Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 sep 2012, 01:30

JTS je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:To kada se pravdao skolskim obavezama i svadjao se sa Slovencima Omu sretnem dan poslije toga decko bio sa dragom u disku u Kalesiji uzivao boli ga briga. :lol:
Znaš li ti možda šta više o tome ..kakva su njegova razmišljanja oko eventualnog igranja za reprezentaciju BiH ?
Mah kazem ti bilo je razgovora, ostalo je na Alenu nije vise do nas ali i on i njegov "menađer" je valjda skontao gdje mu je bolje. Sta ce biti vidjecemo, ali jedno je sigurno Slovenci morace da se odreknu jednog :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 sep 2012, 01:35

TaRgEt_ je napisao/la:
JTS je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:To kada se pravdao skolskim obavezama i svadjao se sa Slovencima Omu sretnem dan poslije toga decko bio sa dragom u disku u Kalesiji uzivao boli ga briga. :lol:
Znaš li ti možda šta više o tome ..kakva su njegova razmišljanja oko eventualnog igranja za reprezentaciju BiH ?
Mah kazem ti bilo je razgovora, ostalo je na Alenu nije vise do nas ali i on i njegov "menađer" je valjda skontao gdje mu je bolje. Sta ce biti vidjecemo, ali jedno je sigurno Slovenci morace da se odreknu jednog :lol:
A ko je drugi ?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 sep 2012, 01:37

Ma ja mislim da će zaigrati za BiH ..na Eurobasketu smo, pravimo ekipu za budućnost, on bi bio vrlo važan dio te ekipe. Još što kaže Mahmutović da bi pješke išao do Ljubljane po njega, valjda će to cjeniti Omić, kao i napore KSBiH da ga vratimo kući.

Ali ako njega uzmemo, Slovenci će pobudalit' ..Preldžić, Nurkić, Omić :lol:
Bez kakva tri igrača bi ostali :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 06 sep 2012, 01:58

ibrahimovic8 je napisao/la:ima li ljudi neko link da se pogleda citava utakmica? molim vas!:)
GUZIJA :mrgreen: - BOSNA I HERCEGOVINA 103-107
(suge nemaju semafora kod rezultata)

slika

Linkza download cijele tekme:

Kod: Označi sve

https://rapidshare.com/#!download|546p12|11767553|kosarka-gruzija-bih-5sep2012.avi|874074|0|0
HVALA BECKOJ RAJI I HVALA CILETU NA SNIMKU TEKME 8-) 8-)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 sep 2012, 02:21

reptil je napisao/la:
ibrahimovic8 je napisao/la:ima li ljudi neko link da se pogleda citava utakmica? molim vas!:)
GUZIJA :mrgreen: - BOSNA I HERCEGOVINA 103-107
(suge nemaju semafora kod rezultata)

slika

Linkza download cijele tekme:

Kod: Označi sve

https://rapidshare.com/#!download|546p12|11767553|kosarka-gruzija-bih-5sep2012.avi|874074|0|0
HVALA BECKOJ RAJI I HVALA CILETU NA SNIMKU TEKME 8-) 8-)
Joj semafor mi **** mater totalno , citavu tekmu pokusavam skontat kolko jos ima a nikako galama oko mene ne cujem tv a nezz kolko je do kraja XD

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 sep 2012, 06:53

lumani je napisao/la:
RajKoothrappali je napisao/la:Čini mi se da kad je Caja jednom igrala protiv Khimkia, Teletovića zadržali na aerodromu zbog vize i ovaj iz inata dodje s aerodroma direkt u dvoranu i utrpa im kišu poena :D . Nadam se da će mu inat proradit' i večeras :D .

Inače večeras očekujem poraz iz dva razloga:

1. zbog kratkog rostera, umora i izostanka Peršića,
2. da sebe pripremim adekvatno (tj. ne očekujem ništa), da se ne bih nervirao kao većinom dosad. Dobiću šećer, a mlad sam još jbg :D

Mirza uvjek moze utrpati i kada igra lose,ali dosta bitniji je za nas Nihad i Kikanovih nekih 15 poena.

To su moje najave prije utakmice.,Mirza po obicaju,mada su igrali paklenu odbranu`´ali oni sutevi pored2,3 bloka pa nad igracem ,prave ga vanseriskim igracem..Nihad je se Popravio,Kikan ubacio to sto sam trazio..Crnog nikada ne spominjem,njegovi su drugi zadatci a kada je raspolozen zna i on zabiti!!Ante kada je sam ubada...Pohvala i za Arcija koji je odigrao utakmicu karijere kojem je Aco dozvolio i dao slobodu..Za kraj, Aco hvala ti za sve,majstor si svog posla!!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 06 sep 2012, 07:28

[youtube][/youtube]
Ko ima vremena neka se prisjeti velicanstvene pobjede iz Splita i uporedi je sa ovom sinocnjom.
BosnaE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 sep 2012, 08:49

svaka čast..odgledao 2.pol...suci počeli srat na kraju mislio sam nema ovo šanse..

ali izvukoše momci pobjedu odlično..

mislim da je bh jedina repka gdje play prevede loptu, da ju visokom igraču koji vodi napad (teletović) :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 06 sep 2012, 09:48

ne znam stvarno sta da napisem, osim da sam naravno presretan zbog ove pobjede.
da smo uzgubili, sto se moglo vrlo lako desit, bilo bi mi jako krivo. ne zbog poraza, nego zbog katastrofalnog sudjenja u zadnjih 5 minuta. bukvalno su sudije zaustavljale vrijeme i slale gruzijce na liniu slobodnih bacanja. stvarno ne pamtim kad sam zadnji put bio toliko bijesan i pojo bi se da smo na kraju izgubiil.

prije svega i ifiba bi trebala malo razmislit kada je u pitanju raspored sudija. sudija iz turske i iz srbije nemaju tu sta trazit, s obzirom na to, da su nam do juce srbija i turska bili neki konkurenti, kada ja u pitanju to 3. mjesto.
bili su katastrofalni.

ali ovaj put je sreca bila na nasoj strani!

hvala vam, momci! uljepsali ste mi dan, sedmici, ma i cijeli mjesec!

PS: malo prije procitah ove postove tokom utakmice. stvarno nevjerovatno, sta ljudi pisu i kako blate ove nase momke. nadam se da ne citaju ovaj forum

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 06 sep 2012, 10:13

Evo da i ja dam komentar poslije prespavane noci. Nisam smjeo sinoc mozda bi dobio ban vrijedjajuci ove sto komentarisu nase igrace.

Kako vas samo nije sramota? Pa ako ste bolji sta radite 12 sati za tastaturom? Kako vas nije stid nazivati nase igrace da su odroni, sljam,.. i ostale ruzne rijeci.

Puno vas komentarise Sinanovica. Da li ste vi upoznati sa ljudima visokim 2.20 i preko? Takvi ljudi jako tesko skacu. Njega mozda malo zeza tezina, Treba jos malo da se udeblja da ga nemogu ovi centri drugih ekipa gurati kako hoce i da, treba mu drskost. Sinoc se primjetilo da se boji Zaze. Njegova srcanost ga vodi do faula i tehnicki. Ja sam siguran 100% da nebi niko rekao nista da je Teletovic ono sinoc uradio. Samo bi napisali nije ti to trebalo i tako slicno. Posle se pitate zasto neki igraci nece da igraju za reprezentaciju. Sinanovic nam je jedini centar koji se moze nazvati centrom. Prosli eurobasket nismo ga nikako ni imali. Teletovic nam je bio centar.

Sad ste se vi neki nasli da pametujete kako treba da igra jedan centar. Boze me sacuvaj pa ustanite sa stolice i pravac dvorana. Mozda se u vama krije neki talenat.

Svaku utakmicu drugi igrac je kritikovan (blago receno kritikovan). Prva 2-3 kola Djedovic je bio svjetska klasa, zadnja 2 kola ne zasluzuje poziv :shock: . Kikanovic je bio prije 2-3 kola antikosarkas za kojeg je vrh igrati u Slobodi diti a sinoc je vrhunski kosarkas. I tako dalje i tako dalje..

Kako ljudi ne razumiju da igraci nemogu igrati 8 utakmica u istom ritmu. Moras praviti greske..

Ali nekima je ovdje jedino bitno doci posle utakmice naje*at se matere igracima i otici na u kafanu nalokat se i kuci. I on kao ispao pametan sto je Sinanovica nazvao debilom il sta ti ja znam kakvom rijecu.

Admini bi trebali poraditi na ovim pacijentima. Svako ima pravo na misljenje to nema govora ali nema pravo nazivati igrace nase reprezentacije takvim rijecima.

Hvala Mirzi, hvala Nedzadu, hvala Zacku, hvala Nihadu, hvala Elmedinu, hvala Anti, hvala Aci i hvala svim ostalim koji su dio ovog tima.

A vi pacijenti koji vrijedjate reprezentativce sramotite se i idite raditi nesto pametno a ne provoditi 12 sati uz tastaturu.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 06 sep 2012, 10:21

Svaka cast momci, tako se igra za svoju drzavu!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 sep 2012, 10:34

Ja stvarno ne mogu da vjerujem kakva atmosfera vlada ovdje.
Jedni igrače proglašavaju nekakvim poluigračima nakon jedne utakmice, poraza protiv Latvije(gdje su zaista odigrali loše),drugima to smeta a opet i oni na osnovu jedne pobjede(Gruzija) igrače dižu u nebesa.
Dakle,
-poraz protiv Latvije mnogima je bio dovoljan razlog da ovu skupinu igrača proglasi bezvrijednima
-pobjeda protiv Gruzije je mnogima razlog da tu skupinu igrača diže u nebesa i pjeva im hvalopspjeve

Nisu u pravu ni jedni ni drugi.

Treba gledati učinak na duže staze,ova reprezentacija je otišla na europsko prvenstvo,da nije osramotila bi se i bila vrijedna prezira,ako na europskom bude samo pasivni posmatrač znači da nit smrdi nit miriše,ostvarila je ono što i jeste realna mogućnost i kraj,ako pak prođu u drugu fazu napravit će podvig i rezultat za svaku hvalu.
Toliko od mene.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 06 sep 2012, 10:36

Uredu je kritikovati. Nekad kritike dobro dodju ali nazivati ih svakakvim rijecima nema smisla.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 sep 2012, 11:17

Jel iko primjetio da smo drugo poluvrijeme ih dobili u skokovima?
16:13, al su nas prvo nadskakali 39:14. :lol:

Drugo poluvrijeme 67 poena, malo li je? :o

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 sep 2012, 11:38

Buducnost je napisao/la:Evo da i ja dam komentar poslije prespavane noci. Nisam smjeo sinoc mozda bi dobio ban vrijedjajuci ove sto komentarisu nase igrace.

Kako vas samo nije sramota? Pa ako ste bolji sta radite 12 sati za tastaturom? Kako vas nije stid nazivati nase igrace da su odroni, sljam,.. i ostale ruzne rijeci.

Puno vas komentarise Sinanovica. Da li ste vi upoznati sa ljudima visokim 2.20 i preko? Takvi ljudi jako tesko skacu. Njega mozda malo zeza tezina, Treba jos malo da se udeblja da ga nemogu ovi centri drugih ekipa gurati kako hoce i da, treba mu drskost. Sinoc se primjetilo da se boji Zaze. Njegova srcanost ga vodi do faula i tehnicki. Ja sam siguran 100% da nebi niko rekao nista da je Teletovic ono sinoc uradio. Samo bi napisali nije ti to trebalo i tako slicno. Posle se pitate zasto neki igraci nece da igraju za reprezentaciju. Sinanovic nam je jedini centar koji se moze nazvati centrom. Prosli eurobasket nismo ga nikako ni imali. Teletovic nam je bio centar.

Sad ste se vi neki nasli da pametujete kako treba da igra jedan centar. Boze me sacuvaj pa ustanite sa stolice i pravac dvorana. Mozda se u vama krije neki talenat.

Svaku utakmicu drugi igrac je kritikovan (blago receno kritikovan). Prva 2-3 kola Djedovic je bio svjetska klasa, zadnja 2 kola ne zasluzuje poziv :shock: . Kikanovic je bio prije 2-3 kola antikosarkas za kojeg je vrh igrati u Slobodi diti a sinoc je vrhunski kosarkas. I tako dalje i tako dalje..

Kako ljudi ne razumiju da igraci nemogu igrati 8 utakmica u istom ritmu. Moras praviti greske..

Ali nekima je ovdje jedino bitno doci posle utakmice naje*at se matere igracima i otici na u kafanu nalokat se i kuci. I on kao ispao pametan sto je Sinanovica nazvao debilom il sta ti ja znam kakvom rijecu.

Admini bi trebali poraditi na ovim pacijentima. Svako ima pravo na misljenje to nema govora ali nema pravo nazivati igrace nase reprezentacije takvim rijecima.

Hvala Mirzi, hvala Nedzadu, hvala Zacku, hvala Nihadu, hvala Elmedinu, hvala Anti, hvala Aci i hvala svim ostalim koji su dio ovog tima.

A vi pacijenti koji vrijedjate reprezentativce sramotite se i idite raditi nesto pametno a ne provoditi 12 sati uz tastaturu.

Nemoj se mnogo obazirati na te Pacijente..Sva sreca pa nas ima 5,6 sto pratimo po cjelu godinu zbivanja oko repke.Ali je malo cudno,koliko novih strucnjaka se pojavi u zadnje 2,3 sedmice..Samo jucer sam procitao barem 4,5 puta da ginemo najmanje 20 razlike..Naprijed BIH.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 06 sep 2012, 11:42

[youtube][/youtube]
Kindže, kindže...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 sep 2012, 11:53

Igra klikera u podrumu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 sep 2012, 12:09

Omic je izjavio da za sada ostaje pod zastavom Slo., jer su mu mnogo dali do sada. Nakon razgovora sa vodstvom KS, posebno direktorom repke (koji mu za sada ne odg. na tel. pozive) mnogo vise ce se znati. Priznao je da su ga nasi zvali nekoliko puta, ali nista vise. Inace, dobijemo li njega na konju smo..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 7 gostiju.