Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo i druge fudbalske zvijezde (iz)lijece vise ljudi od doktora, tako sto ljudima daju volju za zivot radost zabavu i zanimaciju...oni su uzori i pokretaci milionima....nema boljeg lijeka od radosti i zaokupljnosti aktivnoscu koja te strasno zanima...koliko su oni samo djece navukli na sport, a ko se bavi sportom automatski je sacuvan 99% bolesti...a nemojte misliti da doktori samo lijece, oni i ubijaju i donose bolesti, vazda je tako bilo od kad je doktora...to zna svako ko je imalo upoznat sa istorijom i sadasnjoscu medicine..sad da ne drzim predavanje ovdje...iako ne bi skodilo mnogima...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, i tako naravno ne bi trebalo biti. A problem kod ovoga gore je sto on ocito misli suprotno. I ne dobivaju samo fudbaleri mnogo vise para nego bi trebali, vec manje vise vecina sportista, pogotovo oni u NBA. Sto je najgore, ove plate koje dobivaju od klubova ne cine ni pola njihovih primanja. I da, fudbaleri naravno tu nista nisu krivi, normalno da ces uzeti pare kad ti se nude. Ali point je da je svijet u qurcu, a ljudi poput ovoga muxmanie su slika i prilika onoga sto je pogresno sa istim. Drugi dio njegovog posta je nesto najgluplje sto sam procitao u zivotu. Fakat je zalosno da ima ljudi koji tako razmisljaju.Monolog je napisao/la:Momak se grubo izjasnio al' pogodio je suštinu.
Fudbal odavno nije sport, već biznis. Dok su ga prije siromašni igrali iz ljubavi (a bogati gledali sa tribina i poput majmuna aplaudirali na neke lijepe poteze), sada ga igraju bogati iz ljubavi prema novcu, dok mi sa veoma plitkim džepom to sve posmatramo i aplaudiramo. Začarani krug.
Dovoljno je samo zamisliti svijet bez fudbalera i svijet bez doktora. Valjda je jasno koji svijet bi opstao a koji bi se raspao u roku od mjesec dana. A jedni primaju stotine puta vise od drugih, i to oni pogresni naravno.
Vidi ove kukavice - ne smije imenovati placipizdu zbog cega je sve ovo i rekao. hahahahaha ja strahova
http://sportsport.ba/ino_fudbal/oezil-k ... svih/87287" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/ino_fudbal/oezil-k ... svih/87287" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- adriano_leite
- Kontakt:
Prije su djeca igrala lopte na poligonima, stadionima, kad zabiju gol derali se Romario, Maradona, Pele, Rivaldo, Van Basten, Ronaldo, Vieri, Totti itd. Bila su se djeca ako ih ne dopadne njihov igrac. Danas kad izadjes da prosetas gradom, sve manje je djece na poligonima, sve manje se cuju povici takvih imena, a sve vise djece je u internet klubovima u kucama za kompovima, igraju kantera, pesa, fma itd.
I prije su postojali idoli, tipa Maradone, Pelea, zbog njih se i poceo igrati fudbal. Zbog njih su i Ronaldo i Messi poceli da sutaju loptu. Prije su ljudi ucili da nesto zavrse, rekreativno se bavili fudbalom, ako sta postignu dobro je, ako ne postignu dobro je opet jer ima skolu. Danas djeca su sa osnovnom, bas me zanima sta je Ronaldo ili Leo zavrsio. Smijesno je a i zalosno kako je svijet otisao u qrac. Danas je djeci bitno da od matere i oca izmuzu pare za gel, pa da imaju friz kao Ronaldo, da kupe patike markirane, odjecu markiranu, jer njihovi idoli su takvi. Ode u skolu, isprazni glavu maksimalno, stavi slusalice u usi i slusa pjevaljku koja ima najvece sise, ili koja cesto zaboravi gace da obuce ili onu koja se najvise karindza jer tako prenosi Svet.
Pratio se sport i prije, stari mi prica da se u 2 ustajalo i kuca se napuni da se gleda mec Alija, da se gleda Brazil, pratilo se i prije, ali to je bila ta ljubav, kad su ljudi igrali iz gusta. Dovoljno je pogledati koliko je npr. klubova promijenio Susic, a koliko Skoro i sve ce ti biti jasno.
Danas se djeca loze igrajuci pes, malo suta loptu, misli da je zvijezda, ne mozes u njega gledati koliko je pun sebe. Roditelji salju djecu na probe u razne fudbalske klubove, umjesto da mu je cilj da dijete nesto zavrsi, da bude neko i nesto u zivotu, a ne da suta loptu po Azerbejdzanu, ali su u sportu velike pare, pa nam je svijet u kurcu. Bolje mu je da ide u Katar, nego da bude pravnik, ekonomista, hirurg, jer losi fudbaleri su bolje placeni od najboljih pravnika, hirurga, ekonomista.
Svijet je otisao u qrac i to je poenta cijele ove price. Fudbaleri samo koriste ono sto im se nudi.
I prije su postojali idoli, tipa Maradone, Pelea, zbog njih se i poceo igrati fudbal. Zbog njih su i Ronaldo i Messi poceli da sutaju loptu. Prije su ljudi ucili da nesto zavrse, rekreativno se bavili fudbalom, ako sta postignu dobro je, ako ne postignu dobro je opet jer ima skolu. Danas djeca su sa osnovnom, bas me zanima sta je Ronaldo ili Leo zavrsio. Smijesno je a i zalosno kako je svijet otisao u qrac. Danas je djeci bitno da od matere i oca izmuzu pare za gel, pa da imaju friz kao Ronaldo, da kupe patike markirane, odjecu markiranu, jer njihovi idoli su takvi. Ode u skolu, isprazni glavu maksimalno, stavi slusalice u usi i slusa pjevaljku koja ima najvece sise, ili koja cesto zaboravi gace da obuce ili onu koja se najvise karindza jer tako prenosi Svet.
Pratio se sport i prije, stari mi prica da se u 2 ustajalo i kuca se napuni da se gleda mec Alija, da se gleda Brazil, pratilo se i prije, ali to je bila ta ljubav, kad su ljudi igrali iz gusta. Dovoljno je pogledati koliko je npr. klubova promijenio Susic, a koliko Skoro i sve ce ti biti jasno.
Danas se djeca loze igrajuci pes, malo suta loptu, misli da je zvijezda, ne mozes u njega gledati koliko je pun sebe. Roditelji salju djecu na probe u razne fudbalske klubove, umjesto da mu je cilj da dijete nesto zavrsi, da bude neko i nesto u zivotu, a ne da suta loptu po Azerbejdzanu, ali su u sportu velike pare, pa nam je svijet u kurcu. Bolje mu je da ide u Katar, nego da bude pravnik, ekonomista, hirurg, jer losi fudbaleri su bolje placeni od najboljih pravnika, hirurga, ekonomista.
Svijet je otisao u qrac i to je poenta cijele ove price. Fudbaleri samo koriste ono sto im se nudi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta ti radis kad imas gripu? Gledas Ronalda i cekas da gripa prodje? Kada te boli zub, sjedis i gledas Ronaldovo calma calma da se bol umiri? Kad ti se upale krajnici? Ronaldo ti pokaze butinu i odmah se bol umiri jer iskolacis oci na njegove butine?LarryDavid je napisao/la:Ronaldo i druge fudbalske zvijezde (iz)lijece vise ljudi od doktora, tako sto ljudima daju volju za zivot radost zabavu i zanimaciju...oni su uzori i pokretaci milionima....nema boljeg lijeka od radosti i zaokupljnosti aktivnoscu koja te strasno zanima...koliko su oni samo djece navukli na sport, a ko se bavi sportom automatski je sacuvan 99% bolesti...a nemojte misliti da doktori samo lijece, oni i ubijaju i donose bolesti, vazda je tako bilo od kad je doktora...to zna svako ko je imalo upoznat sa istorijom i sadasnjoscu medicine..sad da ne drzim predavanje ovdje...iako ne bi skodilo mnogima...
To za sport i cuvanje od bolesti, upitaj Puertu, Foea, Karacica, Jarguea, Morosinija, Bahtijarevica i mnoge druge nazalost preminule fudbalere.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ne znam kako dodjoste do liječnika,šta onda sa Justin Biberom i njegovim milionima kako to objasniti,
sport je komercializovan zato što smo svi konzumenti koji buljimo u ekran tv-a il kompjutera baleći nad tekmama i uživajući u istim i s obzirom da je toliko tražena roba cijena se diktira upravo po potražnji-vidite da danas jedna kuća prenosi maltene sve što valja od fudbala a prije je svaka nacionalna tv prenosila najatraktivnije derbije iz liga petice,sad kolko para toliko muzike-tako je i sa sportašima hoćeš najbolje moraš ih platit i kraj priče.
A da li je to moralno i normalno ,to je druga priča ,za mene je dno kad vidim da se lijekovi reklamiraju ko da su čokolade na tv-to je pokazatelj na kojem moralnom nivou je veći dio stanovnika planete Zemlje.(barem onih koji imaju u svom posjedu imaju većinu kapitala)
sport je komercializovan zato što smo svi konzumenti koji buljimo u ekran tv-a il kompjutera baleći nad tekmama i uživajući u istim i s obzirom da je toliko tražena roba cijena se diktira upravo po potražnji-vidite da danas jedna kuća prenosi maltene sve što valja od fudbala a prije je svaka nacionalna tv prenosila najatraktivnije derbije iz liga petice,sad kolko para toliko muzike-tako je i sa sportašima hoćeš najbolje moraš ih platit i kraj priče.
A da li je to moralno i normalno ,to je druga priča ,za mene je dno kad vidim da se lijekovi reklamiraju ko da su čokolade na tv-to je pokazatelj na kojem moralnom nivou je veći dio stanovnika planete Zemlje.(barem onih koji imaju u svom posjedu imaju većinu kapitala)
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 05 sep 2012, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- LarryDavid
- Kontakt:
Ja, nit kad imam gripu nit me kad boli zub nit mi se krajnici kad pale upravo jer zivim sportski.... i sa radoscu, puno se odmaram i smijem i ne radim previse...i sto je najvaznije, nikad ne idem doktorima jer ce oni i zdravom nac 100 mahana i bolescura jer od toga zive.......adriano_leite je napisao/la:Sta ti radis kad imas gripu? Gledas Ronalda i cekas da gripa prodje? Kada te boli zub, sjedis i gledas Ronaldovo calma calma da se bol umiri? Kad ti se upale krajnici? Ronaldo ti pokaze butinu i odmah se bol umiri jer iskolacis oci na njegove butine?LarryDavid je napisao/la:Ronaldo i druge fudbalske zvijezde (iz)lijece vise ljudi od doktora, tako sto ljudima daju volju za zivot radost zabavu i zanimaciju...oni su uzori i pokretaci milionima....nema boljeg lijeka od radosti i zaokupljnosti aktivnoscu koja te strasno zanima...koliko su oni samo djece navukli na sport, a ko se bavi sportom automatski je sacuvan 99% bolesti...a nemojte misliti da doktori samo lijece, oni i ubijaju i donose bolesti, vazda je tako bilo od kad je doktora...to zna svako ko je imalo upoznat sa istorijom i sadasnjoscu medicine..sad da ne drzim predavanje ovdje...iako ne bi skodilo mnogima...
To za sport i cuvanje od bolesti, upitaj Puertu, Foea, Karacica, Jarguea, Morosinija, Bahtijarevica i mnoge druge nazalost preminule fudbalere.
a ti super mocni doktori ocito nisu pomogli tim fudbalerima, a bili su im dostupni...

Zazelite onda sami sebi ako mozete ....
"DaBogda nam (vama) Ronaldo i ostali imali milijarde a ja (vi) nemo dinara."
p.s. Boze sacuvaj globalizacije, XY generacije i izgubljene civilizacije....
"DaBogda nam (vama) Ronaldo i ostali imali milijarde a ja (vi) nemo dinara."
p.s. Boze sacuvaj globalizacije, XY generacije i izgubljene civilizacije....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- LarryDavid
- Kontakt:
madridist je napisao/la:ne znam kako dodjoste do liječnika,šta onda sa Justin Biberom i njegovim milionima kako to objasniti,
sad da pitas ove ljubomorne sto kao vole doktore i odredjuju plate Ronaldu i drugim da skupimo po 10KM i poklonimo nekom doktoru niko ne bi dao ni marke...a siguran sam da i Ronaldo i Real(pa i Justin Biber) daju velike donacije bolesnim, medicinskim ustanovama i za lijecenje bolesnih
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa o tome je svo ovo vrijeme pricam, sport nije sto je bio nekada. Doktore sam naveo kao primjer da bi trebali vise zaradjivati od ovih fudbalera, jer ljudi spasavaju necije zivote svakog dana. Gledamo tekme iz Ukrajine, Slovacke itd. umjesto da gledamo nesto poucno na tv. Kada se desi kakav problem odmah novinari polete da ga prikazu, jer zaboga Ronaldo je to, Ceca je to, Mica je to, Kuca, Daca itd.madridist je napisao/la:ne znam kako dodjoste do liječnika,šta onda sa Justin Biberom i njegovim milionima kako to objasniti,
Svijet je otisao u qrac i igraci samo to koriste sto im je ponudjeno, kao i "estradne zvijezde" itd. Dobro si naveo i Bibera, jer je to cirkus sta se radi oko njega. Realno boli me rac sto je Elvira Rahic osunetila sina i mene je mati osunetila, pa nije bila na naslovnicama hahaha.
Nemam ja nista protiv fudbalera, samo mi je neshvatljivo kako je svijet toliko "zglajz'o" i ljudi to opravdavaju. Danas jednog ekonomistu tesko ces vidjeti na tv-u, jer mu prostor zauzima neka koja se pojavi u studio bez gacica.
Sistem vrijednosti je otisao u qrac i to je ono o cemu ja govorim.
@Larry blago tebi kad si "zdrav k'o dren" haha. Ja ipak biram doktore ispred sportista, jer zivot bez doktora i medicine bi bio nezamisliv. Tacnije cjelokupna populacija bi prije iscezla 100%. Ostalo bi da zivi 100 ljudi (i ti medju njima, jedini iz Bosne

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- LarryDavid
- Kontakt:
hajd budi iskren pa priznaj da bi bez doktora i mogo nekako zivit al bez cavsa tesko?adriano_leite je napisao/la: @Larry blago tebi kad si "zdrav k'o dren" haha. Ja ipak biram doktore ispred sportista, jer zivot bez doktora i medicine bi bio nezamisliv. Tacnije cjelokupna populacija bi prije iscezla 100%. Ostalo bi da zivi 100 ljudi (i ti medju njima, jedini iz Bosne).

i zamisli svoj zivot kakav bi jadan bio da mjesto rasprava o jamesu durantu kobeyu, ronaldu mesiju barci i realu umjesto toga odes svaki dan u bolnicu da malo popricas sa doktorom da te malo ispregleda skenira i rentgenski poslika?

- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam jbg. dotle dosao hahaha. Ne mogu zamisliti zivot bez Cavsa sigurno, ali ni bez doktora. Nikad ne znas sta ce te snaci jbg. Neka doktora, tesko bi se bez njih moglo, mnogo lakse bi se moglo bez sporta. Tacnije, da nismo u vremenu globalizacije, tesko bismo i znali za NBA i kojekakve fudbalske lige koje nisu vrijedne pomena, a u njima velike pare se zaradjuju. Jednostavno svi apsorbujemo ono sto nam se nudi, kako fudbaleri, tako i mi, tako i kosarkasi itd.LarryDavid je napisao/la:hajd budi iskren pa priznaj da bi bez doktora i mogo nekako zivit al bez cavsa tesko?adriano_leite je napisao/la: @Larry blago tebi kad si "zdrav k'o dren" haha. Ja ipak biram doktore ispred sportista, jer zivot bez doktora i medicine bi bio nezamisliv. Tacnije cjelokupna populacija bi prije iscezla 100%. Ostalo bi da zivi 100 ljudi (i ti medju njima, jedini iz Bosne).
![]()
![]()
i zamisli svoj zivot kakav bi jadan bio da mjesto rasprava o jamesu durantu kobeyu, ronaldu mesiju barci i realu umjesto toga odes svaki dan u bolnicu da malo popricas sa doktorom da te malo ispregleda skenira i rentgenski poslika?
Ja samo govorim o sistemu vrijednosti, sto madridist rece za Bibera, pa ebo mu ja majku, nepismeno dijete zaradjuje milione, a neko godinama uci da zavrsi fax i te pare moze sanjati, nerealno glupo jbg.
P.S. Tuces nisko s ovim za Cavse

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nije svijet otišao u qrac,sav životinjsku svijet na planeti živi kao i prije 10000 godina
,samo je većina ljudi prigrabila politiku neznanja i pojednostavljenog življenja gdje upravo takve informacije o Elviri Rahić ili onaj Zmbt mogu dobiti prime time vrijeme,jer naravno da je lakše slušati pjevače u pokušaju i smijati im se nego pogledati neki genijalan dokumentarac na Nat.geo il Discovery channelu- i ne daj Bože malo uključiti mozak.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Frank objasniomadridist je napisao/la:Nije svijet otišao u qrac,sav životinjsku svijet na planeti živi kao i prije 10000 godina,samo je većina ljudi prigrabila politiku neznanja i pojednostavljenog življenja gdje upravo takve informacije o Elviri Rahić ili onaj Zmbt mogu dobiti prime time vrijeme,jer naravno da je lakše slušati pjevače u pokušaju i smijati im se nego pogledati neki genijalan dokumentarac na Nat.geo il Discovery channelu- i ne daj Bože malo uključiti mozak.

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne kontaš ti balvane suštinu, i ti i ja smo krivi što oni toliko zarađuju, al za tebe je to očigledno kvantna fizika pa ne možeš da skontaš.adriano_leite je napisao/la:Eto pokazujes koliko si malouman. *ebo te Ronaldo u taj ograniceni mozak. Balavac drkaj na Ronalda i fudbalere, za tebe i nije realnost. Ne mozes skontati poentu te price. Balo jedan, ono sto su doktori uradili samo u BiH za vrijeme rata, ne moze se mjeriti milijardama maraka, a zive od pisljivih plata u poredjenju sa Ronaldom, Leom i ostalima sa liste. Ocigledno si dijete ovog vremena, kada marka ne znaci nista, ponos jos manje, moral najmanje. Ako je tebi od tema iz zivota bitnije drkanje Ronalda po Perezu, po Realu, Ibre kad se pobije na treningu, Cassana po ****, Balotelijev kretenizam, onda i ne mozes realno sagledati stvari i vidjeti sta je bitno u zivotu. Ronalda vidis jednom sedmicno na TV-u, a da ti se sta desi moras trcati doktoru, zamisli doktor kaze, jbg. nisam u formi, nisam zadovoljan platom pa ne mogu da radim, imam privatnih problema, a ti ga lagano fafaj, jer ko te *ebe, doktori nisu bitni, oni ne rade nista dobro.muXmania je napisao/la:
Igrači zarađuju tamam koliko je potrebno, pa šta vi mislite da je neko budala da im daje ovolike plate ako je ne zaslužuju. Toliku pažnju zavrijeđuju, Ronaldo istrči na teren milioni očiju uprti u njega, čovjek zabavlja milione ljudi, navlači sponzore, u sportu se vrti najveća lova. Pa mnogi vidim nisu ni svjesni koliko Ronaldo donese para da bi zaradio ovih 10m
Najsmješni je onaj od par stranica u nazad sa bajkom o doktorima kao trebali bi imati veće plate od fudbalera, pa sinko skupi se ti sa još par drugova idite gledajte doktore kako spašavaju tuđe ćvote, možda pokrenete trend pa još mnogo mnogo maloumnika počne to isto raditi, pa napravite doktoru stadion da ga ljudi gledaju, jer pobogu čovjek spašava tuđe živote, pa sa tolikim ljudima na stadionu što prate doktora, možda i navuku par sponzora, pa će i Etihad otkupiti ime stadiona za 120m, e kad se sve to desi onda će i hebeni doktori imati višemilionske plate. Pa ćemo i na forumu o njima raspravljati a ne o pišljivom Ronaldu.
Sam si rekao, Ronaldo istrci na teren, milioni ociju uprti u njega, sponozori itd. a oni koji to zasluzuju, nema ih ni na mapi i ukljuci taj mozak kad citas, rekao sam nisu krivi fudbaleri, nego oni koji im to omogucavaju.
Ti drkaj na Ronalda, Messija, Ibru, neka hvala, meni je ipak bitnije kad cujem da je spasen neciji zivot.
Btw. to Pele, Maradona, Van Basten nisu zabavljali ljude, a imali su 100 puta manje plate, smijesno.
Što si ti bukvalno svatio ovaj moj pokušaj objašnjenja, nije moj problem.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ti sa Discovery i ostalim "naucnim" emisijama mozes samo buljit u ekran i evulirat unazad. Odoh u neznanju pojednostavit zivot i u avliji "pod grozdzem" raspuhat rostilj i onako s rajom uzivat.madridist je napisao/la:Nije svijet otišao u qrac,sav životinjsku svijet na planeti živi kao i prije 10000 godina,samo je većina ljudi prigrabila politiku neznanja i pojednostavljenog življenja gdje upravo takve informacije o Elviri Rahić ili onaj Zmbt mogu dobiti prime time vrijeme,jer naravno da je lakše slušati pjevače u pokušaju i smijati im se nego pogledati neki genijalan dokumentarac na Nat.geo il Discovery channelu- i ne daj Bože malo uključiti mozak.

p.s. ti slobodno pljuc na Kristinu al ne zaboravi ugasit TV prije spavanja. -
- adriano_leite
- Kontakt:
Izvini sto ti moram reci, ali ti si pomalo zaostao, da se ne izrazim drugacije. Epitet balvana od nepismenog maloljetnog bolida, svakako je lijepo cuti. Hvala ti, srce mi je veliko poput Mepas malla nakon spoznaje da sam balvan u tvojim ocima.muXmania je napisao/la: Ne kontaš ti balvane suštinu, i ti i ja smo krivi što oni toliko zarađuju, al za tebe je to očigledno kvantna fizika pa ne možeš da skontaš.
Što si ti bukvalno svatio ovaj moj pokušaj objašnjenja, nije moj problem.
Dalje, niti u jednom mom postu, ne mozes procitati da su igraci krivi za ovo sto se desava sa fudbalom i sportom uopste. Govorim o iskrivljenom sistemu vrijednosti za koje je kriv svijet, covjecanstvo, u koje spadamo i ti i ja, a posebno su mediji krivi za takvu situaciju. Dakle, cijela prica se svodi na to, a doktori, hirurzi su samo primjer onoga sto bi trebalo biti bitnije od milionskih ugovora fudbalera i svega onoga cime nas mediji bombarduju.
Nego, mani se pokusaja da skontas, uzmi od roditelja para za gela, napravi zurku kao Ronaldo, baci drkicu jednu na njegovu butinu, spremi se u skolu, isprazni mozak, ubaci slusalice i slusaj turbofolk sisulju koja ni sama ne zna sta pjeva. Nakon toga opali koju PES-a sa Ronaldom i uzivaj u majstorijama.
Si ju.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 05 sep 2012, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
arena ,danas usto na lijevu ha?
samo naprijed ja te neću prijavit al imam osjećaj da š opet izletit na neodredjeno s foruma.
grozdzem

samo naprijed ja te neću prijavit al imam osjećaj da š opet izletit na neodredjeno s foruma.
grozdzem

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
Bit ce dosta banova, vjerovatno sam i ja medju njima jer sam na uvredu onog bolida uzvratio uvredommadridist je napisao/la:arena ,danas usto na lijevu ha?![]()
grozdzem

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne kontam za sto bi me neko banovo ako sam napisao post na nivou na kojem si nas koji ne misle kao ti nazvao. Ono primitivci, (politiku neznanja i pojednostavljenog življenja) i ostalo. Ja bi prije tebe banovo, ali sve zavisi "na kojoj strani zivota" stoje moderatori, admini i ostali.madridist je napisao/la:arena ,danas usto na lijevu ha?![]()
grozdzem
p.s. slatko bijelo grozdze - ma milina ...

@adriano_leite
po meni je i dalje sve OK -

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.