Evo da i ja dam komentar poslije prespavane noci. Nisam smjeo sinoc mozda bi dobio ban vrijedjajuci ove sto komentarisu nase igrace.
Kako vas samo nije sramota? Pa ako ste bolji sta radite 12 sati za tastaturom? Kako vas nije stid nazivati nase igrace da su odroni, sljam,.. i ostale ruzne rijeci.
Puno vas komentarise Sinanovica. Da li ste vi upoznati sa ljudima visokim 2.20 i preko? Takvi ljudi jako tesko skacu. Njega mozda malo zeza tezina, Treba jos malo da se udeblja da ga nemogu ovi centri drugih ekipa gurati kako hoce i da, treba mu drskost. Sinoc se primjetilo da se boji Zaze. Njegova srcanost ga vodi do faula i tehnicki. Ja sam siguran 100% da nebi niko rekao nista da je Teletovic ono sinoc uradio. Samo bi napisali nije ti to trebalo i tako slicno. Posle se pitate zasto neki igraci nece da igraju za reprezentaciju. Sinanovic nam je jedini centar koji se moze nazvati centrom. Prosli eurobasket nismo ga nikako ni imali. Teletovic nam je bio centar.
Sad ste se vi neki nasli da pametujete kako treba da igra jedan centar. Boze me sacuvaj pa ustanite sa stolice i pravac dvorana. Mozda se u vama krije neki talenat.
Svaku utakmicu drugi igrac je kritikovan (blago receno kritikovan). Prva 2-3 kola Djedovic je bio svjetska klasa, zadnja 2 kola ne zasluzuje poziv

. Kikanovic je bio prije 2-3 kola antikosarkas za kojeg je vrh igrati u Slobodi diti a sinoc je vrhunski kosarkas. I tako dalje i tako dalje..
Kako ljudi ne razumiju da igraci nemogu igrati 8 utakmica u istom ritmu. Moras praviti greske..
Ali nekima je ovdje jedino bitno doci posle utakmice naje*at se matere igracima i otici na u kafanu nalokat se i kuci. I on kao ispao pametan sto je Sinanovica nazvao debilom il sta ti ja znam kakvom rijecu.
Admini bi trebali poraditi na ovim pacijentima. Svako ima pravo na misljenje to nema govora ali nema pravo nazivati igrace nase reprezentacije takvim rijecima.
Hvala Mirzi, hvala Nedzadu, hvala Zacku, hvala Nihadu, hvala Elmedinu, hvala Anti, hvala Aci i hvala svim ostalim koji su dio ovog tima.
A vi pacijenti koji vrijedjate reprezentativce sramotite se i idite raditi nesto pametno a ne provoditi 12 sati uz tastaturu.