Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Samo jos kvalitetno pojacanje na centarskoj poziciji ili barem bilo koji igrac koji ima izraziti skakacki kvalitet i mi cemo napokon proci grupu na jednom prvenstvu.
Da smo imali takvog igraca tokom cijelih kvalifikacija, smijem se kladiti da niti jedan poraz ne bi ubiljezili.
Jos jednom, Mirza hvala ti!
Da smo imali takvog igraca tokom cijelih kvalifikacija, smijem se kladiti da niti jedan poraz ne bi ubiljezili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pisalo se i da ce Mitrovic nekog unerediti,znaci Rumunima se lose pise?voltron30 je napisao/la:Neno je lijepo pisao da će Mašić unerediti nekoga u ovoj grupi, i eto potrefi se da uneredi Gruziju usred Tbilisija.

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Mi smo oduvjek imali problema sa defanzivnim skokom,a danas smo zbog njega utakmicu koju smo trebali dobiti 20 razlike(da smo imali iole normalan defanzivni skok) rješavali u zadnjim sekundama.Danas smo se izvukli,ali ovako se ne može više.
Nadam se da su to uvidjeli u savezu,da će pronaći riješenje,Alen Omić,visok 217 cm,odbio se odazvati u reprezentaciju Slovenije,dakle gospodo iz saveza,vaša odgovornost je da ga dovedete u BiH reprezentaciju.
Omić je broj 10,on je u akciji od 00:54 i od 01:36
[youtube][/youtube]
Nadam se da su to uvidjeli u savezu,da će pronaći riješenje,Alen Omić,visok 217 cm,odbio se odazvati u reprezentaciju Slovenije,dakle gospodo iz saveza,vaša odgovornost je da ga dovedete u BiH reprezentaciju.
Omić je broj 10,on je u akciji od 00:54 i od 01:36
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mislim da bi nurkic mogo bit odlican centar mlad je ali cini se da ce bit nesto od njegaOmerbavarac je napisao/la:Samo jos kvalitetno pojacanje na centarskoj poziciji ili barem bilo koji igrac koji ima izraziti skakacki kvalitet i mi cemo napokon proci grupu na jednom prvenstvu.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Ante je prototip Siniše Kovačevića, igrač koji svaki trener samo može poželjeti, od početka ja to pričamMelo15 je napisao/la:Pisalo se i da ce Mitrovic nekog unerediti,znaci Rumunima se lose pise?voltron30 je napisao/la:Neno je lijepo pisao da će Mašić unerediti nekoga u ovoj grupi, i eto potrefi se da uneredi Gruziju usred Tbilisija.

Dylane Dože
Znaš i sam da je to lakše napisati nego uraditi, ako se iko bori za igrače to radi Harun, ali mislim da je tu najmanje do njega, on je vjerovatno sve što može odradio već, ali do Omića će se teško doći

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Nurkic je jos uvijek dijete. Nama treba neko ko ce naredna dva ciklusa iznijeti na svojim plecima, taman dok Nurka ne stasa u kvalitetnog igraca.king33 je napisao/la:
Mislim da bi nurkic mogo bit odlican centar mlad je ali cini se da ce bit nesto od njega
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kakvo je ovo pismo mamu im
http://****.ambebi.ge/kalatburti/qa ... idzia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
al skonto sam najbitnije 103:107..

http://****.ambebi.ge/kalatburti/qa ... idzia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
al skonto sam najbitnije 103:107..
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 05 sep 2012, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Slovenija treba dopustit Omicu da zaigra za BiH..
slucaj Preldzic,kada nisu dopustili.
slucaj Preldzic,kada nisu dopustili.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- TheVerminator
- Kontakt:
Zack Zeko Wrightić.BRAVO BOSANACS!!!!!!!!! EUROBASKET 2k13 !!!!!!! BOSNIA I LOVE YOU , WE DID IT FOR THE COUNTRY !!!!!!!

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ne mogu da vjerujem da imamo 5 licnih vise + tehnicka. Oni milion zicera pogodili, slobodno ulaze u reket, mi trice preko ruke, a na kraju ispade mi igrali agresivniju odbranu. Ako to nije pokazatelj kakvo je sudjenje bilo veceras onda ja ne znam sta je. Mirza u dvije utakmice odigra 4/4 na nivou Kobe-a (bez lazne skromnosti), i dok je protiv Holandije bilo i laganih poena, ovdje to nije slucaj. Uvijek dva igraca na njemu, nedaju mu mrdnuti, i opet im utrpa 25 poena, fascinantno. Svaka cast i za slobodna, u Caji je samo izbacivao, ono u stilu *ebo jedan poen, ovdje svako slobodno, duga koncentracija, sto daje rezultata na svim mecevima. Masic je pravi igrac kojeg trebamo uz Mirzu, kad god se ovakve odbrane igraju, dobar protok lopte, ostaviti ga samog i trica ide samo tako.
U jednom trenutku bili smo pogubljeni, ali nas je Zeko individualnim kvalitetom ostavio u igri. Kikanovic i Masic su skoro sve pogodili, a Djedovic bio sasvim solidan. Nurkic se odlicno borio s njihovim centrima, jednom ga je Zaza na iskustvo uzeo, ali sam prezadovoljan njegovom odbranom, posebno kad pogledam kako ih Sinan pusta da rade sta hoce. Jos plus tehnicka, Aco ih pusta, vidi da kradu ali nama sve ulazi, na korak smo do pobjede, a onda Sinan pravi gluposti. Na kraju se sve dobro zavrsilo zahvaljujuci velikom MIRZI TELETOVICU.
Ako dobijemo Rumuniju potreban nam je jedan poraz Latvije za prvo mjesto, prema prikazanom oni su ekipa koja je najbolje odradila ove kvalifikacije u nasoj grupi i ne bi me cudilo da hladno dobiju i Gruziju. Ukoliko ne izgube ni jedan od dva meca, a mi dobijemo Rumuniju, 2. smo. Drugi mozemo biti i uz opciju da izgubimo od Rumunije, ali opet da Latvija dobije Gruziju.
U jednom trenutku bili smo pogubljeni, ali nas je Zeko individualnim kvalitetom ostavio u igri. Kikanovic i Masic su skoro sve pogodili, a Djedovic bio sasvim solidan. Nurkic se odlicno borio s njihovim centrima, jednom ga je Zaza na iskustvo uzeo, ali sam prezadovoljan njegovom odbranom, posebno kad pogledam kako ih Sinan pusta da rade sta hoce. Jos plus tehnicka, Aco ih pusta, vidi da kradu ali nama sve ulazi, na korak smo do pobjede, a onda Sinan pravi gluposti. Na kraju se sve dobro zavrsilo zahvaljujuci velikom MIRZI TELETOVICU.
Ako dobijemo Rumuniju potreban nam je jedan poraz Latvije za prvo mjesto, prema prikazanom oni su ekipa koja je najbolje odradila ove kvalifikacije u nasoj grupi i ne bi me cudilo da hladno dobiju i Gruziju. Ukoliko ne izgube ni jedan od dva meca, a mi dobijemo Rumuniju, 2. smo. Drugi mozemo biti i uz opciju da izgubimo od Rumunije, ali opet da Latvija dobije Gruziju.
Ma previše smo mala država da dopustimo i jednog jedinog talenta da se odreknemo.legenda reala je napisao/la:Ma Ante je prototip Siniše Kovačevića, igrač koji svaki trener samo može poželjeti, od početka ja to pričamMelo15 je napisao/la:Pisalo se i da ce Mitrovic nekog unerediti,znaci Rumunima se lose pise?voltron30 je napisao/la:Neno je lijepo pisao da će Mašić unerediti nekoga u ovoj grupi, i eto potrefi se da uneredi Gruziju usred Tbilisija.
Dylane Dože
Znaš i sam da je to lakše napisati nego uraditi, ako se iko bori za igrače to radi Harun, ali mislim da je tu najmanje do njega, on je vjerovatno sve što može odradio već, ali do Omića će se teško doći
Zar nisu rekli da samo treba platiti neke pare Slovencima i da će dopustiti da igra za nas,nek dignu kredit,organizuju akciju prikupljana na ulicama,uglavnom nema predaje.
I Fiba je fleksibilna što se tiče pravila,momak je iz BiH i nikad nije zaigrao za seniorsku Slovenije,kad je mogao Bosanac zaigrati za Tursku e onda mora vala i Bosanac za BiH.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
da je jos jedan mirza gdje bi nam bio kraj ono copy paste

Jeste, Aco.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
holandija - latvija 15-28 prva cetvrtina
daj molim vas ako je neko u mogucnosti da stavi snimku utakmice ili da mi kaze mozel se igdje naci
- TheVerminator
- Kontakt:

Respect Saša.

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Hti bih samo reci za Wrighta da je nevjerovatno za koliko je popravio sut za dva...jos da za tri popravi pa gdje bi mu bio kraj...onaj pullen ne moze mu ni guzicu obrisat
Jos nesto,htio bih zamoliti nekog(vidim da ovi iz becke raje snimaju utakmice) da napravi kompilaciju za youtube kompilaciju masica,persica,djedovica,zacka i ostalih,jer stvarno je steta da jedan ovakav suter kao sto je Masic nema nikakav video a i ostali nasi zmajevi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.