Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 05 sep 2012, 11:11

@ Levat,

Ne daj boze, da se to desi!!Kao sto neno rece,dozivjeli bih fiasko.
Ja i dalje vjerujem u momke,i ako nas je manjak....Da li cemo do pobjede,to cemo vidjeti,ako nista mladi ce dobiti min,i neki manji poraz i ja sam zadovoljan°

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 sep 2012, 11:17

Čini mi se da kad je Caja jednom igrala protiv Khimkia, Teletovića zadržali na aerodromu zbog vize i ovaj iz inata dodje s aerodroma direkt u dvoranu i utrpa im kišu poena :D . Nadam se da će mu inat proradit' i večeras :D .

Inače večeras očekujem poraz iz dva razloga:

1. zbog kratkog rostera, umora i izostanka Peršića,
2. da sebe pripremim adekvatno (tj. ne očekujem ništa), da se ne bih nervirao kao većinom dosad. Dobiću šećer, a mlad sam još jbg :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 sep 2012, 11:20

RajKoothrappali je napisao/la:Čini mi se da kad je Caja jednom igrala protiv Khimkia, Teletovića zadržali na aerodromu zbog vize i ovaj iz inata dodje s aerodroma direkt u dvoranu i utrpa im kišu poena :D . Nadam se da će mu inat proradit' i večeras :D .

2. da sebe pripremim adekvatno (tj. ne očekujem ništa), da se ne bih nervirao kao većinom dosad. Dobiću šećer, a mlad sam još jbg :D

Mirza uvjek moze utrpati i kada igra lose,ali dosta bitniji je za nas Nihad i Kikanovih nekih 15 poena.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 sep 2012, 11:27

levat je napisao/la:@neno#4
Da li bi bilo moguće da dok Mirza odmara pokušamo sa Kikom ili Jukom na četvorki uz Sinana na petici?
Vrlo tesko ce veceras Jusuf dobiti minuta. Tj. ako i Sinanovic i Kikanovic odigraju uzasno, pa Aco njega posalje na parket. Bice interesantno vidjeti da li Nihad moze da se izvuce iz kanala u kojem se ocigledno nalazi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 sep 2012, 11:28

lumani je napisao/la:
RajKoothrappali je napisao/la:Čini mi se da kad je Caja jednom igrala protiv Khimkia, Teletovića zadržali na aerodromu zbog vize i ovaj iz inata dodje s aerodroma direkt u dvoranu i utrpa im kišu poena :D . Nadam se da će mu inat proradit' i večeras :D .

Mirza uvjek moze utrpati i kada igra lose,ali dosta bitniji je za nas Nihad i Kikanovih nekih 15 poena.
Ma znam, zayebajem se. pitanje je samo koliko će biti racionalan, tipa da ne ide ispod 30% šuta. Nadam se da će Nihad malo preuzeti odgovornost, sumnjam da može uvezati tri loše tekme. Gledajući statistiku, kako bi pobijedili mora prva petorka da ubaci cirka 20 koševa po glavi, ili da Sinan poludi pa rastereti to :D :D .

Sinoć sam čuo od ovog jednog lika da je vladajuća partija u Gruziji kupila maltene sve karte za tekmu u svrhu predizborne kampanje i veli nemojte se iznenaditi, ako u publici bude puno ljudi u dresu Gruzije sa brojem 5, jer je to njihov broj na izborima :lol: :lol: .

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 sep 2012, 11:34

I najveći optimista večeras ne može očekivati pobjedu. S obzirom šta nam se sve dešavalo i s kakvim rosterom dolazimo najkvalitetnijoj ekipi u grupi, stvarno je u domenu ScFi da pobjedimo večeras.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 sep 2012, 11:39

voltron30 je napisao/la:I najveći optimista večeras ne može očekivati pobjedu. S obzirom šta nam se sve dešavalo i s kakvim rosterom dolazimo najkvalitetnijoj ekipi u grupi, stvarno je u domenu ScFi da pobjedimo večeras.
:) Slavimo mi danas ako Crna Gora dobije Estonce,Svedska dobije Azerbaijana ili Austrija ;Hungariju :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 sep 2012, 11:43

neno#4 je napisao/la:
levat je napisao/la:@neno#4
Da li bi bilo moguće da dok Mirza odmara pokušamo sa Kikom ili Jukom na četvorki uz Sinana na petici?
Vrlo tesko ce veceras Jusuf dobiti minuta. Tj. ako i Sinanovic i Kikanovic odigraju uzasno, pa Aco njega posalje na parket. Bice interesantno vidjeti da li Nihad moze da se izvuce iz kanala u kojem se ocigledno nalazi.
Mislim da bi Kikanovic mogao odigrati na 4, jer jbg. neki solidan sut, ima solidnu tehniku, nije uzasno spor, a u odbrani tesko se nosi sa centrima, tako da ne bi mozda bilo lose pokusati s njim na 4. Juka tesko da ce dobiti sansu, jer sigurno Aco misli da bi pregorio u zelji, a slazem se s tim. Kako bi bilo dobro da Mirza igra prvu cetvrtinu, pa da odmara drugu, a da trecu udje svjez, sam bi dobio utakmicu, dobro mozda sam se malo uzivio :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 sep 2012, 11:46

Kikanovic nece igrati na cetiri.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 sep 2012, 11:51

neno#4 je napisao/la:Kikanovic nece igrati na cetiri.
Ma ni ja ne vjerujem da ce igrati na cetiri, ali mislim da bi mogao jbg. Pogotovo jer smo u skoku pretanki, a da su on i Sinan u reketu mozda bi mogli uzeti koji skok vise, mada je doduse i to upitno gledajuci nasu kvalitetu u skoku svih igraca. Bolje nam skace Zeko nego centri :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 sep 2012, 12:42

Svaki poraz ispod 20 razlike za mene je uspjeh.

Gadafi
Kontakt:

Post Postao/la Gadafi » 05 sep 2012, 12:54

Ja se iskreno nadam dobrom rezultatu..mozda i pobjedi..tko zna....mozda nisam realan al..nasi su....momci.sretno

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 sep 2012, 13:22

Semper je napisao/la:Svaki poraz ispod 20 razlike za mene je uspjeh.
Ti si smor!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 05 sep 2012, 13:31

Budimo realni i ne mozemo ocekivati pobjedu, al' ja se ne nerviram jer sa pobjedom kod kuce protiv Rumunije idemo na EP gdje cemo biti pojacani igranjem nekih igraca cijih smo usluga bili liseni u ovim kvalifikacijama i msm da na EP necemo razocarati, cak msm da mozemo i grupu proci u zavisnosti od toga u kojem cemo sesiru biti......
Poraz do 10 razlike i mogu podnijeti..... Sve preko msm da je razocarenje jos plus ako ne bude igrao Zaza, mada ima njega ko cuvati.....Nas Sinan....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 sep 2012, 13:32

voltron30 je napisao/la:
Semper je napisao/la:Svaki poraz ispod 20 razlike za mene je uspjeh.
Ti si smor!
HAhahaha car je lik

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 05 sep 2012, 13:44

Nadam se da Aco i momci ne razmišljaju kao ovi prognozeri s foruma,ne dao Bog.S takvim pristupom,s takvom glavom ući u utakmicu,sa fol nekim realnim pogledom na sve samo budala može.Sa bilo kim da se igra,nije bitno.Taj pristup donosi minus 20 koševa u prvoj sekundi.Braćo pesimisti mijenjajte se radi sebe,ne radi mene,Mirze,Nihada,Zacka itd...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 sep 2012, 14:11

Samo da Aco ne odigra onako kako je rekao,i odmori prvu postavu,to bi bilo kukavicki i ako se to desi volio bi da se dese SF stvari i da ne odemo na EP...Ja jedva cekam utakmicu,da vidim mozemo li se nositi sa ekipom poput Gruzije...Nadam se da ce Nurkic dobiti nesto minuta vcrs,cisto radi skoka...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 05 sep 2012, 14:22

joj i meni je dosta ovog pesimizma..
poraz je poraz. ici na to da se izgubi 10 ili 15 je stvarno smijesno.
znaci nek nasi momci igraju, trce, skacu i bore se, a rezultat ce doci ili ne! vrlo jednostavno

zato, naprijed momci!!

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 05 sep 2012, 14:26

Ma ako odbrana bude kakva treba, Masic koju tricu nabije, Kikan slobodna pogodi i Nihad i MT budu na nivou, onda cemo ih dobit.
Tako jednostavno :lol:

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 05 sep 2012, 14:37

samo pronadjite u kojem je timu Gruzijski trener inace pomocni, pa da se malo spustimo na zemlju ;)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: guillermo i 5 gostiju.