Vani protiv Rumuna 4/4
Ukupno 16/27 59.3% za 3 poena.
Ima li bolji u kvalifikacijama???????
Mašić sinoć 5/7 trojke
kući protiv Gruzije 5/8
Vani protiv Rumuna 4/4
Masic je statisticki 3. igrac kvalifikacija po procentu suta za tri 67 % ja mislim , ispred njega su 2 igraca mozda sa 2 % vise ali on je od obojice ja mislim sutnuo vise trojki 27 a pogodio je 16 tako nekako ... uglavnomBatko je napisao/la:Što se mene tiče neka uvijek drži glavu spuštenu dok na terenu cijepa trojke. Znam da mu niej lako i odakle dolazi, abd i to će se vremenom promjeniti pa da bude normalno da čovjek rođen u BIH igra za BIH.
Mašić sinoć 5/7 trojke
kući protiv Gruzije 5/8
Vani protiv Rumuna 4/4

Mislim da nema

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne znam da li se neko sjeca, ali Aco kad je dostavio spisak rekao je da ce Opacak i Masic biti izuzetno korisni protiv Gruzije. Prvog nema, ali je drugi vjerovatno nadmasio i Acina ocekivajna. 

Mašić je sigurno najisplativiji igrač koji je zaigrao od svih pojačanja ( uz Zacka ), kao što neko reče, troši malo lopti, što uzme, većinom pogodi,, svaka mu čast.
Mašić je jako bezobrazan dečko.
Iskreno, kad sam čuo da će igrati za našu selekciju, mislio sam da je neki prosjek i da će biti tu i tamo, ali me pozitivno iznenadio. Onako miran, staložen, šut za tri perfektan, kao i slobodna bacanja. Dobili smo odlično, odlično pojačanje. A o Zeki mislim da se sve zna. Protiv Rumunije napraviti pakao u Skenderiji i nadati se da ćemo završiti prvi u grupi, ako Gruzija dobije Latviju, a mislim da to nije nemoguče.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja, koliko se sjecam, da je dominantno misljenje ovdje bilo 'sta ce nam Masic, ne moze za HR zapasti pa evo ga ovamo'. Nije nitko vjerovao Petrovicu da ce biti koristan igrac.
...Život za Široki...
Mislim da po tom pitanju nisam davao mišljenje, te da sam ostao neutralan. U svakom slučaju, drago mi je da je to dominantno mišljenje bilo u krivu, i da " beremo " plodove Antine vještine.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Za nadati se. Mislim da je Gruziji povrijeđen ponos i da če učiniti sve da dobiju Latviju, pa i sudijsku trojku da povezu u avionu. Ovo prozivanje Mašića za neko spuštanje glave dok se intonira himna, pa mi i nemam himnu. Čovjek može da šuti na milion načina, spuštene glave, podignute glave, poza koliko god hoćete. Momak je pokazao igrom koliko želi uspjeh ove reprezentacije. Glupo je raspravljati o ovom, ne shvatam forumaša koji je pokrenuo polemiku oko ovog, ne znam šta to želi dokazati. A već kad spominjete Mašića zašto se niko ne sjeti da je momak dolazio na pripreme, mislim da je bio Bajramović trener u to vrijeme. Momak odradi pripreme, a ovaj ga odstrani i ostavi nekog drugog koji je doša posljednji dan priprema. Momak vidio da nema koristi odazivati se ako će ishod biti uvijek isti. Tako da ne pričate da mu je ovo rezervna opcija. I pustite se glupih priča, momak nije zaslužio niti jednu zamjerku, samo nenormalna osoba može tražiti dlaku u jajetu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: AdinTR, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Iniesta12, kupus army, L-Train, perun, TripleThreat i 65 gostiju.