Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 sep 2012, 19:52

Ne skontah sta je to bilo s Acom?Samo izasao poslije tekme,bez da se pozdravio sa svim onim s.upcima ili?

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 05 sep 2012, 19:53

ljudi ja jos sebi ne mogu doci,kikan bez promasaja :shock: zeko standardno feenomenalan, masic 20 i kusur poena uz strasan procenat suta, avdabegovicu skiDAm kapu, i najvece je iznenadjenje jer onakvu predstavu niko nije ocekivao,nihad me najvise iznervirao ali par trica kad su svi stali i ono 2+1 su nas izvadili,nedzad 7 skokova, i za kraj covjek-bog, kralj,šah, ajatolah MIRZA ,veliki naklon covjeku ima sve predizpozicije da bude najbolji kosarkas BiH od nezavisnosti,smirenost,odgovornost i najvaznije realizacija, pravi vodja ova ekipe.Svaka cast i aci sto je sve ovo uklopio i sto je na ovakav nacin iznenadio gruzijce, danas mnogo vise rotiranja u ekipi i bilo je odlicno.
HVALA VAM, NE PAMTIM KAD SAM OVAKO BIO PONOSAN NA NAS DRZAVNI TIM.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 05 sep 2012, 19:53

refkec je napisao/la:daj molim vas ako je neko u mogucnosti da stavi snimku utakmice ili da mi kaze mozel se igdje naci

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 05 sep 2012, 19:55

Kuko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da imamo 5 licnih vise + tehnicka. Oni milion zicera pogodili, slobodno ulaze u reket, mi trice preko ruke, a na kraju ispade mi igrali agresivniju odbranu. Ako to nije pokazatelj kakvo je sudjenje bilo veceras onda ja ne znam sta je. Mirza u dvije utakmice odigra 4/4 na nivou Kobe-a (bez lazne skromnosti), i dok je protiv Holandije bilo i laganih poena, ovdje to nije slucaj. Uvijek dva igraca na njemu, nedaju mu mrdnuti, i opet im utrpa 25 poena, fascinantno. Svaka cast i za slobodna, u Caji je samo izbacivao, ono u stilu *ebo jedan poen, ovdje svako slobodno, duga koncentracija, sto daje rezultata na svim mecevima. Masic je pravi igrac kojeg trebamo uz Mirzu, kad god se ovakve odbrane igraju, dobar protok lopte, ostaviti ga samog i trica ide samo tako.

U jednom trenutku bili smo pogubljeni, ali nas je Zeko individualnim kvalitetom ostavio u igri. Kikanovic i Masic su skoro sve pogodili, a Djedovic bio sasvim solidan. Nurkic se odlicno borio s njihovim centrima, jednom ga je Zaza na iskustvo uzeo, ali sam prezadovoljan njegovom odbranom, posebno kad pogledam kako ih Sinan pusta da rade sta hoce. Jos plus tehnicka, Aco ih pusta, vidi da kradu ali nama sve ulazi, na korak smo do pobjede, a onda Sinan pravi gluposti. Na kraju se sve dobro zavrsilo zahvaljujuci velikom MIRZI TELETOVICU.

Ako dobijemo Rumuniju potreban nam je jedan poraz Latvije za prvo mjesto, prema prikazanom oni su ekipa koja je najbolje odradila ove kvalifikacije u nasoj grupi i ne bi me cudilo da hladno dobiju i Gruziju. Ukoliko ne izgube ni jedan od dva meca, a mi dobijemo Rumuniju, 2. smo. Drugi mozemo biti i uz opciju da izgubimo od Rumunije, ali opet da Latvija dobije Gruziju.

Mislim da ce latvija dobit gruziju jer igraju kod kuce a i gruzija poslije vake utakmice tesko se moze vratiti i odigrati dobro protiv ekipe koja je suterski uvjek raspolozena al gruzija ima naklonjenost sudija i srece
Zadnja izmjena: king33, dana/u 05 sep 2012, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 05 sep 2012, 19:55

Moja Web tv, imas sa strane pregled programa, klikni na utakmicu i gledaj :D
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#" onclick="window.open(this.href);return false;

Od 10 minute pocinje utakmica.
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 05 sep 2012, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 05 sep 2012, 19:56

Nisam gledao tekmu, nisam bio u mogučnosti tek ću sada ali

SVAKA ČAST MOMCI
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 05 sep 2012, 19:57

Da se ne zaboravi, BRAVO AVDIBEGOVIĆU, naklon do poda.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 05 sep 2012, 19:59

TheVerminator je napisao/la:
Respect Saša. ;)
Svaka cast :), srce mi ogromno bude kada vidim ovakve stvari :).

High

Post Postao/la High » 05 sep 2012, 20:00

I mene je Avdibegović iznenadio (pozitivno). Svaka čast svima, zaista. Ovo mi je jedna od dražih utakmica reprezentacije. I davno sam rekao da ćemo prije sa košarkašima na veliko takmičenje, nego sa ovom generacijom fudbalera.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 05 sep 2012, 20:00

slika

ja sta sam mu sve opsovao :lol: :lol: :lol: :twisted:
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 05 sep 2012, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 05 sep 2012, 20:02

bazeni je napisao/la:
refkec je napisao/la:daj molim vas ako je neko u mogucnosti da stavi snimku utakmice ili da mi kaze mozel se igdje naci
biti ce tekma bit ce ;) danas ili sutra u toku dana ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 sep 2012, 20:03

Nego samo da vidim da li ima euforije?

Zbog ovoga volim ove stvari i zbog ovoga volim kada bduem upravu. Danima smo nekolicina i ja ovdje branili ove ljude i na kraju se isplatilo. Isplatilo se.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 05 sep 2012, 20:03

Spriječio me je posao da gledam PRVO pol. i ko god ima paket moja tv, moze vratiti unazad do veceras (do ponoci) i gledati utakmicu. Moze se gledati od prve minute....

Čestitke nasim momcima, i izvinjavam se svim na forumu, sto sam smarao sa tim, ko je LOŠ, ko je UŽAS, ko nam BRUKA reprezentaciju....A'L mi je NAJJJVISE drago sto su me igraci demantovali, i sto su KONACNO pokazali timsku igru !!!

PS. Nismo mi toliko igrali dobro,koliko su se oni ispromasivali :D

TIMSKU IGRU + SKOK ....da kazem jos jednom + SKOOOOOOOK ! :D :D :D
Kindže, kindže...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 sep 2012, 20:05

I jedno pitanje,gdje je LBJ MVP da nam kaze ko im je falio? :? :?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 sep 2012, 20:06

Dylan Dog je napisao/la:Mi smo oduvjek imali problema sa defanzivnim skokom,a danas smo zbog njega utakmicu koju smo trebali dobiti 20 razlike(da smo imali iole normalan defanzivni skok) rješavali u zadnjim sekundama.Danas smo se izvukli,ali ovako se ne može više.
Nadam se da su to uvidjeli u savezu,da će pronaći riješenje,Alen Omić,visok 217 cm,odbio se odazvati u reprezentaciju Slovenije,dakle gospodo iz saveza,vaša odgovornost je da ga dovedete u BiH reprezentaciju.

Omić je broj 10,on je u akciji od 00:54 i od 01:36
[youtube][/youtube]
i savez je bio u sloveniji, a omic je rekao da se djelomicno sredilo sa slovencima i da se nesredi odakle ti ideja da ce slovenci pustiti takav potencijal
lako je pricati tesko je uraditi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 05 sep 2012, 20:06

Sve ovo bi bilo samo san da nije bilo ovog supermena,Haruna Mahmutovića. Jedan veliki borac, Bosančina, institucija.

slika

Hvala ti za sve!!!
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 05 sep 2012, 20:07

AboveTheLaw je napisao/la:Moja Web tv, imas sa strane pregled programa, klikni na utakmicu i gledaj :D
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#" onclick="window.open(this.href);return false;

Od 10 minute pocinje utakmica.
Je li ovo besplatno? Imam Moju TV. Ako jest kako se ovo pokrene? :D

Sad ne treba kritikovati igrace na nekim potezima. :mrgreen:

Jos poraditi na obrani + doce jos igraca(povrijedjeni + neki novi)= sjajne partije na EUROBASKETU 2013 :D :D :D

Avdibegovic me iznenadio, pozitivno. Masic sjajan, treba za njega akcije pravit, za Mirzu ne treba jer ih on sam sebi pravi :mrgreen:

BRAVO BIH :!: :!: :!: :!: :!:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 sep 2012, 20:07

Melo15 je napisao/la:I jedno pitanje,gdje je LBJ MVP da nam kaze ko im je falio? :? :?
Ne sikiraj se. Cim se izgubi utakmica tu su.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 sep 2012, 20:07

Adibhf88 je napisao/la:Spriječio me je posao da gledam PRVO pol. i ko god ima paket moja tv, moze vratiti unazad do veceras (do ponoci) i gledati utakmicu. Moze se gledati od prve minute....

Čestitke nasim momcima, i izvinjavam se svim na forumu, sto sam smarao sa tim, ko je LOŠ, ko je UŽAS, ko nam BRUKA reprezentaciju....A'L mi je NAJJJVISE drago sto su me igraci demantovali, i sto su KONACNO pokazali timsku igru !!!

PS. Nismo mi toliko igrali dobro,koliko su se oni ispromasivali :D

TIMSKU IGRU + SKOK ....da kazem jos jednom + SKOOOOOOOK ! :D :D :D
Ja kakvu ti NEBULOZU sad napisa i osta ziv!! :o Cuj nismo toliko dobro igrali???Da li si ti svjestan sta znaci u evropskoj kosarci zabiti 107p samo u regularnom toku? :shock: Na stranu sad svi problemi sa skokom i odbranom...

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 05 sep 2012, 20:08

DejaNMG je napisao/la:Ok, treba nam plej, pozvan je iz nase lige, ali zar nema boljih kod nas u ligi, mozda Armin Avdibegovic?
Ovo sam napisao kad je pozvan Adamovic, i nakon nekog vremena Arci ulazi u repku!
Srce mi je puno zbog njega, Arci voli te tvoj Mrkonjic! :D
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, CAGarfia, Homelander, Proximic i 29 gostiju.