FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nikola Stanisic sutra vec moze da igra! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
konacno..fala ti Boze...sa kim su ono jos bili problemi vezani za papirologiju..znam da jos neko nije mogao igrati...ahmetspahicProbisvjet je napisao/la:Nikola Stanisic sutra vec moze da igra!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa konacno vise ebo ga titostaragarda je napisao/la:konacno..fala ti Boze...sa kim su ono jos bili problemi vezani za papirologiju..znam da jos neko nije mogao igrati...ahmetspahicProbisvjet je napisao/la:Nikola Stanisic sutra vec moze da igra!..tako nesto

nije Ahmetspahic nego Ahmetovic,sumnjam da ce nam bit od neke velike pomoci,jer sam cuo da je totalno nespreman,a on sa svojih 50-tak kila u ovoj ligi nije nigdje dospio.nadam se da ce me demantovat

-
- Interni moderator
- Kontakt:
a ja one hercegovacke sline...inace..zato bi jedino i vrijedilo igrat ovaj kup..da izvucemo babine ili ove druge...kakav bi to bio praznik na TusnjuUltras1921 je napisao/la:Izvlačenje parova Kupa Bosne i Hercegovine zakazano je za četvrtak u 12:00 sati. U bubnju će se naći 32 najbolje bh. ekipe a titulu najboljeg brani sarajevski Željezničar.
Iz nekog razloga, volio bih vas za protivnika

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Joj ja kontam ko je sad Nikola Stanisic, Stansia Nikolic jbtProbisvjet je napisao/la:Nikola Stanisic sutra vec moze da igra!

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma malo to on nama da nas ko zbuni
...dobro je neka Stane vakat je da proigra ...kako sam cuo na krilu ce igrat?

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka ti je dala!MakeTZ je napisao/la:Joj ja kontam ko je sad Nikola Stanisic, Stansia Nikolic jbtProbisvjet je napisao/la:Nikola Stanisic sutra vec moze da igra!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SiggySinatra
- Kontakt:
A Esmir?
Novi grafit,odlično urađen

0:1 u Orašju.
Hvala bogu..Claus je napisao/la:0:1 u Orašju.
Konačno smo "probili led" na gostovanjima,pa bio to i KUP,nadam se da nam je ovo "otvorilo vrata" za bodove u 1.Federalnoj na gostujućim terenima.Claus je napisao/la:0:1 u Orašju.
SAMO JAKO

Zna li se ko je zabio gol ? ..ne bi me čudilo da je Stana 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Il Stana il NikolaJTS je napisao/la:Zna li se ko je zabio gol ? ..ne bi me čudilo da je Stana

Ispali smo izgleda na penale ..je*eš ga, nema veze. Svakako ne bi imali nikakvih šansi u kupu, ali ostaje mi žal za eventualnim mečom protiv Selje ili Veleža.
Idemo dalje !
Idemo dalje !

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ku*** nema veze
Svi bi mi htjeli da je Sloboda prosla u to glavno izvlacenje, ali ne ide. Ovo su danas morali dobiti, jednostavno morali.
Obecali su da ce pruziti maximum na narednim utakmicama a ako ce im kup biti alibi za nezalaganje onda neka ni ligu neigraju.
Licno sam ocekivao da ce danas napuniti Orasje, jer realno su barem dvije stepenice iznad domacina.

Svi bi mi htjeli da je Sloboda prosla u to glavno izvlacenje, ali ne ide. Ovo su danas morali dobiti, jednostavno morali.
Obecali su da ce pruziti maximum na narednim utakmicama a ako ce im kup biti alibi za nezalaganje onda neka ni ligu neigraju.
Licno sam ocekivao da ce danas napuniti Orasje, jer realno su barem dvije stepenice iznad domacina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Realno nama treba jos jedno sedam dobrih igraca, ovo je sve zavaravanje. Ako se ne moze pobjediti treceligas, kako onda uci u PL. Jadno!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vama ostavljamo Trebinje.almirr je napisao/la:izgleda nista od naseg gostovanja![]()
![]()

a da je i vama tamo aaaaaaaaProbisvjet je napisao/la:Vama ostavljamo Trebinje.almirr je napisao/la:izgleda nista od naseg gostovanja![]()
![]()
![]()

ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.