Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la neno#4 » 06 sep 2012, 12:21

Situacija sa Alenom je slijedeca. Slovenci ne mogu u rosteru imati dva naturalizovana igraca. Jedan je vec unutra a to je Mirza Begic. Omicu se trebao pasos dati prije 16. godine i on sada na njemu ima zvjezdicu. Medjutim, Slovenci idu logikom da Begic igra jos jedno 3-4 sezone, a onda da Alen uzme to mjesto. Naravno da to Alenu ne odgovara jer u reprezentaciji mozes da napravis velike stvari za svoju karijeru. Male su sanse, ali nije nemoguce. Svakim danom smo sve jaci i jaci, tako da nista ne bi trebalo biti iznenadjenje.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 sep 2012, 12:27

Nama je već postalo normalno da nam uzimaju igrače ko kako poželi,pa ljudi komentarišu "da je zafrkati Slovence uzeti im Omića","red je da i mi nekom uzmemo igrača",a momak je iz BiH i da je situacija ovdje normalna on bi igrao za nas oduvjek :lol:

Ja o ovim potencijalnim pojačanjima ipak neću suditi dok ih ne vidim kako zapravo igraju,sjećam se kako se pričalo o Goranu Bajiću dok je igrao u Srbijanskoj ligi kako bi nam odlično došao ispod koša,ali eto valjda je odbio da zaigra za nas,poslije nekog vremena on je potpisao za KK Bosnu ja mislio to neki igračina kad ono kloč da ne može biti veći,Zimić je Duncan za njega :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 sep 2012, 12:35

Mi Slovence zafrkati ne možemo :? , nemamo mi para moj Dylane, znam ja da ti to znaš, ali provociraš :lol:

reptile,kokuze,Gazda utakmicu na youtoube ;)
kako ovo da se skine, šta treba :? neki se eror javlja :twisted:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 06 sep 2012, 12:37

maximusdecimus je napisao/la:Masic opet spustene glave slusa himnu :roll:
Daj prestanite srati sa tim glupostima. Tip je ubacio 21 poen, ostavi osrce na terenu, igrao gotovo cijelu utakmicu bez zamjene. Šta još treba napraviti??????
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 06 sep 2012, 12:41

maximusdecimus je napisao/la:Masic opet spustene glave slusa himnu :roll:
ja i?

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 06 sep 2012, 12:49

Sto neki od vas neshvate,

Masic igranjem za Reprezentaciju BIH riskira da ga veliki broj svoji duvnjaka, koji su desnicarski orijentirani osudjuje, vrijedjaju,...

Lako je za Srbina i Hrvata iz Sarajeva igrati za BIH, a za nekoga iz naseg kraja je to veliki korak, koji nazalost donosi puno nezgoda kod domaceg stanovnistva, a vi to neviditi, vdite samo da spusti glavu!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 06 sep 2012, 12:54

Livnjak je napisao/la:Sto neki od vas neshvate,

Masic igranjem za Reprezentaciju BIH riskira da ga veliki broj svoji duvnjaka, koji su desnicarski orijentirani osudjuje, vrijedjaju,...

Lako je za Srbina i Hrvata iz Sarajeva igrati za BIH, a za nekoga iz naseg kraja je to veliki korak, koji nazalost donosi puno nezgoda kod domaceg stanovnistva, a vi to neviditi, vdite samo da spusti glavu!
ti izgleda ne kontas sta je ironija...imas na wikipediji definiciju :lol:
dodji sebi kad nemas kome, ovo je bilo upuceno papanima koji ce Masicu i drugima naci manu, pa taman da covjek ima 30p, 20a i 48 skokova u prosjeku. malo slabija utakmica i smetati ce im sto covjek ne pjeva himnu :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 sep 2012, 12:56

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 06 sep 2012, 13:08

maximusdecimus je napisao/la:ti izgleda ne kontas sta je ironija...imas na wikipediji definiciju :lol:
dodji sebi kad nemas kome, ovo je bilo upuceno papanima koji ce Masicu i drugima naci manu, pa taman da covjek ima 30p, 20a i 48 skokova u prosjeku. malo slabija utakmica i smetati ce im sto covjek ne pjeva himnu :lol:
Cuj neznam sta je ironija,... :roll:

ono nije bilo upuceno tebi, nego ocenito!

Zamisljam taman da sandzaklija otpjeva Boze Pravde na utakmici Srbije, nigdje veze!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 sep 2012, 13:11

Što se mene tiče neka uvijek drži glavu spuštenu dok na terenu cijepa trojke. Znam da mu niej lako i odakle dolazi, abd i to će se vremenom promjeniti pa da bude normalno da čovjek rođen u BIH igra za BIH.

Mašić sinoć 5/7 trojke
kući protiv Gruzije 5/8
Vani protiv Rumuna 4/4

Ukupno 16/27 59.3% za 3 poena.

Ima li bolji u kvalifikacijama???????

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 sep 2012, 13:16

Batko je napisao/la:Što se mene tiče neka uvijek drži glavu spuštenu dok na terenu cijepa trojke. Znam da mu niej lako i odakle dolazi, abd i to će se vremenom promjeniti pa da bude normalno da čovjek rođen u BIH igra za BIH.

Mašić sinoć 5/7 trojke
kući protiv Gruzije 5/8
Vani protiv Rumuna 4/4

Ukupno 16/27 59.3% za 3 poena.

Ima li bolji u kvalifikacijama???????
Masic je statisticki 3. igrac kvalifikacija po procentu suta za tri 67 % ja mislim , ispred njega su 2 igraca mozda sa 2 % vise ali on je od obojice ja mislim sutnuo vise trojki 27 a pogodio je 16 tako nekako ... uglavnom :D Zack je ja mislim 2 po procentu suta za 2 ( iznenadjujuce popravio je to u ova 2 meca ) onda prvi je po broju asistencija , a mirza je drugi po prosjeku poena ispred njega je neki retard ima vise za 0,2 mislim da bi mirza dobrom partijom protiv ruminije mogo zauzeti prvo mjesto. Svakako ohrabrujuci podatci , nisam gledao ostale statistike koje su na timskom nivou ne sumnjam da smo mozda u nekoj statistici takodje prvi drugi , a siguran sam da smo za sad najefikasnija ekipa kvalifikacija...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 sep 2012, 13:17

Mislim da nema :roll: :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 06 sep 2012, 13:19

Ne znam da li se neko sjeca, ali Aco kad je dostavio spisak rekao je da ce Opacak i Masic biti izuzetno korisni protiv Gruzije. Prvog nema, ali je drugi vjerovatno nadmasio i Acina ocekivajna. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 sep 2012, 13:24

Mašić je sigurno najisplativiji igrač koji je zaigrao od svih pojačanja ( uz Zacka ), kao što neko reče, troši malo lopti, što uzme, većinom pogodi,, svaka mu čast.

High

Post Postao/la High » 06 sep 2012, 13:29

Mašić je jako bezobrazan dečko. :D Iskreno, kad sam čuo da će igrati za našu selekciju, mislio sam da je neki prosjek i da će biti tu i tamo, ali me pozitivno iznenadio. Onako miran, staložen, šut za tri perfektan, kao i slobodna bacanja. Dobili smo odlično, odlično pojačanje. A o Zeki mislim da se sve zna. Protiv Rumunije napraviti pakao u Skenderiji i nadati se da ćemo završiti prvi u grupi, ako Gruzija dobije Latviju, a mislim da to nije nemoguče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 sep 2012, 13:31

Ja, koliko se sjecam, da je dominantno misljenje ovdje bilo 'sta ce nam Masic, ne moze za HR zapasti pa evo ga ovamo'. Nije nitko vjerovao Petrovicu da ce biti koristan igrac.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 sep 2012, 13:33

Mislim da po tom pitanju nisam davao mišljenje, te da sam ostao neutralan. U svakom slučaju, drago mi je da je to dominantno mišljenje bilo u krivu, i da " beremo " plodove Antine vještine.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 06 sep 2012, 13:41

Za nadati se. Mislim da je Gruziji povrijeđen ponos i da če učiniti sve da dobiju Latviju, pa i sudijsku trojku da povezu u avionu. Ovo prozivanje Mašića za neko spuštanje glave dok se intonira himna, pa mi i nemam himnu. Čovjek može da šuti na milion načina, spuštene glave, podignute glave, poza koliko god hoćete. Momak je pokazao igrom koliko želi uspjeh ove reprezentacije. Glupo je raspravljati o ovom, ne shvatam forumaša koji je pokrenuo polemiku oko ovog, ne znam šta to želi dokazati. A već kad spominjete Mašića zašto se niko ne sjeti da je momak dolazio na pripreme, mislim da je bio Bajramović trener u to vrijeme. Momak odradi pripreme, a ovaj ga odstrani i ostavi nekog drugog koji je doša posljednji dan priprema. Momak vidio da nema koristi odazivati se ako će ishod biti uvijek isti. Tako da ne pričate da mu je ovo rezervna opcija. I pustite se glupih priča, momak nije zaslužio niti jednu zamjerku, samo nenormalna osoba može tražiti dlaku u jajetu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, Cwirek, Kaunas, perun, riki46 i 27 gostiju.