muXmania je napisao/la:
Igrači zarađuju tamam koliko je potrebno, pa šta vi mislite da je neko budala da im daje ovolike plate ako je ne zaslužuju. Toliku pažnju zavrijeđuju, Ronaldo istrči na teren milioni očiju uprti u njega, čovjek zabavlja milione ljudi, navlači sponzore, u sportu se vrti najveća lova. Pa mnogi vidim nisu ni svjesni koliko Ronaldo donese para da bi zaradio ovih 10m
Najsmješni je onaj od par stranica u nazad sa bajkom o doktorima kao trebali bi imati veće plate od fudbalera 
,
pa sinko skupi se ti sa još par drugova idite gledajte doktore kako spašavaju tuđe ćvote, možda pokrenete trend pa još mnogo mnogo maloumnika počne to isto raditi, pa napravite doktoru stadion da ga ljudi gledaju, jer pobogu čovjek spašava tuđe živote, pa sa tolikim ljudima na stadionu što prate doktora, možda i navuku par sponzora, pa će i Etihad otkupiti ime stadiona za 120m, e kad se sve to desi onda će i hebeni doktori imati višemilionske plate. Pa ćemo i na forumu o njima raspravljati a ne o pišljivom Ronaldu.
Eto pokazujes koliko si malouman. *ebo te Ronaldo u taj ograniceni mozak. Balavac drkaj na Ronalda i fudbalere, za tebe i nije realnost. Ne mozes skontati poentu te price. Balo jedan, ono sto su doktori uradili samo u BiH za vrijeme rata, ne moze se mjeriti milijardama maraka, a zive od pisljivih plata u poredjenju sa Ronaldom, Leom i ostalima sa liste. Ocigledno si dijete ovog vremena, kada marka ne znaci nista, ponos jos manje, moral najmanje. Ako je tebi od tema iz zivota bitnije drkanje Ronalda po Perezu, po Realu, Ibre kad se pobije na treningu, Cassana po ****, Balotelijev kretenizam, onda i ne mozes realno sagledati stvari i vidjeti sta je bitno u zivotu. Ronalda vidis jednom sedmicno na TV-u, a da ti se sta desi moras trcati doktoru, zamisli doktor kaze, jbg. nisam u formi, nisam zadovoljan platom pa ne mogu da radim, imam privatnih problema, a ti ga lagano fafaj, jer ko te *ebe, doktori nisu bitni, oni ne rade nista dobro.
Sam si rekao, Ronaldo istrci na teren, milioni ociju uprti u njega, sponozori itd. a oni koji to zasluzuju, nema ih ni na mapi i ukljuci taj mozak kad citas, rekao sam nisu krivi fudbaleri, nego oni koji im to omogucavaju.
Ti drkaj na Ronalda, Messija, Ibru, neka hvala, meni je ipak bitnije kad cujem da je spasen neciji zivot.
Btw. to Pele, Maradona, Van Basten nisu zabavljali ljude, a imali su 100 puta manje plate, smijesno.