imat cemo najvise navijaca i bez invazijeSA1946 je napisao/la:Mogu misliti kakva ce invazija biti u Sloveniji.Imat cemo najvise navijaca.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Momčine na čelu sa Acikom, svaka čast!!
Hajde možda kasnim malo ali je od srca : "ČESTITAM MOMCIMA BRAVO BOSNA I HERCEGOVINA" 
Sarajevo ljubavi moja!
Hocel radit personalizacijuSA1946 je napisao/la:Mogu misliti kakva ce invazija biti u Sloveniji.Imat cemo najvise navijaca.
evo ga sprčim mu pleme usta!
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 05 sep 2012, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
E sad ovu utakmicu snimiti i postaviti na youtoube, za buduće naraštaje !!!
Ovo nije napomena, nego naređenje, neću nikakvih opravdanja znaš koliko treba da se uplouduje
neno#4 jesi živvvvvvvvv

Ovo nije napomena, nego naređenje, neću nikakvih opravdanja znaš koliko treba da se uplouduje
neno#4 jesi živvvvvvvvv
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HannahMontana
- Kontakt:
Kakva fudbalska repka jbte???TheVerminator je napisao/la:Šta je bilo, nisam upratio?vrebac86 je napisao/la:Uh Hebote nisam ni sanjao da cu zbog kosarke zapustiti Fudbalsku Repku , (ama u opste me ni ne zanima) , sve sam bio iskljucio samo prenos tekme i uzivao sam!!![]()
![]()
![]()
PS. sta bude ono na kraju neki je Gruzijac prigovarao nesto (mislim Dedovicu)!
Jbt i ja totalno zaboravio na fudbalsku repku
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
ja 45 km od Celja a do Ljubljane 80 km iiiihhhhhuuuuuuuSA1946 je napisao/la:Mogu misliti kakva ce invazija biti u Sloveniji.Imat cemo najvise navijaca.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mašić je igrač sa najboljom selekcijom šuta u našoj reprezentaciji, a i šire, sigurno.<3 LiMes <3 je napisao/la:Bili bi nepošteni, a da ne kažemo kakav je Mašić mašina. Mislim da momak ima najbolju tricu na planeti kad je sam. to je 100% u košu. Maške strašna igračina. Kad se sjetim samo pojedinaca koji su govorili da je on promašaj, da nema blage veze, to je štrašno. Svaka mu čast. Zakir igra kao da mu život ovisi od toga, momak institucija.
Ovoj ekipi dodati Gordića i Bavčića za rotacije i eto nas respektabilnih u Sloveniji. Jusuf će za godinu još dodatno napredovati, a ostali da budu zdravi i eto nas, ekipa sa ozbiljnim ambicijama.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I poslije Mirze, Mirza!dziza_23 je napisao/la:
RELIGIJA: Mirza Teletovic! INSTITUCIJA!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hajd makar zadnjih par minuta neka neko postavi na youtube.... da pogledamo opet na mirulegenda reala je napisao/la:E sad ovu utakmicu snimiti i postaviti na youtoube, za buduće naraštaje !!!
neno#4 jesi živvvvvvvvv![]()
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ja mislim da smo mi sa pobjedom protiv Rumuna sigurno 2 u grupi..A ako Gruzija uzme Latviju onda sigurno 1..Ako grijesim nek me neko ispravi..kobe24 je napisao/la:Majko mila, kad crko nisam.![]()
Nego, da sad pitam, ima li kakva sansa da budemo prvi u grupi, i sta je sve potrebno da se poklopi u posljednjem kolu kako bi zavrsili kao drugoplasirani?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jesu l' ono Petrović i Co poput Bolta na kraju proslavili pobjedu
? Sad pogledah ovo na dnevniku, al' kratko je trajalo. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Pravo zboriš, u tom slučaju bi mi imali 2 poraza, a Latvija i Gruzija po 3.Rios je napisao/la:Ja mislim da smo mi sa pobjedom protiv Rumuna sigurno 2 u grupi..A ako Gruzija uzme Latviju onda sigurno 1..Ako grijesim nek me neko ispravi..kobe24 je napisao/la:Majko mila, kad crko nisam.![]()
Nego, da sad pitam, ima li kakva sansa da budemo prvi u grupi, i sta je sve potrebno da se poklopi u posljednjem kolu kako bi zavrsili kao drugoplasirani?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jesu nešto na koljenaMonolog je napisao/la:Jesu l' ono Petrović i Co poput Bolta na kraju proslavili pobjedu? Sad pogledah ovo na dnevniku, al' kratko je trajalo.
Joj kakva bi ovo tek utakmica bila da je Baho ili Vlado radili direktno iz Tbilsia
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Neno je lijepo pisao da će Mašić unerediti nekoga u ovoj grupi, i eto potrefi se da uneredi Gruziju usred Tbilisija. 
- HannahMontana
- Kontakt:
Ruku na srce zadovoljan sam komentatorom osim one recenice "sve bi trebalo biti rijeseno u ovoj cetvrtini" a igrala se cetvrta 
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I poslije Mirze, Mirza!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Gruzija ce imat 2 pobjede ko i mi ali imamo bolju kos razliku<3 LiMes <3 je napisao/la:Pravo zboriš, u tom slučaju bi mi imali 2 poraza, a Latvija i Gruzija po 3.Rios je napisao/la:Ja mislim da smo mi sa pobjedom protiv Rumuna sigurno 2 u grupi..A ako Gruzija uzme Latviju onda sigurno 1..Ako grijesim nek me neko ispravi..kobe24 je napisao/la:Majko mila, kad crko nisam.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.